Crowd Control

Zoek je 'crowd control'? Op onze website vind je leveranciers die crowd control aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 44 reviews over bedrijven in de categorie 'crowd control'.
 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  La feria 2018

  Zoals elk jaar correcte service en top sfeerbeheer met 1200 bezoekers, vlotte communicatie en goed team! Bedankt en tot volgend jaar.

  Rembert Dhondt - KSA Huise - 12/11/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  bewaking chirofuif

  Bedankt om onze fuif mee in goeie banen te leiden. Vlotte samenwerking dankzij communicatie!

  Laura Masschelin - chiro Zillebeke - 12/11/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  bewakingsopdracht fuif

  Goede en vlotte dienstverlening via mail. De verantwoordelijke antwoordde snel en legde alles duidelijk uit. Ook zeer bekwame en vriendelijke bewakingsagenten. We zullen zeker nog beroep doen op deze firma.

  Hannah Holemans - Chiro Tiejamo - 01/11/2018

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Review Key4ce Security

  Wij geven met onze chiro twee keer per jaar een fuif en vragen telkens security van Key4ce. Wij zijn een meisjeschiro dus voor ons is het wat moeilijker om tussenbeide te komen wanneer er iets gebeurd, een gevecht ontstaat... Voor ons is het dus een geruststelling als er security aanwezig is. Wij zijn tevreden van Key4ce hun service, ze zijn ook altijd vriendelijk.

  Emilia Selis - Chiro Joeki - 22/10/2018

Crowd Control

Zoek je 'crowd control'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Crowd control: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van crowd control in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als crowd control, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar crowd control.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!