header

Veiligheid Evenementen

Op zoek naar 'veiligheid evenementen'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die veiligheid evenementen aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Veiligheid Evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 75 reviews over bedrijven in de categorie 'veiligheid evenementen'.
 • MECgroep bv

  MECgroep bv

  Professionele hulpverlening

  Al een aantal jaar maken we voor onze Nederland Zingt tv-opnames gebruik van medische ondersteuning van de MEC groep.
  Tijdens deze avonden, waarbij de bezoekersaantallen variëren van zo’n 300-1000 mensen wordt zeer professioneel gewerkt en er wordt vanuit kundigheid meegedacht over hoe we e.e.a. zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.
  Mocht er iets voorvallen wordt er door de MEC groep snel gehandeld, maar wel in alle rust. Hierdoor kunnen de opnames vaak geruisloos doorgaan. Onze bezoekers zijn in goede handen en wij zijn erg blij met de fijne samenwerking!

  Raema Hamersma - Team Nederland Zingt, Evangelische Omroep - 16/12/2019

 • Weerbewaking Nederland

  Weerbewaking Nederland

  Praktische en meedenkende toppers!

  Onze events vinden meerdere keren per jaar plaats. Voor al deze events hebben we een samenwerking met Weerbewaking Nederland. Zij geven ons vaste updates en in geval van kans op onweer of noodweer is het mogelijk een upgrade te boeken naar inzet op locatie, wat we inmiddels 5 keer nodig hebben gehad. De updates op afstand worden automatisch frequenter naarmate de kans op slecht weer ontstaat. Een praktische meedenkende insteek dus.
  Bij de inzet op locatie springen ze in rustige tijden zelfs bij om de productie te ondersteunen! Super dus!
  Ik kan Weerbewaking Nederland aanraden voor zowel kleine en grote events.

  Sam van den Brink - Strong Viking Group bv - 09/12/2019

 • Weerbewaking Nederland

  Weerbewaking Nederland

  Prettig samenwerken

  Prettige samenwerking en ondersteuning op veel van onze evenementen. Naast het geven van data ook interpretatie van deze data en evenementgericht advies. Bij mogelijke (nood)situaties een gedegen, onafhankelijk en praktisch advies aan organisaties en diensten.

  Guus Guus Stevering - Intelligent Security - 02/12/2019

 • Key4ce Security

  Key4ce Security

  Tevreden

  Key4ce was voor het eerst de security op ons jaarlijks evenement en was de beste die we ooit gehad hebben. Zowel de communicatie voor en na het evenement als het evenement zelf verliep zeer vlot. Dit voor een redelijk prijs.
  Een tevreden klant

  Lucas Lucas David - Scouts Tielt - 08/11/2019

Veiligheid Evenementen

Zoek je 'veiligheid evenementen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Veiligheid evenementen: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van veiligheid evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als veiligheid evenementen, veiligheid, veilig, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar veiligheid evenementen.

Tags: veiligheid, veilig, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!