Straatanimatie

Straatanimatie is altijd fun, en mag dus niet ontbreken op jouw feest of evenement. Hier vind je dansacts, goochelaars, jongleurs, muziek in verschillende genres. Kortom, originele straatanimatie voor jouw evenement.

John K. Magic

John K. Magic

21 reviews Vilvoorde

Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn passie. Het begon allemaal met een simpele goocheldoos, maar na een tijd kwam er plaats voor professionele trucs en effecten.

Armand Magic

Armand Magic

18 reviews Dudzele

Laat u vervoeren op een reis tussen droom en werkelijkheid door goochelaar Armand. Gezien op VTM, SBS6 en Focus. Internationale ervaring en cruiseschepen.

Gekke Jorre

Gekke Jorre

34 reviews Verrebroek

Animatienest is ondertussen een gevestigde waarde. Als het gaat over animatie voor groot en klein, kinderanimatie en entertainment voor volwassenen, zijn wij jouw sleutel tot succes.

Boek op eventplanner.net
Saxit

Saxit

10 reviews Oedelem

Exclusieve party met live sax. Saxit viert het leven en creëert magische herinneringen.

Kona Links

Kona Links

6 reviews Baaigem

Als het even(t) anders mag zijn. Kona Links staat voor animatie à la carte, commerciële animaties en originele acts. Van de professionele ontvanger, mime, walking tables tot imitaties. Vertel ons uw ideeën en daag ons uit!

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

58 reviews Essen

Originele animaties en Comedy Hypnose Show. Ideaal voor bedrijfsevents, theaterzalen en exclusieve privé-feesten. Bovendien perfect viertalig! Gezien op VTM, VIER en op eventplanner.tv. Bekroond met Certificate of Excellence!

We're Called Ed

We're Called Ed

Schrijf review Mechelen

We’re Called Ed speelde in het verleden al acts op festivals dour, dranouter, festival aan zee, les ardentes, pukkelpop, ... en events in binnen- en buitenland, maar dan als acteur voor onder meer Compagnie Aksident en Knip.

Drum Cafe

Drum Cafe

Schrijf review Nijmegen

Interactieve drumsessies, workshops en shows waar je energie van krijgt! Wij voegen de ‘WAUW’-factor toe aan teambuilding en (bedrijfs)evenementen.

No Photo Available

Cirq'ulation Locale

Schrijf review Sleidinge

Cirq'ulation Locale brengt crossover circus shows die jongleren, acrobatie, theater, dans, humor en improvisatie combineren tot een verrassend en vernieuwend geheel.

Musicbands

Musicbands

Schrijf review Deftinge

We hebben verschillende bands. Deze spelen veschillende genres, zoals klassiek, jazz, rock, wereldmuziek, ...

Undercover Theater

Undercover Theater

Schrijf review Dendermonde

Professionele acteurs brengen u ludieke straatanimatie en theater.

Magic Yvo

Magic Yvo

Schrijf review Harelbeke

Na een vormingsperiode door begaafde leermeesters en na enkele jaren van choreografieopleiding neemt Yvo U mee in de wereld van magie, show en kunst. Door jarenlange ervaring streeft hij naar perfectie, niet alleen het goochelen met publiek.

Spheric E-motion

Spheric E-motion

Schrijf review Berlin

Presenteert acrobatische & dansvoorstellingen in en rond bellen.Het is een internationale groep van multi-gedisciplineerde uitvoerders. Gemaakt voor het evenement, gala, festival, beurs, cabaret, variete.

Keuken Percussie  aka Van Slag Percussieduo

Keuken Percussie aka Van Slag Percussieduo

Schrijf review Emblem

De twee chef koks, Piet Muizenkruid en Wout Brubbel, zijn het beu om in de potten en pannen te roeren. Vanaf nu meppen ze er op!

De Trommelende Corona Stewards

De Trommelende Corona Stewards

Schrijf review Emblem

De Trommelende Corona Stewards staan paraat om uw event 'Corona Proof' te helpen handhaven.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Big Bugs Show

Big Bugs Show

Schrijf review Amsterdam

Een satirische urban show over kevers die zijn gegroeid tot enorme proporties door het eten van junk-food en etensresten die ze vinden in grote steden.

Frans Custers Natuurlijk theater

Frans Custers Natuurlijk theater

Schrijf review Eindhoven

Het beste straattheater en animatie.

The DancersAgency bvba

The DancersAgency bvba

Schrijf review Mechelen

DancersAgency biedt op maat gemaakte spektakels en shows aan die worden opgesteld op basis van de noden en het budget van de klant.

Theater Savooi

Theater Savooi

Schrijf review Gent

Theater Savooi vzw is een eeuwig, jong gezelschap uit Gent, dat een gevarieerd gamma aan theatrale interventies en creatieve animatie aanbiedt voor kinderen én volwassenen.

Dantes Stunt Services

Dantes Stunt Services

Schrijf review Limmen

Hollywood action with european Style. Stuntteam Daring Dantes is de specialist op het gebied van auto en motorstuntshows voor dorpsfeesten en evenementen. Passend spektakel voor ieder evenement.

Raaf Theater

Raaf Theater

3 reviews Winterswijk

Walt Raaf creates naar hartelust. Mooie street-acts als welkom en aankleding van uw feest. Raaf staat er bekend om. Hip en excentriek of sprookjesachtig en hartverwarmend.

Little Dixie

Little Dixie

7 reviews Lokeren

Little Dixie is een originele mobiele act die zorgt voor ambiance op alle soorten evenementen, van straatanimatie, tuinfeesten tot bedrijfsrecepties.

Los del Sol

Los del Sol

Schrijf review Eindhoven

Tropische shows, live muziek, themafeesten en decoratie op maat. O.a. Spaanse flamencoshow, Braziliaanse sambashow, Mexicaanse dansshow, French Cancan, moulin rouge show, Indianen show, Spaanse paardenshow, ...

De Muzikale Smid

De Muzikale Smid

Schrijf review Nijmegen

Vreemde experimenten, veel vuur of aparte muziek? - Iedereen in zijn dorp weet het: Hij is weer bezig, De Muzikale Smid. Wereldberoemd in zijn geboortedorp, Hij tovert het ene na het andere instrument uit zijn veel te grote handen.

Theater Tol

Theater Tol

Schrijf review Antwerpen

Theater Tol, founded in 1998, is an international music theatre company based in Antwerp, Belgium. The company creates performances with almost no spoken words using images, acting and music instead.

Draaiorgel Concertina

Draaiorgel Concertina

Schrijf review Lokeren

Wij, William en Myriam van Lokeren, hebben drie draaiorgels (een kleiner en middelgroot handdraaiorgel en een groot elektrisch aangedreven) die heel leuk spelen.

Stiltlife StreeTTheater

Stiltlife StreeTTheater

Schrijf review Amsterdam

Wij nemen je mee op reis en betoveren je met ons spraakmakend straattheater: mobile walkacts, stelten- en straattheater voor indrukwekkende en intieme momenten in de publieke ruimte.

Duo Abbraccio

Duo Abbraccio

Schrijf review Oosterzele

Op de hoek van de straat of het marktplein bij je in de buurt... Je hebt geen enkel idee wat je te wachten staat? Kom dichter en laat je verrassen door hun charme en schoonheid!

Coco Choco Compagnie

Coco Choco Compagnie

Schrijf review Tilburg

Dompel je onder in de wereld van chocolade! Coco Choco Compagnie, Food-entertainment. Pure verwennerij, ook in melk en wit! Voor alle leeftijden. Coco Choco verzorgt diverse theateracts waaronder; Chocolade-wellness met Chocoturbo massage.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.76/10. Gebaseerd op 161 reviews over bedrijven in de categorie 'Straatanimatie'.

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Supertoffe avond

|Els Boden (Braxburg)|01/02/2024

Op het nieuwjaarsdiner van Braxburg heeft Dominik ons heel aangenaam verrast met al zijn originele goochel- en verdwijntrucjes. Ook de hypnose van een collega hebben we met prettige verwondering kunnen aanschouwen. Top avond!

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Nieuwjaarsevent bij J&J

|B. Ellen (Johnson & Johnson Innovative Medicine)|30/01/2024

The Charming Thief was een meerwaarde op ons Nieuwjaarsevent! De gasten hebben genoten van de truuken en animatie die Dominik en Bregt opvoerden. Zeker de moeite, en het is eens iets anders 😉

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Link 25 netwerkavond (Kontich)

|Tine Zwaenepoel (Link 25 VZW)|22/01/2024

zeer geslaagde netwerk avond op Link 25 , lovende reacties mogen ontvangen van Dominik's act.

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Perfecte act voor een bedrijfsevent!

|Justine D'haen (All Colors of Communication)|29/11/2023

We waren voor een netwerkevent van één van onze klanten op zoek naar een leuke vorm van animatie en we zijn hierbij op The Charming Thief gestoten. En gelukkig maar! Zijn act vormt een heel leuke en persoonlijke vorm van animatie en viel zeker in de smaak bij de aanwezigen. Er wordt ook goed nagedacht over de act en er wordt gezorgd dat mensen zich op hun gemak blijven voelen. De horloges worden subtiel afhandig gemaakt, maar ook weer even charmant teruggegeven aan de eigenaars, nog voordat ze door hebben dat er iets weg was. Zeker een aanrader!

Straatanimatie

Authentiek entertainment, dat is waar het bij straatanimatie en straattheater om gaat. Straatanimatie is een theatervorm die in de openbare ruimte wordt uitgevoerd, gewoon op de grond of in de straat. Het publiek komt spontaan samen, en ze moeten geen kaartje kopen voor het optreden van de acteurs en actrices. Een bijdrage in de hoed wordt wel geapprecieerd.

Deze leuke mobiele optredens laten veel ruimte voor interpretatie en interactie met het publiek en bezorgen jong en oud de tijd van hun leven. Straatanimatie is geschikt voor alle soorten evenementen: van bedrijfsevenementen, feesten, festivals, tot braderieën en straatfestivals. Deze vorm van animatie is voor al deze feestjes interessant.

Straatanimatie: keuze in overvloed

Straatanimatie is verrassend veelzijdig. Deze entertainers zijn van alle markten thuis. In onderstaande lijst zijn namelijk goochelaars, jongleurs, levende standbeelden, dansacts, maar ook muzikanten, draaiorgels, steltlopers en veel meer te vinden. Er is zoveel variatie dat je gegarandeerd een passende oplossing voor jouw evenement vindt.

Het ene straatoptreden focust meer op het visuele, het andere meer op het muzikale en er zijn ook bijzonder grappige mobiele straatanimatie acts. Er zijn ook straatartiesten die zich een typetje hebben eigen gemaakt en er populair mee zijn. Essentieel is dat de straatartiest kan terugvallen op zijn of haar uitstraling en charisma. Als de act niet aanspreekt, loopt het publiek namelijk gewoon verder. Het geluid, de techniek en kostuums en rekwisieten variëren bij deze theatervorm van heel eenvoudig tot heel professioneel.

Aangezien straatanimatie meestal outdoor plaatsvindt, kun je bij deze optredens ook kiezen voor een vuuranimatie. Vuuracts zijn altijd zeer sfeervol in de donkere seizoenen. Verwondering alom, bij jong en oud.

Jij wil een straatact inhuren

Feest of event organiseren en je wil en originele straatanimatie inhuren. Waarschijnlijk heb je nog geen netwerk bij deze artiesten. Dat is geen probleem. eventplanner.net ging aan de slag voor je en stelde een diverse lijst samen met kwaliteitsvolle selectie straatanimatoren en -acts. Verder zoeken is dus niet nodig. Bekijk de verschillende artiesten, eentje selecteren gaat misschien nog gemakkelijker als je de filters inschakelt, bijvoorbeeld om op regio te zoeken. Je doet sowieso een heleboel originele ideeën op. Via deze site kun je direct contact opnemen met deze straatartiesten en waarom niet, onmiddellijk een offerte aanvragen.

Jij bent straatartiest? Sta jij al in onderstaande lijst?

Maak nu in enkele eenvoudige stappen een bedrijfsfiche aan op onderstaande lijst. Op die manier bereik je in een klap duizenden eventorganisatoren en privépersonen die op zoek zijn naar straatanimatie en die onze website elke dag bezoeken. Meer centraal in je doelgroep kun je dus met je bedrijfspagina op onze website niet zitten. Zorg wel voor sprekende foto’s en een inspirerende tekst, die jouw verhaal visueel en tekstueel ondersteunt. Je bedrijfspagina aanmaken is volledig gratis, dus wat kan je nog tegenhouden?

Tags: straatanimatie, straatanimaties, animatie braderie, straatshow, ...