Slimme en veilige dubbeldekconstructies voor jouw stand

Slimme en veilige dubbeldekconstructies voor jouw stand

beMatrix (België) en Messekompaniet (Noorwegen) gaan een joint venture aan en bieden vanaf nu een totaaloplossing om hun unieke toolles systemen - de beMatrix kadersystemen en het Sento Magnum dubbeldek systeem - eenvoudig te connecteren om je stand letterlijk naar een hoger niveau te tillen.

 

Met de beMatrix kadersystemen kan er eindeloos gecombineerd en geëxperimenteerd worden om eye-catching standen te bouwen. Tot nu toe ontbrak er echter nog één component: een dubbeldek constructie. Om deze mogelijkheid aan standenbouwers te kunnen aanbieden, startte beMatrix een samenwerking met Messekompaniet uit Oslo, producent van het slimme dubbeldek systeem Sento Magnum.

 

Het Sento Magnum dubbeldek systeem is vervaardigd uit aluminium en werd speciaal gecreëerd om verdiepingen te bouwen. Deze constructie kan dan heel eenvoudig met het beMatrix kadersysteem uitbekleed worden.

 

"Het systeem is een slimme en snelle oplossing om stabiele en veilige dubbeldek constructies te realiseren. Door een ingenieus koppelingssysteem komen er immers geen bouten en moeren aan te pas. Het systeem werd uitvoerig getest op vlak van veiligheid en stabiliteit en werd getest door DNVGL, één van de grootste en belangrijkste certificatiebedrijven ter wereld."

 

Bovendien voorzien beMatrix en Messekompaniet de nodige ondersteuning om jouw stand op maat te ontwerpen waarbij elementen zoals stabiliteit, veiligheid, maar ook een perfecte esthetische integratie van de beMatrix kadersystemen een belangrijke rol spelen. Kortom, beide event professionals doen er alles aan om jouw stand de uitstraling te geven die hij verdient.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures