Beveiligingsagenten

Ben je op zoek naar beveiligingsagenten? Deze beveilingsfirma's zorgen ervoor dat je evenement vlekkeloos verloopt. Ook stewards en hosts zijn hier te vinden.

Beveiligingsagenten

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 29 reviews over bedrijven in de categorie 'Beveiligingsagenten'.
 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Zeer vlotte samenwerking!

  Heel tevreden over de samenwerking met keyforce . Zeer vlotte communicatie en samenwerking tussen onze medewerkers en de medewerkers van keyforce. Grijpen bij onaanvaardbaar gedrag op een zeer professionele en vriendelijke manier in !

  Cynthia Roesbeke - Scouts Houtekiet oosteeklo - 17/04/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  KLJ Sleidinge

  Al jaren zeer tevreden over het werk van de bewakingsagenten van Key4ce!! Steeds correct, doen altijd wat je hen vraagt en over het algemeen zeer toffe mensen!!

  Thijs Lybaert - KLJ Sleidinge - 10/04/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Aangename samenwerking

  Het was heel aangenaam om met dit bedrijf samen te werken. Dankzij Key4ce Security verliep ons event dan ook veilig en vlot, zonder dat wij hier ons zelf zorgen in hoefden te maken. De bewakers waren vriendelijk en flexibel.

  Seppe Ghijs - GFK - 17/03/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Bewaking op maat van het evenement

  Heel tevreden over de open communicatie en de professionaliteit van de bewakingsagenten!
  De agenten waren zeer begaan met ons evenement en hebben zich zeer goed aangepast aan de setting.

  Tijs Blomme - Stadsbestuur Eeklo - 19/02/2018

Beveiligingsagenten

Sommige evenementen zijn erg risicogevoelig en vragen om professionele beveiliging. Gelukkig zijn er verschillende beveiligingsbedrijven die zich hierin specialiseren. Neem een kijkje naar onderstaande lijst en zoek met behulp van de filteropties aan de rechterzijde een beveiligingsfirma bij jou in de buurt.

Allerlei mogelijkheden beveiliging evenementen

Op het vlak van evenementbeveiliging zijn er een heleboel mogelijkheden. Beveiligingsagenten in uniform vallen erg hard op en werken preventief, maar ook een meer subtiele aanpak (bijvoorbeeld beveiligingsagenten in burger) is mogelijk. Stewards of hosts zijn een goede tussenoplossing. Houd er rekening mee dat stewards geen bewakingstaken mogen uitvoeren. Volgens de bewakingswetgeving mogen dat alleen opgeleide bewakingsagenten die een vergunning hebben.

Naargelang het risico schakel je ook de plaatselijke politie in. Bij grote publieke evenementen (zoals festivals en concerten) met een hoog risico is het erg nuttig om de politie te betrekken bij het beveiligingsplan en hen in te zetten op en rond de locatie. Vraag zeker advies wanneer je belangrijke VIP's (zoals leden van de Koninklijke Familie, politici, internationale artiesten ...) verwacht. Meestal komen deze mensen met een eigen legertje persoonlijke bodyguards en hebben ze specifieke eisen over de minimale beveiliging.

Een beveiligingsfirma toevoegen

Voeg gratis een beveiligingsbedrijf toe aan onderstaande lijst en bereik in een klap duizenden bezoekers die op zoek zijn naar beveiliging voor hun evenement.

Tags: beveiligingsagenten, beveiligingsagent, beveiligingspersoneel, veiligheidsagenten, beveiligen, beveiliging, evenementenbeveiligers, persoonsbescherming, bewakers, evenementenbeveiliger, evenementbeveiligers, veiligheidsagent, persoonsbeveiliging, bewakingsonderneming, bewaker, beveiligers, veiligheidsdiensten, beveiliging dancing, beveiliging discotheken, beveiliging cafe, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!