Licht en geluid verhuur

Verhuur licht en geluid. Dat ga je nodig hebben als je een spectaculaire party, een professionele bedrijfspresentatie, een muziekoptreden, een theaterstuk, een dj set of een ander evenement organiseert. De geschikte partner voor licht en geluid verhuur vind je vast en zeker in onderstaande lijst.

Art Of Confusion / 7theaven / Fabula Productions

Art Of Confusion / 7theaven / Fabula Productions

Schrijf review Kontich

Art Of Confusion verzorgt al meer dan 20 jaar de audiovisuele ondersteuning van corporate events, product lanceringen, culturele evenementen, shows en large scale party's en festivals.

PRG - Production Resource Group

PRG - Production Resource Group

Schrijf review Tildonk

Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende leverancier van audiovisuele technologie voor evenementen.

A.S. Technology

A.S. Technology

Schrijf review Brecht

A.S. Technology is dé partner in licht- en audiovisuele technologie voor events, expo's en meetings. Met dertig jaar ervaring op de teller levert ons professionele team kwaliteit voor een zeer competitieve prijs.

dBcontrol bv

dBcontrol bv

Schrijf review Zwaag

dBControl is specialist in geluidsmeting en geluidsbeheer bij grote evenementen in Nederland en België. Heeft u een decibelprobleem bij uw evenement? Dan zoeken wij naar de best passende oplossing! 10 jaar ervaring.

Auvicom

Auvicom

Schrijf review Halle

Auvicom is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een professionele partner met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 1000 evenementen per jaar. We verhuren, verkopen, leveren en plaatsen hoogstaande apparatuur.

Amusivent

Amusivent

33 reviews Evergem

Amusivent is uw partner in de totaalorganisatie van uw feest of event. Wij onderscheiden ons door niet alleen het conceptuele en organisatorische aspect aan te pakken, maar ook de praktische uitvoering ervan.

PFL-Group

PFL-Group

Schrijf review Beerse

De PFL-Group is een totaalaanbieder van audiovisuele materialen, diensten en content voor feesten, evenementen, meetings & congressen.

Painting with Light

Painting with Light

Schrijf review Genk

Painting with Light is a team of professional lighting and multimedia experts who design and produce visual experiences that dazzle & shine. By combining lighting, video, scenic and architectural elements, sound and special effects we tell stories.

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

57 reviews Waarschoot

Onze doelstelling? Het verhuren van kwaliteitsvolle tenten en materialen voor elk soort evenement en dit tegen schappelijke prijzen!

Special-effects / A³ productions

Special-effects / A³ productions

5 reviews Kortenaken

Special-effects kan u omschrijven als een fris bedrijf dat creatief, vernieuwend, open en gepassioneerd te werk gaat.

PartyDJ: DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects

PartyDJ: DJ • Discobar • Karaoke • Special Effects

Schrijf review Aalst

Professionaliteit, Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Diversiteit. Onze ervaren dj's stellen u een zeer brede waaier aan muziekgenre's voor. Ambiance volgens uw wensen. We bespreken dit natuurlijk met u enige tijd voor uw fuif of feest. Ook verhuur van karaoke

MRG Audiovisual

MRG Audiovisual

Schrijf review Puurs

MRG Audiovisual is je no-nonsense partner voor kleine feesten en grote evenementen. Ons team van creatieve technici bieden ondersteuning op vlak van licht, geluid, video en decor-toepassingen.

Lasershowrental

Lasershowrental

Schrijf review Houthalen

Welke laser & special FX heb ik nodig voor mijn evenement? Festivals, concerten, zakelijke evenementen, besloten verjaardagsfeestjes. De gelegenheid doet er niet toe. Wij hebben de juiste uitrusting voor de juiste toepassing.

AD Productions

AD Productions

Schrijf review Zele

Welkom op de pagina van AD LIGHT & SOUND ik verhuur licht en geluid voor events of kleine feestjes.

MY Facilities

MY Facilities

Schrijf review Groningen

Van A-merk materiaal tot een flexibele en professionele crew: alles is in huis om jouw evenement kleur te geven.

ABBIT bv

ABBIT bv

Schrijf review Beerse

Al meer dan 25 jaar ondersteunt Abbit Meeting Support zijn klanten op audiovisueel en creatief vlak voor hun meetings over heel Europa.

M&L CUBE

M&L CUBE

14 reviews Deurne

Een proffesieonele all-in one licht- en geluidsinstallatie volledig aangepast aan elke evenement groot en klein.

Gi Van Aalst bvba - Audiovisual Rental

Gi Van Aalst bvba - Audiovisual Rental

Schrijf review Marke - Kortrijk

Dj-team - Audiovisual solutions - Sound & light rental service.

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Schrijf review Eindhoven

Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt en verhuurt alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie en rigging in de Live Communicatie branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en in- en outdoor evenementen.

VDS-Productions

VDS-Productions

Schrijf review Sint-Lenaarts (Brecht)

VDS-Productions is een standenbouwer voor exposanten, deelnemers aan beurzen. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat al ruim 10 jaar zijn bestaan vindt.

AB Sound

AB Sound

Schrijf review Opwijk

AB Sound , dat zijn 'de mannen van de techniek', zoals zovaak te horen op allerlei events. Wij zijn terecht fier op deze titel en doen er dan ook alles aan om een event technisch in goede banen te leiden.

Bridge Event Facilities bv

Bridge Event Facilities bv

Schrijf review Schijndel

Uw beurs of event volledig verzorgd? Wij bieden de beste professionele technische ondersteuning. Maak kennis met de werkwijze van Bridge Event Facilities.

Truss Construct

Truss Construct

Schrijf review Halle

Truss Construct verhuurt en plaatst Prolyte truss structuren, alsook podia, voor ieder evenement, van fuif, bedrijfsfeest tot concert.

DMXRent

DMXRent

Schrijf review Oudenaarde (Ename)

DMXRent jouw partner voor tijdelijke camera beveiligging en technische oplossingen op evenementen.

S2 RENT

S2 RENT

Schrijf review Genk

S2 RENT as part of S2 GROUP and member of the national PSLG network is based in Genk (Limbourg), in the center of the Euregio with over 25 years of experience in audiovisual dry hire, technical productions and full event support.

CoRniX Productions bv

CoRniX Productions bv

Schrijf review Kapelle op den Bos

Cornix Productions staat in voor de complete AV omlijsting van bedrijfsevenementen.

Stage Unit Belgium NV

Stage Unit Belgium NV

Schrijf review Heist op den Berg

Stage Unit, opgericht in 1986, is in België één van de toonaangevende verhuurbedrijven audio - licht - video. Stage Unit voorziet in een volledig aanbod van audiovisuele diensten en gespecialiseerde crew.

D-Dream

D-Dream

Schrijf review Lokeren

De activiteiten van D Dream kunnen we best omschrijven met 4 kernwoorden: Sound, Light, Rigging & AV Solutions.

SLV Rent bvba

SLV Rent bvba

Schrijf review Nevele

Full service audio-visual equipment. Beleef een overgetelijk event danzij SLV Rent! Uw partner voor licht, geluid en video: wij bezorgen u een sluitend totaal concept.

Magnus Partyverhuur

Magnus Partyverhuur

62 reviews Affligem

Welkom bij Magnus Partyverhuur! Wij helpen u graag verder bij het aankleden van uw verjaardagsfeest, communie, lentefeest, trouw en nog zoveel meer.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.84/10. Gebaseerd op 196 reviews over bedrijven in de categorie 'Licht en geluid verhuur'.

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

tuinfeest stretchtent

|Griet Rogge (Surginamics BV)|23/07/2024

We zijn heel tevreden over de service. De communicatie verliep kort op de bal, aangezien we pas 2 dagen voor het feest contact opgenomen hadden. Alsook de plaatsing verliep vlot en bij het afbreken was het geen moeite om wat er nog in de tent stond, op een beschutte plaats weg te bergen. Heel erg bedankt! Indien nodig, bestellen we zeker terug bij jullie.

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

Super efficiënt!

|christina Symons (Multigas nv)|12/07/2024

Jaarlijks hebben we ongeveer in dezelfde periode een tent nodig en sinds enkele jaren komt dit van Tentenverhuur Sleidinge. Zij sturen alvast pro-actief een mailtje zodat we in hun planning worden opgenomen. Zij voorzien alles, de plaatsing en het opruimen verloopt heel erg vlot en ze denken actief mee wanneer er iets extra nodig is. De tenten zijn steeds proper en regen- en onweerbestendig. En de prijzen zijn eerlijk. Kortom, een hele goede partner om mee samen te werken! Wij zijn alvast tevreden klanten!

Magnus Partyverhuur

Magnus Partyverhuur

Aanrader!

|Justine Verplancke|08/07/2024

Professioneel team, vlotte begeleiding en topproducten.

Tentenverhuur Sleidinge

Tentenverhuur Sleidinge

Tent voor onze bruiloft

|Jamar Florian (Jamar Management)|04/07/2024

We hebben een tent gehuurd voor onze bruiloft en op zijn zachtst gezegd voldeed de tent aan onze verwachtingen! 
Het bedrijf was erg professioneel wat betreft de communicatie met ons en het opzetten en afbreken van de tent.
Ik zou ze zonder aarzeling aanbevelen en ik zou niet aarzelen om weer een beroep op ze te doen als ik ze nodig zou hebben. 

Licht en geluid verhuur

Je hebt de perfecte locatie voor jouw evenement gevonden? Zorg ervoor dat de licht- en geluidsapparatuur voldoen aan je eisen. Onderstaande lijst helpt je bij die zoektocht naar de ideale partner voor de verhuur van licht en geluid.

Verhuur licht en geluid, voor de juiste sfeer en meer

Geluid is bij bijna alle evenementen van groot belang. Stel je eens voor dat je een verjaardagsfeest organiseert met muziek, maar je gasten horen het geluid niet goed. Of je plant een seminar, en je sprekers zijn niet goed hoorbaar. Of je bent een concertorganisator en je huurt een fantastische zangeres in, en de achterste rijen kunnen niet van haar stem genieten of horen een vervelend geruis? Kortom, zonder geluid, geen geslaagd evenement. Geluid huren, van een microfoon huren tot grote muziekinstallaties, mag je dus niet vergeten. Heb je naast licht en geluid ook audiovisueel materiaal nodig, zoals projectoren, beeldschermen voor indoor en outdoor, ledwalls en flatscreens, dan kun je hier een lijst van geschikte verhuurbedrijven van audiovisuele apparatuur vinden.

Naast het geluid speelt licht ook een erg belangrijke rol op elk evenement. Op je verjaardagsfeestje staat iedereen in een donkere zaal? Niet leuk. Op je zakelijk evenement zie je de sprekers niet op het podium? Zonde! Van een compacte lichtinstallatie die je zelf kunt opzetten tot een trussopstelling met special effects zoals stroboscopen, rookmachines, of een lasershow. The sky is the limit! Verhuur licht en geluid mag je dus zeker niet vergeten.

Met de nodige aandacht voor professioneel licht en loepzuiver geluid van hoge kwaliteit, creëer je bovendien de passende sfeer. Licht huren en geluid huren kunnen jouw feest of evenement boven anderen laten uitstijgen, of het nu een bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft of concert is. Organiseer je een concert of muziekevenement, dat vergt heel wat voorbereiding. Dan kun je een lijst van leveranciers voor je concertorganisatie en standbouw waarschijnlijk goed gebruiken.

Party organiseren?

Je wil een dansfeest of een fuif organiseren? Dan ga je een discobar huren! Een dj-booth huren doe je enkel als die van de beste kwaliteit is want de muziek moet knallen! Ook voor verhuur dj materiaal kun je terecht in onderstaande lijst!

Opbouw van licht en geluid

Als je licht en geluid huurt, is het vaak mogelijk om kleinere installaties bij het verhuurbedrijf gewoon af te halen en na gebruik terug af te zetten. Voor grotere evenementen komen de verhuurbedrijven ter plaatse het licht en geluid opbouwen en aansluiten, en ze zorgen ook voor de nodige technische ondersteuning. Zo weet je dat als je een licht- en geluidsinstallatie huurt, het licht en geluid ook optimaal tot hun recht komen.

Geluid- en lichtinstallatie huren of kopen?

Licht en geluid huren is misschien een beetje zonde als je deze installaties regelmatig zou gebruiken. Er bestaan ook heel wat goede adressen die licht- en geluidsinstallaties verkopen. Ook daar voorzien we bij eventplanner.net een overzichtelijke lijst van aanbieders voor je.

Geluid en licht huren, hoe begin je eraan?

Jouw feest of evenement moet knallen. Verhuur licht en geluid staat dus bovenaan je to-dolijstje. Hoe selecteer je het juiste licht en geluid bedrijf? Heb je een vooraf bepaald standaard pakket nodig of een volledige installatie licht en geluidsmateriaal op maat? Misschien weet je niet altijd precies wat je nodig hebt aan licht- en geluidsapparatuur? Bij welk bedrijf krijg je het passende advies? Wij werken graag voor je en hebben onderstaande lijst voor je samengesteld met verhuurbedrijven voor licht en geluid. Het volledige internet afspeuren hoeft dus niet meer. Gebruik de filters, bijvoorbeeld op regio, om nog sneller de partner te spotten die je gaat ondersteunen bij licht- en geluidsinstallatie huren.

Licht en geluid verhuur bedrijf? Voeg gratis een link toe

Verhuur je licht- en geluidsinstallaties? En je maakt nog geen deel uit van onderstaande lijst voor de verhuur van licht en geluid? Zonde! Met een paar klikken, een mooie tekst en inspirerende foto’s maak je van je bedrijfspagina een pareltje. Waarom zou je een bedrijfspagina op onze site nodig hebben, horen we je denken? Het is eenvoudig: elke dag bezoeken duizenden eventorganisatoren, zowel professionals als privépersonen, onze site. Zij zijn op zoek naar eventleveranciers, ook naar partners die instaan voor het verhuur van licht en geluid. Als jij als licht- en geluidbedrijf in onze lijst staat, dan is de kans groot dat ze jou spotten!

We bieden bovendien extra marketingadvies aan als je dat nodig hebt en wil scoren in je doelgroep. Neem daarvoor contact op met onze marketingexperts. Zij staan steeds tot je beschikking!

Tags: verhuur geluid, licht huren, geluidsinstallatie huren, geluid huren, geluid verhuur, licht verhuur, geluidsinstallaties, geluidsinstallatie verhuur, verhuur geluidsinstallaties, geluidsinstallaties verhuur, verhuur geluidsinstallatie, verhuur licht, verhuur licht en geluid, licht en geluid, lichtverhuur, licht en geluid huren, geluidverhuur, geluid en licht, verhuur pa, verhuur klank en licht, verhuur licht geluid, geluid evenement, huur geluid, licht geluid, licht en geluid event, verhuur geluid en licht, licht geluid huren, verhuur sound, geluidsinstallatie, geluidsapparatuur, geluid en licht verhuur, licht en geluidsverhuur, licht en geluid feest, sets, feest geluid, geluidsverhuurbedrijf, huren geluid, geluid licht, verhuur geluidsapparatuur, lichtinstallaties verhuur, verhuur light, verhuur licht en geluid arnhem, licht en geluid huwelijk, geluid, installatie, belichting, light, apparatuur, klank en licht, klank en licht technieken, ...