The Frontline Company

The Frontline Company

The Frontline Company
  • Groenstraat 52, 2610 Wilrijk, België
  • Certificate of Excellence 2020

The Frontline Company is sinds jaar en dag een sterke referentie in het evenementenlandschap. Als hostesses en hosts, promoteams en eventcrew voor u écht belangrijk zijn, dan is er maar één adres ...

 

The Frontline Company levert haar diensten voornamelijk in gans België, maar de afgelopen jaren zijn we ook actief geweest in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië en bijvoorbeeld Frankrijk.

 

De meertaligheid en de maturiteit van haar medewerkers zijn stilaan genoegzaam gekend en daar profiteert u als klant alleen maar van. De hosts en hostesses van The Frontline Company zijn grondig gescreend gedurende een persoonlijke kennismaking, we 'matchen' hen met de wensen van elke klant en zij worden uitgebreid gebriefd vooraleer zij aan hun opdracht beginnen.


De Frontliners kunnen ingezet worden op o.a. ééndags-evenementen, beurzen, roadshows, product-activaties/presentaties, premières, personeelsfeesten, festivals, gala's, enz...

En op dit moment wordt de hosts en hosteses regelmatig ingezet om de Covid-19 maatregelen te helpen respecteren....


Welke opdrachten/taken: onthaal, vestiaire, promo, flyering, sampling, degustaties, VIP Onthaal en begeleiding, protocol, parking stewards, toiletdames, brand activators, brand ambassadors ....


Enkele referenties :

  • Automobiel & Utilities: D'Ieteren (Volkswagen, Seat, Yamaha...), Subaru, Opel, Jeep, Lexus, Toyota, Fiat, Engie ...
  • FMCG + Horeca: Verstegen, Lidl, Aldi, Brouwerij Haacht
  • Leisure and Fashion: Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Marco Polo, Marie-Jo
  • Event Agencies - beurs organisatoren: EventMasters, Balthazar Events, Act!Events, Minth, KonseptS, Zanzibar, Next Event, Easyfairs, Jaarbeurs ...

 

Daarnaast is The Frontline Company al vele jaren na elkaar de uitverkoren vaste hospitality partner van de jaarlijkse BEA Awards en de ondertussen befaamde MICE Party.

 

Zoals u kan lezen, is The Frontline Company misschien wel uw geschikte partner voor een volgend event ... Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en een gedetailleerd budget.


#WeLoveHospitality #TFC #Hostes #TheFrontlineCompany

The Frontline Company
The Frontline Company helpt Evenementenbureaus terug opstarten!
02 July 2020

Na lang wachten en veel onzekerheid is er eindelijk wat perspectief in de evenementensector. Op de laatste veiligheidsraad is er meer duidelijkheid gekomen over het organiseren van evenementen. We kunnen dus eindelijk weer aan de slag dankzij het Covid Event Risk Model!


Van de evenementenbureaus wordt in de komende periode nog meer dan ooit creativiteit verwacht. Omgaan met de veiligheidsmaatregelen omtrent ...

Lees meer

Like Reageer

20 reviews over The Frontline Company - 9.6/10

Schrijf een review
Elien Van den Enden
New|Kairos|

Topservice

Wij hebben The Frontline company aangesproken voor het onthaal te voorzien op ons evenement. Alles is super vlot verlopen, zowel het contact vooraf, als tijdens het evenement. De voorziene hosts/hostessen deden wat van hen verwacht wordt met een grote glimlach! Fijn samenwerken zo. Bedankt.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Met heel veel plezier gedaan Elien, dankjewel voor je fijne feedback.... Hier doen we het voor :-)

0 likes|
Sebastian Dörnemann
New|MOMENTMACHER|

Bekaert Leiderschapsforum 2022

Het team van Forntline heeft geweldig werk geleverd. Flexibel, op tijd, vriendelijk, zoals het hoort. Altijd blij om het weer te doen.

bekijk origineel

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Bedankt voor de mooie woorden Sebastian.. We zijn erg blij met deze feedback. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Doei voor nu...

bekijk origineel

0 likes|
Bert Desmet
Expert|Format+|

Promowerk activatie

Voor een activatie hebben wij 2 hostessen van The Frontline Company ingeschakeld.
Ze hebben hun werk prima uitgevoerd, heel tevreden over de samenwerking !!!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hartelijk dank voor de fijne feedback Bert, dat doet altijd plezier :-) op naar de volgende samenwerking...

1 like|
Murielle Charon
New|Upyourbizz|

Ervaring

Heel fijne en aangename samenwerking met heel het Frontline Comany's Team. Zowel voor een standard aanvraag als voor een lastminute aanvraag is het respons altijd snel en gaat er echt iets niet dan wordt het zoch snel opgelost. Wij raden zeker en vast een samenwerking aan. Voor ons al meer dan 3 jaar.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze fijne review Murielle, het was/is een plezier om met jullie samen te werken! Respectvol en altijd supervriendelijk.... zo is het voor ons ook heel fijn en motiverend om er elke keer weer voor te gaan ....
groetjes

0 likes|
Claudia Coninx
New|Eye Opener Decors|

Aangename samenwerking

Aandacht en interesse in de klant, geeft al een heel fijn en vertrouwd gevoel. Ik ben goed tot in de details op de hoogte gebracht van alles, bedankt! Ulrike heeft ons zeer goed geholpen op ons event!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor de fijne feedback Claudia.... het was ook voor ons een aangename samenwerking. En Ulrike vond jullie een heel leuk team om mee samen te werken, dus ook onze dank daarvoor :-)

1 like|
Katrien Vanderbiest
New|IMAGINAIR|

TOP

We deden beroep op de Company om onze vaste ploeg te versterken bij een event (serveren/mise en place/tappen). We kregen 5 heel verschillende werkkrachten toegewezen met elk hun eigen kwaliteiten, maar stuk voor stuk beleefd, vlot in de omgang en echte initiatief-nemers. Het vroeg van ons geen enkele organisatie: een mailtje sturen en daar stonden ze, op het gevraagde tijdstip, gekleed volgens gevraagde dresscode en klaar om erin te vliegen + zelf het werk te zien. Vandaar: top!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Wow Katrien, dat zijn mooie woorden :-) hartelijk dank daarvoor ... Met heel plezier gedaan en geef maar een seintje als je terug hospitality medewerkers nodig hebt ...

1 like|
Ruth Busano
New|Caviar TV|

De leukste parkeerwachters

Maëlle, Jawad en Fabio hebben enorm geholpen tijdens ons evenement! Niet enkel hun oorspronkelijke job als parkeerwachters hebben ze fantastisch gedaan, ze waren ook vriendelijk genoeg om ons na de afgesproken uren verder te helpen bij de afbraak. Zeer aangenaam om mee samen te werken. Zeker aan te raden!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor je fijne feedback Ruth, onze medewerkers Fabio, Maëlle en Jawad vonden de samenwerking met jullie ook heel aangenaam ... Het is altijd extra leuk voor ons als de medewerkers worden geapprecieerd, want dat houdt hen gemotiveerd voor volgende opdrachten, dus ook van harte bedankt aan jullie!

0 likes|
Veerle Veerle Tielemans
New|Auto Natie Group|

Samenwerking ihkv het autosalon in onze showrooms

Gezien in 2021 het autosalon niet kon plaats vinden in Brussel, hebben we beroep gedaan op The Frontline Company. Zij hebben ons ontzettend goed ondersteund door het aanleveren van informanten die de opdracht hadden het eerste contact met onze klanten te verzorgen. En dat hebben ze uitstekend gedaan! Ook het contact met Peter was top, altijd zeer goed bereikbaar, oplossingsgericht en transparant wat budget betrof. Alleen maar een positieve ervaring en ook volgend jaar zullen we dankzij de goede resultaten op hen beroep doen.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

bloos bloos :-) Dankjewel voor je review Veerle, het was dit jaar inderdaad een extra uitdaging voor het autosalon, maar waar een wil is, is een weg... wij bedanken jullie in elk geval voor het vertrouwen dat jullie in ons hadden en de aangename samenwerking met alle collega's... als het zo fijn loopt, is het voor ons ook extra motiverend. We zullen er volgend jaar weer zeker klaar voor zijn :-)

0 likes|
silke van nuffel
New|Groep Arthur|

The Frontline Company

We werken al een tijdje samen met TFC voor onze evenementen. We zijn erg tevreden over onze samenwerking! Steeds vlotte en duidelijke communicatie en er wordt ook erg snel gereageerd. Indien we last minute mensen zoeken, denken ze steeds mee over oplossing.
We zijn erg tevreden van The Frontline Company!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

heel hartelijk dank voor deze fijne feedback Silke... dat is altijd weer heel leuk om te lezen :-) Jullie ook bedankt voor de correcte en duidelijke info die we altijd krijgen, het is makkelijker voor ons om dan ons werk goed te doen... Hop naar het volgende live event :-)

0 likes|
Isabel Goossens
New|STUDENTLIFE NV|

Zeer vlotte en flexibele samenwerking!

Erg tevreden over de samenwerking met de Frontline Company.
Je kan steeds vertrouwen op een vlotte, snelle en professionele opvolging.
Bedankt!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Hartelijk dank voor je fijne review Isabel, we doen telkens weer ons best en onze meisjes vinden jullie opdrachten altijd zeer fijn om te doen... dankjewel voor de aangename samenwerking?

1 like|
Steffi Vertommen
New|Event Masters|

Vertrouwde & kwalitatieve samenwerking!

We werken reeds vele jaren samen met The Frontline Company. Die fijne samenwerking blijft bestaan dankzij de steeds vlotte en duidelijke communicatie, de oplossingsgerichtheid - zelfs bij last minute aanvragen en wijzigingen, de onuitputtelijke zoektocht naar geschikte profielen met diverse kwaliteiten, de uitgebreide kledingkeuze...
Kortom een vertrouwde partner waar we op kunnen rekenen!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor deze fijne review Steffi .... :-)
Jullie zijn ook altijd bijzonder duidelijk in jullie wensen en noden en jullie werken ook heel professioneel. Dat maakt het samenwerken met jullie voor ons alleen maar aangenaam en 'eenvoudiger' :-) Jullie gaan ook altijd met veel respect om met onze hosts en hostesses en dat appreciëren we enorm ...
tot snel ...Peter

1 like|
Alex Wens
New|Steylaerts NV|

Hostessen

Wij hebben Frontline Company gecontacteerd omdat we met een tekort aan resources zaten tijdens enkele belangrijke openingsdagen.
De opdracht was om onze klanten te onthalen bij hun toonzaalbezoek.
De hostessen deden hun werk werkelijk voortreffelijk. Het leek alsof ze al jaren werkzaam waren in onze firma.
Wij zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op hun diensten.
Werkelijk een topervaring!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Onze meisjes vonden jullie toonzalen en de medewerkers een plezier om voor werken, dus ook van onze kant uit dank voor de fijne en aangename samenwerking :-)

0 likes|
Hans Van Laer
New|Ceusters n.v.|

fijn samenwerken

Fijn samenwerken met The Frontline Company: spelen kort op de bal en volgen correct op.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel Hans ...dit doen jullie ook en dan wordt het makkelijk samenwerken hé :-) Tx!

1 like|
Lien VV
New|LEF marketing & events|

IT events

We werken altijd heel fijn samen met Sam, Charlotte, Anntje en Peter!
De hostessen die ons helpen op events zijn altijd erg netjes gekleed, heel behulpzaam en steeds vriendelijk naar ons publiek.

Reactie van The Frontline Company op deze review:

hoi Lien, dankjewel voor je leuke feedback. Altijd blij om zulke zaken te lezen ... het lijkt altijd logisch natuurlijk, maar het moet wel elke keer opnieuw kloppen :-) groetjes en tot snel weer ...
Peter

1 like|
Maikel Van Geert
Expert|Jobat|

Voor onze jobevents kunnen we steeds op The Frontline Company rekenen

The Frontline Company is steeds het eerste contact waar we aan denken als het neerkomt op ondersteuning, ontvangst en praktische inzetbaarheid tijdens onze jobevents en klantenevents. De flexibiliteit van de steeds gemotiveerde mensen die aan je event worden toegewezen zorgt ervoor dat je met een gerust hart de focus kan houden op het welslagen van je event, en da's ook in deze tijden goud waard!

Reactie van The Frontline Company op deze review:

Dankjewel voor de leuke feedback Maikel... het is voor onze hostesses en hosts ook altijd weer fijn om voor jullie opdrachten te mogen doen. Jullie waarderen en respecteren hen en dat is heel motiverend :-) Dankjewe daarvoor!
tot snel weer in the field,
Peter

1 like|

Lid van...

BESA
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten The Frontline Company

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Kinderanimatie | Hostessen | Promoteam | Evenementen marketing | Ticketing en registratie | Toegangscontrole
Trefwoorden:
promotieteam | evenementen personeel | hostes | hostess | hostessenbureau | promogirl | personeel evenementen | promoteam | hostesses | host | promotieteams | promoboy | promoteams | onthaalhostessen | promo team | marketing | promo teams | begeleiding | reclame | hostessenservices | onthaalhostes | kinderen animatie | hostessen service

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

The Frontline Company
Hospitality ondersteunt heropstart na Covid19-crisis
25 May 2020

Zoals iedereen ondertussen al weet worden zowat alle bedrijven geraakt door deze Coronacrisis.

Het virus discrimineert niet en alle sectoren worden hard getroffen. Ook de eventwereld krijgt de nodige klappen. Maar door samen te werken en elkaar te steunen komen we er ongetwijfeld door. The Frontline Company helpt graag mee aan deze wederopstanding!


The Frontline Company heeft afgelopen weken alleszins niet stilgezeten. We ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 May 2020

Keep up the good work!

Like | Reply