header

Live Muziek

Op zoek naar 'live muziek'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die live muziek aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Live Muziek

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 68 reviews over bedrijven in de categorie 'live muziek'.
 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Top DJ !!!

  Onlangs een huwelijksfeest gehad van een bevriend koppel, waarbij DJ Eddy muziek draaide. Dit was echt fantastisch! Hij kreeg jong en oud aan het dansen. Onze avond was zeker en vast meer dan geslaagd, mede dankzij DJ Eddy.

  Gerdje Vlaminckx - 13/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Top DJ

  Eddie dj heeft gespeeld op familiefeest, was zeer goed

  Theo Huysmans - 05/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  DJ EDDY is top !

  DJ EDDY was onze dj op ons jubileum feest en wist iedereen zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen. Een echte aanrader en zeker niet duur !

  Lutgarde Horiond - 04/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Fantastisch , ambiance

  Al enkele keren beziggehoord , altijd ambiance !

  Karel Dufraing - 04/08/2019

Live Muziek

Op zoek naar 'live muziek'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Live muziek: alles op één pagina

Wij hebben alle info over live muziek in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als live muziek, livemuziek, live music, muziek live, live-muziek, live muzikant, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar live muziek.

Tags: livemuziek, live music, muziek live, live-muziek, live muzikant, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!