Vier mee het 5 jarig jubileum van QuondamVier mee het 5 jarig jubileum van Quondam

Ervaar zelf hoe het leven er in de middeleeuwen aan toe ging. Quondam (Latijn voor vroeger) is het grootste competitief riddertornooi in de Lage Landen en wordt jaarlijks door meer dan 10.000 bezoekers bezocht. Nodig ook jouw relaties uit!

 

Het event gaat door op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2016 in Berlaar. Net zoals in de 15e eeuw staan de steekspelen te paard, het zwaardvecht- en boogschutterstornooi centraal. Meer dan 500 re-enactors uit 10 landen slaan hier hun authentieke tenten op. 

 

Je kunt er rondsnuisteren op de middeleeuwse markt, je wagen aan oude ambachten zoals tingieten, kaarsen maken of ijzersmeden, drinken uit middeleeuwse bekers, de bulderende kanonschoten tijdens de veldslag voelen, je laten betoveren door valkeniers, vuurspuwers, troubadours, vertellers en tovenaars, genieten van de roofvogelshows en supporteren voor je favoriete ridder tijdens het steekspel. 

 

De jongsten krijgen daarnaast toegang tot de schildknaepenschool, kunnen deelnemen aan het kindertornooi, zich laten grimeren of zelfs een heus ridderdiploma behalen. 

 

Corporate packages

"Wij bieden op de beide dagen een corporate package aan. Het arrangement omvat verzorgd drukwerk (uitnodigingen en inkomtickets), een voorbehouden parkeerplaats vlakbij, de toegang tot het evenement, een muntbeurs (op het terrein te spenderen aan eten en drank), een programmaboekje en een middeleeuwse beker als aandenken. Kinderen krijgen bovendien een activiteitenkaart aangeboden. De kostprijs voor de corporate package bedraagt € 50,00 per persoon (exclusief btw en administratie- en verzendingskosten)."

 

Op zaterdagavond of zondagvoormiddag kan je opteren voor het uitgebreider arrangement inclusief middeleeuws buffet, middeleeuwse live muziek, etc. Contacteer Quondam voor meer gedetailleerde informatie of een formule op maat van jouw bedrijf via info@quondam.be. 

 

Met Quondam bezorg je jouw relaties (samen met hun gezin) een unieke 'dag in de middeleeuwen' die hen nog lang zal heugen.


www.quondam.be

advertorial06-04-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Optimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerkOptimaliseer beleving en veiligheid met evenementenhekwerk
To The Point Events goes digital @your serviceTo The Point Events goes digital @your service
Studio 100 vind geen geschikte evenementenlocatie... laat peperdure zaal bouwenStudio 100 vind geen geschikte evenementenlocatie... laat peperdure zaal bouwen
Advertenties

In de kijker

Event 17

Event 17

Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-02Food & Beverage Assistent
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  West-Vlaanderen
 2. 07-02Event medewerker/ activiteiten(bege)leider (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 07-02Radarwerk zoekt planner
  Radarwerk
  Antwerpen