Bewaking op uw event:

 

Als organisator wilt u dat uw beurs, fuif, festival of ander event vlekkeloos verloopt. Veiligheid van de bezoekers en/of deelnemers is daarbij een essentiële voorwaarde. De professionele bewakingsagenten van Key4ce Security maken van een grondige persoonscontrole en een doorgedreven toezicht een absolute prioriteit. Zo kunt u zich met een gerust hart focussen op uw core business.

 

Bewaking van gebouwen, terreinen en materialen:

 

Uw gebouw, terrein of materiaal vormt een investering, en u wilt als ondernemer die investering uiteraard optimaal beschermen. Onze vergunde bewakingsfirma, gevestigd in Deinze, gaat voor preventieve aanwezigheid en grondige patrouilles – eventueel met hond. Dat geeft een sterk ontradend effect op ongewenste bezoekers, zodat u op elk moment gerust kunt zijn: uw investering is letterlijk en figuurlijk in veilige handen.

 

Samen met u spreken we de tijdstippen en frequentie af: bewaking in het weekend? ’s Avonds of overdag? In de vroege uurtjes? Alles is mogelijk. Aangezien Key4ce Security erkend is door de FOD Binnenlandse Zaken, bent u honderd procent zeker van een heel betrouwbare partner. 

 

Onthaal:

 

Bij bewakingsfirma’s denkt men spontaan aan het controleren van sites of crowd control op een festival. Dat zijn één van onze opdrachten, maar onze bewakingsagenten zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het onthaal van klanten of bezoekers in uw infrastructuur. Ze volgden de nodige opleidingen om perfect in staat te zijn mensen te ontvangen, registreren en informeren. Ook voor het beantwoorden van telefonische oproepen of andere administratieve taken kunt u op de receptionisten van Key4ce Security rekenen. 

 

Key4ce? Een veilige keuze!

 • ministeriëel vergund
 • professioneel
 • proactief: voorkomen is beter dan genezen
 • discreet maar alert
 • opdrachten op maat 24/7

24 reviews over Key4ce Security - 9.6/10

 • Samenwerking met key4ce security

  Heel fijne samenwerking!
  Zeker voor herhaling vatbaar!
  Wij zijn alvast zeker wie we inschakelen voor onze volgende evenementen!
  Vc events.

  - VC events ()

 • Fijne samenwerking!

  Fijne samenwerking met Key4Ce.
  Gestructureerde voorbereidingen, correcte en goeie bewakingsagenten en perfecte communicatie.
  Zeer tevreden!

  - Cactus Muziekcentrum vzw ()

 • Vlot verlopen

  Professionele beveiliging aan een scherpe prijs. Zeer tevreden van de service.

  - Kwerri bvba ()

 • Super samenwerking

  Afhandeling van de nodige papieren liep heel goed. De security heeft zich uitstekend opgesteld tegenover problemen en waren zeer vriendelijk en aanwezig.

  - MTB Jeanne Panne bikers Nieuwpoort ()

 • Top service door een top bedrijf!

  Al jaren lang staat veiligheid centraal op mijn producties en ik kies dan ook altijd voor de professionele aanpak van Pieter en zijn Key4Ce team. Zijn agenten zijn zeer gedisciplineerd en vriendelijk. Iets wat zeker een pluspunt is naar bezoekers toe! Voor de fuif Moose - Scouts & Gidsenbal & Checkpoint werk ik al jaren samen en de samenwerking loopt dan ook van een leien dakje doordat Pieter ook zelf voor de productie eens alles komt bekijken en bespreken. Ook achteraf wordt er nog nagekaart en ge-evalueerd over het evenement wat zeer goed is. Zoek je een betrouwbare, accurate & vriendelijke bewakingsfirma? Dan is Key4Ce uit Deinze, zeker en vast de beste voor uw evenement!

  - Vandecasteele: Artist & Event Support ()

 • Rotaract Ieper-Poperinge Avondfeest 2017

  Zeer goede vlotte samenwerking gehad met enorm professionele personen.
  Avond is mede dankzij hun zeer vlot verlopen.
  We zijn al een tijdje klant van Key4ce Security en hebben daar nog geen spijt van gehad!

  - Rotaract Ieper-Poperinge ()

 • Lost verwachtingen in.

  Voor de tweede keer op rij werkten we samen met dit bewakingsbedrijf. Alles verloopt vlot en de organisatie is steeds bereid om te helpen met paperassen in orde brengen. Zeer tevreden.

  - VZW marva ()

 • Enorm tevreden over samenwerking Key4ce!

  Key4ce Security heeft ons enorm last-minute geholpen wanneer wij door omstandigheden geen security hadden voor ons event.
  's Morgens dienden wij onze aanvraag in en 's middags had Key4ce iemand gevonden om ons diezelfde avond en de twee avonden er na uit de nood te helpen!
  Hierdoor hebben wij enorm veel vertrouwen in Key4ce en zijn we er van overtuigd dat wij in de toekomst zeker en vast nog zullen samenwerken!

  - Dazzle Events ()

 • duidelijke en degelijke service

  In 2017 voor de eerste keer samengewerkt met dit bedrijf voor toegangscontrole op het festivalterrein. Op een toffe manier samengewerkt, duidelijk in briefing en afspraken en goeie feedback om de werkomstandigheden optimaal te maken. Betrouwbaar en vlot.

  - Kneistival ()

 • 100 dagen Tielt 2017 Key4ce security

  Betrouwbaar team, die de mensen uit de streek kent. goed georganiseerd, gemakkelijke af te spreken en correct bedrijf.
  Is ondertussen al een aantal jaren ons vast security team bij ons evenement en we hebben nooit extra last gehad door hun, juist omgekeerd. Ze zijn kordaat bij ingang en uitgang controle en blijven goed in contact met de organisatie. Er is ook een goede samenwerking met de politie en security bedrijf.

  - jeugdraad tielt ()

 • Review Key4ce Security - TD Maricolen Maldegem

  Omdat onze schoolfuif steeds groter werd en meer bezoekers kreeg zijn wij een 10-tal jaar geleden op zoek gegaan naar een betrouwbare firma om de security van ons evenement op zich te nemen. Wij hebben de eerste drie jaar met andere firma's samengewerkt, waar we achteraf niet tevreden over waren. Het eerste jaar dat we met Key4ce Security samen werkten was het verschil direct duidelijk. Duidelijke afspraken, correcte omgang met de bezoekers en organisatoren, correcte afrekening, ... Kortom, professioneel. Daarom dat we nu al vele jaren samenwerken en dit in de toekomst ook zullen blijven doen.

  - Virgo Sapientiae instituut ()

 • Key4ce Security

  Als eventorganisator doen wij steeds beroep op KEY4CE SECURITY omdat deze firma uiterst professioneel te werk gaat! Zij lossen alle veiligheidsproblemen op in een handomdraai en zijn tevens steeds vriendelijk indien er zich een probleem voordoet bij onze klanten! Steeds een glimlach en oplossing hebben ze in petto! Zoek je een betrouwbare veiligheidspartner, kies dan zeker voor KEY4CE SECURITY!

  - Anna's Place ()

 • Alles in orde

  De mensen waren op tijd en deden wat er gevraagd werd. Kwamen ook altijd op tijd tussen als dat nodig was

  - KLJ Nazareth ()

 • Betrouwbaar!

  Sinds een paar jaar maken we gebruik van de diensten van Key4ce. Hun aanwezigheid zorgde er telkens voor dat er geen incidenten waren en mensen discreet verwijderd werden als het nodig was. We werken met een dresscode maar hier kwamen ze bij twijfel aan de organisatie vragen of het toegelaten kon worden. Ze liepen voldoende rond in de zaal en in de coulissen. Volgend jaar werken we zeker terug samen met hen!

  - Rotaract Waregem-Gaverbeek ()

 • Cafeest - De Pinte

  Het nu enkele jaren dat we beroep doen op de service van Key4ce Securtiy tijdens het jaarlijks event Cafeest.
  Zij staan in voor de security tijdens het event, als ook de nachtbewaking.
  De medewerkers van het Key4ce gedragen zich als echte professionals, zowel naar het team van de organisatie, als de bezoekers aan het event. Discreet vervullen zij hun opdracht.
  Wat voor ons de een echte meerwaarde is dat iedereen mee denkt met de organisatie van het event.
  We kijken uit naar de volgende samenwerking.

  - cafeest ()

 • Stipt en correct

  Ik werk heel graag samen met Key4ce Security. Ze zijn steeds stipt en werken heel correct.
  De veiligheidsmensen zijn aanspreekbaar en geven tips en uitleg voor, tijdens en na het evenement.

  ()

 • key4ce

  Top firma, heel goed personeel, altijd correct.

  - Q4bvba ()

 • TOP

  Al verschillende keren samengewerkt met Key4ce Security en moet zeggen, het zijn mensen die weten met wat ze bezig zijn , ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die security nodig heeft , doe zo verder , altijd alles naar wens.
  Veel succes
  Team HELLOKINGS

  - HELLOKINGS ()

 • Prima samenwerking

  Intussen doen wij al 5 jaar beroep op Key4Ce en steeds kunnen wij terugkijken op een vlekkeloze beveiliging van onze evenementen. Perfecte service!

  - Straight Forward ()

 • Rijvers Festival

  Voor het tweede jaar op rij een professionele samenwerking met Key4ce Security.
  Een vlotte communicatie, professionele aanpak, perfecte service en snelle interventie.

  - Rijvers Festival ()

 • Key4Ce Security

  Security firma die onzichtbaar aanwezig is én indien er een tussenkomst vereist is dat op een zeer discrete en niet agressieve manier doet.
  Ze komen altijd stipt hun afspraken na: zijn op tijd, doen wat gevraagd is én komen heel beleefd en voornaam over.
  Ik heb intussen een 20-tal events met hen op de teller staan én voor mij is er geen enkele redden om op zoek te gaan naar een andere security firma.

  - TD Consult ()

 • Key4force

  Key4ce is een beveiligingsfirma die door zijn persoonlijke en professionele aanpak elk event veilig laat verlopen. Op al onze Events is dit telkens vlekkeloos verlopen!

  - Aandacht Aandacht ()

 • Aangenaam samenwerken

  Wij organiseren jaarlijks twee fuiven waarbij we steeds beroep doen op key4ce security. Elke keer opnieuw is een het vlotte samenwerking. Afspraken zijn duidelijk. Heel vriendelijke mensen. Tijdens het evenement zijn ze ook snel ter plaatse indien er ergens een vechtpartij of dergelijke aan de gang is. Kortom steeds opnieuw verloopt alles heel vlot. Bedankt hiervoor!

  - Klj Pittem-Egem ()

 • Top-security!

  Geen stoer macho-gedrag maar eerlijke, vriendelijke en rustige securitymannen. Wij werkten reeds verschillende jaren met deze firma en zullen dat in de toekomst zeker nog doen!

  - Scouts Kruishoutem ()

Activiteiten Key4ce Security

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Hainaut | Liege | Luxembourg | Namur | Brabant - Wallon [+Bruxelles]
Activiteiten:
Beveiligingsagenten | Toegangscontrole
Trefwoorden:
security fuiven | beveiligingsagenten | event security | crowd control | bewaking fuiven | beveiligingsagent | persoonsbescherming | veiligheid | beveiligen | beveiliging fuiven | veiligheidsagenten | security | bewaking | galabal | beveiliging | bewakingsonderneming | bewakingsfirma | veiligheidsagent | fouille | bewaken