Promoteam

Promoteam nodig? Flyers uitdelen, samplen, informatie delen, gasten ontvangen, ... een promoteam vertegenwoordigt jouw bedrijf en jouw merk en dan is enkel het beste goed genoeg. Geen zorgen, kwalitatieve promo teams vind je in onderstaande lijst. Neem contact met hen op voor meer informatie, of waarom niet, een offerte.

Fashion hostess bvba

Fashion hostess bvba

Schrijf review Jabbeke

Fashion Hostess: uw event, onze hostess! Ons hostessenservice met stijlvolle hostessen en promogirls verzorgt al uw evenementen, bedrijfsfeesten, opendeurdagen en promowerk!

MaisonRouge

MaisonRouge

Schrijf review Gent

MaisonRouge is een people agency dat hardwerkende en opgeleide jongeren voorziet op catering- en eventopdrachten.

Challenge MC

Challenge MC

12 reviews Brasschaat

Een professioneel onthaal op uw evenement, beurs, congres of seminarie? Onze hostesses en hosts staan klaar om uw bezoeker te ontvangen zoals u dat mag verwachten.

The Frontline Company

The Frontline Company

25 reviews Wilrijk

The Frontline Company is sinds jaar en dag een stevige referentie in het evenementenlandschap. Als uw promo/standpersoneel voor u echt belangrijk is, dan is er maar één adres ...

BC Hospitality Services

BC Hospitality Services

12 reviews Mechelen

Help! U hebt nog hostessen nodig voor uw evenement van morgen? Of er zijn last minute nog enkele wijzigingen gebeurd die de planning van uw event in de war sturen? Geen nood, contacteer ons en ervaar de flexibiliteit waarvoor BC bekend staat!

Radarwerk

Radarwerk

Schrijf review Antwerpen

Radarwerk neemt je crewzorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

Ultimate Services bvba

Ultimate Services bvba

11 reviews Antwerpen

Ultimate Services voorziet de Ultieme Crew op evenementen. Wij specialiseren ons in opbouw/afbraak, barproducties en kassamedewerkers.

Deltaworx Clubhouse Antwerp

Deltaworx Clubhouse Antwerp

Schrijf review Merksem

Deltaworx, opgericht in 2012, is gespecialiseerd én erkend in het uitzenden van kwalitatief, goed opgeleid studentenpersoneel.

Studer Agency Events

Studer Agency Events

Schrijf review Antwerpen

De juiste evenemenSen voor jouw project!

No Photo Available

Mavi Geschenken (Westvoordehof VoF)

Schrijf review Ursel

Valentijn, geboorte, communie, jubileum, verjaardag, kerstmis, haloween, huwelijk, nieuwjaar, opening, .... voor om het even welk feest kan u voor uw ballondecoratie bij ons terecht.

Agence C

Agence C

Schrijf review Gent

Agence C staat in voor all round event staffing. Denk maar aan hostesses, waiters, event models, stagehands, parkingboys, barpersoneel of brand ambassadors.

Beursleads

Beursleads

Schrijf review Zwolle

Maximaal rendement uit beursdeelname voor exposanten. De eeuwenoude handelsvloer blijft een plek voor het echte ontmoeten, zaken doen. 

No Photo Available

Step-Up catering & event crew

Schrijf review Zandvliet

Sinds april 2013 is Step-Up een trouwe partner van verschillende cateringbedrijven en evenementenbureaus. Sindsdien leveren wij de beste service dankzij ons professioneel personeel. Elke klant kan rekenen op een topteam dat wij voor u samenstellen.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

The Perfect Serve Agency

The Perfect Serve Agency

Schrijf review Wetteren

Gaat dit nu over host en hostessen? High end cocktail Mixology? Show bartenders? Vuurshows? Barmannen? Chefs of zaal personeel op events? Parking Boys of sedert dit jaar ook informanten voor het autosalon...? Beurzen? Event op maat?

blndr B.V.

blndr B.V.

Schrijf review Amsterdam

blndr is een uniek marketing instrument om de bezoekers van uw feest, evenement of beurs een onvergetelijke ervaring te geven.

A List Agency

A List Agency

Schrijf review Eernegem

Of het nu gaat om een privé- of bedrijfsevenement, een modeshow of uw volgende campagne, wij helpen u om de perfecte match te vinden. A LIST AGENCY selecteert hostessen en modellen.

Hostess4you

Hostess4you

Schrijf review Haren

Hostess4you is een hostessservice waarbij de inzet van hostessen tijdens beurzen en evenementen van toepassing is. Hostess4you heeft een kantoor in Nederland en in Duitsland. Hostess4you werkt met ervaren mensen waarbij fotos voor het maken van een select

Field&Concept

Field&Concept

Schrijf review Sint-Lambrechts Woluwe

Field & Concept was born 29 years ago and is today an established value in the field marketing sector.

All Assistance Agency

All Assistance Agency

Schrijf review Hasselt

Tijdens uw marketingactiviteiten heeft u goede medewerkers nodig: dynamische, enthousiaste mensen met een goed voorkomen, die van aanpakken weten en die niet te veel kosten. Daarvoor bent u bij All Assistance Agency aan het juiste adres.

Hostess-Select bv

Hostess-Select bv

Schrijf review Lochristi

Agentschap van onthaalhostessen voor beurzen, congressen, evenementen, openingen, promoties, ...

First In Line

First In Line

Schrijf review Gent

Na meer dan een decennium actief te zijn in de evenementensector, bulkt ons bedrijf van ervaring. Graag staan wij u dan ook bij in een consulterende rol om uw evenement, van feest tot festival, tot een goed einde te brengen.

Co-Motion

Co-Motion

Schrijf review Kortenberg

Samen met u zorgt Co-motion ervoor dat uw bedrijf, evenement of merk de aandacht krijgt die het verdient. Om te zorgen dat de opdracht succesvol verloopt, denken wij met u mee over de uitvoering, de inkleding en de vele andere praktische details.

Mowa models

Mowa models

Schrijf review Sint Job Brecht

Wie bieden alle faciliteiten aan voor Catwalk events tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben top modellen voor alle soorten fotoshoots met of zonder fotofraaf. Onze modellen zijn ook beschikbaar voor hostessenwerk op beurzen of events

FashionMove

FashionMove

Schrijf review Olmen

Hosts, hostessen, mannequins, modellen,... Organisatie van modeshows, winkelshows, opendeurdagen, braderijen, showroom, beurzen,...

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

The Cast: We Create Characters

The Cast: We Create Characters

Schrijf review St. Martens Latem

TheCast gaat steeds opnieuw op zoek naar accenten die uw branding en personalisatie sterker naar voren laten komen. Wij realiseren uw vraag, op maat.

Promotion Partners

Promotion Partners

Schrijf review Amsterdam

Promotion Partners is dé personele dienstverlener voor (sales)promoties en events sinds 1978. Wij bieden ervaren en getraind verkooppersoneel op flexibele basis in de branches mode, cosmetica en retail.

Seal Recruitment nv

Seal Recruitment nv

Schrijf review Antwerpen

Seal Jobs is een digitaal uitzendbureau gespecialiseerd in studentenjobs. Als one-stop-partner voor jong talent helpen we je graag met de rekrutering, contracting, payrolling en uitbetaling. Snel, eenvoudig én 100% digitaal.

All EventZ people

All EventZ people

Schrijf review Schoten

Event organisatie van A tot Z (All eventZ). De partner voor uw evenementen, bedrijfsparty's, incentives enz. Alle personeel en coördinatie. (Hostessen, parkingwachters, enz).

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 60 reviews over bedrijven in de categorie 'Promoteam'.

The Frontline Company

The Frontline Company

Fijne samenwerking, steeds weer

|Frederik Rasschaert (Colorclub)|11/10/2022

Onze samenwerking met The Frontline Company verliep afgelopen jaar steeds vlot. Ze bieden een divers aanbod aan staffing voor events, gaande van hosts/hostessen tot crew voor op- en afbouw. Ze garanderen professionele crew die kwalitatief werk aflevert.

The Frontline Company

The Frontline Company

VLAIO Netwerk event "Vive le Vélo"

|Patricia Delcampe (VLAIO)|27/09/2022

We hadden een hele goede samenwerking met de hostesses, toiletdames, ... Iedereen was op tijd en voerde perfect haar taken uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

The Frontline Company

The Frontline Company

Foodfestival Hapje-Tapje Leuven, 31 Juli 2022

|Catherine Breyssens (EIT Food CLC West)|09/08/2022

Ook deze keer waren we weer positief verrast door de enthousiaste eventmodellen verzorgd door de Frontline Company.
De meisjes leefden zich helemaal in in het thema. De bezoekers werden door hen super vriendelijk onthaald en stonden allen open om deel te nemen aan de research aangaande de bijdrage van de Belgische burger tot een meer duurzame, gezonde, transparante en circulaire voedseleconomie.

The Frontline Company

The Frontline Company

Top service!

|Sam Ponnet (Say Cheese Fotomarketing bvba)|08/08/2022

Wij werken op regelmatige basis samen met de mensen van The Frontline Company. Voor onze photobooths hebben we vaak hosts/hostessen/begeleiders nodig die de gasten helpen in de verschillende fotoanimaties. De hosts/hostessen/begeleiders krijgen reeds een eerste briefing via de mensen van de Frontline Company waardoor het voor ons telkens heel eenvoudig is om de specifieke briefing ter plaatse te geven. Ook bij speciale verzoeken van onze klanten kunnen we steeds terecht bij Peter en het team om even te overleggen wat de beste oplossing is.

Promoteam

Nieuwe producten of diensten bekendmaken bij het grote publiek staat op jouw marketing to-dolijstje?Jouw merk letterlijk middenin je doelgroep krijgen? Schakel dan een promoteam in. Deze promodames en promoheren zorgen voor een positief imago, en dat heeft tot gevolg meer naamsbekendheid, meer traffic en uiteindelijk meer verkoop. Goed opgeleide en gemotiveerde promo teams kunnen als geen ander mensen overtuigen om kennis te maken met de producten of diensten van je bedrijf. De belangrijkste troef waar deze dames en heren over beschikken: de passie en het talent voor hospitality, een luisterend oor én een vlotte babbel en een gesprek kunnen voeren in verschillende talen!

Verschillende mogelijkheden voor promoteams

Bij een promoteam denk je misschien spontaan aan promotieteams die flyers en ander drukwerk uitdelen op straat. Dat is waarschijnlijk de meest gekende taak van promo teams. Maar je kunt deze mensen nog voor heel wat andere nuttige opdrachten inschakelen.

Je promotiedames en -heren kunnen ook samplings verzorgen, waarbij je jouw product fysiek naar je doelgroep brengt, bijvoorbeeld in stadscentra en op evenementen zoals festivals. Daar zijn heel wat creatieve plekken te bedenken zoals het strand of andere recreatiegebieden. Hostessen kunnen je gasten ontvangen op een beursstand of op je evenement zoals productlanceringen. Je kunt je promotieteam ook inschakelen voor instore demonstraties, waarbij je met een interessante aanbieding via een tasting of demonstratie in de winkel mooie sales behaalt. Alle promotiemedewerkers zijn dus een persoonlijke en doeltreffende manier om je doelgroep te bereiken.

Promoteam inhuren?

Jouw event kan niet zonder extra promotiekracht? Dan ga je op zoek naar een professioneel bedrijf dat je kan helpen bij het samenstellen van het perfecte promoteam. Een bedrijf dat zoekt naar de perfecte match tussen het team en je merk en daarvoor werkt met goed opgeleid vast personeel, freelancers, of interim personeel.

Een bedrijf waar je een duidelijk aanspreekpunt hebt die je persoonlijk begeleidt bij je vraag. Ga je het internet afschuimen om deze partner te vinden? Wij hebben een veel eenvoudigere oplossing: consulteer onderstaande lijst die eventplanner.net met veel plezier voor je heeft samengesteld. Daar vind je snel en eenvoudig het promotieteam dat bij je past. En zeker zijn van de kwaliteit van deze bedrijven? Lees de reviews die andere klanten hebben geschreven.

Gratis jouw bedrijf toevoegen

Ontbreekt er een promoteam in deze lijst? Jouw promoteam? Dan is het tijd voor actie. Voeg snel jouw bedrijf toe. Je bedrijfspagina is volledig gratis, en je komt ermee in de picture van duizenden event organisatoren die deze pagina van onze website bezoeken en op zoek zijn naar gespecialiseerde event leveranciers.

Zoek je nog andere marketingtools om jouw doelgroep te bereiken? Ook daar kunnen we je mee helpen. Neem contact op via de website.

Tags: promoteam, promotieteam, promotieteams, promoteams, promo team, promotie teams, ...