The Frontline Company

The Frontline Company

The Frontline Company
  • Groenstraat 52, 2610 Wilrijk, België
  • Certificate of Excellence 2023

The Frontline Company is sinds jaar en dag een sterke referentie in het evenementenlandschap. Als hostesses en hosts, promoteams en eventcrew voor u écht belangrijk zijn, dan is er maar één adres ...

 

The Frontline Company levert haar diensten voornamelijk in gans België, maar de afgelopen jaren zijn we ook actief geweest in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië en bijvoorbeeld Frankrijk.

 

De meertaligheid en de maturiteit van haar medewerkers zijn stilaan genoegzaam gekend en daar profiteert u als klant alleen maar van. De hosts en hostesses van The Frontline Company zijn grondig gescreend gedurende een persoonlijke kennismaking, we 'matchen' hen met de wensen van elke klant en zij worden uitgebreid gebriefd vooraleer zij aan hun opdracht beginnen.


De Frontliners kunnen ingezet worden op o.a. ééndags-evenementen, beurzen, roadshows, product-activaties/presentaties, premières, personeelsfeesten, festivals, gala's, enz...

En op dit moment wordt de hosts en hosteses regelmatig ingezet om de Covid-19 maatregelen te helpen respecteren....


Welke opdrachten/taken: onthaal, vestiaire, promo, flyering, sampling, degustaties, VIP Onthaal en begeleiding, protocol, parking stewards, toiletdames, brand activators, brand ambassadors ....


Enkele referenties :

  • Automobiel & Utilities: D'Ieteren (Volkswagen, Seat, Yamaha...), Subaru, Opel, Jeep, Lexus, Toyota, Fiat, Engie ...
  • FMCG + Horeca: Verstegen, Lidl, Aldi, Brouwerij Haacht
  • Leisure and Fashion: Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Marco Polo, Marie-Jo
  • Event Agencies - beurs organisatoren: EventMasters, Balthazar Events, Act!Events, Minth, KonseptS, Zanzibar, Next Event, Easyfairs, Jaarbeurs ...

 

Daarnaast is The Frontline Company al vele jaren na elkaar de uitverkoren vaste hospitality partner van de jaarlijkse BEA Awards en de ondertussen befaamde MICE Party.

 

Zoals u kan lezen, is The Frontline Company misschien wel uw geschikte partner voor een volgend event ... Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en een gedetailleerd budget.


#WeLoveHospitality #TFC #Hostes #TheFrontlineCompany

The Frontline Company
Flitsende start in 2023 voor The Frontline Company
21 September 2023

2023 is voor The Frontline Company met glans begonnen. Meer dan 80 informanten, hosts en hostesses waren in januari opnieuw present tijdens het Autosalon en in de concessies. Met de beurzen in het voorjaar, de vele bedrijfsevents en sportieve promoacties staat de agenda van dit People Agency opnieuw behoorlijk vol. “Maar we hebben zeker nog ruimte om nieuwe events te ...

Lees meer

Like Reageer

41 reviews over The Frontline Company - 9.7/10

Schrijf een review
Dirk Steenbeke
New|Passe Partout NV|

Top!

"Dit hadden we veel eerder moeten doen ;-)"
Dat is wat we steeds zeiden op de beurs.
Het was voor ons echt een geruststelling, we hadden geen stress noch frustraties om met zo een (professioneel) team te kunnen werken, wat wel anders was in het verleden.
Alles liep meer dan gesmeerd, ze zagen werk, ze keken vooruit, ze deden gewoon meer dan we hadden kunnen denken (dromen ;-).
Dus top top top!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Goede middag Dirk,
dankjewel voor deze hele fijne beoordeling.
Je was van in het begin heel duidelijk in je wensen en verwachtingen, dus dat maakte het voor ons ook makkelijker (en uitdagender) om de juiste mix/match te zoeken voor jullie stand. We zijn dan ook heel blij dat we de verwachtingen hebben kunnen inlossen. Ons team vond het bij jullie ook bijzonder aangenaam werken. Topsfeer op jullie stand en respectvol naar ons team toe, wat heel fijn is, chapeau en dankjewel daarvoor!
Op naar de volgende beurs :-)
Peter

0 likes|
Bert Evens
Expert|Groep Arthur|

Steeds weer een betrouwbare partner!

Als evenementenbureau dat vaak nood heeft aan onthaal personeel, toiletdames en -heren, parkingboys etc. kloppen we vaak aan bij Frontline. Steeds professioneel, een persoonlijke aanpak, en snel en transparant in hun communicatie. Er wordt door de verantwoordelijken goed toegekeken op de stiptheid en de correcte uitvoering van het takenpakket. Moet er eens iets extra gebeuren of een uurtje langer worden gewerkt? Geen probleem, dat wordt met de glimlach gedaan. Wij hebben in Frontline Company een betrouwbare partner gevonden voor onze events. We weten dat we dit aspect van ons event kunnen loslaten als zij van de partij zijn.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze hele positieve feedback.
Wij en onze Frontliners vinden jullie ok een topteam met een grote afwisseling in events: altijd wel iets anders, jullie vinden altijd een leuke insteek om het event voor jullie klant speciaal te maken...
en wat wij ook zo fijn vinden is de leuke en correcte samenwerking met jullie. altijd bijzonder respectvol en duidelijk. Dat maakt het voor ons extra motiverend om jullie de beste service te geven.
Peter

0 likes|
Sandra Winckelmans
New|PRECIA MOLEN BELGIUM NV|

Hostess op MATEXPO 2023

Gedurende de beurs MATEXPO 2023, die liep van 06-09-23 tem 10-09-23, hebben wij een hostess ingehuurd via The Frontline Company.
De dame die ons team versterkt heeft was een schot in de roos. Zowel qua attitude alsook naar taalvaardigheid en spontaniteit naar de klanten toe scoorde zij een 10/10.
Ook de communicatie met de mensen van het bureau verliep vlot en correct.
Als wij ooit nog iemand nodig hebben om een event in goede banen te leiden, zoeken wij niet meer verder maar richten ons direct naar The Frontine Company zodat wij zeker zijn dat alles in orde komt.
Top team !!!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hoi Sandra, hartelijk dank voor je uitgebreide en hele fijne review. De voorbereidingen afwikkeling met jullie verliep ook voor ons super aangenaam, waarvoor dank. Ook Julie vond het heel fijn werken met jullie op de beurs. Laat het mar weten als jullie ons weer kunnen gebruiken :-)
Peter

0 likes|
Kurt Danneel
New|Televic|

Geweldige ondersteuning voor onze klanten events

Dit jaar organiseren we drie klanten events, telkens op een andere locatie: Hiervoor wilden we het niveau ook naar een hoger niveau tillen.
Ondertussen hebben we er twee van de drie achter de rug. Daarbij werden we bijgestaand door enkele hostessen van The Frontline Company:
Een grote meerwaarde om ons doel te bereiken en meer!
Naast het feit dat ons event in kwaliteit steeg, zorgden ze voor nog extra ontzorging van klanten ontvangst, klantenvragen, wegwijs maken, vestiaire, etc, etc.
Samen met mijn team blijven we grote fan van de geleverde diensten. Heel erg aan te bevelen!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze uitgebreide fijne feedback Kurt.
Ook dikke merci om jullie events zo mooi te verzorgen en onze hostesses steeds met de nodige warmte en respectvol in jullie team mee op te nemen.
Altijd superleuk om voor jullie opdrachten uit te mogen voeren.
Peter

0 likes|
Philip Meurisse
New|theTRUCKCOMPANY|

Top Service!

Heel tevreden van The Frontline Company ! Alles perfect geregeld in wederzijdse samenspraak en bovendien persoonlijk bezoek gehad op de beurs zelf om te vragen als alles in orde was. Kortom Top Service!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dag Philippe,
dankjewel voor de fijne review, die persoonlijke aanpak is voor ons standaard :-) we willen zeker zijn dat alles naar wens loopt en indien nodig meten bijsturen...
Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons.. En Myrthe vond jullie ook een heel fijn team om mee samen te werken, dus daarvoor ook onze dank naar jullie.
Groetjes en tot een volgende beurs...
Peter

0 likes|
Carine De Cruyce
New|Colorclub|

The Frontline Cy

Dank jullie wel voor de top profielen tijdens ons event afgelopen weekend.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dat is met bijzonder veel plezier gedaan Carine, op naar de volgende events ...
groetjes
Peter

0 likes|
E. Van der Cruysse
New|Gemeente Schoten|

Top service

Wij konden rekenen op een medewerker van The Frontline Company voor het netjes houden van de wc's tijdens ons jaarlijkse zomerreceptie.
De man in kwestie was mooi op tijd, kwam alle afspraken na en voerde de opdracht perfect uit. Een hele verademing om dat deel van het evenement volledig te kunnen loslaten!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze fijne review Eva...
We zijn altijd heel blij als we jullie kunnen ontzorgen, dat is uiteindelijk de bedoeling :-)
Groetjes en tot een volgend event...
Peter

0 likes|
Nicole Wenting
New|D&B Eventmarketing|

Meer dan een hostess!

Wat heb ik onwijs fijn samengewerkt met The Frontline Company. Peter dacht ontzettend goed mee en wist me van goed advies te voorzien en de juiste dames in te zetten.
De dames zijn echt zoveel meer dan hostessen! Keiharde werkers die de handen uit de mouwen steken om te helpen opbouwen en afbouwen, om met een grote glimlach keihard te blijven werken en een tandje extra bij te zetten wanneer nodig! Ik hoop snel weer iets in België te organiseren waarbij ik de dames in kan zetten! Dank je wel!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

hoi Nicole,
wat een hele leuke review is dit... Daar worden wij dus geweldig blij van :-)
Onze meisjes vonden het ook een heel fijn event en vonden het heel prettig samenwerken met jou en je team, ondanks het vroege uur :-)
Als onze klanten zo enthousiast zijn als jij, dan is het voor ons ook heel motiverend om een tandje bij te steken ..
We kijken al uit naar een volgend event, in België of in Nederland ...
Met heel veel plezier gedaan :-)

1 like|
Tom Van den Heuvel
Expert|Lust4Live - Eventbureau|

Een eventpartner waar we op kunnen rekenen!

De samenwerking met Peter en zijn team is altijd perfect verlopen!
Geen enkele vraag is teveel... en steeds met een lach.
Dikke pluim voor jou en jouw team Peter...

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dat hoor ik heel graag Tom, heel erg bedankt voor deze leuke review. We werken ook altijd heel graag voor jullie en onze mensen in the filed zijn altijd lovend over de samenwerking met jullie en dat doet ons veel plezier :-)
Tot op het volgende event!

1 like|
Isabel Goossens
Expert|STUDENTLIFE NV|

Hostess

Perfecte hostess gevonden voor ons event via Frontline Company!
Vriendelijk en professioneel.
Heel erg bedankt.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

dankjewel voor je positieve feedback Isabel, dat maakt ons altijd blij :-)
Met heel veel plezier gedaan!
Peter

0 likes|
Youri van der Meer
New|Recruitment Tech|

Service, perfectie en professionaliteit: The Frontline Company

Op 20 april hebben wij een hostess geboekt via The Frontline Company, zelden ben ik zo goed geholpen. Hele prettige en duidelijke communicatie vooraf, snelle reacties over de mail en al met al zeer gewenst contact met Peter en Margot. Marianne als hostess zéér professioneel, zakelijk en bovenal behulpzaam. Een perfecte samenwerking, voor een volgend event boeken we zeker weer!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Deze feedback lezen op een maandag is de week heel mooi starten, dankjewel Youri!
Hier doen we het voor...
Jullie waren ook heel duidelijk en transparant op vlak van jullie wensen en verwachtingen, en dat maakt het voor ons ook makkelijk werken.
We kijken al uit naar het volgende event :-)
Groetjes
Peter

0 likes|
Johnny Van den Bergh
New|Brouwerij Haacht|

Horecatel 2023

Tijdens Horecatel in Marche en Famenne hebben wij beroep gedaan op Frontline.
Julie Rombaut heeft haar rol als barvrouw perfect vervuld. Het was zeer fijn samenwerken met haar. Ondertussen weten ze bij de Frontline welke mensen we nodig hebben als brouwerij en zij spelen daar dan ook gretig op in. Bedankt Julie voor de fijne service en ook voor het ganse team van The Frontline Company.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor je fijne feedback Johnny, het is ook altijd weer fijn samenwerken met jullie. En onze crew vindt jullie ook een hele leuke klant om mee samen te werken. Of het nu beurzen zijn, sponsorevents of jullie trainingen, altijd topsfeer en goed gesoigneerd...
tot gauw op een volgend event!
Peter

0 likes|
Nicky Somers
New|Ohana|

Enorm fijne samenwerking!

Ondertussen al een aantal keer samengewerkt met The Frontline Company en telkens zijn wij (en onze klanten) super tevreden over de hostessen. Altijd super vriendelijke en professionele mensen die vooraf ook al goed gebriefd werden door The Frontline Company zelf. Ook de communicatie met het "core" team van The Frontline Company verloopt steeds vlekkeloos. Ze staan altijd klaar om te helpen (zelfs bij last-minute vragen) en zijn altijd bereikbaar als je ze nodig hebt. Echte toppers dus!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

wow, da's een hele leuke Nicky, hartelijk dank voor deze mooie en hartverwarmende woorden.... zeer fijn om te lezen :-) Jullie hebben ook fijne opdrachten en onze hostesses geven ook hele goede feedback over jullie werking en communicatie met hen, zeer respectvol en dat vinden we ontzettend leuk om te horen van hen. Jullie zijn naar ons interne team ook heel correct en volledig met jullie info, wat onze werking dan weer makkelijker maakt. de supersnelle betalingen zijn natuurlijk ook een echt plus :-)
We kijken al uit naar de volgende events die op de planning staan voor jullie.
Peter

0 likes|
Kurt Danneel
New|Televic|

Enorme meerwaarde voor onze beursdeelname

Het is de tweede keer op rij dat we gebruik maken van een hostess voor onze publieke beurzen.
En het is evenals de tweede keer dat we hiervan de enorme meerwaarde hebben van gezien.
De hostess neemt niet alleen werk uit handen, ze zorgden er telkens voor de potentiële klanten gelokt werden naar onze stand.
Deze laatste keer wist de hostess zelfs in enkele uren tijd enkele basis vragen zelf te beantwoorden, waardoor ons sales team ontlast werd en de prospecten al voor een stuk gelinkt bleven aan onze stand.
Wij zijn fan geworden van het concept en de diensten die the Frontline Company aanbiedt.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

hartelijk dank voor je mooie review Kurt! Dat appreciëren we heel erg hard.
Fanny vond jullie team ook heel fijn om mee samen te werken, dus win win voor iedereen. Als het werk van onze field medewerkers wordt gewaardeerd is het voor hen altijd extra motiverend om hun best te doen :-)
We kijken alvast uit naar de volgende events met jullie.
Groetjes,
Peter

0 likes|
Johnny Roosen
New|V.J.B. Motors|

Uitstekende partner voor je event

Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde service van The Frontline Company. Peter stelde ons de perfecte persoon voor volgens onze richtlijnen. Niet alleen de kwaliteit van de voorgestelde persoon was dermate hoog. Ook de algemene service, snelheid van feedback en opvolging door Peter en Fanny konden wij bijzonder appreciëren. Een topbedrijf indien U opzoekt bent naar een geknipte persoon voor uw event.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

dankjewel voor deze leuke feedback Johnny....
Het was ook een plezier om jullie van dienst te zijn. Het genoegen was dus evengoed aan onze kant. je briefing en je verwachtingen waren duidelijk dus dat maakt ons werk dan ook weer iets makkelijker.
Dankjewel voor je vertrouwen in ons!
Peter

0 likes|

Lid van...

BESA
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten The Frontline Company

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Kinderanimatie | Hostessen | Promoteam | Evenementen marketing | Ticketing en registratie | Toegangscontrole
Trefwoorden:
hostessenbureau | promogirl | personeel evenementen | promoteam | hostesses | host | promotieteams | promoboy | promoteams | onthaalhostessen | promo team | promotieteam | evenementen personeel | hostes | hostess | marketing | begeleiding | reclame | hostessenservices | onthaalhostes | kinderen animatie | hostessen service | promo teams

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

The Frontline Company
The Frontline Company helpt Evenementenbureaus terug opstarten!
02 July 2020

Na lang wachten en veel onzekerheid is er eindelijk wat perspectief in de evenementensector. Op de laatste veiligheidsraad is er meer duidelijkheid gekomen over het organiseren van evenementen. We kunnen dus eindelijk weer aan de slag dankzij het Covid Event Risk Model!


Van de evenementenbureaus wordt in de komende periode nog meer dan ooit creativiteit verwacht. Omgaan met de veiligheidsmaatregelen omtrent ...

Lees meer

Like Reageer
The Frontline Company
Hospitality ondersteunt heropstart na Covid19-crisis
25 May 2020

Zoals iedereen ondertussen al weet worden zowat alle bedrijven geraakt door deze Coronacrisis.

Het virus discrimineert niet en alle sectoren worden hard getroffen. Ook de eventwereld krijgt de nodige klappen. Maar door samen te werken en elkaar te steunen komen we er ongetwijfeld door. The Frontline Company helpt graag mee aan deze wederopstanding!


The Frontline Company heeft afgelopen weken alleszins niet stilgezeten. We ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 May 2020

Keep up the good work!

Like | Reply