Rosanne de With Entertainment

Rosanne de With Entertainment

  • arsenaal 9, 4207 EM Gorinchem, Nederland

Passie, kwaliteit en vooral veel plezier. Dat zijn de kernwaarden waar Rosanne de With voor staat. Met haar enthousiasme en persoonlijke benadering brengt zij hiermee entertainment naar een hoger niveau in binnen- en buitenland.


Ook matcht Rosanne dankzij haar organisatietalent en een groot netwerk, organisaties en personen op het gebied van evenementen en muziek.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

14 reviews over Rosanne de With Entertainment - 9.9/10

Paul Hubers
Expert|Prive|

Wat een spectaculaire en professionele verschijning!

Wat een spectaculaire en professionele verschijning!
Wij hebben Rosanne ingehuurd voor een vrijgezellen golf middag op golfbaan Sint Nicolaasga in Friesland. Wij wilden naast een aantal leuke acts die we zelf hadden bedacht iets verfrissend en spetterends doen. Dat is gelukt met Rosanne! Via het 1e telefonisch contact dat ik met haar had hoorde je direct al de drive en passie die zij heeft! We spraken de details van de dag twee weken van te voren door en ontmoette haar in levende lijve (keurig op tijd) op de dag zelf. Zij heeft eerst in de baan een zang act gedaan en aansluitend tijdens de borrel in het clubhuis het lied “Big Spender” gezongen. Haar voorkomen en kleding was werkelijk spectaculair en zeer professioneel! Wat een stem en wat een pracht aura! Iedereen heeft genoten van haar bijzondere talent en Rosanne heeft met haar aanwezigheid en optreden de middag en avond voor ons allen onvergetelijk gemaakt!
Paul Hubers

Like1 like
Heidi Molijn
New|Conclusion|

Top geregeld!

Rosanne is al jaren vaste partner voor onze sinterklaasfeesten bij Conclusion. Altijd goed geregeld, mooie show, professioneel entertainment. In deze tijden van corona denkt ze met je mee en heeft ze een flexibele opstelling. Ze neemt je werk uit handen en is een creatieve gesprekspartner. Echte aanrader!

Like1 like
Robert Keemink
New|Keemink Entertainment|

Een nachtegaal

Ik heb Rosanne al een paar keer ingehuurd en ze zingt prachtig! Echt een aanrader!

Like1 like
Astrid Serkei
New|SureAs|

snel, enthousast, prettig

Rosanne is enthousiast, warm en prettig in de omgang.
Je kunt haar op haar woord vertrouwen.
Via haar snel lastminute figuranten geregeld voor een shoot.

Like1 like
Hans Flaton
New|Flaton-zn|

Multitalent, passievolle entertainer, Professionele zangeres Rosanne.

Ik ken Rosanne al een flink aantal jaren en heb haar echt zien groeien in een professionele entertainer.
Ze is dan ook in mijn optiek een volwaardig Multitalent, van kleine intieme optredens tot grote podia, ze betreedt het allemaal met dezelfde passie, waarbij ze een goed gevoel heeft voor de vibe die nodig is om het iedereen het naar hun zin te maken!
Ze beschikt over een groot gevarieerd netwerk van performers en artiesten en is een waar talent om deze met de wensen van de klant te verbinden.
Na een aantal samenwerkingen in diverse videoproducties voor echt de meest uiteenlopende zaken, van muziek naar presentatie naar theatershows, modellenwerk, reclamespots, Bruiloften, jubilea, enzvrt, kan ik haar dus niet anders omschrijven dan Multitalent en passievolle entertainer, maar ook een fijn zacht en benaderbaar persoon met een prachtige stem!
Ze heeft voor mij en familie meerdere malen opgetreden en ik kan u verzekeren dat waren de leukste feestjes.
Rosanne hiervoor nogmaals Ons welgemeende dank!
Kortom als u het mij vraagt, doe u zelf niet tekort want deze jongedame maakt
gegarandeerd van ieder event en ware beleving !!

Like1 like
Linda Sargeant
New|Promo Extended BV|

Rosanne is een aanrader!

We werken al een paar jaar met Rosanne samen waarbij wij haar als entertainer of presentator inzetten op onze events.
Een fijne samenwerking die wij graag nog lang blijven voorzetten!
Met Rosanne weet je dat je kwaliteit krijgt en dat je er geen omkijken naar hebt. Zij ontzorgt volledig.

Like1 like
Isa Van velzen
New|

suprise party

Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 waard! Ik belde Rosanne op 1 dag van te voren of ze nog tijd had om te komen zingen op de surprise party van mijn zusje. Ze heeft er alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen, zo vriendelijk en enthousiast ik werd daar zelf ook helemaal blij van. Eenmaal toen ze er was een super optreden gegeven, wat een stem!!! Ik zal iedereen Rosanne aanraden: Spontaan, meedenkend, zingt perfect en zorgt echt voor een feestje! Wauw!

Like1 like
Linda Lee Sargeant
New|Promo Extended|

Fijn om mee samen te werken!

Rosanne zetten wij vaak in voor onze events en zullen wij ook zeker vaker blijven doen.
Ze denkt mee en samen zetten we een mooie creatie neer.
Met haar uitstraling, zang en professionaliteit weet je dat zij top kwaliteit levert!
Op naar nog vele mooie jaren.

Like1 like
CEEWOOD Robert
New|WinkelPark de Meent / ceewood events|

Topper !! Rosanne

Rosanne is altijd zeer betrokken in wat zij doet en beleeft het maximaal !! Ik heb haar naast me meerdere keren mogen meemaken en was erg fijn om samen te werken. Vorige jaar heeft ze voor ons in Papendrecht de de Entertianment geheel verzorgt voor het festival de markt op !! Artiesten en alles wat daarmee samen mee hangt was top !! Ook heb ik meerdere keren haar ingehuurd voor presentatie werk en ook dat was super ? Laat haar ook gerust modellen regelen, want dat kan zij als de best .. Rosanne bedankt tot nu toe en tot snel x Grt Robert

Reactie van Rosanne de With Entertainment op deze review:

Thank Robert! Ik kijk er weer naar uit om samen te werken met jullie!

Like1 like
Saskia van Werd
New|Partyservice Nederland|

Altijd goed!

Werk al heel wat jaren met Rosanne samen en zorgt altijd dat het allemaal goed geregeld is, denkt heel fijn mee en heeft een supermooie stem. Boek haar graag op mijn evenementen.

Reactie van Rosanne de With Entertainment op deze review:

Dank je Sas voor de mooie recensie! Ik kijk er weer naar uit snel voor jullie iets betekenen!

Like1 like
Ralph van Dijk
New|Zomerfeest Gorinchem|

Zomerfeest werd ZomerTerras Gorinchem

Waar wij jaarlijks een mooie feestweek neerzetten voor de inwoners van Gorinchem werden wij, net als alle andere organisaties, dit jaar geconfronteerd met COVID-19. Oorspronkelijk zou Rosanne met haar Ilse de Lange Tribute Band spelen op de zondagmiddag. Helaas kon het Zomerfeest, met normaal gesproken zo'n 6000 bezoekers per dag, geen doorgang vinden op de geplande manier.
Als organisatie zijn wij gaan zoeken naar de mogelijkheden om toch een evenement neer te zetten. Vanuit mijn rol als programmeur kwam ik al snel bij Rosanne uit.
Rosanne heeft voor ons de programmering van de vrijdagavond en zondagmiddag ingevuld.
Op de vrijdagavond speelde Rosanne met haar projectband (Rosanne de With en Friends) en later op de avond stond er een dj op het podium aangevuld met live vocals (Rosanne), een Violist en een rapper. Ondanks het slechte weer werd het een sfeervolle avond.
Op de zondagmiddag werd het thema singer songwriter ingevuld door Airto.
Als organisatie hebben wij de samenwerking met Rosanne bijzonder prettig ervaren. Er werd vanaf het eerste moment proactief meegedacht. We ontvingen een duidelijke programmering, een scherpe offerte, complete technische rider en enthousiaste artiesten.
Wij raden Rosanne de With Entertainment dan ook zeker aan.

Reactie van Rosanne de With Entertainment op deze review:

Super bedankt voor je mooie recensie. Het was een eer om bij jullie te mogen spelen en je te ondersteunen op de programmering! Op naar volgend jaar !

Like1 like
Marijke Mulder-de Gunst
New|Van Gelder Groep B.V.|

Zeer goede entertainer!

Rosanne heeft al een aantal jaren als discopiet een bijdrage geleverd aan ons jaarlijkse Sinterklaasfeest bij Van Gelder Groep. De kinderen zijn altijd enorm enthousiast over haar optreden en ze weet er echt een feestje van te maken. Ook dit jaar hebben wij haar weer geboekt voor onze corona proof Sinterklaas Drive Thru. Ik weet zeker dat zij er weer een succes van weet te maken!

Reactie van Rosanne de With Entertainment op deze review:

Dank je Marijke. We maken er zoals elk jaar ondanks deze tijd weer een feest van!

Like1 like
Jolanda Verberne
New|

Bruiloft & Rosanne

Rosanne heeft onze ceremonie muzikaal begeleid. Werkelijk waar een grote toevoeging op je bruiloft. Het maakt de ceremonie nog persoonlijker en waardevoller. Daarna heeft ze ook onze receptie muzikaal begeleid en ondanks Corona heeft zij er een mooi feestje van weten te maken. Ze heeft een heerlijke sound, verschillende stijlen en ziet er prachtig uit. Wij hebben haar in ons hart gesloten en hopelijk geven ook jullie haar een kans want ze is het meer dan waard.

Reactie van Rosanne de With Entertainment op deze review:

Wat een mooie recensie Jolanda. Het was een eer om op jullie bruiloft de muzikale omlijsting te mogen verzorgen.

Like1 like
Chester Both
New|Schoonmaakbedrijf Both|

Professioneel en absoluut top entertainment

Voor een groep van 60 ondernemers was ik op zoek naar een wow effect tijdens een diner in Gent. Een aantal weken eerder heb ik Rosanna ontmoet op een bijeenkomst en zij was open, duidelijk en fris. Ik heb eerst wat Youtube filmpjes gekeken en vond dat er goed uitzien. Van daaruit heb ik besloten op Rosanne te bellen en te overleggen wat de eventuele mogelijkheden zijn. zij kwam met het idee om een pianist mee te nemen. Wat een daverend succes.
De voorbereidingen waren ronduit perfect, zij en de pianist (inclusief piano) waren op het juiste tijdstip aanwezig en helemaal klaar om ons een fantastische avond te bezorgen. niet overdreven, geen harde tonen zodat niemand elkaar verstond etc.
Rosanne voelt alles perfect aan en heeft een prachtige stem. Tijdens de gang was het stil, met een zacht achtergrondmuziekje, tussen de gangen door allerhande prachtige liedjes aan tafel gezongen met de geweldige pianist om haar te begeleiden.
Na het diner nog even wat meer uptempo en wat verzoekliedjes. (uiteraard zat er een wijnarrangement bij) Ook hier ging Rosanne perfect mee om.
Al met al was de avond onwijs compleet door Rosanne en deze 60 mensen halen haar nog steeds aan wanneer ik hen spreek.

Reactie van Rosanne de With Entertainment op deze review:

Was inderdaad een supermooie en gezellige avond Chester. Ik hoop snel weer iets voor jullie te mogen betekenen en bedankt voor de recensie!

Like1 like

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Rosanne de With Entertainment

Muziekgenre band

All-around 

Cover en Show bands 

Activiteiten Rosanne de With Entertainment

Activiteitsregio's:
Gelderland | Noord-Brabant | Utrecht | Zuid-Holland | Netherlands
Trefwoorden:
entertainment | artiestenbemiddeling | zangeres | zanger | presentatrice | kerst entertainment | entertainment tijdens diner | sinterklaasentertainment | thuisconcert