Beveiligingsagenten

Security voor je evenement nodig? Een gespecialiseerd event security team voor je evenement helpt elke situatie in goede banen te leiden. Professionele security bedrijven voor evenementen, zowel festivals, fuiven, sportmanifestaties als privé-evenementen, vind je in onderstaande lijst. Deze professionals denken graag actief met je mee over de geschikte aanpak voor je event beveiliging.

R & T Security

R & T Security

Schrijf review Munkzwalm

R&T Security bvba bewakingsonderneming vergunning Min Binn Zaken 16.1136.12. Met onze ervaring staat een doordachte aanpak als één van de sleutelelementen voor een vlekkeloze samenwerking.

Key4ce Security

Key4ce Security

80 reviews Deinze

Als organisator wilt u dat uw beurs, fuif, festival of ander event vlekkeloos verloopt. Veiligheid van de bezoekers en/of deelnemers is daarbij een essentiële voorwaarde.

Securipro

Securipro

Schrijf review Zonhoven

Gespecialiseerd in evenementen beveiliging.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

No Photo Available

To B-seen bvba

Schrijf review Mechelen

Geen enkel event kan zich op vlak van veiligheid risico’s veroorloven. Daarom verleent To B-seen al meer dan 15 jaar professioneel veiligheidsadvies en -ondersteuning voor de media- en eventsector. Wij beveiligen onder meer events door een grondige risico

Alcoline

Alcoline

Schrijf review Essen

Organiseer je een event waar alcohol gedronken wordt? Wil je de gasten (op ludieke wijze) testen of wil je zelf de politiecontroles voor zijn? Wij leveren diverse soorten alcoholtesters. Ook te huur.

Meteo4events

Meteo4events

6 reviews Maastricht

Weerbewaking is een onderschat onderdeel voor het succes van je evenement. Zeker bij buitenevenementen waar het weer een directe invloed kan hebben op uw bezoekers.

No Photo Available

HumanLabel

Schrijf review Mol

Bij HumanLabel draait alles om het labellen van mensen en het indelen in groepen. Wie zijn bezoekers, wie is VIP of artiest? Ons hele gamma staat in functie van deze behoeften.

No Photo Available

Safe Event De Winter bv

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

Lockerman

Schrijf review Deurne

Op zoek naar lockers die u kunt huren? Wij verhuren lockers op locatie. U kunt lockers huren per dag, week of maand en in aantallen vanaf 24 vakken tot 2500 vakken. Wij bieden lockers aan in verschillende varianten.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

VestaGuard Security

VestaGuard Security

Schrijf review Izegem

Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving. Missie Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving.

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Schrijf review Amsterdam

Veiligheid is in onze samenleving niet meer weg te denken en wordt steeds serieuzer genomen door bedrijven en particulieren.

Event Fire & Safety Support

Event Fire & Safety Support

Schrijf review Nevele

Event Fire & Safety Support is ontstaan vanuit het denkpatroon maatschappelijk noodzakelijk te zijn om een evenement (brand)veilig te kunnen maken.

No Photo Available

M.E.S.S. Security bvba

Schrijf review Mol

MESS-SECURITY is gespecialiseerd in de beveiliging van fuiven en evenementen.

No Photo Available

Communicart event safety bvba

Schrijf review Antwerpen

No Photo Available

C&D Security Support

Schrijf review Zoetermeer

C&D Security Support is een kleinschalig flexibel no-nonsense bedrijf wat denkt in oplossingen, niet in problemen. Wij hebben het professionaliseringsproces van de markt doorstaan en hebben expertise binnen een breed spectrum van beveiligingsdiensten.

No Photo Available

S2N bv

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Het Twickelerveld Speurhonden service

Schrijf review Almere

Het Twickelerveld levert wereld wijd speurhonden diensten, voor (semi)overheid, bedrijven en particulieren. We verzorgen de inzet van drugshonden, explosieven speurhonden en bewakingshonden.

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

Team Service Security

Schrijf review Hemiksem

Team Service Security, uw partner voor professionele bewakingsdiensten. 

No Photo Available

Btechnics / EventCam

Schrijf review De Pinte

EventCam is specialist in tijdelijke camerabeveiliging op events en werven. 24u/24u service.

No Photo Available

On Site Rental nv

Schrijf review Rumst

Verhuur dranghekken, hekken, ... voor evenementen en festivals.

No Photo Available

Icarus Event Control

Schrijf review Lummen

Evenement-beveiliging

No Photo Available

SAT Security Assistant Team bvba

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

ABsolution Security

Schrijf review Westerlo

ABsolution Security België is een vergunde bewakingsonderneming en is onderdeel van de ABsolution Security Group met vestigingen in o.a Nederland, Letland, Bulgarije, Polen, ...

No Photo Available

Scorpions Security Belgium

Schrijf review Kapellen

Daar de meeste (sport)evenementen, popconcerten of beurzen grote publiekstrekkers zijn, hetgeen het risico op onregelmatigheden enorm verhoogt, is het aangewezen de securitytaken in handen te geven van professionals.

Meer resultaten wereldwijd

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Schrijf review Best

Alleen Allfence kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Allfence, dat staat eindeloos.

Bluestar Academy

Bluestar Academy

Schrijf review Breda

Veiligheid is ons Ambacht, Opleiden onze Passie!

Eventsafe kluisjes verhuur

Eventsafe kluisjes verhuur

Schrijf review Erp

Eventsafe, je spullen in veilige handen. Eventsafe is gespecialiseerd in het verhuren /exploiteren van kluisjes op in- & outdoor evenementen, zoals festivals, dance- en bedrijfsfeesten, congressen en beurzen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 86 reviews over bedrijven in de categorie 'Beveiligingsagenten'.

Key4ce Security

Key4ce Security

Verkiezing prinses oostende 28/01/2023

|decorte daniel (1)|30/01/2023

Zeker een aanrader, een heel goeie team en zeer verzorgd,en vriendelijk,volgende evenement Worden ze weer gevraagd ,een zeker Dan van ons team hof Der prinsen en prinsessen

Key4ce Security

Key4ce Security

TribFest 22

|Nico Ide (TribFest)|17/11/2022

Heel professionele firma om mee samen te werken. Veiligheidsagenten waren heel discreet en tegelijk (indien nodig) op een correcte manier heel aanwezig.

Key4ce Security

Key4ce Security

Perfecte dienstverlening

|Tim Debrabandere (WTC Roadrunners vzw)|10/11/2022

Vlotte service, zeer professioneel, subtiele en degelijke aanpak, schatten de context goed in en kunnen ook goed meegaan in die context.

Key4ce Security

Key4ce Security

50-dagen Ieper

|Niels Vandenberghe|03/06/2022

Professioneel, alert en kordaat waar nodig maar ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Fantastische ondersteuning voor de 50-dagen.

Beveiligingsagenten

Sommige evenementen zijn meer risicogevoelig dan anderen en vragen om professionele beveiliging voor je bezoekers, je werknemers maar ook bijvoorbeeld je artiesten en leveranciers. Door de inzet van evenementenbeveiligers voorkom je ook schade aan de locatie, eigendommen en logistiek. Een derde element waarom het inzetten van security voor je evenement belangrijk is, is de hospitality factor: een goede security voor je evenement dient ook als visitekaartje voor jouw naam in de sector!

Event security op maat

Evenementen waar grote groepen mensen tegelijk samenkomen, zoals mega festivals of grote sportmanifestaties, vragen een volledig andere security aanpak dan pakweg het prestigieuze World Economic Forum in Davos in Zwitserland. Evenementenbeveiliging is een specialisatie binnen de particuliere beveiliging. Er zijn verschillende beveiligingsbedrijven die zich hierin specialiseren.

Allerlei mogelijkheden beveiliging evenementen

Voor de echte bewaking op je event heb je speciaal vergunde beveiligingsagenten nodig die gediplomeerd en getraind zijn. Beveiligingsagenten op evenementen zijn alert op risico’s en discreet en zorgen ervoor dat jouw event in een goede sfeer en veilig plaatsvindt. Security agenten kunnen verschillende taken op grote en kleine evenementen doen zoals toegangscontrole. Zij checken of iedereen een geldig ticket of toegangsbewijs heeft en er geen verboden voorwerpen mee binnengenomen worden zoals wapens of drugs. Beveiligingsagenten doen ook uitgangscontrole (persoonscontrole). Maar ook voor de ontvangst van bezoekers, de controle van tassen, een tussenkomst bij noodsituaties zoals een evacuatie en nachtbewaking kun je beveiligingsspecialisten inzetten. Je kunt event beveiliging ook aanwenden als bewaking van apparatuur, terreinen en gebouwen (statische bewaking).

Bewakingsagenten in uniform vallen op en werken preventief. Deze vorm van beveiliging voor evenementen wordt vaak gecombineerd met security agenten die niet opvallen.

Een aanvullende oplossing die je kunt inzetten zijn stewards en hosts en hostessen, ook al kunnen mogen zij geen bewakingstaken uitvoeren. Ontvang je belangrijke VIP’s zoals internationale artiesten? Deze komen vaak met een legertje persoonlijke bodyguards. Zorg dan voor goede afspraken tussen alle partijen. Nog extra helpende handen nodig op je event? Als eens nagedacht over het inschakelen van interim personeel?

Veilig bezoekersstromen managen

Security voor je evenement bedrijven helpen je als organisator bij een groot evenement ook met crowd management. Crowd management is het plannen en sturen van de manier waarop het publiek samenkomt op de locatie en zich op en rondom het evenemententerrein verplaatst. Om die bezoekersstromen in goede banen te leiden, schakelen event security bedrijven crowd control in. Event security officers houden in controlekamers met videoroom support de beelden van security camera’s en drones nauwlettend in het oog en sturen van daaruit mobiele beveiliging ploegen aan.

Security voor je evenement huren?

Je zoekt beveiligingsagenten met ervaring die de veiligheid van jouw event verzekeren? Hoe ga je aan de slag? Je belt je collega’s (en je komt op het antwoordapparaat), je spendeert uren aan het zoeken op het internet of je consulteert onderstaande lijst? Dat laatste is niet alleen het meest efficiënt, je controleert bovendien de kwaliteit van deze leveranciers heel eenvoudig door de reviews te lezen die andere klanten voor je achtergelaten hebben.

Jouw event beveiliging bedrijf toevoegen?

Jij bent gespecialiseerd in beveiliging op evenementen? Voeg dan jouw evenementen security bedrijf gratis toe aan onderstaande lijst. Als security evenementenbedrijf bereik je in een klap duizenden event planners en event organisatoren die op zoek zijn naar beveiligingspersoneel en beveiliging bij evenementen. Op zoek naar nog andere manieren om jouw doelgroep te bereiken? Neem contact op met ons team, wij bieden je verschillende effectieve marketing mogelijkheden.

Tags: beveiligingsagenten, beveiligingsagent, evenementenbewaking, bewaking fuiven, beveiligingspersoneel, beveiligingsagenten evenement, evenementen bewaking, bewaking, beveiliging, veiligheidsagenten, beveiligen, evenementenbeveiligers, mobiele bewaking, evenementenbeveiliger, evenementbeveiligers, bewakers, persoonsbescherming, veiligheidsagent, persoonsbeveiliging, beveiliger, statische bewaking, bewakingsfirma, surveillance, bewakingsonderneming, bewaker, beveiligers, beveiliging amsterdam, beveiliging purmerend, beveiligingsspecialist, beveiliging utrecht, veiligheidsmanagement, security medewerkers, huren beveiliging, beveiliging eindhoven, veiligheidsdiensten, beveiligingsagenten concert, beveiliging discotheek, beveiliging dancing, beveiligingsagenten discotheek, beveiliging discotheken, beveiliging cafe, beveiligingsorganisatie, veiligheidsofficier, ...