Concertorganisatie

Concertorganisatie? Daar komt heel wat bij kijken! In onderstaande lijst vind je de concertorganisatiepartners die je nodig hebt om jouw concert puik te organiseren. Deze bedrijven begeleiden je van begin tot einde, van concept tot schoonmaak.

Double MP bv

Double MP bv

20 reviews Buggenhout

Wij van Music Maestro Please stappen graag met jou in een unieke wereld. Een wereld die je misschien een beetje, juist heel goed of net helemaal niet kent. Een wondere wereld die wij jou graag beter leren kennen.

Sylvester

Sylvester

62 reviews Haacht

Verhalen vertellen. Dat is wat we bij Sylvester doen. We combineren twee kernactiviteiten: televisie en filmpjes enerzijds, events anderzijds.

Cum Laude Events

Cum Laude Events

17 reviews Herselt

Cum Laude barst van de ideeën om van uw event, hoe klein of hoe groot ook, een ongelooflijke en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Concreat bvba

Concreat bvba

23 reviews Berchem

Concreat Events is een creatief en dynamisch evenementenbureau, dat uitblinkt in het produceren van unieke events voor interessante en trouwe klanten.

Lucky Lemon

Lucky Lemon

Schrijf review Melle

Lucky Lemon is een jong en citroenfris bureau gevestigd in Gent. We hebben een hart voor branding, popmuziek en originele feestconcepten.

The WoW Company

The WoW Company

Schrijf review Beringen

Welkom in de kleurrijke wereld van The WoW Company! Wij zijn een ambitieus evenementenbureau met een zeer enthousiast, creatief en ervaren team voor wie de eventsector geen geheimen geeft.

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Schrijf review Antwerpen

Waar een ander event agency stopt, komt Creative Star pas goed op dreef voor het organiseren van uw incentive reis, corporate event, teambuilding, personeelsfeest, het charteren van een privéjet, enz.

TVB Productions

TVB Productions

Schrijf review Oudenaarde

TVB Productions is een evenementenbureau voor zowel B2B events als privé feesten.

Fast Forward

Fast Forward

Schrijf review Gent

Fast Forward Events, uw organisatie bureau en evenementenbureau.

TaskoMania - Event production & Support

TaskoMania - Event production & Support

Schrijf review Vilvoorde

TaskoMania richt zich op de organisatie en/of ondersteuning van alle mogelijke evenementen, dit gaande van bedrijfsevenementen tot huwelijken, familiefeesten tot festivals, bedenk het zo gek maar en wij gaan de uitdaging aan. TaskoMania zot van uw event.

CultureDots

CultureDots

Schrijf review Gent

​​​​​​​CultureDots zijn belevenisarchitecten die 'experiences' ontwerpen voor bedrijven. We realiseren uw communicatiedoelstellingen via de meerwaarde van kunst en cultuur.

Studio Unboxed

Studio Unboxed

4 reviews Kapellen

STUDIO UNBOXED is een full-service evenementenbureau. Ons team levert steeds creatieve en originele concepten af. Organisatie van bepaalde onderdelen of een uitwerking van A tot Z.

TheaTech

TheaTech

Schrijf review Harelbeke-Stasegem

TheaTech is je ideale partner bij het organiseren van je event. Gaande van technische ondersteuning tot de volledige organisatie van je evenement.

Conrad Consulting nv

Conrad Consulting nv

Schrijf review Hasselt

Special Events Engineering - Incentives, Seminaries, Job-events, Animatie, Themafeesten, Jubilea, Beurzen, Personeelsfeesten, Overheidsopdrachten, Teambuilding, Opendeurdagen

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Step in Live

Step in Live

Schrijf review Evere

Step in Live's missie is om uw event ideeën volledig in handen te nemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over het technisch en logistiek aspect.

Musical Evasion srl

Musical Evasion srl

Schrijf review Chastre

Musical Evasion (by Hacienda Projects Bvba) is een dynamisch en meertalig bedrijf, gespecialiseerd in de creatie, de organisatie en de realisatie van muzikale evenementen op maat.

Creationz

Creationz

Schrijf review Keerbergen

Wij zijn een full-service evenementenbureau, dat organiseert met passie, knowhow en strategie. We creëren een unieke en vooral creatieve toegevoegde waarde voor kleine, middelgrote en grote bedrijfs- of B2B-evenementen, expo’s, beurzen, lanceringen enz...

Idoneo events

Idoneo events

Schrijf review Gent

JMartensEvents

JMartensEvents

Schrijf review Loenhout (Wuustwezel)

JMartensEvents is een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf in volle groei, We staan op stiptheid en goede communicatie, van het eerste contact tot na het event.

ComEmotion

ComEmotion

Schrijf review Zwevegem-Heestert

Evenementenkantoor voor evenementiële COMmunicatie en bedrijfsevenementen. Eén doel EMOTION: events die emoties opwekken bij bezoekers, genodigden, … Specialiteit creativiteit, logistieke ondersteuning, algemene event services.

TC Productions

TC Productions

Schrijf review Amsterdam

TC Productions transformeert de manier waarop evenementen worden georganiseerd, uitgevoerd en ervaren. Ons getalenteerde en creatieve team creëert unieke en onvergetelijke ervaringen.

Koning K

Koning K

Schrijf review Leuven

Muziek? Events? Materiaal? Koning K is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen op maat en zorgt voor u en uw evenement van A tot Z.

Philippe Draps BV

Philippe Draps BV

Schrijf review Beervelde

prestagency

prestagency

Schrijf review Paris

Het Parijse evenementenbureau ontwerpt elk nieuw evenement, virtueel, hybride of fysiek, als een onvergetelijke ervaring.

Festor

Festor

5 reviews Kortrijk

Wij zijn een event management & productie studio. We produceren evenementen, maar bovenal creëren we evenementen met betekenis.

The Music Office BV

The Music Office BV

Schrijf review Nieuwpoort

The Music Office is een een full-service entertainmentbedrijf dat gespecialiseerd is in de ondersteuning en ontwikkeling van de creatieve carrières van artiesten en producties.

Groep Arthur

Groep Arthur

Schrijf review Borgerhout

Bij Groep Arthur zijn we elke dag met veel goesting in de weer om strategieën van organisaties te vertalen in onvergetelijke belevingen.

Isa V Music Management

Isa V Music Management

Schrijf review Flawinne

Isa V. Music Management: Turnkey evenementenorganisatiebureau voor bedrijven en particulieren.

No Photo Available

Eleven3

Schrijf review Brussel

Onze creatieve concepten zijn ontworpen om rekening te houden met alle wensen van de klant.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.62/10. Gebaseerd op 131 reviews over bedrijven in de categorie 'Concertorganisatie'.

Sylvester

Sylvester

Europees event in goede banen met Sylvester

|Frank Kindt (PMV)|18/03/2024

In het kader van het Europese Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie organiseerde PMV samen met Wallonie Entreprendre, SFPIM en finance&invest.brussels een event in de Brusselse Bozar. Daarvoor deden we een beroep op Sylvester, die dit voortreffelijk heeft uitgevoerd: zeer hands on en altijd luisterbereid en zoekend naar oplossingen.
Omdat het een event in co-organisatie was met 4 partijen, was dit communicatief niet altijd een even gemakkelijke opgave, maar gezien de goede meertaligheid van het team hebben ze dit ook op een uitstekende manier in goede bane geleid. Aanbevelenswaardig!

Sylvester

Sylvester

Geslaagde nieuwjaarsreceptie

|Filip Clarisse (PMV)|18/03/2024

De nieuwjaarsreceptie van PMV is voor velen in de investeringswereld hét netwerkmoment van het jaar. Meer dan 800 bankiers, ondernemers, advocaten en financiers kijken elk jaar weer uit naar ons event. Uiteraard moet alles op wieltjes verlopen. Voor de eerste keer deden we een beroep op Sylvester en dat hebben we ons niet beklaagd: het Sylvester-team had het hele event volledig onder controle en wist enkele aspecten van het gebeuren nog te verbeteren.

Sylvester

Sylvester

Snelle reactietijd, flexibele opstelling

|Leuven 2030 team (Leuven 2030)|03/01/2024

Sylvester verzorgde voor ons mee de professionele organisatie van het event ter ere van de lancering van het Leuvens Klimaatcontract, waarop zo'n 400 aanwezigen present tekenden. In deze vlotte samenwerking apprecieerden we bovenal de steeds snelle reactietijd, en hun flexibele opstelling. We kregen bovendien verschillende lovende commentaren van de aanwezigheden omtrent de insteek en organisatie van het event. - Leuven 2030-team

Sylvester

Sylvester

Fijne eerste samenwerking!

|Melina Roossens (Baloise)|10/10/2023

Zeer tevreden over de creativiteit en de flexibiliteit waarbij Femke en Brecht ons event tot een goed einde brachten! Altijd met de glimlach :-)

Concertorganisatie

Er komt heel wat kijken bij concerten organiseren. Lijst al maar op: je moet rekening houden met het boeken van bands, de zangers en zangeressen, een buitenlocatie of de concertzaal, alle nodige technische infrastructuur, audiovisueel materiaal, catering, vergunningen voor je concert gig, verzekeringen, de verkoop van je kaartjes organiseren, ticket templates aanmaken en nog veel meer. Gelukkig kun je rekenen op onderstaande bedrijven. Zij zorgen ervoor dat je concertorganisatie een fluitje van een cent wordt en jouw concert er eentje zal zijn met een blijvende impact.

Hoe pak je dat aan, een concert organiseren?

Natuurlijk start je met na te denken over wanneer en waar jouw concert gaat plaatsvinden. Verder weet je best wie je publiek is, welke muziek zij verwachten en hoe lang je custom concert duurt.

Op tijd plannen is cruciaal bij de organisatie van een concert, zeker als je een event in een tent of de openlucht organiseert, reserveer je best extra voorbereidingstijd. Je moet de noodzakelijke vergunningen aanvragen en misschien wil je ook wel wat subsidies scoren. Je hebt ook tijd nodig voor het opzetten van de productie, de repetitie en voor de nodige online en offline reclame en public relations. Na je concert reserveer je best je agenda voor administratie en het verspreiden van foto's en opnames, je aftermovie. Een overzicht over je totale planningsproces behoud je met professionele eventplanningsoftware.

Om ook over na te denken ruim op voorhand: heeft de door jou gekozen concertlocatie medewerkers of moet jij je eigen team samenstellen? Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ervaren team voor licht en geluid, mensen voor de catering en drank, security, een poetsploeg, de fotoreportage door een eventfotograaf, een videoreportage door een ervaren videograaf, ...

En dan is er ook nog het financiële plaatje bij een concertorganisatie. Hou je budget bij het organiseren van een concert goed in de gaten. En zet de inkomsten (verwachte aantal betalende gasten op jouw evenement, sponsoring, merchandise opbrengsten en opbrengsten uit voeding en drank) ten opzichte van de kosten (zoals zaalhuur, gages van de muzikanten, security, techniek, verzekeringen, reclame- en publiciteitskosten en andere productiekosten).

Je concert afgelopen, je werk klaar? Helaas! Naast de schoonmaak staat er nog het een en ander op je agenda. Vergeet zeker je muzikanten, je publiek en je team niet te bedanken. Na afloop van het optreden is het belangrijk om jouw evenement goed te evalueren. Hoeveel deelnemers had je, is je bereik op je sociale media vergroot, hebben meer mensen zich ingeschreven voor je nieuwsbrief en communicatie? Gebruik je foto's, filmpjes en andere content en bewaar ze ook allemaal zodat je deze op een later moment opnieuw kunt gebruiken. Haal ook je rekenmachine boven. Klopte je budget, wat was duurder en wat goedkoper?

Jij zoekt een concertorganisator of festivalorganisator?

Je gaat een concert of festival op maat organiseren? Hoe selecteer je de juiste partner in concertorganisatie voor jouw evenement, of dit nu een indoor of outdoor concert is? Simpel: je consulteert onderstaande lijst als je een optreden gaat organiseren. Met de filters vind je nog sneller een bedrijf dat je kan helpen. Hoe ben je dan zeker dat het een betrouwbare partner is? Daarvoor lees je de reviews. Uren het internet afspeuren en al je contacten opbellen voor een referentie is daardoor verleden tijd.

Jouw bedrijf in concertorganisatie in deze lijst?

No time to waste! Zou je graag jouw bedrijf in dit overzicht terugzien? Dat kan kosteloos! Maak snel je bedrijfspagina aan. Een paar drukken op de knoppen, sprekende beelden en overtuigende teksten opladen en je bent vertrokken. Waarom zou je dat doen? Simpel, dagelijks doorspitten talloze mensen die een optreden gaan organiseren deze lijst.

En ben je op zoek naar nog meer marketingoplossingen die jouw doelgroep naadloos bereiken, bijvoorbeeld via social media? We bieden allerlei oplossingen aan om jouw onderneming in de kijker te zetten en zo genereer jij eenvoudig nieuwe leads!

Tags: concertorganisatie, concerten organiseren, concert organiseren, concert op maat, ...