Verzekeringen evenementen

Een verzekering voor jouw evenement is altijd de moeite waard. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Deze verzekeraars helpen je graag verder.

No Photo Available

Klap No Risk Events

Schrijf review Amsterdam

No Risk Events is dé specialist voor uw evenementenverzekering. Materialen: verzekerd. Slecht weer: verzekerd. Geld: verzekerd. Annulering: verzekerd. Zieke artiest: verzekerd. Aansprakelijkheid: verzekerd. Winst: verzekerd. Altijd op maat.

Tentverzekering

Tentverzekering

Schrijf review Zomergem

Tentverzekering is dé verzekering bij uitstek, uniek in België. Wij verzekeren u voor alle mogelijke denkbare risico’s! U het feest, wij de zorgen!

No Photo Available

Verzekeringskantoor Verheyen

Schrijf review Deurne

Onze specialiteit bestaat erin om de échte risico’s van organisatoren in kaart te brengen en oplossingen aan te reiken. Dit doen we voor alle soorten events zoals B2B, congressen, festivals, concerten, beurzen,…

No Photo Available

We Insure Verzekeringen bv

Schrijf review Amsterdam

WE Insure richt zich op het totaal [verzekerings-] advies voor de ondernemer en zijn bedrijf. Een belangrijk specialisme is terug te vinden in het verzekeren van de entertainmentbranche.

No Photo Available

Vander Haeghen & Co

Schrijf review Brussel

Wat als er zich vóór, tijdens of na uw evenement onverwachte problemen voordoen? Om al uw publieke, professionele of privé-evenementen te verzekeren, stellen wij u deze verzekering voor.

Meer resultaten wereldwijd

Aon Evenementenverzekering

Aon Evenementenverzekering

Schrijf review Noordwijk

Het organiseren van een evenement zoals een sporttoernooi voor amateurverenigingen of een bedrijfsfeest brengt financiële risico's met zich mee. Aon helpt u inzicht te krijgen in deze risico's en biedt met de Aon Evenementenverzekering.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Verzekeringen evenementen

Onder het motto 'better safe than sorry' is het geen slecht idee om een evenementverzekering af te sluiten. Dit kan je snel en eenvoudig doen via onze website. Op eventplanner.be vind je namelijk een handig overzicht van verzekeraars voor evenementen.

Evenementenverzekeringen zonder zorgen

Stormen, branden, rellen, vandalisme, diefstal, .. er zijn genoeg onvoorziene omstandigheden die de organisatie een flinke duit kunnen kosten. Daarom is een evenementverzekering altijd de moeite waard. Zo ben je zelfs tegen de meest onwaarschijnlijke risico's verzekerd en kan je zonder zorgen van je evenement genieten. Denk aan bijvoorbeeld aan een slecht weer verzekering of een annulatieverzekering voor evenementen.

Nog een goede tip: vergeet niet om de verschillende polissen te vergelijken. Niet alleen de kostprijs, maar ook de inhoud kan grondig verschillen. Zorg er dus voor dat ze perfect aan de noden van je evenement voldoet. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een verzekeringsfirma toevoegen

Staat jouw bedrijf nog niet op eventplanner.be? Maak dan gratis een bedrijfsfiche aan. Zo bereik je op een efficiënte manier duizenden bezoekers die een evenementverzekering willen afsluiten.

Tags: verzekering evenementen, evenementen verzekering, evenement verzekeren, evenementen verzekeren, eventverzekering, event verzekeren, verzekering evenement, evenementen verzekering belgie, verzekeringen evenementen, verzekering event, verzekeren materialen, dance verzekering, verzekering, verzekeringen, verzekeren, ongevallen verzekering, verzekeraar, ...

Artikels

Case: goede eventverzekering onmisbaar

Case: goede eventverzekering onmisbaar

In 2010 werd het Source Festival getroffen door noodweer. Een prachtige dag eindigde in mineur: weggewaaide tenten en meerdere blikseminslagen. Gelukkig was de organisatie verzekerd bij No Risk Events.

Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Hoe goed je de organisatie van jouw evenementen ook voor elkaar hebt, er kan altijd iets misgaan. Een artiest wordt ziek, een bezoeker stelt je aansprakelijk of je moet het evenement afgelasten door plotseling noodweer.

Slecht weer verzekering noodzakelijk voor festival organisatoren

Slecht weer verzekering noodzakelijk voor festival organisatoren

Festivals en onweer: geen goede combinatie. Diverse drama's hebben zich afgelopen jaren voorgedaan als gevolg van noodweer tijdens festivals.