Interim personeel

Interim personeel nodig voor jouw evenement? Kwalitatief, goed opgeleide mensen die zich helemaal thuisvoelen in de evenementen- en festivalbranche? Op deze pagina vind je partners die tijdelijk personeel voor jouw event aanbieden.

MaisonRouge

MaisonRouge

Schrijf review Gent

MaisonRouge is een people agency dat hardwerkende en opgeleide jongeren voorziet op catering- en eventopdrachten.

Crew Factory

Crew Factory

Schrijf review Bilzen

Stagehandbureau met uitgebreid arsenaal aan crew gespecialiseerd in in op- en afbouw van events.

Parkingboys

Parkingboys

Schrijf review Wetteren

Parkingboys is gespecialiseerd in het plannen en realiseren van de volledige organisatie van de parking tijdens uw event. Uw bezoekers worden op een professionele manier ontvangen en begeleid door onze volledig uitgeruste parkingboys.

Radarwerk

Radarwerk

Schrijf review Antwerpen

Radarwerk neemt je crewzorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

11 reviews Antwerpen

Ultimate Services voorziet de Ultieme Crew op evenementen. Wij specialiseren ons in opbouw/afbraak, barproducties en kassamedewerkers.

Amplo

Amplo

Schrijf review Mechelen

Betrouwbare HR- en payrollpartner voor de creatieve sector – audiovisuele sector, podium- en andere kunsten, technisch-ondersteunende bedrijven, gespecialiseerde freelancers en media en journalistiek.

Deltaworx Clubhouse Antwerp

Deltaworx Clubhouse Antwerp

Schrijf review Merksem

Deltaworx, opgericht in 2012, is gespecialiseerd én erkend in het uitzenden van kwalitatief, goed opgeleid studentenpersoneel.

No Photo Available

Hands 4 Events bvba

Schrijf review Antwerpen

Hands 4 Events levert professionele stagehands, stewards, ticketcontroleurs, parkeerbegeleiders en hospitality medewerkers.

Hels bv

Hels bv

Schrijf review Wondelgem

Zeker zijn van een duivels goed evenement? Hels Logistics maakt het verschil met logistieke diensten en oplossingen aan de horeca- en eventsector.

Studer Agency Events

Studer Agency Events

Schrijf review Antwerpen

De juiste evenemenSen voor jouw project!

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

No Photo Available

Step-Up catering & event crew

Schrijf review Zandvliet

Sinds april 2013 is Step-Up een trouwe partner van verschillende cateringbedrijven en evenementenbureaus. Sindsdien leveren wij de beste service dankzij ons professioneel personeel. Elke klant kan rekenen op een topteam dat wij voor u samenstellen.

Step in Live

Step in Live

Schrijf review Schaarbeek

Step in Live's missie is om uw event ideeën volledig in handen te nemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over het technisch en logistiek aspect.

Mise en Place België

Mise en Place België

Schrijf review Leuven

In 20 jaar zijn we gegroeid tot een internationaal erkend uitzendkantoor voor de horeca dat zich gespecialiseerd heeft in piek- & ziekbezetting in hotels, restaurants, congresgebouwen, evenementen en bij cateraars.

All Assistance Agency

All Assistance Agency

Schrijf review Hasselt

Tijdens uw marketingactiviteiten heeft u goede medewerkers nodig: dynamische, enthousiaste mensen met een goed voorkomen, die van aanpakken weten en die niet te veel kosten. Daarvoor bent u bij All Assistance Agency aan het juiste adres.

Backstage FX, crew & productions

Backstage FX, crew & productions

Schrijf review Uitgeest

Backstage FX verzorgt de meest uiteenlopende effecten. Naast special effecten, als co2, confetti shooters en vlamsystemen, bedenken we ook complete eindshows voor festivals op muziek, met combinatie van special effects, outdoor theatervuurwerk, ...

Promotion Partners

Promotion Partners

Schrijf review Amsterdam

Promotion Partners is dé personele dienstverlener voor (sales)promoties en events sinds 1978. Wij bieden ervaren en getraind verkooppersoneel op flexibele basis in de branches mode, cosmetica en retail.

Olivr Foodtrucks Catering & Events

Olivr Foodtrucks Catering & Events

Schrijf review Balegem

OLIVR Foodtrucks Catering & Events is een jong bedrijf actief in de catering- en eventsector. Je kan bij ons terecht voor het organiseren van jouw evenement al dan niet in combinatie met een uitgewerkte catering door ons.

Seal Recruitment nv

Seal Recruitment nv

Schrijf review Antwerpen

Seal Jobs is een digitaal uitzendbureau gespecialiseerd in studentenjobs. Als one-stop-partner voor jong talent helpen we je graag met de rekrutering, contracting, payrolling en uitbetaling. Snel, eenvoudig én 100% digitaal.

All EventZ people

All EventZ people

Schrijf review Schoten

Event organisatie van A tot Z (All eventZ). De partner voor uw evenementen, bedrijfsparty's, incentives enz. Alle personeel en coördinatie. (Hostessen, parkingwachters, enz).

No Photo Available

VDH event support

Schrijf review Kortrijk

VDH event support is een allround event agency met de focus op nightlife en festivals. Met heel wat jaren ervaring in de sector.

Esengo Team

Esengo Team

Schrijf review Wevelgem

ESENGO TEAM is een people agency die zich inzet om evenementen te ondersteunen met gemotiveerd event-personeel. Van vlotte hosts en hostessen, sterke stagehands tot geraffineerde fotografen.

No Photo Available

artlogic bv

Schrijf review Amsterdam

artlogic BV levert stagehands & evenementenpersoneel voor uw event of productie! Inzetbaar voor de op- en afbouw van licht, geluid, video- en podiumtechniek. U profiteert van onze heldere werkwijze, persoonlijke benadering en uitgebreide europese netwerk.

No Photo Available

Evenementenbouwer

Schrijf review Sittard

PRO FM Events levert sinds 2003 professioneel evenementenpersoneel op vele grote Nederlandse en buitenlandse in-& outdoor evenementen, vanuit een breed georiënteerd personeelsbestand.

No Photo Available

FleXstage Group B.V.

Schrijf review Sprang-Capelle

Flexstage B.V. is een Projectbureau op vakgebied van Crewmanagement dat gespecialiseerd is in personeel uitzenden binnen de evenementen branche. Of het nu gaat om eventsupport, stagehands, of licht/geluid technici, ...

No Photo Available

Skanna Horecapersoneel

Schrijf review Antwerpen

Skanna Horecapersoneel - Passie voor gastvrijheid. De horeca draait om het ervaren en beleven van gastvrijheid. Skanna gelooft erin dat het horecapersoneel dit gevoel van gastvrijheid kan overbrengen op uw gasten.

No Photo Available

Mediation sa

Schrijf review Luxembourg

U wilt een bedrijf starten in Luxemburg? Nieuwe zakelijke kansen creëren? Merkbekendheid vergroten? Een breder klantenbestand opbouwen?

No Photo Available

Creyf's

Schrijf review Brussel

Creyf's Horeca & Events heeft oplossingen voor een (tijdelijke) vraag naar personeel voor de horeca en voor evenementen. Niet alleen keuken- en zaalpersoneel, maar ook vestiairepersoneel, hostessen, VIP-begeleiders, chauffeurs, enzovoort.

No Photo Available

MM bvba

Schrijf review Opwijk

Wij zorgen voor toiletdames en vestiaire personeel voor alle evenementen. Geen zorgen meer ivm de sanitaire voorzieningen, we take care.

No Photo Available

Unity Event Crew

Schrijf review Valkenswaard

Unity Event Crew is een bedrijf welke crew levert aan evenementen. Crew welke inzetbaar zijn op de diverse facetten binnen de op en afbouw van een evenement.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.2/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Interim personeel'.

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

Eerste samenwerking

|Bart Van Dessel (Feestverhuur Van Rompaey)|07/10/2018

Onze eerste ervaring met US was op en top positief. Een ploeg van medewerkers met kennis van zaken. Ons zie je in de toekomst zeker en vast nog terug!

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

Het hart op de juiste plaats!

|Tom Daenens (Side Effects)|09/10/2017

US is een firma met het hart op de juiste plaats, waar de meesten liever inzetten op kwantiteit gaan zij een stapje verder en focussen vooral op kwaliteit.
Met dit doel voor ogen kwam ik reeds meerdere malen in contact met hun medewerkers. Steeds een aangename en positieve samenwerking, je merkt bij elke job dat ze steeds het niveau wat hoger tillen en maken hier intern ook de ruimte voor (bijscholingen, etc).
Daarnaast merk je dat hun krachten telkens worden voldoende gescreend waardoor haast nauwelijks een 'fout' persoon op de verkeerde job hebt staan. Zo merk je duidelijk een verschil in teams specifiek voor harde arbeid als voor het runnen van een bar, etc. Dit voor mij persoonlijk zeer belangrijk.
Tot slot: In elke firma is er plaats voor verbeteringen, vernieuwingen, etc. Maar net daar maak je als firma net het verschil als je durft hier aan te werken, deze durft door te voeren, ..

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

Vlotte samenwerking

|Peter Segers (Total-e)|06/10/2017

Al enkele jaren werken we vlot samen met Ultimate Services voor heel wat van onze projecten.
Wanneer wij lastminute in de problemen zitten, kunnen wij regelmatig nog rekenen op de flexibiliteit van US.-
Kortom: Een fijne samenwerking die nog verder kan groeien!

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

Ultimate Services

|Tom Somers (L&L Stage Service)|06/10/2017

In onze sector zoeken we regelmatig extra krachten en soms is dat helaas behoorlijk last minute. Ultimate Services probeert hiervoor steeds goede oplossingen te vinden om ons verder te helpen.

Interim personeel

Je organiseert een bedrijfsevenement, congres, beurs, (culinair) festival of concert? Dan weet je dat er heel wat bij komt kijken. Veel helpende handen maken echter licht werk, en naast je eigen crewleden kun je extra hulptroepen vinden in de vorm van goed opgeleid interim personeel. Gelukkig zijn er veel professionele bedrijven die je helpen met het inhuren van interim personeel voor festivals, horeca en andere evenementen.

Interim personeel, de voordelen

Op zoek naar tijdelijke werknemers om alle openstaande opdrachten rond te krijgen op jouw evenement? Personeel inhuren via een uitzendbureau biedt heel wat voordelen. De grootste troef is waarschijnlijk dat je via het inhuren van tijdelijk flexibel personeel snel kunt op- en afschalen. Mooi weer voorspelt en je moet meer horeca personeel inhuren? Helaas, een deel van je evenement gaat niet door en je hebt minder interim personeel nodig? Werk je met medewerkers met een vast contract dan zit je in de penarie. Het is een (financieel) risico dat je gemakkelijk kunt vermijden. Want schakel je interim personeel in, met deze vorm van tewerkstelling is die flexibiliteit geen enkel probleem. Mensen die je inhuurt via een uitzendcontract kunnen je in principe zelfs helpen bij alle aspecten van jouw evenement, zowel tijdens de opbouw, als tijdens het event zelf, en daarna, bij de afbouw.

Het inhuren van personeel via een uitzendbureau heeft nog voordelen. Heb je specialistische kennis nodig voor op je event? Bijvoorbeeld stagehands die het podium opbouwen, tijdelijk horeca personeel zoals kelners, hostessen of zelfs een heel promoteam? Maar ook mensen die netjes dranghekken plaatsen, de parking professioneel beheren of het geluid- en de verlichting installeren? Kortom, een ervaren specialist met een specifieke vaardigheid? Interim personeel heeft al in veel vergelijkbare situaties gewerkt. Ze hebben weinig support nodig om te starten en ze zijn gewend om autonoom te werken. In deze lijn ligt ook het feit dat je met nieuwe medewerkers via een uitzendbureau externe kennis binnenhaalt. Vanuit hun onafhankelijk perspectief kunnen deze tijdelijke medewerkers je feedback geven op je werkwijze, structuren, de organisatie en zoveel meer.

Een alternatief voor interim personeel zijn freelancers.

Zoek je naar horecapersoneel?

Wil je flexibel interim horeca personeel inhuren? Sommige partijen specialiseren zich in deze event professionals. Je vindt ze gemakkelijk in bovenstaande lijst!

Inhuren personeel via een uitzendbureau?

Horeca personeel inhuren, tijdelijk personeel voor beurzen, interim personeel voor een evenement? Daarvoor ga je natuurlijk een interim partner inschakelen. Een algemeen bureau dat verschillende profielen aanbiedt, van studenten tot ervaren tijdelijke medewerkers, of specialisten die zich focussen op een afzonderlijk event beroep, het maakt niet uit, zij zorgen ervoor dat je op het juiste moment, het juiste aantal medewerkers met de juiste skills en vaardigheden bij je hebt zodat je geen zorgen hebt rond je personeelsbezetting en je event vlot verloopt.

Kennismaken met deze partijen doe je via de onderstaande lijst die wij met veel plezier voor je hebben samengesteld. Lees zeker ook de reviews die deze bedrijven kregen van eerdere klanten.

Jouw uitzendbureau ook op dit overzicht?

Jouw interim bedrijf staat nog niet op deze lijst? Dat is zonde! Je kunt namelijk gratis een bedrijfspagina aanmaken. Zo bereik je in een klap duizenden event organisatoren die onze website dagelijks gebruiken op zoek naar de beste event leverancier. En dat doen ze ook als ze interim personeel voor evenementen nodig hebben. Twijfel niet, maak je bedrijfspagina aan via onderstaande knop, voeg sprekende foto’s en kwalitatieve teksten toe en off you go!

Wij bieden naast onze gratis bedrijfspagina nog andere marketingtools. Wil je te weten komen hoe je je doelgroep(en) die tijdelijk personeel inhuren nog beter bereikt, onze marketing specialisten leveren excellent werk. Neem contact met hen op via de website.

Tags: helpers, sociaal bureau, interim personeel, uitzendkrachten, uitzendbureau, uitzend arbeid, uitzendkantoor, uitzendarbeid, horeca uitzendbureau nederland, ...