header

Zangers en zangeressen

Op deze pagina vind je een lijst met de beste zangers en zangeressen van België en Nederland voor jouw evenement. Filter op locatie en contacteer hen voor meer informatie.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 34 reviews over bedrijven in de categorie 'Zangers en zangeressen'.
 • Rosanne de With Entertainment

  Rosanne de With Entertainment

  Zomerfeest werd ZomerTerras Gorinchem

  Waar wij jaarlijks een mooie feestweek neerzetten voor de inwoners van Gorinchem werden wij, net als alle andere organisaties, dit jaar geconfronteerd met COVID-19. Oorspronkelijk zou Rosanne met haar Ilse de Lange Tribute Band spelen op de zondagmiddag. Helaas kon het Zomerfeest, met normaal gesproken zo'n 6000 bezoekers per dag, geen doorgang vinden op de geplande manier.
  Als organisatie zijn wij gaan zoeken naar de mogelijkheden om toch een evenement neer te zetten. Vanuit mijn rol als programmeur kwam ik al snel bij Rosanne uit.
  Rosanne heeft voor ons de programmering van de vrijdagavond en zondagmiddag ingevuld.
  Op de vrijdagavond speelde Rosanne met haar projectband (Rosanne de With en Friends) en later op de avond stond er een dj op het podium aangevuld met live vocals (Rosanne), een Violist en een rapper. Ondanks het slechte weer werd het een sfeervolle avond.
  Op de zondagmiddag werd het thema singer songwriter ingevuld door Airto.
  Als organisatie hebben wij de samenwerking met Rosanne bijzonder prettig ervaren. Er werd vanaf het eerste moment proactief meegedacht. We ontvingen een duidelijke programmering, een scherpe offerte, complete technische rider en enthousiaste artiesten.
  Wij raden Rosanne de With Entertainment dan ook zeker aan.

  Ralph van Dijk - Zomerfeest Gorinchem - 18/09/2020

 • Rosanne de With Entertainment

  Rosanne de With Entertainment

  Zeer goede entertainer!

  Rosanne heeft al een aantal jaren als discopiet een bijdrage geleverd aan ons jaarlijkse Sinterklaasfeest bij Van Gelder Groep. De kinderen zijn altijd enorm enthousiast over haar optreden en ze weet er echt een feestje van te maken. Ook dit jaar hebben wij haar weer geboekt voor onze corona proof Sinterklaas Drive Thru. Ik weet zeker dat zij er weer een succes van weet te maken!

  Marijke Mulder-de Gunst - Van Gelder Groep B.V. - 18/09/2020

 • Rosanne de With Entertainment

  Rosanne de With Entertainment

  Bruiloft & Rosanne

  Rosanne heeft onze ceremonie muzikaal begeleid. Werkelijk waar een grote toevoeging op je bruiloft. Het maakt de ceremonie nog persoonlijker en waardevoller. Daarna heeft ze ook onze receptie muzikaal begeleid en ondanks Corona heeft zij er een mooi feestje van weten te maken. Ze heeft een heerlijke sound, verschillende stijlen en ziet er prachtig uit. Wij hebben haar in ons hart gesloten en hopelijk geven ook jullie haar een kans want ze is het meer dan waard.

  Jolanda Verberne - 07/09/2020

 • Rosanne de With Entertainment

  Rosanne de With Entertainment

  Professioneel en absoluut top entertainment

  Voor een groep van 60 ondernemers was ik op zoek naar een wow effect tijdens een diner in Gent. Een aantal weken eerder heb ik Rosanna ontmoet op een bijeenkomst en zij was open, duidelijk en fris. Ik heb eerst wat Youtube filmpjes gekeken en vond dat er goed uitzien. Van daaruit heb ik besloten op Rosanne te bellen en te overleggen wat de eventuele mogelijkheden zijn. zij kwam met het idee om een pianist mee te nemen. Wat een daverend succes.
  De voorbereidingen waren ronduit perfect, zij en de pianist (inclusief piano) waren op het juiste tijdstip aanwezig en helemaal klaar om ons een fantastische avond te bezorgen. niet overdreven, geen harde tonen zodat niemand elkaar verstond etc.
  Rosanne voelt alles perfect aan en heeft een prachtige stem. Tijdens de gang was het stil, met een zacht achtergrondmuziekje, tussen de gangen door allerhande prachtige liedjes aan tafel gezongen met de geweldige pianist om haar te begeleiden.
  Na het diner nog even wat meer uptempo en wat verzoekliedjes. (uiteraard zat er een wijnarrangement bij) Ook hier ging Rosanne perfect mee om.
  Al met al was de avond onwijs compleet door Rosanne en deze 60 mensen halen haar nog steeds aan wanneer ik hen spreek.

  Chester Both - Schoonmaakbedrijf Both - 27/08/2020

Zangers en zangeressen

Op deze pagina vind je een overzichtelijke lijst met de beste zangers en zangeressen van België en Nederland voor jouw evenement. Gebruik de keuzemogelijkheden aan de rechterzijde om snel te filteren op locatie en contacteer je favoriete zanger of zangeres voor meer informatie. Zo eenvoudig is het!

Mogelijkheden in overvloed

Een zanger of zangeres past op elk type evenement, zoals een bedrijfsfeest, productlancering, opendeurdag, festival of zelfs een trouwfeest. Je kan ze gebruiken om een volledige avond op te vullen of als tussenprogramma. Met deze muzikale hoogstandjes wordt jouw evenement of feest gegarandeerd een succes!

Op het vlak van muziek is er enorm veel variatie. Er zijn zoveel genres en subgenres dat heel wat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Welk genre je ook verkiest, je vindt gegarandeerd de perfecte zangers of zangeressen bij eventplanner.be.

Een zanger of zangeres toevoegen

Promoot je muzikaal talent voor evenementen en voeg een link toe aan onderstaande lijst. Op die manier kan je in een klap duizenden bezoekers bereiken die een zanger of zangeres zoeken. Een link toevoegen kost geen cent - het is volledig gratis!

Tags: zanger, zangeres, zangers, zangeressen, feestzanger, ...

Filters

Reviews

Advertenties