Evenementen organiseren zonder stress om debiteuren

Evenementen organiseren zonder stress om debiteuren

Organiseer je zakelijke evenementen? Dan krijg je onvermijdelijk te maken met debiteurenbeheer. Tickets voor congressen, seminars en andere kennisevents. De werkgever rekent ze doorgaans af. Op factuurbasis, dus vaak achteraf. Lastig voor inzicht in de financiën. En tijdrovend om de betalingen op te volgen. Althans, dat wás het. Heb jij behoefte aan meer overzicht en efficiënt debiteurenbeheer? Maak dan kennis met aanmelder.nl

 

Oprichters Freek en Jelle organiseerden zelf evenementen op de TU Delft. Het registreren van deelnemers in Excel nam veel tijd in beslag. Daarom bedachten zij aanmelder.nl. "Slimme software om stom werk uit handen te nemen", zoals ze het zelf noemen. Op 100 deelnemers bleek de tijdsbesparing al gauw 20 uur. En daar zaten meer organisatoren op te wachten.

 

Inmiddels is de dienst uitgegroeid tot een alles omvattend doe-het-zelf pakket voor de organisatie van evenementen. Van het versturen van uitnodigingen, tot inchecken op het evenement en het afhandelen van betalingen en debiteuren. Die volledigheid maakt aanmelder.nl uniek.

 

 

Alles onder één dak

De kracht van de tool zit hem in de integratie van alle processen in één systeem. En dat werkt ook nog eens erg eenvoudig. Met enkele muisklikken maak je een website met aanmeldformulieren, verstuur je uitnodigingen en verkoop je tickets. Dat kan direct via bijvoorbeeld iDeal en creditcard maar ook achteraf met een factuur. Zonder gedoe met het opzetten van een account bij een derde partij. Betalingen lopen namelijk via DCS, een betalingsprovider die aanmelder.nl zelf ontwikkelde. Dit maakt het mogelijk om tickets en betalingen real-time aan elkaar te koppelen. Zo heb je altijd een actueel overzicht van de uitstaande betalingen.

 

 

Betaling op factuurbasis

Bij zakelijke evenementen is betalen met een factuur eerder regel dan uitzondering. Ongeveer 90% van de tickets wordt via een factuur betaald, zo leert de praktijk. En laten dat nou de lastigste betalingen zijn om te verwerken. Met aanmelder.nl heb je daar geen omkijken meer naar.

 

Door een slim algoritme worden betalingen aan facturen gekoppeld. Ook als door een typefout in de overboeking de referentie niet helemaal klopt. Komt de techniek er niet uit? Dan koppelt een medewerker de betaling handmatig aan je factuur. Daar hoef jij dus niets voor te doen.

 

Ook voor meer complexe wensen biedt de tool uitkomst. Zo is het mogelijk om meerdere tickets op één factuur te plaatsen. Daarbij houdt het systeem rekening met de regels die jij instelt voor ticketprijzen, inclusief early bird reducties en groepskortingen.

 

 

Debiteurenbeheer verzorgd

Heb je nog geen betaling ontvangen? Dan stuurt aanmelder.nl na het verlopen van de betalingstermijn een herinnering. Geautomatiseerd op het moment zoals door jou vooraf ingesteld. Blijft de betaling uit, dan zet je met één klik de vordering door naar een incassobureau.

 

 

Ook een blije boekhouder

Dit maakt niet alleen jouw leven gemakkelijk, zo ook dat van je boekhouder. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Het totaalbedrag storten we gelijktijdig. Daarmee bestaat de inkomstenkant van je boekhouding slechts uit één boeking. Uiteraard ontvang je een begeleidende specificatie die alle verkochte tickets tot in detail laat zien.

 

 

En er is meer…

Eenmaal klant bij aanmelder.nl dan kun je rekenen op ondersteuning van het supportteam. Tenminste, als je het nodig hebt. Want de zelf-bouw-tool blinkt uit in simpelheid. Wil je ook tijdens je evenement kunnen rekenen op innovatieve ondersteuning? De module Scan & Badge maakt een einde aan wachtrijen en zorgt voor een professionele uitstraling.

 

"Niet voor niets kiezen steeds meer organisaties voor aanmelder.nl. Onderwijsinstellingen zoals de UvA en Hogeschool Rotterdam, het Ministerie van SZW, maar ook bedrijven als Opel, ASML en de Jaarbeurs, en zelfs de Protestantse Kerk behoren tot ons clientèle."

 

 

Zelf proberen?

Benieuwd of aanmelder.nl ook iets voor jou is? Maak dan vrijblijvend een account aan en neem een kijkje achter de schermen. Maar wees gewaarschuwd; je wilt nooit meer zonder.

www.aanmelder.nl/nl/signup
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Proost dit jaar met een mobiele kerstbar en start 2024 met de bubbelbar

Proost dit jaar met een mobiele kerstbar en start 2024 met de bubbelbar

To The Point Events behaalt 5de 'Certificate of Excellence' op rij

To The Point Events behaalt 5de 'Certificate of Excellence' op rij

Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

Registreer je vanaf nu voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs

Advertenties