header

Interim personeel

Zoek je interim personeel voor jouw evenement? Op deze pagina vind je alle bedrijven in België en Nederland die tijdelijk personeel aanbieden.

Interim personeel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.2/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Interim personeel'.
 • Ultimate Services bvba

  Ultimate Services bvba

  Eerste samenwerking

  Onze eerste ervaring met US was op en top positief. Een ploeg van medewerkers met kennis van zaken. Ons zie je in de toekomst zeker en vast nog terug!

  Bart Van Dessel - Feestverhuur Van Rompaey - 07/10/2018

 • Ultimate Services bvba

  Ultimate Services bvba

  Het hart op de juiste plaats!

  US is een firma met het hart op de juiste plaats, waar de meesten liever inzetten op kwantiteit gaan zij een stapje verder en focussen vooral op kwaliteit.
  Met dit doel voor ogen kwam ik reeds meerdere malen in contact met hun medewerkers. Steeds een aangename en positieve samenwerking, je merkt bij elke job dat ze steeds het niveau wat hoger tillen en maken hier intern ook de ruimte voor (bijscholingen, etc).
  Daarnaast merk je dat hun krachten telkens worden voldoende gescreend waardoor haast nauwelijks een 'fout' persoon op de verkeerde job hebt staan. Zo merk je duidelijk een verschil in teams specifiek voor harde arbeid als voor het runnen van een bar, etc. Dit voor mij persoonlijk zeer belangrijk.
  Tot slot: In elke firma is er plaats voor verbeteringen, vernieuwingen, etc. Maar net daar maak je als firma net het verschil als je durft hier aan te werken, deze durft door te voeren, ..

  Tom Daenens - Side Effects - 09/10/2017

 • Ultimate Services bvba

  Ultimate Services bvba

  Vlotte samenwerking

  Al enkele jaren werken we vlot samen met Ultimate Services voor heel wat van onze projecten.
  Wanneer wij lastminute in de problemen zitten, kunnen wij regelmatig nog rekenen op de flexibiliteit van US.-
  Kortom: Een fijne samenwerking die nog verder kan groeien!

  Peter Segers - Total-e Event Support - 06/10/2017

 • Ultimate Services bvba

  Ultimate Services bvba

  Ultimate Services

  In onze sector zoeken we regelmatig extra krachten en soms is dat helaas behoorlijk last minute. Ultimate Services probeert hiervoor steeds goede oplossingen te vinden om ons verder te helpen.

  Tom Somers - L&L Stage Service - 06/10/2017

Interim personeel

Bij de organisatie van een bedrijfsevenement, congres, beurs, festival of concert komt heel wat bij te kijken. In sommige gevallen heb je een extra helpende hand nodig in de vorm van interim personeel. Gelukkig kan je daarvoor beroep doen op deze bedrijven.

Interim personeel: voor elk wat wils

Een podium opbouwen met stagehands, dranghekken plaatsen, verlichting installeren, tafels dekken, ... deze hardwerkende mensen helpen bij alle aspecten van de opbouw van jouw evenement. Maar ook tijdens het evenement kunnen ze van pas komen. Je kan bijvoorbeeld interim personeel zoals kelners huren om je gasten van drank te voorzien of om een parking te beheren. Je merkt het meteen; interim personeel kan voor vrijwel alle aspecten van een evenement ingeschakeld worden.

Een bedrijf aanmelden

Vanaf nu kan je gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je op een efficiënte manier 125.000 bezoekers die op zoek zijn naar interim en tijdelijk horeca personeel.

Tags: helpers, sociaal bureau, interim personeel, uitzendkrachten, uitzendbureau, uitzend arbeid, uitzendkantoor, uitzendarbeid, horeca uitzendbureau nederland, ...

Filters

Reviews

Type personeel

Advertenties