Beveiligingsagenten

Security voor je evenement nodig? Een gespecialiseerd event security team voor je evenement helpt elke situatie in goede banen te leiden. Professionele security bedrijven voor evenementen, zowel festivals, fuiven, sportmanifestaties als privé-evenementen, vind je in onderstaande lijst. Deze professionals denken graag actief met je mee over de geschikte aanpak voor je event beveiliging.

R & T Security

R & T Security

Schrijf review Munkzwalm

R&T Security bvba bewakingsonderneming vergunning Min Binn Zaken 16.1136.12. Met onze ervaring staat een doordachte aanpak als één van de sleutelelementen voor een vlekkeloze samenwerking.

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Schrijf review Best

Alleen Heras Mobile kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Heras, dat staat eindeloos.

Key4ce Security

Key4ce Security

90 reviews Deinze

Als organisator wilt u dat uw beurs, fuif, festival of ander event vlekkeloos verloopt. Veiligheid van de bezoekers en/of deelnemers is daarbij een essentiële voorwaarde.

Securipro

Securipro

Schrijf review Zonhoven

Gespecialiseerd in evenementen beveiliging.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

No Photo Available

To B-seen bvba

Schrijf review Mechelen

Geen enkel event kan zich op vlak van veiligheid risico’s veroorloven. Daarom verleent To B-seen al meer dan 15 jaar professioneel veiligheidsadvies en -ondersteuning voor de media- en eventsector. Wij beveiligen onder meer events door een grondige risico

Alcoline B.V.

Alcoline B.V.

Schrijf review Essen

Organiseer je een event waar alcohol gedronken wordt? Wil je de gasten (op ludieke wijze) testen of wil je zelf de politiecontroles voor zijn? Wij leveren diverse soorten alcoholtesters. Ook te huur.

Meteo4events

Meteo4events

9 reviews Kerkrade

Weerbewaking is een onderschat onderdeel voor het succes van je evenement. Zeker bij buitenevenementen waar het weer een directe invloed kan hebben op uw bezoekers.

No Photo Available

HumanLabel

Schrijf review Mol

Bij HumanLabel draait alles om het labellen van mensen en het indelen in groepen. Wie zijn bezoekers, wie is VIP of artiest? Ons hele gamma staat in functie van deze behoeften.

No Photo Available

Safe Event De Winter bv

Schrijf review Tremelo

No Photo Available

Lockerman

Schrijf review Deurne

Op zoek naar lockers die u kunt huren? Wij verhuren lockers op locatie. U kunt lockers huren per dag, week of maand en in aantallen vanaf 24 vakken tot 2500 vakken. Wij bieden lockers aan in verschillende varianten.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

VestaGuard Security

VestaGuard Security

Schrijf review Izegem

Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving. Missie Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving.

Vision Security bv

Vision Security bv

Schrijf review Leuven

Vision Security is een vergunde bewakingsonderneming gevestigd in Leuven.

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Infinite Risks | Persoonsbeveiliging & Bodyguards

Schrijf review Amsterdam

Veiligheid is in onze samenleving niet meer weg te denken en wordt steeds serieuzer genomen door bedrijven en particulieren.

Mundo Security

Mundo Security

Schrijf review Brugge

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die de veiligheid van jouw evenement waarborgt? Zoek niet verder! Mundo Security staat klaar om jouw festival, fuif en evenement te beveiligen en een zorgeloze ervaring voor iedereen te garanderen.

ABsolution Security

ABsolution Security

Schrijf review Westerlo

ABsolution Security België is een vergunde bewakingsonderneming en is onderdeel van de ABsolution Security Group met vestigingen in o.a Letland, Bulgarije, Georgië,... .

Event Fire & Safety Support - EFSS BV

Event Fire & Safety Support - EFSS BV

Schrijf review Nevele

Event Fire & Safety Support is ontstaan vanuit het denkpatroon maatschappelijk noodzakelijk te zijn om een evenement (brand)veilig te kunnen maken.

MeteoSupport

MeteoSupport

Schrijf review Anzegem

MeteoSupport is de referentie in weerbewaking voor de Lage Landen. Het weerbedrijf focust zich op hyperlokale weersverwachtingen voor een specifiek gebied.

No Photo Available

M.E.S.S. Security bv

Schrijf review Antwerpen Ekeren

MESS-SECURITY is gespecialiseerd in de beveiliging van fuiven en evenementen.

No Photo Available

Communicart event safety bv

Schrijf review Antwerpen

No Photo Available

S2N fire & rescue B.V.

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Het Twickelerveld Speurhonden service

Schrijf review Middenbeemster

Het Twickelerveld levert wereld wijd speurhonden diensten, voor (semi)overheid, bedrijven en particulieren. We verzorgen de inzet van drugshonden, explosieven speurhonden en bewakingshonden.

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

Team Service Security

Schrijf review Ruddervoorde

Team Service Security, uw partner voor professionele bewakingsdiensten. 

No Photo Available

Btechnics / EventCam

Schrijf review De Pinte

EventCam is specialist in tijdelijke camerabeveiliging op events en werven. 24u/24u service.

No Photo Available

On Site Rental nv

Schrijf review Rumst

Verhuur dranghekken, hekken, ... voor evenementen en festivals.

No Photo Available

MAAT Security / Icarus Event Control

Schrijf review Lummen

Evenement-beveiliging

No Photo Available

SAT Security Assistant Team bvba

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

Scorpions Security Belgium

Schrijf review Kapellen

Daar de meeste (sport)evenementen, popconcerten of beurzen grote publiekstrekkers zijn, hetgeen het risico op onregelmatigheden enorm verhoogt, is het aangewezen de securitytaken in handen te geven van professionals.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 99 reviews over bedrijven in de categorie 'Beveiligingsagenten'.

Key4ce Security

Key4ce Security

Top service!

|N'Dagou Toure (BAAS Antwerpen)|28/05/2024

Snelle verwerking, professioneel contact met de klantendienst en bovenal professionele en sympathieke bewakers! Niks op aan te merken.

Key4ce Security

Key4ce Security

Samenwerking Après-ski fuif

|Joppe Degrave|03/01/2024

Wij waren heel tevreden.
Sympathieke medewerkers die meedenken over hoe het beter kan.
Heel punctueel.

Meteo4events

Meteo4events

Weerbewaking op afstand - Kerst in oud Kampen

|Jos Hogenbirk (Kerst in oud Kampen)|12/12/2023

Sinds een aantal jaren maken wij gebruik van de diensten van Meteo4Events voor de weermonitoring van ons theaterfestival in december. Met een evenement in de koude en natte maanden is het weer altijd een onzekere factor, waar we liever preventief op acteren. Maickel voorziet ons voor en tijdens de opbouw van updates en komt met praktische tips en oplossingen om de veiligheid beter te kunnen borgen. Tijdens het evenement krijgen we meermaals weerkaarten en updates, afgestemd op het veiligheidsoverleg. Dat we beter weten wat ons te wachten staat neemt een onzekere factor bij ons weg, waardoor we weer kunnen doen waar we goed in zijn; een mooi evenement organiseren. Dank weer voor je inzet en hulp dit jaar!

Key4ce Security

Key4ce Security

Nacht van de Zwette Maan

|Matthias Brantegem (VZW AKV De Snotneizen)|09/11/2023

Voor de tweede maal op rij succesvol mogen samenwerken voor onze jaarlijkse fuif met een ploeg van Key4CE Security! Professionele mensen die hun job kennen!

Beveiligingsagenten

Sommige evenementen zijn meer risicogevoelig dan anderen en vragen om professionele beveiliging voor je bezoekers, je werknemers maar ook bijvoorbeeld je artiesten en leveranciers. Door de inzet van evenementenbeveiligers voorkom je ook schade aan de locatie, eigendommen en logistiek. Een derde element waarom het inzetten van security voor je evenement belangrijk is, is de gastvrijheid: goede security voor je evenement dient ook als visitekaartje voor jouw naam in de sector!

Eventsecurity en eventbeveiliging op maat

Evenementen waar grote groepen mensen tegelijk samenkomen, zoals megafestivals of grote sportmanifestaties, vragen een volledig andere securityaanpak dan pakweg het prestigieuze World Economic Forum in Davos in Zwitserland. Evenementenbeveiliging is een specialisatie binnen de particuliere beveiliging. Er zijn verschillende beveiligingsbedrijven die zich hierin specialiseren.

Allerlei mogelijkheden beveiliging evenementen

Voor de echte bewaking op je event heb je speciaal vergunde beveiligingsagenten nodig die gediplomeerd en getraind zijn. Beveiligingsagenten op evenementen zijn alert op risico’s en discreet en zorgen ervoor dat jouw event in een goede sfeer en veilig plaatsvindt. Securityagenten kunnen verschillende taken op grote en kleine evenementen doen, zoals toegangscontrole. Zij checken of iedereen een geldig ticket of toegangsbewijs heeft en er geen verboden voorwerpen mee binnengenomen worden zoals wapens of drugs. Beveiligingsagenten doen ook uitgangscontrole (persoonscontrole). Maar ook voor de ontvangst van bezoekers, de tassencontrole, een tussenkomst bij noodsituaties zoals een evacuatie, en nachtbewaking kun je beveiligingsspecialisten inzetten. Je kunt eventbeveiliging ook aanwenden ter bewaking van apparatuur, terreinen en gebouwen (statische bewaking).

Bewakingsagenten in uniform vallen op en werken preventief. Deze vorm van beveiliging voor evenementen wordt vaak gecombineerd met securityagenten die niet opvallen.

Een aanvullende oplossing die je kunt inzetten zijn stewards en hosts of hostessen, ook al mogen zij geen bewakingstaken uitvoeren. Ontvang je belangrijke vips zoals internationale artiesten? Deze komen vaak met een legertje persoonlijke bodyguards. Zorg dan voor goede afspraken tussen alle partijen. Nog extra helpende handen nodig op je event? Al eens nagedacht over het inschakelen van interimpersoneel?

Veilig bezoekersstromen managen

Securitybedrijven voor je evenement helpen je als organisator bij een groot evenement ook met crowdmanagement. Crowdmanagement is het plannen en sturen van de manier waarop het publiek samenkomt op de locatie en zich op en rondom het evenemententerrein verplaatst. Om die bezoekersstromen in goede banen te leiden, schakelen eventsecuritybedrijven crowdcontrol in. Eventsecurityofficers houden in controlekamers met video-ondersteuning de beelden van bewakingscamera’s en drones nauwlettend in het oog en sturen van daaruit mobiele beveiliging ploegen aan.

Security voor je evenement huren?

Je zoekt beveiligingsagenten met ervaring die de veiligheid van jouw event verzekeren? Hoe ga je aan de slag? Je belt je collega’s (en je komt op het antwoordapparaat), je spendeert uren aan het zoeken op het internet of je consulteert onderstaande lijst? Dat laatste is niet alleen het meest efficiënt, maar je kan er bovendien ook de kwaliteit van deze leveranciers heel eenvoudig controleren door de reviews te lezen die andere klanten voor je achtergelaten hebben.

Jouw eventbeveiligingsbedrijf toevoegen?

Jij bent gespecialiseerd in beveiliging op evenementen? Voeg dan jouw evenementen security bedrijf gratis toe aan onderstaande lijst. Als security evenementenbedrijf bereik je in een klap duizenden event planners en event organisatoren die op zoek zijn naar beveiligingspersoneel en beveiliging bij evenementen. Op zoek naar nog andere manieren om jouw doelgroep te bereiken? Neem contact op met ons team, wij bieden je verschillende effectieve marketing mogelijkheden.

Tags: beveiligingsagenten, beveiligingsagent, evenementenbewaking, evenementen bewaking, bewaking fuiven, beveiligingspersoneel, beveiligingsagenten evenement, bewaking, beveiliging, veiligheidsagenten, beveiligen, evenementenbeveiligers, mobiele bewaking, evenementenbeveiliger, bewakers, persoonsbescherming, evenementbeveiligers, veiligheidsagent, persoonsbeveiliging, beveiliger, bewakingsfirma, surveillance, statische bewaking, bewaker, beveiligers, bewakingsonderneming, beveiligingsagenten concert, beveiliging discotheek, beveiliging dancing, beveiligingsagenten discotheek, beveiliging discotheken, beveiliging cafe, beveiligingsorganisatie, veiligheidsofficier, beveiliging amsterdam, beveiliging purmerend, beveiligingsspecialist, beveiliging utrecht, veiligheidsmanagement, security medewerkers, huren beveiliging, beveiliging eindhoven, veiligheidsdiensten, ...

Artikels

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Geheimen van veiligheid voor grote evenementen

Eén van de verantwoordelijkheden van de eventprofessional is om te anticiperen op dingen die fout kunnen gaan voor of tijdens het evenement.