Eldi Photography

  • Koekoeklaan 6/1002, 2930 Brasschaat, België

Mijn naam is Adis Brandis, uw professionele huwelijksfotograaf in België en Nederland. Mijn specialisatie ligt in huwelijksfotografie maar ik ben ook beschikbaar voor communiefeesten, babyborrels, familiereportages en veel meer.

 

Fotografie was altijd mijn passie en na mijn opleiding “Fotografie” heb ik besloten om aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf! Als uw huwelijksfotograaf is het mijn absolute doel om de opwinding, liefde en vreugde tijdens uw huwelijksdag op de lens vast te leggen. Uw huwelijksdag is één van de balangrijkste dagen in uw leven. Het is dan ook belangrijk om uw fotograaf zorgvuldig uit te kiezen, want de uitgekozen fotograaf heeft maar 1 kans om het goed te doen.

 

Professioneel gedrag van de fotograaf is zeer belangrijk, eveneens als persoonlijke contact tussen de fotograaf en de trouwkoppel. U en uw partner moeten zich op jullie gemak voelen met de fotograaf waarmee u gaat samenwerken. Ook vind ik het belangrijk dat de fotograaf zich aan de afspraken houdt en niet achteraf voor alles extra geld vraagt. Het is belangrijk om alle afspraken op contract te zetten, zodat onnodige discussies achteraf worden vermeden.

 

Veel fotografen maken er een big deal van om getrokken foto’s in RAW – grote formaat – zonder watermerk - enz te leveren. Vele negatieve berichten over huwelijksfotografen op internet liegen er niet om. Uw huwelijksdag is één van de mooiste dagen van uw leven en het is niet de bedoeling dat uw huwelijksfotograaf er een nachtmerrie van maakt.

 

Bij mij is het heel simpel: Ik reken een standaard starttarief aan en per uur dat erbij komt, reken ik 100 euro extra aan (incl btw). U krijgt alle beeldmateriaal op een SD kaart in grote formaat in zowel RAW als JPG en zonder watermerk. Per uur trek ik ongeveer 200 a 250 foto’s. Verplaatsingskosten zijn ook inbegrepen voor heel Belgie en Nederland.

 

Ook achteraf hoeft u niet weken ongeduldig te wachten op uw bewerkte foto’s. Bij mij krijgt u de bewerkte foto’s binnen 1 week afgeleverd.

 

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Eldi Photography

Er zijn (nog) geen reviews over Eldi Photography. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Photoevents

Photoevents

Voor elke foto-opdracht is Photoevents uw partner. Van reportage tot direct klaar fotografie met capaciteiten tot duizenden foto's afgedrukt op locatie per uur! Covershoots met afdruk op A4 binnen de tien seconden, gepersonaliseerde wijnlabels, ...

Ecco La Luna

Ecco La Luna

Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een event of vorming jouw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven!

Weddings Roatan

Weddings Roatan

Weddings Roatan was founded in 2000, to provide bespoke wedding services in the Bay Islands, Honduras. Over the years, we have cultured a fantastic reputation and extensive network to offer our Clients the ultimate Caribbean destination wedding.

Meerskat - Green screen photobooth

Meerskat - Green screen photobooth

Vlieg in een luchtballon, cruise met een auto door de jungle of bibber in een ijsblok. De green screen photobooth van Meerskat zorgt voor entertainment op uw (bedrijfs)evenement.

Activiteiten Eldi Photography

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Limburg | Belgium
Activiteiten:
Fotograaf voor evenement
Trefwoorden:
trouwfotograaf | huwelijksfotografie | fotograaf | huwelijksfotograaf | fotografie | trouwfotos | fotograaf voor trouwfotos | huwelijks fotograaf | huwelijksfotos