aanmelder.nl

aanmelder.nl

aanmelder.nl
  • Phoenixstraat 28b, 2611 AL Delft, Nederland
  • Certificate of Excellence 2018

Software om professionele events te organiseren
Met aanmelder.nl organiseer je zakelijke evenementen online. Of het nu gaat om een congres, beurs of netwerkevenement; jij hebt controle over het proces. Deelnemersregistratie met uitnodigingen, eventwebsite, tickets, betalingen en statistieken. Bij aanmelder.nl staat dataveiligheid van deelnemersgegevens op 1. Daarom zijn we ISO27001 gecertificeerd. Met ons certificaat zorgen wij er voor dat de evenementen van onze opdrachtgevers voldoen aan de AVG/GDPR wetgeving!

 

Eventwebsite

Alle relevante informatie voor je deelnemers op de eventwebsite. Met aanmelder bespaar je hoge ontwikkelkosten en heb je oneindig veel mogelijkheden. Registreer een nieuwe domeinnaam of kies ervoor om onze registratie te embedden in je eigen website.

 

Uitnodigingen
Met aanmelder kun je voor de event communicatie je eigen huisstijl doorvoeren tot in de details. Verstuur uitnodigingen, e-mails en SMSjes. Zo blijf je voor, tijdens en na het evenement in contact met de deelnemers.

 

Tickets, betalingen, financiële administratie
Een uitgebreide ticketing- en betalingsmodule: maak e-tickets met QR-codes aan en laat deelnemers op verschillende manieren betalen. Er zijn vele betaalmogelijkheden: iDEAL, PayPal, creditcard, of op factuur betalen. De wens om zakelijk op factuur te betalen is eerder regel dan uitzondering. Met aanmelder.nl houd je gemakkelijk overzicht op de financiële stand van zaken. Stuur automatisch herinneringen naar deelnemers die hun factuur nog moeten voldoen. Je ontvangt 1 verzamelfactuur van alle ticketgelden. Dus géén losse verwerking van tickets in de boekhouding. Een zorgeloze financiële administratie!

 

Enquêtes & statistieken

Als organisator is het belangrijk om van je deelnemers feedback te krijgen op je evenement. Met een enquête kom je dit te weten. Zo kun je de juiste conclusies trekken en volgende evenementen slimmer organiseren. Wij bieden jou overzichtelijke data. Statistieken saai? Nee, razend interessant!

 

On-site badgeprinting

De eerste indruk die deelnemers van een event hebben is de entree. We hebben Scan & Badge ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de event check-in altijd soepel verloopt. De badge wordt on-site geprint. Laatste wijzingen staan daarom goed op de badge staan én je hoeft niet te zoeken tussen de honderden badges. De full-color badges zijn tweezijdig volledig te personaliseren. Scan & Badge is daarom de keuze van Exact Live, TEDx, Jaarbeurs, InnovationQuarter en nog veel meer!

15 reviews over aanmelder.nl - 9.2/10

Schrijf een review
arjan cornelisse
New|VVP Nederland BV|

mooi product, goeie service!

Voor VVP Nederland BV al meerdere malen gebruik gemaakt van Aanmelder.nl. Naast dat de websites er keurig verzorgd en professioneel uitzien, is het maken van de sites redelijk eenvoudig. En lukt het even niet... is de helpdesk per telefoon of mail op werkdagen prima bereikbaar. De dames (heb alleen maar dames gesproken) zijn vakkundig en altijd vriendelijk!!

1 like|
Yvette van den Berg
Expert|mth accountants & adviseurs|

Professioneel gemak en super service!

Het was best spannend om voor ons eerste grote mth live! “Forward Failing” event gebruik te maken van een nieuw registratiesysteem.
Maar gezien het thema “leren van je fouten” kon er eigenlijk niets mis gaan (hooguit anders dan verwacht) en dat stelde gerust.
Ook al hadden wij er nog geen enkele ervaring mee, het was mogelijk om zonder enige training een landingspage aan te maken in onze eigen look & feel en de uitnodiging te versturen.
Bij vragen was er altijd goede en plezierige ondersteuning beschikbaar. Complimenten voor de servicegerichtheid van de medewerkers bij Aanmelder.nl!
Dus bedankt voor alle ondersteuning en tot het volgende event!

1 like|
Kiki van Oeffelen Mariël Imthorn
New|bureauMK Events & Projecten|

Meer dan tevreden!

Sinds maart vorig jaar gebruiken wij aanmelder.nl. Na een aantal systemen geprobeerd te hebben, kwam aanmelder.nl eruit als het systeem dat alles biedt wat wij nodig hebben, simpel is om onder de knie te krijgen en bij wie de service en bereikbaarheid top is. Daar komt nog bij dat als er een vraag is of een verzoek, ze meedenken en bijna altijd een oplossing voor handen hebben. Aanrader dus!

3 likes|
Astrid Brouwer
Expert|Conference Company|

Eenvoudig en compleet

Ik ben zeer blij met Aanmelder.nl het systeem is gebruiksvriendelijk, snel en compleet. Daarnaast is de service bij vragen zeer goed. Kortom een aanrader!

2 likes|
Iris Batterham
Expert|TU Delft - BleuBox Events|

Aanmelder.nl my buddy

Ik werk nu een aantal jaren met aanmelder.nl en ik denk dat ik niet meer zonder kan. Het is een geweldig systeem, een enorme hulp en de backup die je krijgt vanuit het team is subliem. Ik ben heel tevreden.

2 likes|
Wilma Minzey
New|STERN|

erg gebruiksvriendelijk

Aanmelder.nl bevalt mij zeer goed. Ik organiseer diverse evenementen voor ons bedrijf en via Aanmelder.nl verzorgen we de uitnodigingen en registraties. De tool is erg gemakkelijk te gebruiken en in te richten. Zonder enige training heb ik direct op dag 1 een eventwebsite aangemaakt in onze eigen huisstijl en uitnodigingen gemaakt. Alles wijst zich vanzelf. Ook voor vragen is de support afdeling goed bereikbaar en altijd meedenkend en behulpzaam. Ik ben erg tevreden.

2 likes|
Rachelle Monsieurs
New|Arko Sports Media|

Zeer goede service en overzichtelijke website!

We werken nu al een geruime tijd samen met Aanmelder en zijn hier zeer tevreden over! Ze bieden een goede service en nemen de tijd om je vraag stap voor stap te beantwoorden, erg klantgericht. Daarnaast is de website zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig werkbaar. Door middel van diverse buttons kun je stapsgewijs je evenement en website inrichten. Aanmelder is zowel voorafgaand als tijdens het evenement zeer bruikbaar. Op locatie plaatsen ze printers en tablets bij de registratiebalie. Door middel van QR-codes kunnen de deelnemers gescand worden, waarna er vervolgens automatisch een badge uit de printer komt rollen. Zeker een aanrader!

2 likes|
Lissa Van Hecke
New|flanders.bio|

Zeer tevreden!

wij werken nu 3 jaar met Aanmelder en zijn hier zeer tevreden van! Het gemak in gebruik, zowel op voorhand als op het evenement zelf is super! Wij werken steeds met jobstudenten aan de ontvangstbalie en qua gebruik (QR-codes inscannen en badges ter plaatse printen) is dit een grote sprong vooruit in vergelijking met hoe het vroeger was.
zeer tevreden!

2 likes|
Jan-Henk Welink
Expert|TU Delft|

Met aanmelder opgelet met AVG

Collegiale waarschuwing aan gebruikers van Aanmelder.nl. In het kader van de AVG mag u geen bestanden meer op uw computer hebben. U bent ook verantwoordelijk voor de bestanden die online op aanmelder.nl staat, ook van die activiteiten die al zijn geweest. Aanmelder.nl heeft hier in een nieuwsbrief hierover iets gezegd, maar geen waarschuwing per mail uitgestuurd. Gaat u naar uw "event", klik op instelling reachtboven, scrol helemaal naar beneden naar "gevarenzone" (dit is geen grapje), klik er op, klik dan op "evenement verwijderen" en dan mag u nogmaals "Verwijder" invullen. Dit moest dus voor mijn 40+ events, aanmelder wilde het ook wel doen, tegen betaling uiteraard.

Reactie van aanmelder.nl op deze review:

Goedemiddag Jan-Henk,

Dank voor je advies. We zijn erg blij met kritische en trouwe gebruikers zoals jij. We hebben hard gewerkt om aan alle eisen van de AVG te voldoen, om het onze klanten/gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben een knop gemaakt om je data te verwijderen. Je bent namelijk zelf eigenaar van de data en wij kunnen niet bepalen wanneer je het wel of niet wilt verwijderen. We vinden het heel belangrijk dat je dat voor elk event en op elk moment zelf kan beslissen. Wil je de data van al je events in 1 keer verwijderen of van een aantal events tegelijk, dan kun je daar altijd contact over opnemen met ons. Als er nog vragen zijn, schroom niet om met ons te bellen of mailen. Fijne dag! Vriendelijke groet, team aanmelder.nl

2 likes|
William Boxman
New|Opel Nederland|

Uit handen!

Wij werken nu zo'n 4 jaar met aanmelder. En tot volle tevredenheid! Ze nemen de registratie van onze events (en dat zijn er nogal wat!) volledig uit handen met hun online tool, die zeer gebruiksvriendelijk is en waarbij je in een handomdraai een professioneel ogende registratiepagina hebt staan.

2 likes|
Martijn Baten
New|Stichting LOEY|

LOEY Awards 2017

Na met verschillende registratieplatformen te hebben gewerkt in de afgelopen jaren voor de jaarlijkse LOEY Awards, was het gebruik van Aanmelder.nl een prettige verwelkoming. Het systeem van aanmelder.nl is erg gebruiksvriendelijk en voldeed aan alle wensen die we als organisatie hebben om onze gasten uit te nodigen en registeren. Vooral de mogelijkheden om alles zelf in te stellen en te regelen maakt het voor ons een prettige tool om mee te werken. Registratie met e-tickets op het event verliep tevens erg soepel.

2 likes|
Niels Klein
New|Congresbureau Universiteit van Amsterdam|

Professioneel gemak

Als grote universiteit in een van de meest vooraanstaande congressteden van Europa ontvangen we jaarlijks duizenden deelnemers. Aanmelder.nl heeft ons ontzettend geholpen het proces van deelnemersregistratie te stroomlijnen.

De interface is ontzettend gebruiksvriendelijk; nieuwe medewerkers pikken het gemakkelijk op. Maar ook registranten vinden gemakkelijk hun weg, getuige niet alleen de feedback die we direct van ze krijgen, maar ook het simpele feit dat we minder vragen krijgen over het registratieproces.

Daarnaast zijn de printers waarmee on site badges gemaakt kunnen worden een ontzettende uitkomst: nooit meer vooraf badges maken, ter plekke kunnen aanpassen waar nodig. En het ziet er ook nog eens super goed uit.

Samenvattend kun je zeggen dat onze samenwerking met Aanmelder ervoor heeft gezorgd dat ons werk soepeler verloopt, minder tijd kost en professioneler oogt. Tel daarbij op dat ze altijd open staan voor dialoog over mogelijke aanpassingen, verbeteringen of specifieke wensen en u begrijpt waarom ik deze ronkende review schrijf!

2 likes|
Fabienne van der Klugt - Gram
New|YES!Delft|

Ideale tool voor eenvoudig en professionele uitnodigingen en registratie

Aanmelder is een must voor elke event organisator. Met een paar klikken heb je een professionele event website met eigen branding. Je kan met behulp van de tool eenvoudig nette uitnodigingen en reminders versturen. Gasten kunnen zich eenvoudig registreren en alle event informatie op een plek vinden en bij aankomst via een geautomatiseerd proces hun badge ontvangen. Leuke toevoegingen zijn de sms dienst voor de laatste event updates en natuurlijk de app!

2 likes|
Emeraude van Deenen
New|Zamaradi Communications|

Dé (gebruiks)vriendelijke eventsite

Als eigenaar van een taal- en communicatieschool organiseer ik bijna wekelijks nieuwe cursussen. Voorheen kostte het me handen vol tijd om de registratie van alle cursisten te managen en de betalingen op te volgen.
Aanmelder.nl heeft me al deze zaken uit handen genomen. De interface is heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. In een handomdraai zet je een mooie eventwebsite in elkaar. Als je, net als ik, op regelmatige basis evenementen/cursussen organiseert, kun je heel gemakkelijk templates van vorige events kopiëren.
Maar het belangrijkste is misschien nog wel het team van aanmelder.nl zelf: die staan altijd op vriendelijke en persoonlijke wijze voor je klaar, beantwoorden al je vragen en begeleiden je waar nodig.

2 likes|
Ben van Wieringen
New|SPAR Nederland|

Met aanmelder.nl hebben we een professionele partij gevonden...

Met aanmelder.nl hebben we een professionele partij gevonden die ons helpt met de registraties, zodat wij ons bezig kunnen houden met de creatieve en praktische zaken om het perfecte evenement te organiseren.

Bij verschillende bedrijven en events heb ik gebruik gemaakt van aanmelder.nl. Altijd ben ik zeer tevreden over het product. Het is zeer eenvoudig om zelf een evenement aan te maken en te ‘bouwen’ naar je eigen wensen. Weet je het even niet meer dan is er altijd iemand van de klantenservice die je verder kan helpen.

Het printen van badges op locatie zorgt voor een goede doorstroom bij de ingang. Vroeger hielpen we namenlijst bij in excel en dit was altijd een drama! Ik ben blij dat ik in aanmelder.nl een professionele partij hebben gevonden die me help bij de registratie van genodigden, zodat ik me bezig kan houden met de creatieve en praktische zaken om het perfecte evenement te organiseren.

2 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten aanmelder.nl

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Flevoland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Utrecht | Zuid-Holland | Belgium | Netherlands
Activiteiten:
Ticketing en registratie | Toegangscontrole
Trefwoorden:
event app | registratie evenementen | uitnodigingen | deelnemersregistratie | etickets | online registreren | event software | registratie congres | registratie | badges | sms code | herinneringen | qr | statistieken | standhouder app | on-site check-in | betalingen | deelnemersapp | aanmeldformulier

Nieuws

Evenementen organiseren zonder stress om debiteuren

Evenementen organiseren zonder stress om debiteuren