The Frontline Company
Hospitality ondersteunt heropstart na Covid19-crisis
The Frontline Company|
25 mei 2020

Zoals iedereen ondertussen al weet worden zowat alle bedrijven geraakt door deze Coronacrisis.

Het virus discrimineert niet en alle sectoren worden hard getroffen. Ook de eventwereld krijgt de nodige klappen. Maar door samen te werken en elkaar te steunen komen we er ongetwijfeld door. The Frontline Company helpt graag mee aan deze wederopstanding!


The Frontline Company heeft afgelopen weken alleszins niet stilgezeten. We hebben de nodige mensen ingezet aan supermarkten en verschillende bouwwerven om de Social Distancing te controleren, karretjes te ontsmetten en de richtlijnen toe te lichten aan de klanten en bezoekers.


Zorg dat je klanten weten dat hun veiligheid belangrijk is voor jou!


Dit uiteraard met onze gekende ‘hospitality-mindset’. Zo krijgen de klanten het gevoel dat ze geholpen worden door die aangename man/vrouw van The Frontline Company. We spreken dan ook liever over ‘Physcial Distancing’, want het sociale houden we toch graag dicht bij ons hart.


Uiteraard kijken we ook verder naar het post-corona tijdperk. Met de vooropgestelde exit-strategie in zicht kunnen we deze service uiteraard ook op verschillende andere plekken aanbieden: winkels, tuincentra, musea, onderwijsinstituten, openbare gelegenheden,…

Kan u mensen gebruiken om de physical distancing te garanderen of om uw klanten te woord te staan en een gerust te stellen? Dan kunnen onze hosts en hostesses, onze promo’s en onze stewards u ongetwijfeld helpen!

Dat na de ‘quarantaineperiode’ nog steeds maatregelen met betrekking tot fysiek contact genomen worden staat vast. We bekijken alle opties en volgen de instructies op de voet op…


Onze mondmaskers zijn alvast aangekomen...


Vragen over de mogelijkheden? Contacteer ons:

Management:peter@thefrontlinecompany.be 0478/72.56.86

Sales: sam@thefrontlinecompany.be 0478/62.51.22

www.thefrontlinecompany.be

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 mei 2020

Keep up the good work!

Like | Reply