Sylvester

Sylvester

Sylvester
  • Dijkstraat 44, 3150 Haacht, België
  • Certificate of Excellence 2021

Sylvester Creates. Captures. Moves.

 

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België, maar een looprekje hebben we voorlopig nog niet van doen. Met TV, video, live events en (sinds dit jaar) online en virtuele events hebben we 4 specialisaties in huis, met 1 gemeenschappelijk doel: verhalen vertellen en personeel, klanten en/of stakeholders vol beleving verbinden. Vandaag hebben we honderden events en programma’s op de teller staan. Gerealiseerd door fantastische teams die er op één of andere wonderlijke manier altijd in slagen om het idee dat u in uw hoofd hebt, om te toveren tot realiteit. En bovendien binnen uw budget. Programma’s, video’s en events die blijven nazinderen.

 

Events op poten zetten die mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien. Films en televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. En in  de mix van deze expertises ook spraakmakende online events (livestreams) en virtuele events creëren met ons zelf gebouwd virtueel eventplatform MEEPLE, dat intussen tot over de grenzen zijn weerklank kreeg. 


Het is elke dag een plezier om grootse dingen teweeg te brengen. Om de meest complexe projecten zo te organiseren dat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Om de muren tussen televisie, video en (digitale) events met de creatieve voorhamer aan diggelen te slaan. En daardoor resultaten te boeken die monden doen openvallen en pure magie creëren.

 

Daar zijn hippe termen voor, zoals cross-mediaal, multi-platform en live-communication. Maar onze cases zeggen meer dan 1.000 buzzwords. Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast. Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen. Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op en dan zetten we ons aan tafel, of zetten we een videomeeting op.

Sylvester
Sylvester organiseert het inhuldigingsfeest van het gerenoveerde stadhuis van Antwerpen
18 June 2022

Onder een stralende zon gaven presentatoren Carl Huybrechts en Esohe Weyden op zaterdag 18 juni kort na de middag de aftrap van een groots en druk bijgewoond volksfeest op de Grote Markt waarmee de heropening van het gerenoveerde stadhuis van Antwerpen gevierd werd. Het volksfeest was live te volgen op ATV. Een uitgebreid Sylvester-team leidde alles in goed banen en ...

Lees meer

Like Reageer

43 reviews over Sylvester - 9.5/10

Schrijf een review
Johan Tourne
Expert|Samana vzw|

Sylvester maakt ons Samana-Toekomstcongres tot een succes

Op een begrijpelijke en enthousiasmerende wijze chronisch zieke mensen, mantelzorgers en vrijwilligers duidelijk maken wat de krachtlijnen zijn van het nieuwe beleidsplan is niet zo eenvoudig. Sylvester is daar in de coronatijd op wonderlijke wijze in gelukt met een digitaal, interactief en toegankelijk event. Een inspirerend en verdiepend gebeuren dat door de 500 aanwezigen als uiterst positief en professioneel werd geëvalueerd. Een energie boost voor de werking van onze vereniging. Dankjewel Sylvester !

0 likes|
Bart De Smet
New|Volley Haasrode Leuven|

Volley Haasrode Leuven en Sylvester slaan de handen in elkaar om een ambitieus virtueel business event te realiseren

Na 9 succesvolle fysieke business events - waarvan het laatste in januari 2020 met 620 deelnemers - heeft Volley Haasrode Leuven (VHL) één van de grootste volleybalclubs in Vlaanderen, Sylvester aangesproken om de 10de jubileumeditie volledig virtueel te producen. Het is een uitzonderlijk succes geworden met meer dan 700 betalende deelnemers en een programma én eindproduct dat alom geprezen werd. Het programma werd gemodereerd door Annelies Van Herck, Michael Van Droogenbroeck en Ruben Van Gucht. Er was een debat met Alexander De Croo, Jan Jambon en Elio Di Rupo én een gesprek met Tia Hellebaut, Kim Gevaert, Tom Boonen en Hendrik Tuerlinckx. Drie muzikale intermezzo's van Ozark Henry en fragmenten van interviews met een tiental sprekers uit vorige edities (Eddy Merckx, Koen Geens, Theo Francken, Roberto Martinez, Bob Verbeeck, Nina Derwael, Evi Van Acker, Mark Waer, Gerd Vande Broek, Mohamed Ridouani en John Porter). De samenwerking met Sylvester was uiterst professioneel en aangenaam. Sylvester heeft continu meegedacht en meegecreëerd. Een aanrader !

0 likes|
Gerd Theunis
New|Europees Muziekfestival voor de Jeugd|

Online Europees Muziekfestival voor de Jeugd in 35 landen en 2500 deelnemers

Dat de 69e editie van ons festival kon doorgaan in deze omstandigheden hebben we ondermeer aan het Meeple-team te danken. Vanaf het eerste contact heeft het team blijk gegeven van engagement en vertrouwen. De medewerkers hebben zich op zeer professionele manier opgesteld om ons initiatief te doen slagen. Deze kordate no-nonsense aanpak was van eenzelfde gedrevenheid als die van onze eigen ploeg, die volledig uit vrijwilligers bestaat.
Door de open samenwerking konden we op heel korte tijd een gepersonaliseerd online platform opzetten. Snelle feedback, duidelijk antwoorden, een proactieve houding en een stabiele oplossing zorgden voor een succesvolle festivaldag voor onze deelnemers. Een festivalervaring via het Meeple-platform waar we onze eigen juryconcerten, workshops, liveshows op een intuïtieve en vlotte manier konden aanbieden aan de 2.500 deelnemers uit 35 landen wereldwijd.
Een geslaagde match die smaakt naar meer. Al hopen we natuurlijk dat de volgende editie opnieuw live kan doorgaan. Maar wie weet met een extra online kantje...

0 likes|
Annie Scanlan
New|FTA Europe|

Fantastische virtuele prijsuitreiking voor EU-handelsvereniging

Het team van Sylvester creëerde een fantastisch virtueel evenement voor ons (een EU-handelsvereniging gevestigd in Brussel), die live werd gestreamd vanuit Antwerpen. We moesten een bestaand fysiek evenement (show uit de brancheprijzen) aanpassen aan een online format. Het team had veel creatieve ideeën om de show te laten werken terwijl het publiek thuis toekijkt. Het resultaat was een zeer vermakelijk en professioneel evenement. Het team is erg vriendelijk en ondersteunend en we zullen niet aarzelen om weer met hen samen te werken.

bekijk origineel

0 likes|
Els Vandecasteele
New|Triodos Bank|

Webinar NL + FR rond ecologisch verbouwen Triodos Bank

Op 24 en 25 maart organiseerden we samen met Sylvester Events een webinar rond ecologisch verbouwen. Ons kantoor werd tot een echt tv-studio omgebouwd.
Heel fijn en professioneel team om mee samen te werken: ze denken met de klant mee, zoeken oplossingen, geven suggesties op basis van hun rijke ervaring. Voor herhaling vatbaar.

0 likes|
Alejandra Ranson
Expert|

delaware Student Game 2021

We hadden een erg leuke en professionele samenwerking met Sylvester. Ons evenement was een groot succes en we kregen veel positieve feedback.
Ook al was het een digitaal evenement, alles verliep vlekkeloos. DANK JE!​

bekijk origineel

0 likes|
Helga Van Muylders
New|Toerisme Vlaanderen|

Toeristische virtual experiences

Sylvester heeft voor Toerisme Vlaanderen 4 video's gemaakt. De opdracht was nieuwe toeristische producten naar onze internationale tradecontacten te brengen, aangezien ze zelf niet naar hier kunnen komen om ze te ontdekken. Het werden 4 "virtual experiences" rond Ensor en Oostende, Genk en LABIOMISTA, Gent en Van Eyck en Beer & Cycling in de Westhoek. Het idee om als rode draad met 1 zelfde vliegende reporter voor de 4 video's te werken komt van Sylvester. We hadden hier een kleine maand voor en dat is meer dan gelukt. Heel veel positieve reacties ontvangen, zowel van onze tradecontacten, de partners die meewerkten als collega's. Het was een zeer geslaagde samenwerking.

0 likes|
Lise Peeters
New|Departement WSE|

Geslaagde digitale nieuwjaarsreceptie

Door de coronacrisis werden enkele van onze interne evenementen geannuleerd. Onze medewerkers hadden nood aan een informeel en verbindend moment. Dus gingen we op zoek naar een digitaal alternatief. We hadden al eerder samengewerkt met Sylvester voor de organisatie een fysiek evenement maar ook voor een digitaal evenement waren we bij Sylvester zeker aan het juiste adres. Femke was van het begin mee met ons verhaal en bracht zelf ook creatieve ideeën aan. Zo stelden we een ‘warm’ programma samen voor onze digitale nieuwjaarsreceptie.

Het was voor ons een heel nieuwe manier van werken maar achteraf gezien was het zeker een mooie ervaring. De livestream bleek ook een echt succes bij onze medewerkers. Onze collega’s waren zeer enthousiast over het programma, de aankleding van de studio en de mogelijkheden voor interactie. Iedereen heeft er enorm van genoten om zich opnieuw verbonden te voelen met elkaar en de organisatie.

De samenwerking verliep zeer vlot. De medewerkers van Sylvester hadden steeds aandacht voor de kleine details, waardoor de kwaliteit van het evenement naar een hoger niveau getild werd. Ook de communicatie verliep steeds helder en vlot. Femke was altijd bereikbaar en stond open voor alle vragen. Bedankt voor de super fijne samenwerking!

0 likes|
Joost Berghman
Expert|hypotheek.winkel|

Zeldzaam die hoge graad van professionalisme bij Sylvester

Sterk team daar bij Sylvester! Ze ondersteunden ons bij een videostream n.a.v. onze strategische denkoefening. Zelden kon ik zo een hoge graad van professionaliteit. Combinatie van vakmanschap en maatwerk. Dikke merci.

1 like|
Bruno Paternoster
Expert|Toerisme Vlaanderen|

Sterke organisator én coach bij Meet in Flanders Academy#6

Wij kijken met veel voldoening terug op de zesde editie van de Meet in Flanders Academy van 11 december 2020. Toerisme Vlaanderen richt zich met deze halfjaarlijkse studiedag tot de meetingindustrie. Door de omstandigheden gedwongen tot een volledig digitale editie, wilden we dan ook graag iets neerzetten dat de sector kon inspireren op dat gebied. Sylvester slaagde erin om binnen een zeer krappe timing samen met onze ploeg een gesmaakte studievoormiddag in Kursaal op hun meetingplatform Meeple te produceren. Wij zijn over de hele lijn tevreden. De medewerkers van Sylvester waren toegewijd, flexibel, hardwerkend. Zij hebben heel goed geluisterd naar wat wij in ons hoofd hadden en daar de technische en inhoudelijke consequenties van uitgelegd en in onderling overleg beslist. Tijdens de voorbereiding zijn we consequent gebleven aan die gemaakte beslissingen, ook als dat extra werk met zich meebracht. Sylvester heeft dus ons evenement willen maken, gaf degelijk advies maar drong geen eigen visie op. Wat ik opvallend vond is dat de mensen van Sylvester ons gestimuleerd hebben om zelf de presentatie en veel van inhoud op ons te nemen. En dat zij ons daarin heel goed begeleid hebben, met draaiboek, script, technisch advies, enz. Tegelijk was er veel ruimte voor creativiteit en humor. Ook technisch hebben het platform Meeple en de equipe die Sylvester heeft ingehuurd hun werk prima gedaan.

1 like|
Nathalie De Hondt
New|D'Ieteren Auto|

Een geweldige eerste kennismaking, op en top professioneel!!

Enkele maanden terug stonden wij voor een grote uitdaging...
Ons jaarlijkse grote B2B event voor D'Ieteren - Group Fleet Solutions - kon vanwege covid, fysiek niet plaatsvinden.
Welk 'virtueel' alternatief is er dan goed genoeg om al je klanten en de verschillende merken en partners van D'Ieteren, met elkaar te verbinden?
Dit is met glans voor ons het Meeple platform gebleken!!
Een platform dat zeer 'user friendly' is met belangrijke troeven voor de B2B markt, zeker op het vlak van 'networking'.
Het was een plezier om met dit professionele team samen te werken. Van begin tot einde werden wij perfect begeleid en ook hun flexibiliteit is ongezien!
Actie - reactie, zo functioneren wij zelf het liefst en deze hands on mentaliteit vind je terug bij het voltallige Sylvester Team.
Nogmaals bedankt voor deze FANTASTISCHE samenwerking & all the best voor 2021!!

1 like|
Lies Van Pelt
New|Port of Antwerp|

Eerste kennismaking met Meeple tijdens twee geslaagde online events.

Tijdens de maand november organiseerde Port of Antwerp twee grote online events met Sylvester als partner. Hierbij maakte Port of Antwerp voor een eerste keer kennis met het Meeple-platform, het interactief platform dat gepersonaliseerd kan worden met verschillende functionaliteiten en grafische elementen. Voor de events van Port of Antwerp werd er gebruik gemaakt van o.a. een plenaire zaal met live streaming, break-out rooms, workshops, een 3D expo, netwerkruimtes en on-demand video’s. Vooral de opnames in de studio zijn een heel nieuw gegeven bij dit type van online event organisatie. Dit was dan ook een heel nieuwe manier van werken voor Port of Antwerp, gezien het eerder richting het maken van een tv-programma gaat dan klassieke eventorganisatie. Expertise en begeleiding zijn hierbij dan ook nodig en dit werd zeker voorzien door het professioneel en bekwaam team van Sylvester en van de studio waar we mee samen werkten. We waren dan ook zeer trots op een mooi eindresultaat met o.a. 507 deelnemers en 1760 views van de plenaire sessies. Dit type van events zal zeker ook nog post Covid-19 plaatsvinden o.a. in de vorm van hybride events, dit was dus zeker een nuttige en leerrijke ervaring. We bedanken hierbij Sylvester en PFL studio voor de fijne en vakkundige samenwerking.

1 like|
Johan Lambrechts
Expert|Lidl Belgium|

Juiste partner voor een geslaagd evenement

Sylvester heeft ons geholpen om een online evenement te organiseren, waar we in dialoog wilden gaan met een 60-tal professionele stakeholders (ngo's, experten, sectororganisaties, jongeren,..) De keuze voor Sylvester was achteraf gezien absoluut de juiste keuze.
Het online platform Meeple zit goed in elkaar en kwam tegemoet aan onze noden om ondanks de virtuele omgeving toch zo veel mogelijk interactiviteit en dynamiek te creëren met de deelnemers.
Het grootste pluspunt was voor ons het team bij Sylvester. Zij weten heel goed waar ze mee bezig zijn, zijn zeer flexibel, meedenkend én goedlachs! We konden hen blindelings vertrouwen en dat is wat je van een eventpartner verwacht. Een aanrader!

3 likes|
Joël Dewalheyns
Expert|Voka Vlaams-Brabant|

Topteam voor live stream Voka VB Verderkijkers 2020

Zeer professioneel, gepassioneerd, gaan voor perfectie, flexibiliteit, topkwaliteit zijn maar enkele woorden om de samenwerking te beschrijven. Alle kijkers waren overdonderd van de kwaliteit en de vlotheid van de uitzending. Het beste wat ze dit jaar al hadden gezien en dat was te merken aan de complimenten die we hebben ontvangen. Voor ons team was het een topervaring, want de ganse crew heeft ons door gans het proces op sleeptouw genomen. Dit was voor Voka Vlaams-Brabant de 1e maal dat we zulke grote online productie hebben georganiseerd. Door de zeer professionele begeleiding onder commando van Eveline en Hendrik hebben we dit tot een zeer goed einde kunnen brengen. Ook gaat onze grote waardering uit naar gans het betrokken productieteam,want dankzij hen is dit een pareltje geworden. Sylvester & co. Dikke merci en a lot of respect. See you for the next event.

3 likes|
Georges Goffin
Expert|Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen|

Geslaagd online alternatief voor opening academiejaar

De plots gewijzigde wereld liet niet meer toe de opening van het academiejaar voor het Antwerps hoger onderwijs in de traditionele vorm te organiseren. Voor de 1600 aanwezigen die voorheen naar de Stadsschouwburg en grote walking lunch op het Theaterplein kwamen moest een stevig en aantrekkelijk alternatief worden gevonden. Verschillende aanbieders van ‘congresplatformen’ werden bevraagd. Ook met internationale aanbieders als vfairs.com en hopin.to werden uitgebreide videocalls gevoerd.
Bewust van de risico’s als early adopter hebben we met de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen toch de sprong gewaagd om voor het platform Meeple van Sylvester te kiezen. We kenden Sylvester als organisator van grote events – ze werkten verschillende jaren samen voor STUDAY, het Antwerpse studentenonthaal met meer dan 20.000 aanwezigen – maar Meeple was voor ons totaal nieuw.
Het opzet was een mix te maken van vooraf opgenomen elementen en een belangrijk ‘live’ deel. Interactie moest op alle momenten mogelijk zijn. One-to-one videochat was een vereiste. Robuustheid moest worden gegarandeerd. Een doorgedreven gebruik van de eigen elementen voor branding was evenzeer een prioriteit. We wilden de aanwezigen de beleving bieden om in een ‘congrescentrum’ te kunnen bewegen van ruimte naar ruimte, verschillende podia te bezoeken en mekaar terug te vinden in een plenaire zaal of privaat gesprek. Dit is geslaagd.
Belangrijk voor ons als opdrachtgever was ook de mogelijkheid om voor onderdelen van het evenement te kunnen werken met vertrouwde leveranciers. Voor de vooraf opgenomen video’s werkten we met hartstikkide.com, een kleine lokale speler die onmiddellijk begrijpt waar we naartoe willen. Voor het live studiogedeelte wilden we in Antwerpen blijven en kozen we voor storycatchers.be. De look&feel was in handen van onze huisvormgever Erik Desombere.
Dat was voor Sylvester geen probleem.
De opening had uiteindelijk alle ingrediënten van het gebruikelijke evenement maar met een online touch. Het werd een opening met meer vaart, met meer keuzemogelijkheden en individuele ervaringen, veel interactie. Er waren vijf dans- en muziekpodia, een live presentator die de onderdelen met elkaar verbond, videoquotes, een remix van de hymne van de Vlaamse Gemeenschap, een live plenair rondetafelgesprek met videoquotes, een veel gefrequenteerde netwerklounge en voortdurende actieve chat. Na het plenaire deel waren er ook nog vier gesprekstafels met de deelnemers aan het rondetafelgesprek. Kortom: de sfeer van een levendige opening van het academiejaar werd geëvenaard.
Uiteindelijk bleken we de allereerste gebruikers van het platform te zijn. Daarvan hebben we misbruik mogen maken om nog heel wat ondersteunende toetertjes en belletjes, vooral op het vlak van branding, te zien tot stand komen. Sylvester reageerde steeds positief op onze vragen en opmerkingen.

1 like|

Lid van...

ACC
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Sylvester

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes | Evenementenbureaus | Productlanceringen | Organisatie congressen en seminaries | Concertorganisatie
Trefwoorden:
hr event | bedrijfsevenementen organisatie | congres | evnementenorganisatie | bedrijfsfeest organiseren | organisatiebureau | events organiseren | seminar | publieksevenementen | concerten organiseren | organisatie congressen | audiovisueel | bedrijfsfeesten organisatie | feest organiseren | productlancering | teambuilding activiteiten | congresbureau | organisatie evenementen | bedrijfsevenement organisatie | organisatie feest | seminarie | productlanceringen | evenementen organisatie | teambuilding | concert organiseren | evenementen organiseren | publieksevents | bedrijfsevenement organiseren | evenement organisatie | teambuilding activiteit | eventbureau | evenement | congres organisatie | bedrijfsuitjes | bedrijfsfeest organisatie | organisatie bedrijfsfeesten | bedrijfsuitje | zakelijke events | organisatie bedrijfsevenementen | personeelsevenement | marketing event | events | organisatie seminaries | organisatie evenement | bedrijfsfeesten organiseren | feest organisatie | evenementenbureau | evenement organiseren | personeelsfeest | congresorganisatie | bedrijfsevenementen organiseren | feesten organiseren | organisatie feesten | feesten organisatie | publieksevenement | concertorganisatie | congres organiseren | videoproducties | vlaanderen | congressen organiseren | feesten | evenementencel | incentives | corporate event | organisatie congres | vip-events | klantenevent | spektakel | happening | incentive | public event | hospitality | launch | feest | kids awards | b2c | productiehuis | vic de wachter | sinterklaas | audiovisuele sector | b2b event | lancering | team | axel daeseleire | b2b | organisatie concerten | producties sporza | haacht | programmamaker | international broadcasting services | viering | seminaries organiseren | intrede sint | format | seminarie organiseren | producties vrt | personeelshappenings | kinderen van dewindt | concert organisatie | producties vt4 | tv | congressen organisatie | concerten organisatie | ibs | seminaries organisatie | wespelaar | conceptbedenker | seminarie organisatie | televisie | rederijkers | tv programma | commercieel | organisatie concert | producties vtm | castar

Nieuws

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester staat sterk in herdenkingsevents

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Sylvester bewijst meerwaarde van video voor events

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

In slaap gevallen tijdens een management off-site?

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Sylvester
Sylvester organiseert tweede jaar op rij de Ultimas
10 May 2022

Na een noodgedwongen, maar zeer gesmaakte online editie in 2021, konden de cultuurliefhebbers dit jaar opnieuw fysiek samenkomen. Zo’n 600 enthousiaste genodigden verzamelden in deSingel in Antwerpen voor de uitreiking van de Vlaamse Cultuurprijzen: de Ultimas.

 

12 laureaten en een publiekswinnaar werden de gelukkige eigenaars van de vernieuwde Ultima award: Tintin’s Jungle, gemaakt door kunstenaar Daan Gielis. Naast de felbegeerde award ...

Lees meer

Like Reageer
Sylvester
Sylvester organiseert Launch Event voor Port of Antwerp-Bruges
28 April 2022

Op 28 & 29 april kwamen in totaal zo’n 2000 genodigden samen in de Antwerpse Waagnatie, voor de officiële launch van Port of Antwerp-Bruges, de nieuwe fusiehaven van Antwerpen en Zeebrugge. Voor de vormgeving en organisatie van dit event ging Port of Antwerp-Bruges in zee met evenementen- en productiehuis Sylvester.

 

1 jaar geleden werd de verloving tussen Antwerpen en Zeebrugge bekend ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 12 May 2022

Heel mooie case Sylvester

Like | Reply
Sylvester
Foreign Investment Trophy
22 March 2022

Op 22 maart zakten zo’n 140 ondernemers uit het internationale bedrijfsleven af naar Technopolis in Mechelen voor de jubileumeditie (happy 10th anniversary!) van de Foreign Investment Trophy. Voor de vormgeving en organisatie van die awardshow rekende FIT op evenementen- en productiehuis Sylvester!

 

FIT reikte drie awards uit aan buitenlandse bedrijven met opvallende investeringsprojecten: CNH won de Lifetime Achievement Trophy, ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 31 March 2022

Heel mooie case! Dank om te delen 🙌

Sylvester
Sylvester wint gouden BEA-award voor herdenking 75 jaar Bevrijding
02 December 2021

Haacht, 2 december 2021 – Gisterenavond werden in de Nekkerhal in Mechelen de Belgian Event Awards (BEA’s) uitgereikt. Die bekronen jaarlijks de meest prestigieuze events van ons land.

Eventbureau Sylvester mocht een gouden award mee naar huis nemen in de categorie institutional events.  “Een fantastische erkenning van de fenomenale inspanningen die het Sylvester-team de afgelopen twee pandemie-jaren heeft geleverd én van hun ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 02 December 2021

Proficiat Sylvester team! 🎉

Sylvester
Vierde golf: Sylvester en MEEPLE switchen flexibel van event-format
22 November 2021

De vierde golf noopte tot heel wat nieuwe maatregelen, minder sociale contacten, meer telewerken en de retour van de mondmaskers. Geen ideaal moment om events te organiseren dus? Sylvester pleit ervoor om niet te stoppen met het organiseren van events, maar te kijken naar de manier waarop we het doen, afgestemd op de doelstellingen en de doelgroepen. Geert Vanoverschelde, CEO ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 22 November 2021

Mooi te zien hoe snel jullie schakelen. En inderdaad, flexibel het format kunnen aanpassen is een belangrijke troef. Keep up the good work!

Sylvester
Hybride event van PFL, Sylvester en Easyfairs geeft inzichten over toekomst evenementensector
01 June 2021

Op dinsdag 1 juni organiseerden PFL, Sylvester en Easyfairs CRAFTING YOUR FUTURE EVENT – THINK HYBRID, een één uur durend hybride evenement vanuit de studio’s in Antwerpen, Turnhout en Barcelona. Opzet? Een duidelijk beeld scheppen over de veiligheid, techniek, productie en de toekomst van de Belgische eventsector.


Niet toevallig, want vanuit de bedrijfswereld rezen al enkele maanden vragen over de aanpak, ...

Lees meer

Like Reageer