Evenement personeel

Uitzendkrachten nodig voor jouw evenement? Kwalitatief, goed opgeleide mensen die zich helemaal thuisvoelen in de evenementen- en festivalbranche? Op deze pagina vind je partners die interimpersoneel of tijdelijk personeel voor jouw event aanbieden.

MaisonRouge

MaisonRouge

Schrijf review Gent

MaisonRouge is een people agency dat hardwerkende en opgeleide jongeren voorziet op catering- en eventopdrachten.

Cocktail O'Clock

Cocktail O'Clock

Schrijf review Mol

Wij bij Cocktail O'Clock hebben de lijn van de zomerse cocktails zo goed mogelijk proberen verder te trekken in ons concept. Van 0, tot volledige strand-cocktail-foodtruck.

Crew Factory

Crew Factory

Schrijf review Bilzen

Stagehandbureau met uitgebreid arsenaal aan crew gespecialiseerd in in op- en afbouw van events.

Parkingboys

Parkingboys

Schrijf review Wetteren

Parkingboys is gespecialiseerd in het plannen en realiseren van de volledige organisatie van de parking tijdens uw event. Uw bezoekers worden op een professionele manier ontvangen en begeleid door onze volledig uitgeruste parkingboys.

Radarwerk

Radarwerk

Schrijf review Antwerpen

Radarwerk neemt je crewzorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

11 reviews Antwerpen

Ultimate Services voorziet de Ultieme Crew op evenementen. Wij specialiseren ons in opbouw/afbraak, barproducties en kassamedewerkers.

Amplo

Amplo

Schrijf review Mechelen

Betrouwbare HR- en payrollpartner voor de creatieve sector – audiovisuele sector, podium- en andere kunsten, technisch-ondersteunende bedrijven, gespecialiseerde freelancers en media en journalistiek.

Deltaworx

Deltaworx

Schrijf review Merksem

Deltaworx, opgericht in 2012, is gespecialiseerd én erkend in het uitzenden van kwalitatief, goed opgeleid studentenpersoneel.

No Photo Available

Hands 4 Events bvba

Schrijf review Zoersel

Hands 4 Events levert professionele stagehands, stewards, ticketcontroleurs, parkeerbegeleiders en hospitality medewerkers.

Hels bv

Hels bv

Schrijf review Wondelgem

Zeker zijn van een duivels goed evenement? Hels Logistics maakt het verschil met logistieke diensten en oplossingen aan de horeca- en eventsector.

Studer Agency Events

Studer Agency Events

Schrijf review Antwerpen

De juiste evenemenSen voor jouw project!

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

No Photo Available

Step-Up catering & event crew

Schrijf review Zandvliet

Sinds april 2013 is Step-Up een trouwe partner van verschillende cateringbedrijven en evenementenbureaus. Sindsdien leveren wij de beste service dankzij ons professioneel personeel. Elke klant kan rekenen op een topteam dat wij voor u samenstellen.

Step in Live

Step in Live

Schrijf review Evere

Step in Live's missie is om uw event ideeën volledig in handen te nemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over het technisch en logistiek aspect.

Backstage FX, crew & productions

Backstage FX, crew & productions

Schrijf review Uitgeest

Backstage FX verzorgt de meest uiteenlopende effecten. Naast special effecten, als co2, confetti shooters en vlamsystemen, bedenken we ook complete eindshows voor festivals op muziek, met combinatie van special effects, outdoor theatervuurwerk, ...

No Photo Available

Vision Hospitality

Schrijf review Keerbergen

Betrouwbare ondersteuning voor jouw event! Schakel onze hulp in voor Ticketscanning, nooduitgangen, opkuis van u event, ....

Mise en Place België

Mise en Place België

Schrijf review Leuven

In 20 jaar zijn we gegroeid tot een internationaal erkend uitzendkantoor voor de horeca dat zich gespecialiseerd heeft in piek- & ziekbezetting in hotels, restaurants, congresgebouwen, evenementen en bij cateraars.

All Assistance Agency

All Assistance Agency

Schrijf review Hasselt

Tijdens uw marketingactiviteiten heeft u goede medewerkers nodig: dynamische, enthousiaste mensen met een goed voorkomen, die van aanpakken weten en die niet te veel kosten. Daarvoor bent u bij All Assistance Agency aan het juiste adres.

Promotion Partners

Promotion Partners

Schrijf review Amsterdam

Promotion Partners is dé personele dienstverlener voor (sales)promoties en events sinds 1978. Wij bieden ervaren en getraind verkooppersoneel op flexibele basis in de branches mode, cosmetica en retail.

The Mauritz

The Mauritz

Schrijf review Ninove

The Mauritz is jouw ideale “one stop shopping”-event partner. Niet enkel hebben we onze eigen Eventhall te Ninove, maar we beschikken ook over een getalenteerd team van organisatoren die je volledig ontzorgen bij de organisatie van jouw event.

Olivr Foodtrucks Catering & Events

Olivr Foodtrucks Catering & Events

Schrijf review Balegem

OLIVR Foodtrucks Catering & Events is een jong bedrijf actief in de catering- en eventsector. Je kan bij ons terecht voor het organiseren van jouw evenement al dan niet in combinatie met een uitgewerkte catering door ons.

No Photo Available

VDH event support

Schrijf review Kortrijk

VDH event support is een allround event agency met de focus op nightlife en festivals. Met heel wat jaren ervaring in de sector.

Beaumonde Hospitality

Beaumonde Hospitality

Schrijf review Apeldoorn

Beaumonde Hospitality verzorgd hosts en hostesses voor events, beurzen, congressen, bruiloften, privé diners, bedrijfsfeesten, winkelopeningen en nog zoveel meer.

M Event Support

M Event Support

Schrijf review Lauwe

Event Management.

Team Wauw

Team Wauw

Schrijf review Kortrijk

Team WAUW gaat op zoek naar enthousiaste en opgeleide medewerkers voor uw event. Met onze langdurige ervaring en kwaliteiten op verschillende vlakken in de event- en cateringwereld gaat Team WAUW geen enkele uitdaging uit de weg.

Esengo Team

Esengo Team

Schrijf review Kortrijk

ESENGO TEAM is een people agency die zich inzet om evenementen te ondersteunen met gemotiveerd event-personeel. Van vlotte hosts en hostessen, sterke stagehands tot geraffineerde fotografen.

CD PUB

CD PUB

Schrijf review Kayl

CD PUB, opgericht in 2002 en met zijn ervaring op het gebied van massadistributie, biedt u zijn expertise en knowhow bij de implementatie van uw fieldmarketingprojecten: commerciële animatie, merchandising, sales force.

Six Stars Agency

Six Stars Agency

Schrijf review Amstelveen

Bij Six Stars Agency komen events en hostesses samen. Verwacht van ons de klassieke hostessenservice, maar dan nét een beetje anders. Extravagant, elegant, chique en ambitieus.

Mundo Security

Mundo Security

Schrijf review Brugge

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die de veiligheid van jouw evenement waarborgt? Zoek niet verder! Mundo Security staat klaar om jouw festival, fuif en evenement te beveiligen en een zorgeloze ervaring voor iedereen te garanderen.

VL Events

VL Events

Schrijf review Geraardsbergen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat u kan bijstaan of volledig uit handen nemen voor het organiseren, managen en finaliseren van uw evenement.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.2/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenement personeel'.

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Eerste samenwerking

|Bart Van Dessel (Feestverhuur Van Rompaey)|07/10/2018

Onze eerste ervaring met US was op en top positief. Een ploeg van medewerkers met kennis van zaken. Ons zie je in de toekomst zeker en vast nog terug!

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Het hart op de juiste plaats!

|Tom Daenens (Side Effects)|09/10/2017

US is een firma met het hart op de juiste plaats, waar de meesten liever inzetten op kwantiteit gaan zij een stapje verder en focussen vooral op kwaliteit.
Met dit doel voor ogen kwam ik reeds meerdere malen in contact met hun medewerkers. Steeds een aangename en positieve samenwerking, je merkt bij elke job dat ze steeds het niveau wat hoger tillen en maken hier intern ook de ruimte voor (bijscholingen, etc).
Daarnaast merk je dat hun krachten telkens worden voldoende gescreend waardoor haast nauwelijks een 'fout' persoon op de verkeerde job hebt staan. Zo merk je duidelijk een verschil in teams specifiek voor harde arbeid als voor het runnen van een bar, etc. Dit voor mij persoonlijk zeer belangrijk.
Tot slot: In elke firma is er plaats voor verbeteringen, vernieuwingen, etc. Maar net daar maak je als firma net het verschil als je durft hier aan te werken, deze durft door te voeren, ..

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Vlotte samenwerking

|Peter Segers (Total-e)|06/10/2017

Al enkele jaren werken we vlot samen met Ultimate Services voor heel wat van onze projecten.
Wanneer wij lastminute in de problemen zitten, kunnen wij regelmatig nog rekenen op de flexibiliteit van US.-
Kortom: Een fijne samenwerking die nog verder kan groeien!

Ultimate Services bv

Ultimate Services bv

Ultimate Services

|Tom Somers (L&L Stage Service)|06/10/2017

In onze sector zoeken we regelmatig extra krachten en soms is dat helaas behoorlijk last minute. Ultimate Services probeert hiervoor steeds goede oplossingen te vinden om ons verder te helpen.

Evenement personeel

Je organiseert een bedrijfsevenement, congres, beurs, (culinair) festival of concert? Dan weet je dat er heel wat bij komt kijken. Veel helpende handen maken echter licht werk, en naast je eigen crewleden kun je extra hulptroepen vinden in de vorm van goed opgeleid interimpersoneel. Gelukkig zijn er veel professionele bedrijven die je helpen met het inhuren van interimpersoneel voor festivals, horeca en andere evenementen.

Interimpersoneel, de voordelen

Op zoek naar tijdelijke werknemers om alle openstaande opdrachten rond te krijgen op jouw evenement? Personeel inhuren via een uitzendbureau biedt heel wat voordelen. De grootste troef is waarschijnlijk dat je via het inhuren van tijdelijk flexibel personeel snel kunt op- en afschalen. Mooi weer voorspelt en je moet meer horecapersoneel inhuren? Of helaas, een deel van je evenement gaat niet door en je hebt minder interim personeel nodig? Werk je met medewerkers met een vast contract dan zit je in de penarie. Het is een (financieel) risico dat je gemakkelijk kunt vermijden. Want schakel je interimpersoneel in, dan is met deze vorm van tewerkstelling die flexibiliteit geen enkel probleem. Mensen die je inhuurt via een uitzendcontract kunnen je in principe zelfs helpen bij alle aspecten van jouw evenement, zowel tijdens de opbouw, als tijdens het event zelf, en daarna, bij de afbouw.

Het inhuren van personeel via een uitzendbureau heeft nog voordelen. Heb je specialistische kennis nodig voor op je event? Bijvoorbeeld stagehands die het podium opbouwen, tijdelijk horecapersoneel zoals kelners, hostessen of zelfs een heel promoteam? Maar ook mensen die netjes dranghekken plaatsen, de parking professioneel beheren of het geluid en de verlichting installeren? Kortom, een ervaren specialist met een specifieke vaardigheid? Interimpersoneel heeft al in veel vergelijkbare situaties gewerkt. Ze hebben weinig support nodig om te starten en ze zijn gewend om autonoom te werken. Dit geeft je ook een opportuniteit om van je nieuwe medewerkers via een uitzendbureau externe kennis binnen te halen. Vanuit hun onafhankelijk perspectief kunnen deze tijdelijke medewerkers je feedback geven op je werkwijze, structuren, de organisatie en zoveel meer.

Een alternatief voor interimpersoneel zijn freelancers.

Zoek je naar horecapersoneel?

Wil je flexibel interim horeca personeel inhuren? Sommige partijen specialiseren zich in deze eventprofessionals. Je vindt ze gemakkelijk in bovenstaande lijst!

Inhuren personeel via een uitzendbureau?

Horecapersoneel inhuren, tijdelijk personeel voor beurzen, interim personeel voor een evenement? Daarvoor ga je natuurlijk een interim partner inschakelen. Een algemeen bureau dat verschillende profielen aanbiedt. Van studenten tot ervaren tijdelijke medewerkers, of specialisten die zich focussen op een afzonderlijk eventberoep, het maakt niet uit. Zij zorgen ervoor dat je op het juiste moment, het juiste aantal medewerkers met de juiste skills en vaardigheden bij je hebt zodat je geen zorgen hebt rond je personeelsbezetting en je event vlot verloopt.

Kennismaken met deze partijen doe je via de bovenstaande lijst die wij met veel plezier voor je hebben samengesteld. Lees zeker ook de reviews die deze bedrijven kregen van eerdere klanten.

Jouw uitzendbureau ook op dit overzicht?

Jouw interim bedrijf staat nog niet op deze lijst? Dat is zonde! Je kunt namelijk gratis een bedrijfspagina aanmaken. Zo bereik je in een klap duizenden eventorganisatoren die onze website dagelijks gebruiken op zoek naar de beste event leverancier. En dat doen ze ook als ze interimpersoneel voor evenementen nodig hebben. Twijfel niet, maak je bedrijfspagina aan via onderstaande knop, voeg sprekende foto’s en kwalitatieve teksten toe en off you go!

Wij bieden naast onze gratis bedrijfspagina nog andere marketingtools aan. Wil je te weten komen hoe je je doelgroep(en) die tijdelijk personeel inhuren nog beter bereikt, onze marketingspecialisten leveren excellent werk. Neem contact met hen op via de website.

Tags: helpers, sociaal bureau, interim personeel, uitzendkrachten, uitzendbureau, uitzend arbeid, uitzendkantoor, uitzendarbeid, horeca uitzendbureau nederland, ...