Sylvester

Sylvester

Sylvester
  • Dijkstraat 44, 3150 Haacht, België
  • Certificate of Excellence 2021

Sylvester Creates. Captures. Moves.

 

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België, maar een looprekje hebben we voorlopig nog niet van doen. Met TV, video, live events en (sinds dit jaar) online en virtuele events hebben we 4 specialisaties in huis, met 1 gemeenschappelijk doel: verhalen vertellen en personeel, klanten en/of stakeholders vol beleving verbinden. Vandaag hebben we honderden events en programma’s op de teller staan. Gerealiseerd door fantastische teams die er op één of andere wonderlijke manier altijd in slagen om het idee dat u in uw hoofd hebt, om te toveren tot realiteit. En bovendien binnen uw budget. Programma’s, video’s en events die blijven nazinderen.

 

Events op poten zetten die mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien. Films en televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. En in  de mix van deze expertises ook spraakmakende online events (livestreams) en virtuele events creëren met ons zelf gebouwd virtueel eventplatform MEEPLE, dat intussen tot over de grenzen zijn weerklank kreeg. 


Het is elke dag een plezier om grootse dingen teweeg te brengen. Om de meest complexe projecten zo te organiseren dat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Om de muren tussen televisie, video en (digitale) events met de creatieve voorhamer aan diggelen te slaan. En daardoor resultaten te boeken die monden doen openvallen en pure magie creëren.

 

Daar zijn hippe termen voor, zoals cross-mediaal, multi-platform en live-communication. Maar onze cases zeggen meer dan 1.000 buzzwords. Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast. Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen. Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan zetten we ons aan tafel, of zetten we een videomeeting op.

Sylvester
Sylvester wint gouden BEA-award voor herdenking 75 jaar Bevrijding
02 December 2021

Haacht, 2 december 2021 – Gisterenavond werden in de Nekkerhal in Mechelen de Belgian Event Awards (BEA’s) uitgereikt. Die bekronen jaarlijks de meest prestigieuze events van ons land.

Eventbureau Sylvester mocht een gouden award mee naar huis nemen in de categorie institutional events.  “Een fantastische erkenning van de fenomenale inspanningen die het Sylvester-team de afgelopen twee pandemie-jaren heeft geleverd én van hun ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |eventplanner.net | 02 December 2021

Proficiat Sylvester team! 🎉

43 reviews over Sylvester - 9.5/10

Schrijf een review
Johan Tourne
Expert|Samana vzw|

Sylvester maakt ons Samana-Toekomstcongres tot een succes

Op een begrijpelijke en enthousiasmerende wijze chronisch zieke mensen, mantelzorgers en vrijwilligers duidelijk maken wat de krachtlijnen zijn van het nieuwe beleidsplan is niet zo eenvoudig. Sylvester is daar in de coronatijd op wonderlijke wijze in gelukt met een digitaal, interactief en toegankelijk event. Een inspirerend en verdiepend gebeuren dat door de 500 aanwezigen als uiterst positief en professioneel werd geëvalueerd. Een energie boost voor de werking van onze vereniging. Dankjewel Sylvester !

0 likes|
Bart De Smet
New|Volley Haasrode Leuven|

Volley Haasrode Leuven en Sylvester slaan de handen in elkaar om een ambitieus virtueel business event te realiseren

Na 9 succesvolle fysieke business events - waarvan het laatste in januari 2020 met 620 deelnemers - heeft Volley Haasrode Leuven (VHL) één van de grootste volleybalclubs in Vlaanderen, Sylvester aangesproken om de 10de jubileumeditie volledig virtueel te producen. Het is een uitzonderlijk succes geworden met meer dan 700 betalende deelnemers en een programma én eindproduct dat alom geprezen werd. Het programma werd gemodereerd door Annelies Van Herck, Michael Van Droogenbroeck en Ruben Van Gucht. Er was een debat met Alexander De Croo, Jan Jambon en Elio Di Rupo én een gesprek met Tia Hellebaut, Kim Gevaert, Tom Boonen en Hendrik Tuerlinckx. Drie muzikale intermezzo's van Ozark Henry en fragmenten van interviews met een tiental sprekers uit vorige edities (Eddy Merckx, Koen Geens, Theo Francken, Roberto Martinez, Bob Verbeeck, Nina Derwael, Evi Van Acker, Mark Waer, Gerd Vande Broek, Mohamed Ridouani en John Porter). De samenwerking met Sylvester was uiterst professioneel en aangenaam. Sylvester heeft continu meegedacht en meegecreëerd. Een aanrader !

0 likes|
Gerd Theunis
New|Europees Muziekfestival voor de Jeugd|

Online Europees Muziekfestival voor de Jeugd in 35 landen en 2500 deelnemers

Dat de 69e editie van ons festival kon doorgaan in deze omstandigheden hebben we ondermeer aan het Meeple-team te danken. Vanaf het eerste contact heeft het team blijk gegeven van engagement en vertrouwen. De medewerkers hebben zich op zeer professionele manier opgesteld om ons initiatief te doen slagen. Deze kordate no-nonsense aanpak was van eenzelfde gedrevenheid als die van onze eigen ploeg, die volledig uit vrijwilligers bestaat.
Door de open samenwerking konden we op heel korte tijd een gepersonaliseerd online platform opzetten. Snelle feedback, duidelijk antwoorden, een proactieve houding en een stabiele oplossing zorgden voor een succesvolle festivaldag voor onze deelnemers. Een festivalervaring via het Meeple-platform waar we onze eigen juryconcerten, workshops, liveshows op een intuïtieve en vlotte manier konden aanbieden aan de 2.500 deelnemers uit 35 landen wereldwijd.
Een geslaagde match die smaakt naar meer. Al hopen we natuurlijk dat de volgende editie opnieuw live kan doorgaan. Maar wie weet met een extra online kantje...

0 likes|
Annie Scanlan
New|FTA Europe|

Fantastische virtuele prijsuitreiking voor EU-handelsvereniging

Het team van Sylvester creëerde een fantastisch virtueel evenement voor ons (een EU-handelsvereniging gevestigd in Brussel), die live werd gestreamd vanuit Antwerpen. We moesten een bestaand fysiek evenement (show uit de brancheprijzen) aanpassen aan een online format. Het team had veel creatieve ideeën om de show te laten werken terwijl het publiek thuis toekijkt. Het resultaat was een zeer vermakelijk en professioneel evenement. Het team is erg vriendelijk en ondersteunend en we zullen niet aarzelen om weer met hen samen te werken.

bekijk origineel

0 likes|
Els Vandecasteele
New|Triodos Bank|

Webinar NL + FR rond ecologisch verbouwen Triodos Bank

Op 24 en 25 maart organiseerden we samen met Sylvester Events een webinar rond ecologisch verbouwen. Ons kantoor werd tot een echt tv-studio omgebouwd.
Heel fijn en professioneel team om mee samen te werken: ze denken met de klant mee, zoeken oplossingen, geven suggesties op basis van hun rijke ervaring. Voor herhaling vatbaar.

0 likes|
Alejandra Ranson
Expert|

delaware Student Game 2021

We hadden een erg leuke en professionele samenwerking met Sylvester. Ons evenement was een groot succes en we kregen veel positieve feedback.
Ook al was het een digitaal evenement, alles verliep vlekkeloos. DANK JE!​

bekijk origineel

0 likes|
Helga Van Muylders
New|Toerisme Vlaanderen|

Toeristische virtual experiences

Sylvester heeft voor Toerisme Vlaanderen 4 video's gemaakt. De opdracht was nieuwe toeristische producten naar onze internationale tradecontacten te brengen, aangezien ze zelf niet naar hier kunnen komen om ze te ontdekken. Het werden 4 "virtual experiences" rond Ensor en Oostende, Genk en LABIOMISTA, Gent en Van Eyck en Beer & Cycling in de Westhoek. Het idee om als rode draad met 1 zelfde vliegende reporter voor de 4 video's te werken komt van Sylvester. We hadden hier een kleine maand voor en dat is meer dan gelukt. Heel veel positieve reacties ontvangen, zowel van onze tradecontacten, de partners die meewerkten als collega's. Het was een zeer geslaagde samenwerking.

0 likes|
Lise Peeters
New|Departement WSE|

Geslaagde digitale nieuwjaarsreceptie

Door de coronacrisis werden enkele van onze interne evenementen geannuleerd. Onze medewerkers hadden nood aan een informeel en verbindend moment. Dus gingen we op zoek naar een digitaal alternatief. We hadden al eerder samengewerkt met Sylvester voor de organisatie een fysiek evenement maar ook voor een digitaal evenement waren we bij Sylvester zeker aan het juiste adres. Femke was van het begin mee met ons verhaal en bracht zelf ook creatieve ideeën aan. Zo stelden we een ‘warm’ programma samen voor onze digitale nieuwjaarsreceptie.

Het was voor ons een heel nieuwe manier van werken maar achteraf gezien was het zeker een mooie ervaring. De livestream bleek ook een echt succes bij onze medewerkers. Onze collega’s waren zeer enthousiast over het programma, de aankleding van de studio en de mogelijkheden voor interactie. Iedereen heeft er enorm van genoten om zich opnieuw verbonden te voelen met elkaar en de organisatie.

De samenwerking verliep zeer vlot. De medewerkers van Sylvester hadden steeds aandacht voor de kleine details, waardoor de kwaliteit van het evenement naar een hoger niveau getild werd. Ook de communicatie verliep steeds helder en vlot. Femke was altijd bereikbaar en stond open voor alle vragen. Bedankt voor de super fijne samenwerking!

0 likes|
Joost Berghman
Expert|hypotheek.winkel|

Zeldzaam die hoge graad van professionalisme bij Sylvester

Sterk team daar bij Sylvester! Ze ondersteunden ons bij een videostream n.a.v. onze strategische denkoefening. Zelden kon ik zo een hoge graad van professionaliteit. Combinatie van vakmanschap en maatwerk. Dikke merci.

1 like|
Bruno Paternoster
Expert|Toerisme Vlaanderen|

Sterke organisator én coach bij Meet in Flanders Academy#6

Wij kijken met veel voldoening terug op de zesde editie van de Meet in Flanders Academy van 11 december 2020. Toerisme Vlaanderen richt zich met deze halfjaarlijkse studiedag tot de meetingindustrie. Door de omstandigheden gedwongen tot een volledig digitale editie, wilden we dan ook graag iets neerzetten dat de sector kon inspireren op dat gebied. Sylvester slaagde erin om binnen een zeer krappe timing samen met onze ploeg een gesmaakte studievoormiddag in Kursaal op hun meetingplatform Meeple te produceren. Wij zijn over de hele lijn tevreden. De medewerkers van Sylvester waren toegewijd, flexibel, hardwerkend. Zij hebben heel goed geluisterd naar wat wij in ons hoofd hadden en daar de technische en inhoudelijke consequenties van uitgelegd en in onderling overleg beslist. Tijdens de voorbereiding zijn we consequent gebleven aan die gemaakte beslissingen, ook als dat extra werk met zich meebracht. Sylvester heeft dus ons evenement willen maken, gaf degelijk advies maar drong geen eigen visie op. Wat ik opvallend vond is dat de mensen van Sylvester ons gestimuleerd hebben om zelf de presentatie en veel van inhoud op ons te nemen. En dat zij ons daarin heel goed begeleid hebben, met draaiboek, script, technisch advies, enz. Tegelijk was er veel ruimte voor creativiteit en humor. Ook technisch hebben het platform Meeple en de equipe die Sylvester heeft ingehuurd hun werk prima gedaan.

1 like|
Nathalie De Hondt
New|D'Ieteren Auto|

Een geweldige eerste kennismaking, op en top professioneel!!

Enkele maanden terug stonden wij voor een grote uitdaging...
Ons jaarlijkse grote B2B event voor D'Ieteren - Group Fleet Solutions - kon vanwege covid, fysiek niet plaatsvinden.
Welk 'virtueel' alternatief is er dan goed genoeg om al je klanten en de verschillende merken en partners van D'Ieteren, met elkaar te verbinden?
Dit is met glans voor ons het Meeple platform gebleken!!
Een platform dat zeer 'user friendly' is met belangrijke troeven voor de B2B markt, zeker op het vlak van 'networking'.
Het was een plezier om met dit professionele team samen te werken. Van begin tot einde werden wij perfect begeleid en ook hun flexibiliteit is ongezien!
Actie - reactie, zo functioneren wij zelf het liefst en deze hands on mentaliteit vind je terug bij het voltallige Sylvester Team.
Nogmaals bedankt voor deze FANTASTISCHE samenwerking & all the best voor 2021!!

1 like|
Lies Van Pelt
New|Port of Antwerp|

Eerste kennismaking met Meeple tijdens twee geslaagde online events.

Tijdens de maand november organiseerde Port of Antwerp twee grote online events met Sylvester als partner. Hierbij maakte Port of Antwerp voor een eerste keer kennis met het Meeple-platform, het interactief platform dat gepersonaliseerd kan worden met verschillende functionaliteiten en grafische elementen. Voor de events van Port of Antwerp werd er gebruik gemaakt van o.a. een plenaire zaal met live streaming, break-out rooms, workshops, een 3D expo, netwerkruimtes en on-demand video’s. Vooral de opnames in de studio zijn een heel nieuw gegeven bij dit type van online event organisatie. Dit was dan ook een heel nieuwe manier van werken voor Port of Antwerp, gezien het eerder richting het maken van een tv-programma gaat dan klassieke eventorganisatie. Expertise en begeleiding zijn hierbij dan ook nodig en dit werd zeker voorzien door het professioneel en bekwaam team van Sylvester en van de studio waar we mee samen werkten. We waren dan ook zeer trots op een mooi eindresultaat met o.a. 507 deelnemers en 1760 views van de plenaire sessies. Dit type van events zal zeker ook nog post Covid-19 plaatsvinden o.a. in de vorm van hybride events, dit was dus zeker een nuttige en leerrijke ervaring. We bedanken hierbij Sylvester en PFL studio voor de fijne en vakkundige samenwerking.

1 like|
Johan Lambrechts
Expert|Lidl Belgium|

Juiste partner voor een geslaagd evenement

Sylvester heeft ons geholpen om een online evenement te organiseren, waar we in dialoog wilden gaan met een 60-tal professionele stakeholders (ngo's, experten, sectororganisaties, jongeren,..) De keuze voor Sylvester was achteraf gezien absoluut de juiste keuze.
Het online platform Meeple zit goed in elkaar en kwam tegemoet aan onze noden om ondanks de virtuele omgeving toch zo veel mogelijk interactiviteit en dynamiek te creëren met de deelnemers.
Het grootste pluspunt was voor ons het team bij Sylvester. Zij weten heel goed waar ze mee bezig zijn, zijn zeer flexibel, meedenkend én goedlachs! We konden hen blindelings vertrouwen en dat is wat je van een eventpartner verwacht. Een aanrader!

3 likes|
Joël Dewalheyns
Expert|Voka Vlaams-Brabant|

Topteam voor live stream Voka VB Verderkijkers 2020

Zeer professioneel, gepassioneerd, gaan voor perfectie, flexibiliteit, topkwaliteit zijn maar enkele woorden om de samenwerking te beschrijven. Alle kijkers waren overdonderd van de kwaliteit en de vlotheid van de uitzending. Het beste wat ze dit jaar al hadden gezien en dat was te merken aan de complimenten die we hebben ontvangen. Voor ons team was het een topervaring, want de ganse crew heeft ons door gans het proces op sleeptouw genomen. Dit was voor Voka Vlaams-Brabant de 1e maal dat we zulke grote online productie hebben georganiseerd. Door de zeer professionele begeleiding onder commando van Eveline en Hendrik hebben we dit tot een zeer goed einde kunnen brengen. Ook gaat onze grote waardering uit naar gans het betrokken productieteam,want dankzij hen is dit een pareltje geworden. Sylvester & co. Dikke merci en a lot of respect. See you for the next event.

3 likes|
Georges Goffin
Expert|Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen|

Geslaagd online alternatief voor opening academiejaar

De plots gewijzigde wereld liet niet meer toe de opening van het academiejaar voor het Antwerps hoger onderwijs in de traditionele vorm te organiseren. Voor de 1600 aanwezigen die voorheen naar de Stadsschouwburg en grote walking lunch op het Theaterplein kwamen moest een stevig en aantrekkelijk alternatief worden gevonden. Verschillende aanbieders van ‘congresplatformen’ werden bevraagd. Ook met internationale aanbieders als vfairs.com en hopin.to werden uitgebreide videocalls gevoerd.
Bewust van de risico’s als early adopter hebben we met de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen toch de sprong gewaagd om voor het platform Meeple van Sylvester te kiezen. We kenden Sylvester als organisator van grote events – ze werkten verschillende jaren samen voor STUDAY, het Antwerpse studentenonthaal met meer dan 20.000 aanwezigen – maar Meeple was voor ons totaal nieuw.
Het opzet was een mix te maken van vooraf opgenomen elementen en een belangrijk ‘live’ deel. Interactie moest op alle momenten mogelijk zijn. One-to-one videochat was een vereiste. Robuustheid moest worden gegarandeerd. Een doorgedreven gebruik van de eigen elementen voor branding was evenzeer een prioriteit. We wilden de aanwezigen de beleving bieden om in een ‘congrescentrum’ te kunnen bewegen van ruimte naar ruimte, verschillende podia te bezoeken en mekaar terug te vinden in een plenaire zaal of privaat gesprek. Dit is geslaagd.
Belangrijk voor ons als opdrachtgever was ook de mogelijkheid om voor onderdelen van het evenement te kunnen werken met vertrouwde leveranciers. Voor de vooraf opgenomen video’s werkten we met hartstikkide.com, een kleine lokale speler die onmiddellijk begrijpt waar we naartoe willen. Voor het live studiogedeelte wilden we in Antwerpen blijven en kozen we voor storycatchers.be. De look&feel was in handen van onze huisvormgever Erik Desombere.
Dat was voor Sylvester geen probleem.
De opening had uiteindelijk alle ingrediënten van het gebruikelijke evenement maar met een online touch. Het werd een opening met meer vaart, met meer keuzemogelijkheden en individuele ervaringen, veel interactie. Er waren vijf dans- en muziekpodia, een live presentator die de onderdelen met elkaar verbond, videoquotes, een remix van de hymne van de Vlaamse Gemeenschap, een live plenair rondetafelgesprek met videoquotes, een veel gefrequenteerde netwerklounge en voortdurende actieve chat. Na het plenaire deel waren er ook nog vier gesprekstafels met de deelnemers aan het rondetafelgesprek. Kortom: de sfeer van een levendige opening van het academiejaar werd geëvenaard.
Uiteindelijk bleken we de allereerste gebruikers van het platform te zijn. Daarvan hebben we misbruik mogen maken om nog heel wat ondersteunende toetertjes en belletjes, vooral op het vlak van branding, te zien tot stand komen. Sylvester reageerde steeds positief op onze vragen en opmerkingen.

1 like|
Isabelle Soetewey
Expert|Moore Belgium|

Fijn samenwerken!

Het is niet evident: plots een volledig digitaal (en boeiend) concept uitwerken voor een event dat je normaal gezien elk jaar fysiek organiseert.
Maar samen met Sylvester is dit fantastisch gelukt. Méér nog: het was gewoonweg een succes met meer dan 350 kijkers!
De samenwerking met Eveline & Femke (en een korte tijd ook met Loan) verliep heel vlot. Toen we voorstelden om voor de locatie met een andere partner te werken, waren ze zeer flexibel. Heel fijn samenwerken zo! We kunnen Sylvester alleen maar aanbevelen. Merci voor de geweldige begeleiding!

0 likes|
Ingrid Rosseels
New|Boerenbond & Landelijke Gilden|

Geweldige eerste samenwerking met Sylvester

Het was de eerste keer dat we samenwerkten met Sylvester : De omschakeling van een fysiek naar een sterk en boeiend digitaal event was dé uitdaging!
Dit professionele team toonde van bij de aanvang een sterke betrokkenheid bij ons verhaal, we zaten meteen op dezelfde golflengte.
Samenwerken met An Moors, Tim Vlummens en hun team was aangenaam. Zowel voor, tijdens, als na het event was er duidelijke en snelle communicatie en werden er goede afspraken gemaakt die telkens werden nagekomen. Hun grote beschikbaarheid, bereikbaarheid en oog voor detail zijn professionele kenmerken die wij bijzonder apprecieerden. Ons digitale event was origineel en een schot in de roos; het werd gesmaakt bij alle deelnemers en het overtrof onze verwachtingen.
Bedankt Sylvester, met jullie samenwerken is een aanrader.

5 likes|
Geert Van Speybroek
New|hypotheek.winkel|

Videostream interne talkshow

Dag Femke en dag Eveline, Of wij tevreden zijn van de uitzending?
Méér dan 100%. Wiskundig kan dat niet natuurlijk. Ik bedoel: vér boven de verwachting. En onze lat lag hoog.
Wij zijn super content om met jullie te hebben kunnen samenwerken.Op alle vlakken die super professionele ingesteldheid.
Aandacht voor kleine details. Die individueel niet zo zichtbaar zijn. Maar het geheel op een hoger niveau tillen.
Oh daar kunnen wij echt van genieten.
Jullie hebben ook moeite gedaan om te begrijpen wie wij zijn, en wat we willen brengen naar ons netwerk.
Alle beloftes nagekomen: ook niet zo vanzelfsprekend.
Aangenaam in de omgang.
Voor herhaling vatbaar.
Stuur deze lofzang maar door aan jullie baas ?.
Want jullie verdienen een ferme dikke pluim.

6 likes|
Tatiana Willockx
New|Telenet Business|

Toppers van formaat!

Ondertussen al aantal jaren dat ik met hun samenwerk voor verschillende gelegenheden en elke keer opnieuw is 'het er boenk op'.
Volledig in lijn met mijn verwachtingen én elk detail wordt uitgewerkt zoals omschreven. Zelfs het onmogelijke is voor hun mogelijk!
Creatief, professioneel, proactief, vlotte communicatie én enorm veel geduld. Perfecte combinatie, ideale samenwerking.
Op naar de volgende zou ik zeggen!

7 likes|
Kurt Leuridan
New|Tokai Optecs|

TokaiTV

Beste Sylvester-team, bedankt voor de organisatie, planning, en opvolging. Uiterst professioneel en aangenaam samenwerken. Deze TokaiTV in meerdere talen, voor zoveel verschillende culturen op zo'n korte tijd in elkaar steken is zeker niet evident. Onze klanten, distributeurs en collega's over de ganse wereld waren onder de indruk van jullie professionaliteit. Zeker tot een volgende keer.

5 likes|
Janne Geyskens
New|CAW Boom Mechelen Lier|

Studio CAW

In tijden van corona waren we genoodzaakt om onze medewerkersdag fysiek te annuleren, dus gingen we op zoek naar een fijn alternatief. Zo maakten we kennis met Sylvester. Het resultaat was een online, ludiek en gezellig event waar we met alle medewerkers van genoten hebben. In tijden van fysieke afstand slaagden zij erin om toch nabijheid te creëren. Dankjewel daarvoor!
Positieve punten: professionaliteit, vlotte communicatie, originele teambuilding.

5 likes|
Joke D'Hooghe
New|Welzijnszorg vzw|

Uiterst professionele samenwerking!

Een goed uitgewerkte reuzepicknick: daar werkte Sylvester Productions oorspronkelijk voor Welzijnszorg vzw aan.
De uitbraak van de coronacrisis 2 maand voor het event zelf, stak hier een stokje voor.

Gelukkig konden we rekenen op snel en concreet denkwerk van alle event producers.

In geen tijd hadden de medewerkers van Sylvester een alternatief bedacht voor onze online viering van het einde van 50 jaar campagne voeren. Op basis van een snelle briefing, waren we getuigen van een nooit aflatend enthousiasme van iedereen binnen dit eventbedrijf. Van grafisch ontwerper tot TV producer: iedereen was bereikbaar. Elke stap binnen het (toch wel spannend) proces werd tot in de puntjes uitgewerkt.

Op de dag zelf werden we hartelijk en coronaproof ontvangen in hun eigen studio.

Van concept tot eindresultaat voelden we een heel sterke betrokkenheid bij ons verhaal en konden we rekenen op heldere communicatie.

5 likes|
Philippe Deweerdt
Leader|Rent-A-Willys|

Super samenwerken !

Rent-A-Willys werd door Sylvester aangeschreven om hen bij te staan bij het realiseren van de Bevrijdingsfeesten 2019 in Antwerpen. Hoewel onze bijdrage gering was in het geheel, hebben wij toch kunnen zien dat de teams van Sylvester echt weten waar zij mee bezig zijn. de wens van de klant staat voorop en dat voel je . Top samenwerking.

6 likes|
Cynthia Vanhee
New|GO! onderwijs van de Vlaamse gemeenschap|

Feest 30 jaar GO! - 3 mei 2019 - Lotto Arena Antwerpen

Het GO! viert in 2019 zijn 30ste verjaardag. De apotheose van dit feestjaar was een heus festival op 3 mei 2019 in de Lotto Arena Antwerpen.
De dag werd opgedeeld in twee luiken. In de voormiddag verwelkomden we de leerlingen van het basisonderwijs, in de namiddag leerlingen van het secundair onderwijs en schoolteams. In totaal waren we met 14.000 aanwezigen. Sylvester begeleide ons bij dit evenement.

Het eerste idee was om een openluchtfestival te organiseren. De tickets vlogen sneller de deur uit dan verwacht. In een mum van tijd was onze weide volzet en moesten we scholen die niet meer konden inschrijven teleurstellen. Om zoveel mogelijk scholen de kans te geven om mee te vieren hebben we ons programma last-minute moeten bijstellen.
Sylvester zocht en vond voor ons een oplossing. Door het programma en de locatie te wijzigen konden we onze capaciteit verdubbelen en dit binnen het voorop gestelde eerste budget. Zo gingen we van een openluchtfestival naar een spetterende podiumshow in de Lotto Arena in Antwerpen met tal van acts, stuk voor stuk helemaal in de lijn van ons pedagogisch project.

Sylvester verzorgde de hele organisatie van begin tot einde. Ze luisterden goed naar onze wensen en verwachtingen. Ze blijven ook steeds binnen het budget en laten weten als er wijzigingen zijn. Het is heel fijn om met hun samen te werken. Je krijgt wat ze beloven en meer. Ze werken steeds met heel professionele teams. Iedereen kent perfect zijn taak.
Als organisator kan je op rozen slapen.

5 likes|
Evi Ramaekers
Leader|Evi Ramaekers Photography|

Hoogwaardige en kwalitatieve events

Hoogwaardige en kwalitatieve events, steeds knap bedacht en tot in de puntjes uitgevoerd!

4 likes|
sandra vandebroek
New|Departement Werk en sociale economie|

event 'Klaar voor morgen?!' , 29 november 2018, Antwerpen

Wij hebben met veel plezier samengewerkt met An van Sylvester voor het organiseren van een event voor maatwerkbedrijven. Sylvester heeft ons met de nodige ervaring en vooral veel geduld door de drukke momenten geloodst. Het was een drukke dag maar alles was tot in de puntjes af en is zeer goed verlopen! De medewerkers van Sylvester waren altijd bereikbaar en hadden voor alle praktische problemen een oplossing klaar. De samenwerking en afrekening is zeer vlot en correct verlopen! Nog eens bedankt aan de medewerkers die erbij waren en special thanks to An Moors voor haar oneindig geduld!

3 likes|
Els Rondas
New|Premed vzw|

Personeelsfeest 2018

Wij hebben in september 2018 samengewerkt met Ben & Hendrik van Sylvester voor ons personeelsfeest naar aanleiding van ons 50 jarig bestaan. Zij zijn zeer fijne, enthousiaste mensen en bijzonder aangenaam om mee samen te werken. Ons evenement was tot in de puntjes goed voorbereid en we hebben hier zelf helemaal niet voor hoeven doen. Ze nemen zodanig alles uit handen zodat je zelf geen enkel moment enige stress ervaart.Het komt niet zo vaak voor dat echt iedereen tevreden is met het evenement, maar dat was in dit geval wel zo. We hoorden enkel positieve commentaren van alle werknemers en iedereen heeft stuk voor stuk genoten van een prachtige dag. De ideeën die ze naar voor hebben gebracht voor activiteiten waren dus perfect en doenbaar voor iedereen. Dat maakte het evenement een groot succes!

3 likes|
Lucie Hoffmann
Expert|Waterleau Group NV|

Prima werk

Uitstekend bureau, en zeer aangenaam en helder om mee te werken

2 likes|
Kristel De Ryck
New|New Zealand Embassy, Brussels|

Nieuw-Zeelandse ambassade heel tevreden over Sylvester Productions

De ambassade van Nieuw-Zeeland heeft samengewerkt met Sylvester Productions voor een uniek evenement voor de herdenking van de Nieuw-Zeelandse betrokkenheid bij de Slag om Passendale in oktober 2017. Ze hebben van onze sound&light show op de stadsomwalling van Ieper, inclusief een traditionele Maori waka (kano), een echt scces gemaakt.
We hebben niets dan lof voor Sylvester Productions. Ze waren heel enthousiast over onze visie en hebben deze mee helpen ontwikkelen. Ze gingen heel goed om met ons beperkte budget en waren steeds heel duidelijk over de kosten van elk element.
De communicatie verliep heel vlot en op elk detail werd gelet. We voelden echt dat we in geode handen waren en zouden meteen opnieuw met Sylvester Productions in zee gaan! Bedankt Ben, Amaury, Arno, Geert en de rest van het team

2 likes|
Maurine Callens
New|Vlaamse overheid - Agentschap voor natuur en bos|

Sylvester Productions vertelde ons verhaal 'Vlucht Vooruit'

Vorig jaar heeft de entiteit Operationeel Terreinbeheer van het Agentschap voor Natuur en Bos, het project ‘Vlucht Vooruit’ gelopen. Een project waaraan boswachters, groenarbeiders en administratieven over heel Vlaanderen intensief hebben aan deelgenomen.
Nu, een jaar later ronden we 9 van de 15 projecten af en dat mocht niet onopgemerkt voorbijgaan!
Ons event ‘De landing, één jaar Vlucht Vooruit’ op 26/10/2017 in ANTWERP EXPO MEETING CENTER is een succes geweest dankzij de samenwerking met Sylvester Productions. Samen hebben we de juiste mix gevonden voor een boeiend gevarieerd dagprogramma. Naar het event toe, konden we rekenen op een solide ondersteuning en tijdens het event liep ALLES van een leien dakje inclusief timing ;-).
Sylvester Productions zorgde voor de regie en podiumtechnieken. Een waardevolle samenwerking!

Quote van Stefan Borry, projectleider operationeel Terreinbeheer: “Ik ben van de dag zeer tevreden, mensen hebben zichzelf overstegen. Ik heb veel meer gezien dan ik gehoopt had. Het was eigenlijk echt bijna ongelofelijk. Het was een heel intens jaar, het was een heel intense dag maar we zijn er, we zijn geland, we kunnen vooruit!”

Link naar reportage https://vimeo.com/241831891

3 likes|
Karel Liebaers
New|Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse|

Ringdagen - Antwerpen, september 2017

Wij hebben met Sylvester samengewerkt aan de opdracht 'Ringdagen': zes dagen waarop de ontwerpteams voor de overkapping van de Antwerpse ring in dialoog zijn gegaan met scholen, buurtbewoners, wijkorganisaties en burgerbewegingen. Die opdracht liep in het kader van een raamcontract van de Vlaamse overheid voor de organisatie van evenementen.Sylvester heeft binnen een erg krappe deadline toch een vlekkeloze organisatie neergezet. Het hele team heeft in volle vakantieperiode bijzonder flexibel gereageerd op de verwachtingen en wensen van het uitgebreide projectteam. De Ringdagen zijn mede dankzij hun inzet professioneel verlopen. Het projectteam kon alle zorgen over de logistiek en de praktische organisatie aan de kant zetten en zich focussen op zijn core-business: de dialoog met inwoners van Antwerpen en Zwijndrecht. Dank voor de fijne samenwerking.

3 likes|
Abeels Axel
Leader|AMS medical team|

Aangename professionele samenwerking

Onlangs verzorgde we de medische hulpverlening tijdens een event van hun eventsteam. Alles was zeer professioneel en correct geregeld, waardoor het een veilig evenement werd!

3 likes|
Nele Motmans
New|Materialise NV|

Zeer aangename samenwerking, resulterend in professioneel georganiseerde events

Sylvester heeft ons al een paar keer bijgestaan met de organisatie van het avond event op de Materialise World Summit (een internationale conferentie voor tussen de 500 en 100 professionals uit de zowel industriële en de medische sector). De samenwerking met Sylvester verloopt altijd zeer aangenaam: ze luisteren naar onze ideeën, begrijpen onze waarden en onze organisatue, komen met creatieve voorstellen, vertalen het in een perfecte praktische uitvoering, blijven binnen het vooropgestelde budget, denken mee, zoeken oplossingen voor de onverwachte uitdagingen, zijn altijd beschikbaar en zeer hulpvaardig.

3 likes|
Kristof Durieux
Expert|Silverspoon Exclusive Catering|

Samenwerken met Sylvester Productions

Doorheen de jaren hebben we al meerdere malen mooie producties en events kunnen realiseren samen met Sylvester. Voor ons als cateringpartner zijn de voorbereiding en communicatie op voorhand zeer belangrijk. Door de professionele aanpak van iedereen binnen het Sylvester Team zijn we er met beide partijen in geslaagd om herinneringen te creëren voor talloze klanten. En dat is het doel in de eventsector om klanten hun verwachtingen te overtreffen elke maal opnieuw!

4 likes|
Tim De Mulder
New|Stad Antwerpen|

Samenwerking ikv The Tall Ships Races 2016

Na een openbare aanbesteding door de stad Antwerpen en het Havenbedrijf Antwerpen werd de organisatie van The Tall Ships Races (7-10 juli 2016) toegewezen aan Sylvester Productions en PushToTalk voor enerzijds de zoektocht naar sponsors en hospitality-partners en anderzijds de volledige logistieke organisatie van dit grootschalig evenement.

De samenwerking met Sylvester Productions verliep zeer professioneel. Op regelmatige basis vonden vergaderingen plaats met verschillende partijen (stad, haven, nautische werkgroep, …) en het team van Sylvester. Tijdens deze meetings werden pijnpunten aangepakt en opportuniteiten gecreëerd.

Tijdens het vierdaags evenement liep alles op wieltjes. De uitvoerende partners scoorden op verschillende vlakken zeer goed:
- Stad en haven hadden steeds een aanspreekpunt. De projectleider had bovendien een volledig overzicht over het ganse event waardoor last minute issues zeer snel werden getackeld. Bovendien moest hier steeds rekening gehouden worden met de input van verschillende partijen (zowel nationaal als internationaal), maar ook dat verliep vlekkeloos. Deze verschillende partners spraken na het event enkel vol lof over de organisatie.
- Op logistiek vlak was Sylvester Productions een zeer sterke en betrouwbare partner. Verschillende aspecten werden in acht genomen met aandacht voor de noden van alle betrokken partners.
- Het budgetbeheer verliep op transparante wijze. De opdrachtgevers hadden steeds een inkijk op de middelen.
- Ook elementen die oorspronkelijk geen deel uitmaakten van de openbare aanbesteding, werden vlot uitgevoerd door Sylvester Productions. Zo schaarden zij zich volledig achter de werving van trainees en leverden ze extra inspanningen voor de samenwerkingen met de pleziervaartrederijen.

Uit de tevredenheidsenquête bij de bezoekers bleek overigens dat 74,3% een zeer positieve indruk overhoudt aan dit event. Daar kan de stad zich enkel bij aansluiten.

Tim De Mulder
Eventmanager
Stad Antwerpen

4 likes|
Matthias Van Overtveldt
New|ETION|

Sylvester Productions: vaste waarde voor het ETION Forum

Sylvester is al jarenlang onze vertrouwde partner voor grote events. Met name voor het ETION Forum sloegen we de voorbije jaren de handen in mekaar, telkens met succes. De mensen van Sylvester nemen het podiumgebeuren, de techniek en de logistieke aspecten voor hun rekening, met de zorg en het oog voor detail die we van hen gewend zijn. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op het inhoudelijke verhaal en het contact met onze leden. Ook hier kunnen we rekenen op de creatieve inbreng van Sylvester. Het resultaat is steevast hetzelfde: een bijzonder geslaagd evenement, met vele positieve reacties van onze leden.

4 likes|
Pascale Behiels
New|Stad Antwerpen|

Sint intrede

Jaarlijks zet de Sint voet aan wal in Antwerpen. Dit wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen de stad Antwerpen en Sylvester. Hoewel dit een jaarlijks project is, is er ook jaarlijks altijd wel iets dat moet gewijzigd worden. Door de flexibiliteit en het professionalisme geraken we er steeds uit. Overleg en wederzijds respect dragen bij tot een geslaagd evenement. Aangezien er verschillende partijen betrokken zijn (productie, acteurs, deelnemende groepen, veiligheidspersoneel, logistiek personeel, ...) is het niet altijd evident om dit alles op eenzelfde tijdstip rond te krijgen. De timing is soms een beetje nipt, maar dat maakt de uitdaging eens zo groot!

4 likes|
Herman Janssens
New|CM|

Een evenement dat in ons collectief CM-geheugen gegrift staat

Sylvester zorgde in 2015 voor een onvergetelijk CM-congres in 'the Square' dat in het teken stond van onze CM-voorzitterswissel. Sylvester bedacht niet alleen een gepast concept maar zorgde ook voor de volledige uitvoering en begeleiding van dit congres in de twee landstalen. Naast het congres op zich zorgde Sylvester ook voor pakkende ondersteuningsfilmpjes, live-captatie en de opbouw van de bijhorende beurs in de aanpalende ruimten. Ook een schitterende begeleiding en ondersteuning van de workshops nam Sylvester voor hun rekening.
Kortom een CM-evenement dat tot op vandaag in het collectief CM-geheugen gegrift staat.

6 likes|
Chris LUYPAERT
New|Nationale Loterij|

Sylvester Productions

Op korte termijn had de Nationale Loterij een evenementenbureau nodig voor de organisatie van de soiree "Iedereen telt mee". Sylvester Productions is direct op de kar gesprongen en heeft de werkgroep op een zeer professionele en constructieve manier begeleid om dit evenement te doen slagen. Ze hebben ook een filmpje gemaakt over de Nationale Loterij en haar spelers en een roadbook opgesteld dat tot in de puntjes het verloop van de avond vastgelegd heeft. Onder hun begeleiding is de soiree perfect verlopen. Met mijn oprechte dank aan het voltallige team!

7 likes|
Pascale Engelen
New|Anacura|

De perfecte partner voor een geslaagd klantenevenement !

Sylvester Productions bezorgde onze klanten een onvergetelijke dag bij de inhuldiging van onze nieuwe gebouwen in Evergem. Volledig op maat, met een sfeer die op ons lijf geschreven was en een professionele, tot in de puntjes voorbereiding van hun team hebben we meer dan 300 gasten op een zonnige zomerdag verwelkomd op een prachtig tuinfeest naast ons gebouw . De dag verliep vlekkeloos! De klanten spreken vandaag nog over die prachtige dag!

6 likes|
Barbara Gheysens
New|GO! onderwijs van de Vlaamse gemeenschap|

Top team

We deden een beroep op Sylvester voor de organisatie van ons tweedaags evenement 'PPGO! Live' op 27 en 28 april 2017 in The Egg, Brussel. Het werd een super evenement. De gasten waren overweldigd door de sfeer en professionaliteit van dit gebeuren. Dit kon alleen dankzij de heel goede samenwerking met Sylvester. Dit zowel voor, tijdens als na het evenement. Alles verliep vlekkeloos. Zij namen heel wat taken op zich, kwamen met creatieve voorstellen en dit zonder de eigenheid van onze organisatie uit het oog te verliezen.
Het is de tweede maal dat we met hen samenwerken en als het aan ons ligt zeker niet de laatste keer. Een topteam!

6 likes|
Paul Willaert
New|Telenet nv|

Excellent job!

Een welgemeende proficiat aan het team van Sylvester dat betrokken was met de voorbereiding en de organisatie van onze 'Telenet Way Day 2017' in de Hasseltse Ethias Arena.
Top Job!

7 likes|
Mari Garcia
New|Akzo Nobel Paints Belgium|

Teamevent

Heb verschillende keren het genoegen gehad om samen met Sylvester te mogen samenwerken.
iIdere keer was het event een groot succes. super professionele mensen, super vriendelijk, echt een aanrader voor elk bedrijf. Top!!!!

2 likes|

Lid van...

ACC
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Sylvester

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes | Evenementenbureaus | Productlanceringen | Organisatie congressen en seminaries | Concertorganisatie
Trefwoorden:
congres | evnementenorganisatie | hr event | bedrijfsevenementen organisatie | organisatiebureau | events organiseren | seminar | bedrijfsfeest organiseren | organisatie congressen | audiovisueel | bedrijfsfeesten organisatie | publieksevenementen | concerten organiseren | productlancering | feest organiseren | congresbureau | organisatie evenementen | bedrijfsevenement organisatie | teambuilding activiteiten | seminarie | productlanceringen | organisatie feest | concert organiseren | evenementen organiseren | evenementen organisatie | teambuilding | evenement organisatie | publieksevents | bedrijfsevenement organiseren | teambuilding activiteit | congres organisatie | bedrijfsuitjes | bedrijfsfeest organisatie | eventbureau | evenement | bedrijfsuitje | zakelijke events | organisatie bedrijfsevenementen | organisatie bedrijfsfeesten | organisatie seminaries | organisatie evenement | bedrijfsfeesten organiseren | personeelsevenement | marketing event | events | evenementenbureau | feest organisatie | congresorganisatie | bedrijfsevenementen organiseren | evenement organiseren | personeelsfeest | organisatie feesten | feesten organiseren | concertorganisatie | congres organiseren | feesten organisatie | publieksevenement | videoproducties | vlaanderen | congressen organiseren | feesten | incentives | corporate event | evenementencel | organisatie congres | vip-events | klantenevent | spektakel | happening | incentive | public event | hospitality | launch | feest | kids awards | b2c | productiehuis | vic de wachter | sinterklaas | audiovisuele sector | b2b event | lancering | team | axel daeseleire | b2b | organisatie concerten | producties sporza | haacht | programmamaker | international broadcasting services | viering | seminaries organiseren | intrede sint | format | personeelshappenings | seminarie organiseren | producties vrt | kinderen van dewindt | tv | concert organisatie | producties vt4 | congressen organisatie | concerten organisatie | ibs | seminaries organisatie | wespelaar | conceptbedenker | seminarie organisatie | televisie | rederijkers | tv programma | commercieel | organisatie concert | producties vtm | castar

Nieuws

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Sylvester
Vierde golf: Sylvester en MEEPLE switchen flexibel van event-format
22 November 2021

De vierde golf noopte tot heel wat nieuwe maatregelen, minder sociale contacten, meer telewerken en de retour van de mondmaskers. Geen ideaal moment om events te organiseren dus? Sylvester pleit ervoor om niet te stoppen met het organiseren van events, maar te kijken naar de manier waarop we het doen, afgestemd op de doelstellingen en de doelgroepen. Geert Vanoverschelde, CEO ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |eventplanner.net | 22 November 2021

Mooi te zien hoe snel jullie schakelen. En inderdaad, flexibel het format kunnen aanpassen is een belangrijke troef. Keep up the good work!

Sylvester
Hybride event van PFL, Sylvester en Easyfairs geeft inzichten over toekomst evenementensector
01 June 2021

Op dinsdag 1 juni organiseerden PFL, Sylvester en Easyfairs CRAFTING YOUR FUTURE EVENT – THINK HYBRID, een één uur durend hybride evenement vanuit de studio’s in Antwerpen, Turnhout en Barcelona. Opzet? Een duidelijk beeld scheppen over de veiligheid, techniek, productie en de toekomst van de Belgische eventsector.


Niet toevallig, want vanuit de bedrijfswereld rezen al enkele maanden vragen over de aanpak, ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Online VDAB-jobbeurzen dankzij MEEPLE
18 May 2021

Online en hybride events zijn nog altijd hot en booming business.  Met Sylvester wisten we ons een pioniers- en koploperspositie te veroveren.  We ontwikkelden bovendien een eigen virtuelel eventlocatieplatform, gedoopt MEEPLE (Meeting people). Van een infobalie tot een netwerklounge, van plenaire sessies tot beursruimte, MEEPLE heeft het allemaal. Tot 2.500 personen kunnen deelnemen aan uw digitaal event, of het nu live, pre-recorded ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Mijlpaal voor MEEPLE: “In enkele maanden tijd maar liefst 35 online events georganiseerd”
18 February 2021

Het gaat hard voor MEEPLE. Het online evenementenplatform van het productie- en evenementenhuis Sylvester weet bedrijven uit allerhande sectoren te charmeren. “Iets waar we natuurlijk op hadden gerekend en gehoopt, maar het is mooi om zien dat de cijfers het ook staven”, zo vertelt een tevreden CEO Geert Vanoverschelde. Sinds de lancering in september werd de kaap van 35 online ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Belgisch virtueel eventplatform MEEPLE verovert nu ook Nederlandse markt
03 December 2020

Na bewezen succes in België, waar grote bedrijven als Port of Antwerp, D’Ieteren en Lidl al kozen voor MEEPLE als eventlocatie voor hun virtuele event, trekt het evenementenplatform van Sylvester nu ook naar Nederland. Onze noorderburen ontdekken de troeven van de tool: samenkomen met zoveel mensen als je wil, op een zelfgekozen locatie, met volop mogelijkheid tot interactie. 


MEEPLE kan het ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Creatief virtueel toasten op het nieuwe jaar in onze virtual NY-eventvenue MEEPLE
28 October 2020

“We mogen elkaar niet meer vastpakken, maar we mogen elkaar ook niet loslaten”: als onze minister van Volksgezondheid het al zegt, wie zijn wij dan om hem tegen te spreken? De start van het nieuwe jaar en het uitwuiven van het oude, zijn steevast momenten om samen te komen en te connecteren met collega’s, klanten en stakeholders. Deze jaarwisseling zal ...

Lees meer

Like Reageer