Verzekeringen evenementen

Waarom je een evenementenverzekering zou afsluiten? Dan kom je als event organisator niet voor onaangename verrassingen te staan! De bedrijven gespecialiseerd in verzekeringen voor evenementen die je in onderstaande lijst vindt, helpen je met veel plezier verder. Event verzekering, neem het zekere voor het onzekere!

No Photo Available

No Risk Events

Schrijf review Amsterdam

No Risk Events is dé specialist voor uw evenementenverzekering. Materialen: verzekerd. Slecht weer: verzekerd. Geld: verzekerd. Annulering: verzekerd. Zieke artiest: verzekerd. Aansprakelijkheid: verzekerd. Winst: verzekerd. Altijd op maat.

Tentverzekering

Tentverzekering

Schrijf review Zomergem

Tentverzekering is dé verzekering bij uitstek, uniek in België. Wij verzekeren u voor alle mogelijke denkbare risico’s! U het feest, wij de zorgen!

No Photo Available

Verzekeringskantoor Verheyen

Schrijf review Deurne

Onze specialiteit bestaat erin om de échte risico’s van organisatoren in kaart te brengen en oplossingen aan te reiken. Dit doen we voor alle soorten events zoals B2B, congressen, festivals, concerten, beurzen,…

No Photo Available

We Insure

Schrijf review Amsterdam

WE Insure richt zich op het totaal [verzekerings-] advies voor de ondernemer en zijn bedrijf. Een belangrijk specialisme is terug te vinden in het verzekeren van de entertainmentbranche.

No Photo Available

Vander Haeghen & Co

Schrijf review Kraainem

Wat als er zich vóór, tijdens of na uw evenement onverwachte problemen voordoen? Om al uw publieke, professionele of privé-evenementen te verzekeren, stellen wij u deze verzekering voor.

Meer resultaten wereldwijd

Aon Evenementenverzekering

Aon Evenementenverzekering

Schrijf review Noordwijk

Het organiseren van een evenement zoals een sporttoernooi voor amateurverenigingen of een bedrijfsfeest brengt financiële risico's met zich mee. Aon helpt u inzicht te krijgen in deze risico's en biedt met de Aon Evenementenverzekering.

No Photo Available

eWed Insurance

Schrijf review New York

Bij eWed Insurance bieden we de meest betaalbare en uitgebreide huwelijksverzekeringsoplossingen. Of u nu op zoek bent naar een huwelijksaansprakelijkheidsverzekering, een annuleringsverzekering voor een bruiloft of een aansprakelijkheidsverzekering voor evenementen, wij hebben het voor u.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Verzekeringen evenementen

Ongevallen, extreem weer zoals stormen of overstromingen, brand en ontploffing, schade aan derden door vandalisme of rellen, artiesten die annuleren, materiële schade door diefstal, bosbranden, terrorisme, ... er zijn genoeg onvoorziene omstandigheden die jouw event organisatie een zeer stevige duit kunnen kosten en je voor jaren nachtmerries kunnen bezorgen. Daarom is een verzekering evenementen altijd de moeite waard! Een overzicht van verzekeraars voor evenementen vind je in onderstaande lijst.

Welke risico’s ga je verzekeren?

‘Een advocaat, beter vroeg dan laat’, luidt een bekend gezegde. Voor evenementenverzekeringen geldt net hetzelfde. Er kan altijd wel iets misgaan tijdens jouw B2B event, dancefestival, personeelsfeest, cultureel evenement of lokale braderie. Als organisator is het daarom belangrijk alle risico’s en gevaren van je evenement op voorhand goed in te schatten en je er tijdig tegen te verzekeren. Sowieso zijn sommige verzekeringen bij een evenement verplicht in België. Je bent bijvoorbeeld wettelijk verplicht om Iedereen die bij de organisatie betrokken is, te verzekeren voor schade veroorzaakt aan derden.

Als organisator van een evenement neem je sowieso best een evenementenverzekering die de burgerlijke aansprakelijkheid dekt van iedereen die helpt bij de organisatie, zelfs al is die niet wettelijk verplicht. Dat gaat over je team, maar het loont ook voor je vrijwilligers, artiesten, sprekers enzovoort te verzekeren. Het is een goed idee om ook een verzekering lichamelijke ongevallen af te sluiten. Die dekt dan de terugbetaling van medische kosten tot een invaliditeitsuitkering bij lichamelijke schade.

Evenementenverzekering gaat trouwens over meer dan verzekering objectieve aansprakelijkheid. Je kunt je zelfs tegen de meest onwaarschijnlijke risico’s verzekeren. Als je een festival of concert in tenten organiseert, kun je bijvoorbeeld een burgerlijke aansprakelijkheid tent nemen, voor als de tenten gaan vliegen. Ook mogelijk: een annulatieverzekering evenement / festival. Of een weersverzekering evenement / festival, dat is een slecht weer verzekering. In onze Lage Landen kunnen de weersomstandigheden je evenement wel eens flink parten spelen waardoor je je evenement moet aflasten, onderbreken of vroegtijdig beëindigen. Deze dekking wordt meestal toegevoegd aan de annuleringsverzekering. Zeker interessant om te bekijken bij een concertorganisatie.

Evenementenverzekering afsluiten maar eerst vergelijken!

Nog een goede tip: een verzekering af te sluiten laat je best voorafgaan door verschillende polissen en verschillende verzekeraars te vergelijken als je een verzekering gaat afsluiten. Niet alleen de kostprijs, het verzekerd bedrag, het eigen risico, maar ook de inhoud van de verzekeringscontracten kan grondig verschillen. Zorg er dus voor dat ze perfect aan de noden van jouw evenement voldoen. Vergeet ook niet de kosten van je evenementen verzekeringen mee te voorzien in je event budget.

Evenementenverzekering afsluiten?

Als je een evenement gaat organiseren, dan weet je na het lezen van dit artikel dat het een goed idee is om een evenementenverzekering af te sluiten. Dit kun je snel en eenvoudig doen via onze website. Nee, eventplanner.net is geen verzekeraar. Maar in onderstaande lijst vind je wel een handig overzicht van professionele verzekeraars voor evenementen. Maar hoe ben je zeker van de kwaliteit van de partij die jouw evenement kan verzekeren? Heel eenvoudig! Lees op deze site de reviews die eerdere klanten over de verzekeraar van jouw keuze hebben geschreven.

Jouw evenementen verzekering firma toevoegen

Staat jouw eventverzekering bedrijf nog niet op eventplanner.net? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan! Zo bereik je op een efficiënte manier duizenden event planners en event organisatoren die op zoek zijn naar een verzekering evenementen. Het goede nieuws: het aanmaken van een bedrijfspagina is helemaal gratis. Een paar sprekende foto’s en een goede tekst en je bent vertrokken. Ben je daarnaast nog op zoek naar andere middelen om jouw doelgroep, de event organisatoren, te bereiken? Contacteer ons via deze site. Onze marketing specialisten praten je graag bij. Veel succes!

Tags: evenement verzekeren, evenementen verzekering, evenementen verzekeren, evenementenverzekering, verzekering evenementen, eventverzekering, evenementenverzekeringen, event verzekeren, evenement verzekering, verzekering event, verzekering feesten, evenementen verzekering belgie, verzekeringen evenementen, annulatieverzekering evenementen, annuleringsverzekering, evenementenverzekering afsluiten, verzekering evenement, afsluiten evenementenverzekering, verzekering feest, event verzekering, annulatieverzekering, verzekeren materialen, evenementenverzekering kosten, vergelijken evenementenverzekering, evenementenverzekering vergelijken, doorlopende evenementenverzekering, dance verzekering, verzekering, verzekeringen, verzekeren, ongevallen verzekering, verzekeraar, goedkope verzekeringen, goed verzekeringsadvies evenementen, ...

Artikels

Case: goede eventverzekering onmisbaar

Case: goede eventverzekering onmisbaar

In 2010 werd het Source Festival getroffen door noodweer. Een prachtige dag eindigde in mineur: weggewaaide tenten en meerdere blikseminslagen. Gelukkig was de organisatie verzekerd bij No Risk Events.

Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Altijd goed verzekerd met de Aon Evenementenverzekering

Hoe goed je de organisatie van jouw evenementen ook voor elkaar hebt, er kan altijd iets misgaan. Een artiest wordt ziek, een bezoeker stelt je aansprakelijk of je moet het evenement afgelasten door plotseling noodweer.

Slecht weer verzekering noodzakelijk voor festival organisatoren

Slecht weer verzekering noodzakelijk voor festival organisatoren

Festivals en onweer: geen goede combinatie. Diverse drama's hebben zich afgelopen jaren voorgedaan als gevolg van noodweer tijdens festivals.