Verhuur stroominstallaties, koelinstallaties en lichtmasten

Stroomgroep of lichtmast huren? Hier vind je heel eenvoudig een lijst met de ondernemingen die stroom- en koelinstallaties en lichtmasten aanbieden in de verhuur.

Cantecleer Partyservice, Verhuur & Concepts

Cantecleer Partyservice, Verhuur & Concepts

8 reviews Hulst

Verhuur / verkoop van horeca en partybenodigdheden. Het organiseren van een open dag voor uw bedrijf, receptie, huwelijksfeest, jubileum, beurzen, evenementen, klein of groot (tuin) feest, kortom alles is mogelijk Voor alles hebben wij voor u een op maat

Intermetal Motor nv

Intermetal Motor nv

Schrijf review Wielsbeke

Inetermetal Motor NV is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van stroomgroepen, lichtmasten en mobiele verwarmingstoestellen.

GR Technics bv

GR Technics bv

Schrijf review Beerse

GR technics is specialist in verhuur en verkoop van mobiele lichtmasten, StaLiCo lichtmasten, cameramasten, stroomaggregaten, stroomkabels, noodverlichting, stadsverlichting, sfeerverlichting, LED-technologie, statieven en verlichting voor evenementen.

Gijsels bvba

Gijsels bvba

Schrijf review Emblem

Gijsels BVBA Verhuurbedrijf voor stroomaggregaten, verdeelkasten, ADR brandstoftanks, kabel, mobiele lichtmasten, mobiele verwarming, werfkasten, eigen transportdienst, 24hr service.

Powerlams-falleyn bv

Powerlams-falleyn bv

Schrijf review Oostkamp

Powerlams verhuurt al ruim 30jaar mobiele stroomgroepen, kabels en verdeelkasten. Nu ook in ons gamma mobiele verwarmingen, lichtmasten en waterinstallaties.

Koeltrailers

Koeltrailers

Schrijf review Opitter, Bree

Welkom bij koeltrailers. Bij ons kan je terrecht voor het huren en kopen van koel-en vriesaanhangwagens.

Aggreko België

Aggreko België

Schrijf review Hoboken

Op zoek naar een stroomgroep, koeling of verwarming voor uw evenement? Aggreko is dé partner als het gaat om betrouwbare apparatuur die uw evenement tot een succes brengen.

No Photo Available

Caterrent

Schrijf review Beerse

Caterrent - huur professioneel uitgerust materiaal

Delta-Temp nv

Delta-Temp nv

Schrijf review Oosterzele

Op zoek naar comfortkoeling, airco of verwarming voor uw evenement? Huur uw toestel bij Delta-Temp. Dankzij onze uitgebreide huurvloot en flexibele huurtermijnen hebben wij steeds de geschikte oplossing op uw vraag.

Boels Events

Boels Events

Schrijf review Sittard

Bedrijfsfeest? Jubileum? Een groot evenement? U heeft al een concept ? dan ontbreekt alleen nog Boels! Voor een compleet assortiment, keuze uit diverse stijlen en een complete logistieke ondersteuning hoeft u niet verder te zoeken!

Vandaele Rental

Vandaele Rental

Schrijf review Oostrozebeke

Bij VD Mahinery vindt u een ruim aanbod aan stroomgeneratoren en grondverzetmachines die kunnen ingezet worden voor uw evenement.

I.C.T.C. nv

I.C.T.C. nv

Schrijf review Antwerpen

Foubert Events

Foubert Events

Schrijf review Temse

Wij staan in voor het verhuren van koelwagens, tenten, stoelen, tafel, porselein, bestek, verwarmingselementen, springkastelen tot allerlei horecamatriaal en feestmateriaal.

Bulterys Mobile Power Stations

Bulterys Mobile Power Stations

Schrijf review Schaarbeek

Bulterys Mobile Power Stations is gespecialiseerd in het verhuren van stroomgroepen, lichtmasten, ADR tanken, Transfo's, kabel en verdeelkasten.

BJP

BJP

Schrijf review Deerlijk

Een geslaagd evenement begint bij ons! U organiseert zelf een feest, of u heeft een horecazaak en wil uw klanten op de best mogleijke manier ontvangen?

Locquet Power & Light

Locquet Power & Light

Schrijf review Kruishoutem

Verhuur en verkoop stroomgroepen.

Dv Electro

Dv Electro

Schrijf review Oudenaarde (Bevere)

DV Electro is een pro sound & light verhuurbedrijf te Oudenaarde. Met onze tientallen jaren ervaring zorgen wij er voor dat uw evenement een prachtig eindresultaat heeft!

Lumar Verhuur bv

Lumar Verhuur bv

Schrijf review Horst

Lumar Verhuur heeft een heel ruim assortement  Event producten varierend van toiletwagens/units tot hekwerk, douche's, lichtmasten, heftrucks, hoogwerkers, aggregaten, kabel en zwerfkasten, kassa units en veel meer.

VKS Koeling Verhuur

VKS Koeling Verhuur

Schrijf review Kortemark

Koelcel kan op de grond geplaatst worden en verplaatst worden met transpallet of heftruck. Te Huur of te koop.

The Powershop Nederland BV

The Powershop Nederland BV

Schrijf review Raalte

Vanaf 1995 is The Powershop Nederland uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor het verzorgen van elektriciteit op evenementen en festivals door heel Nederland.

No Photo Available

Van Lieshout Elektra

Schrijf review Helmond

Of het nu gaat om festivals, beurzen, concerten, feesten, (sport)evenementen, kermissen, culturele manifestaties, non-permanente huisvesting of zelfs jaarmarkten; wij zijn de partij die u geheel ontzorgen op het gebied van elektra en verlichting.

BOXrentals bv

BOXrentals bv

Schrijf review Rumst

BOXrentals is een verhuurbedrijf van logistiek materiaal voor de evenementensector en de creatieve productie industrie. We zorgen er voor dat jij en je crew in optimale omstandigheden op locatie kunnen werken.

ContainerID

ContainerID

Schrijf review Antwerpen

ContainerID is Specialist in het modificeren van zeecontainer voor alle mogelijke doeleinde. Voor ons las-team, echte vakmannen met jaren ervaring, is geen uitdaging te moeilijk.

V-cool

V-cool

4 reviews Herzele

V-cool is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur van koel-, vries- en toiletaanhangwagens, ook voor barcontainers kan u bij ons terecht.

No Photo Available

Mega Industrial Engineering NV

Schrijf review Antwerpen

Koelcontainerhuren is jouw partner voor het huren van koelcontainers voor je event. Wij kunnen grote namen zoals Tomorrowland, Rock Werchter, Wecandance tot onze klanten noemen.

Pro Industries

Pro Industries

Schrijf review Oud-Turnhout

Pro Industries geluid en licht.

Koelwagens courtens

Koelwagens courtens

Schrijf review Kuurne

Ons bedrijf zorgt er voor dat drank en voeding koel behouden wordt op ieder evenement, zowel diepvries als gewone koeling.

Dutry Power nv

Dutry Power nv

Schrijf review Roeselare

Kwaliteit en service voor uw stroomgeneratoren 24/7. Lichtmasten, laadpalen, batterypacks, ...

PartyRent4All

PartyRent4All

Schrijf review Haaltert

PartyRent4All is een verhuurbedrijf met een breed scala aan materiaal aan een voordelig tarief.

4-Events bvba

4-Events bvba

Schrijf review Grobbendonk

4-Events is een bedrijf dat zich toelegt op het verhuren van feestmateriaal.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur stroominstallaties, koelinstallaties en lichtmasten'.

V-cool

V-cool

Top service!

|Jelena Baele|21/04/2023

Heel correcte en vriendelijke dienstverlening. Prima prijs-kwaliteit, stipte levering en oog voor netheid en hygiëne. Aanrader!

V-cool

V-cool

Top materiaal met een top service!

|Lien Eeckhout|20/04/2023

Zeer tevreden van V-Cool! Kwaliteitsvol materiaal en een perfecte service, wat wil een mens nog meer.

V-cool

V-cool

V-cool

|Hobie Brys (Garagebrys)|17/04/2023

Iets huren bij Vcool is altijd tot in de puntjes verzorgd. Uitstekend, kwalitatief materiaal.
Zeer goede, vriendelijke & correcte service. 
Een echte aanrader! 
Top kerel! Doe zo verder. 
( Ps.: de wc's zitten zeer goed.😉)

V-cool

V-cool

Een aanrader!

|Kelly De Jaeger|17/04/2023

Heel tevreden over de service van V-cool!
Ze werken zeer correct en komen hun afspraken na. Ook het reserveren via de site is makkelijk. Hun materiaal is van top kwaliteit en alles is enorm proper.
Een echte aanrader!

Verhuur stroominstallaties, koelinstallaties en lichtmasten

Elektriciteit is van cruciaal belang als je een evenement organiseert. Dit geldt ook voor licht op je event, evenals voor koeling en verwarming. Tijdelijke regelingen zijn dan nodig, bijvoorbeeld een lichtmast huren. Voor stroominstallaties, koelinstallaties en lichtmasten zijn we bij eventplanner.net aan de slag gegaan voor je. Hier vind je een overzichtelijke lijst van betrouwbare partners waar je stroomvoorziening, mobiele koelunits, mobiele lichtmasten en mobiele airco kunt huren. Ook voor de verhuur van licht- en geluidsinstallatiesen voor de verhuur van feestmateriaal hebben we een handig overzicht voor je gemaakt.

Stroomgroep huren

Energiebehoeften verschillen van evenement tot evenement, afhankelijk van de grootte van je evenement, en de al dan niet aanwezigheid van energie-intensieve activiteiten zoals licht, geluid of koeling. Soms zijn er voldoende elektriciteitsvoorzieningen voorhanden op je locatie, maar op andere plekken en momenten zul je een extra stroomgroep of stroomgroepen moeten huren. Er bestaan bijvoorbeeld ook stroomgroepen die gekoppeld kunnen worden aan een externe tank voor een langere autonomie.

Maar zelfs als je op je locatie over een elektriciteitsaansluiting beschikt, dan is stroomgenerator huren aangewezen, bij bijvoorbeeld stroomstoringen of als back-upplan als er zich calamiteiten voordoen. Er zijn ook voldoende bedrijven die helpen als je stroomaggregaten gaat huren, dat zijn generatoren die elektriciteit produceren. Waar vind je een ruim aanbod energiezuinige, geluidgedempte generatoren en de nodige accessoires voor op jouw evenement?

Koeling huren voor een feest

Ook koelinstallaties zijn belangrijk op je event of feest. Koeling huren, dat kunnen ook eenvoudige frigo's of koelkasten zijn, is een kwalitatieve en flexibele oplossing voor je koel- of vriesopslag van je drank of catering. Zo blijft alles lekker fris en vers. Mobiele koeling huren gaat ook over industriële koeling, zoals airconditioning en ventilatie. Waar vind je de beste opties om een koeling te huren voor een feest?

Lichtmast huren

Tijdens een outdoor evenement komt lichtmast verhuur vast en zeker van pas. Zo kan je met een mobiele lichtmast belangrijke locaties zoals bijvoorbeeld parkings verlichten. Mobiele lichtmasten zijn ecologisch en energiezuinig waardoor ze een zeer grote autonomie hebben. Maar ook tijdens noodsituaties kunnen deze lichtmasten nuttig zijn. Er bestaan ook versies waar de verlichting automatisch uitschakelt met een lichtsensor. Waar vind je een groot aanbod aan tijdelijke verlichting die je kunt huren?

Lichtmast huren, koelinstallatie huren, elektriciteitsgroep huren?

Een lichtmast huren, hoe begin je daaraan? Hoe vind je een kwalitatieve en flexibele oplossing voor verhuur van stroominstallaties, koelinstallaties of lichtmasten. Een partij met eenvoudige huurafspraken, flexibele huurtermijnen (kort en lang) en, indien mogelijk, een snelle levering ter plaatse. Een leverancier die ook klaar staat met technisch advies en dat ook doet tijdens eventuele storingen. Waar je deze installaties kunt afhalen of dat ze geleverd kunnen worden. Een bedrijf waar ze zorgen voor een goed onderhoud van de machines te huur?

Speur je het internet af, of ga je efficiënter aan de slag in je zoektocht naar een koelunit of stroom? Wend je tot onderstaande lijst. Daar vind je een grote keuze aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze tak. Met de filters raak je nog sneller tot de leverancier van je keuze. In je eigen regio bijvoorbeeld.

Voeg jouw bedrijf in verhuur van stroominstallaties, koelinstallaties of lichtmasten toe

Zijn lichtmast-, stroomgroep- en koelinstallatieverhuur jouw expertises? Wist je dat je nu gratis een link kunt toevoegen aan dit overzicht door een bedrijfspagina aan te maken? Waarom je dat zou doen? Op deze manier bereik je met je bedrijf op een efficiënte manier de bezoekers die op zoek zijn naar verhuur van een lichtmast, stroominstallaties en koelinstallaties voor hun evenement. Wij bij eventplanner.net staan klaar om je verder te helpen zodat je je bedrijf kunt laten groeien. Zoek je nog mogelijkheden om je bedrijf bekend te maken bij je doelgroep? Onze marketingexperts staan voor je klaar met onze uitgebreide en professionele expertise.

Tags: verhuur stroominstallatie, stroominstallaties verhuur, koelinstallatie, koeling evenement, stroominstallaties, koelinstallaties, koeling, koelunit, koelen, tijdelijke koeling, koelsysteem, koelsystemen, ...