eventplanner.be referral programma

Heb jij zakenrelaties met een eventbedrijf of eventlocatie die nog niet op eventplanner.be staan? Beveel ons aan en verdien 'coins' waarmee je zelf campagne op onze site kunt voeren voor je eigen bedrijf. Ook je zakenrelatie valt in de prijzen, zij krijgen van ons 3 maand gratis een premium vermelding!

Met het 'eventplanner.be referral programma' willen we onze trouwe klanten belonen voor wat ze vaak sowieso doen, eventplanner.be aanbevelen bij bevriende eventlocaties en -bedrijven. Maar ook de zakenrelaties die je naar ons doorverwijst worden beloond.

Hoe werkt het programma?

Bij eventplanner.be bouwen we het slimste marketing platform voor eventbedrijven en -locaties. Via onze krachtige tools helpen we deze bedrijven groeien. Jij kunt ons helpen groeien door onze site aan te raden aan collega eventbedrijven. Als eventplanner.be adverteerder verdien je zo met het verwijzingsprogramma 'coins' als krediet. Je krijgt deze 'coins' elke keer dat jouw persoonlijke Verwijzingslink (hierna 'Verwijzingslink') wordt gebruikt om een nieuw account met bedrijfspagina op onze site aan te maken. Elke coin komt overeen met 1 euro en kan dus worden ingezet als korting. De opgespaarde 'coins' kun je gebruiken voor de advertentiecampagnes voor je eigen eventlocatie of -bedrijf op eventplanner.be.

 

Wanneer een nieuwe eventlocatie of een nieuw eventbedrijf zich aanmeldt voor een bedrijfspagina via jouw Verwijzingslink, krijgt jouw relatie 3 maand gratis een premium bedrijfspagina aangeboden! Jij krijgt meteen 15 'coins' op je account van zodra de bedrijfspagina van je zakenrelatie door ons goedgekeurd wordt (zie ook algemene gebruiksvoorwaarden), zelfs als die voor de gratis vermelding kiest. Kiest het door jou aangebrachte bedrijf ervoor om op het moment van het aanmaken van zijn bedrijfspagina onmiddellijk een betalende klant van eventplanner.be te worden (met een online aangemaakte terugkerende betaling), dan krijg jij van ons bij de eerste drie betalingen 50% van dat factuurbedrag (ex btw) in 'coins' in jouw account toegevoegd.

 

Enkele voorbeelden:

  • Kiest de aangebrachte adverteerder bijvoorbeeld voor een XL-bedrijfspagina met jaarlijkse betaling (595 euro per jaar (excl. btw)), dan strijk jij 15 + 3x 297,5 = 907,5 coins op verspreid over de 3 jaar en 3 maanden (trial periode).

  • Kiest de aangebrachte adverteerder voor een maandelijkse medium-bedrijfspagina van 35 euro, dan krijg jij over een periode van 6 maanden (3 trial + de 3 aansluitende maanden) 15+ 3x 17,5 = 67,5 coins in je account. Op voorwaarde natuurlijk dat het aangebrachte eventbedrijf in de hele periode klant blijft en de facturen betaalt.

  • Kiest het aangebrachte eventbedrijf voor een gratis bedrijfspagina of downgrade het voor de eerste verlenging, dan krijg je sowieso de 15 coins voor het aanbrengen van de gebruiker.

Hoe ga je van start?

Lees voor je van start gaat de voorwaarden van het referral programma na. Deelnemen aan het programma impliceert je akkoord met deze voorwaarden.

 

Log in op je account en ga naar de speciale referral pagina om je verwijzingslink te delen en het saldo van je verwijzingscoins op te volgen.