Crowd Control

Zoek je 'crowd control'? Op onze website vind je leveranciers die crowd control aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 36 reviews over bedrijven in de categorie 'crowd control'.
 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Beach Café

  tijdens het weekend van 31 aug tot 2 sep hebben wij deze firma ingeschakeld voor de fuifsfeer zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit is zeker geslaagd! Iedereen voelde zich veilig door de aanwezigheid van de security. De interventies van de bewakers heeft ons feestweekend toch wel geholpen! Zo hebben we geen problemen gehad met gevechten of schade aan voorwerpen.
  vervolgens moet ik zeggen dat deze firma zeker waar is voor zijn geld! ze leveren goed werk voor een goede prijs!

  Jens Bruneel - Beach Café - 04/09/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Nationale Eventing L'Equino Waregem-Nokere

  De samenwerking verloopt perfect en het hoofd wordt koel gehouden bij tussenkomsten. Anticiperen op mogelijke problemen gebeurd op een perfecte inschatting van de situaties

  Kristof Callens - L'Equino - 14/08/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Bewaking aan zee

  Heel kalme, correcte mensen. We hebben geen problemen gekend tijdens het evenement, security zorgde dat alles vlot verliep. Achteraf goede debriefing met de politie in burger, die zeer tevreden waren over de bewaking.

  Lukas Vandenbogaerde - Xoka Events vzw - 13/07/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Beveiliging door Key4ce Security

  Reeds enkele jaren werkten wij voor onze fuif met key4ce. Vroeger hadden wij een 6 tal agenten en dit jaar een 2 tal. Ze zijn zeer vriendelijk en communiceren zeer goed met de organisatie. Ze zijn altijd in orde met het nodige papierwerk. Zeker een aanrader voor beveiliging op u evenement!

  Lukas Coppens - 13+ Deerlijk - 03/07/2018

Crowd Control

Zoek je 'crowd control'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Crowd control: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van crowd control in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als crowd control, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar crowd control.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!