header

Goochelaars

Boek een goochelaar of illusionist voor je evenement via eventplanner.be en trakteer je gasten op een magische en onvergetelijke ervaring. Succes gegarandeerd!

Goochelaars

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.73/10. Gebaseerd op 101 reviews over bedrijven in de categorie 'Goochelaars'.
 • Anthony Holt

  Anthony Holt

  professioneel met een hoog entertainment gehalte

  Fijne ervaring op onze personeelsdag. Zeer entertainend, stééngoed en aangenaam op alle fronten.

  Ruth Cazaerck - Compaan - 16/09/2019

 • Anthony Holt

  Anthony Holt

  Middag pure magie

  Deze middag een evenement bijgewoond waar Anthony Holt de animatie verzorgde ! Een echte aanrader ! Heel sympathiek, grappig en een schitterende goochelaar ! Niet twijfelen om Anthony te boeken voor een evenement ! Pure magie !

  Katrien Monteyne - 15/09/2019

 • Anthony Holt

  Anthony Holt

  Goochelshow op pensioensfeest

  Voor de viering van het pensioen van mijn schoonvader vonden we het belangrijk dat we naast een leuke locatie, lekker eten en vooral toffe gasten een leuke act hadden om hem en alle gasten iets UNIEK te laten beleven.
  Daarom dachten we aan Anthony Holt.
  Het was een schot in de roos want net zoals ikzelf was iedereen enthousiast over zijn trucs. Daarnaast is hij ook een zeer vriendelijk en toffe persoon waarmee het leuk samenwerken was.
  Een echte aanrader!
  Groeten,
  Dries

  Dries Slootmans - Jaegher Sons - 06/09/2019

 • Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

  Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief

  Top animatie!

  The Charming Thief is een werkelijke top animatie die zowel op een meer corporate event als op een losser event mogelijk is.
  Uw bezoekers zullen versteld staan!

  Gilles Heylesonne - d-side - 05/09/2019

Goochelaars

Trakteer jouw gasten op een magische ervaring met deze goochelaars en illusionisten. Ze halen de beste goocheltrucs en illusies boven om het publiek te verbazen. Je zal je ogen niet geloven!

Soorten goochelaars

Wist je trouwens dat er verschillende soorten goochelaars zijn? Er zijn bijvoorbeeld goochelaars die gespecialiseerd zijn in kinderanimatie, maar je kan ook een uitgebreide illusieact boeken of een tafelgoochelaar. Voor zowel jong als oud is een goochelshow uitstekend entertainment. Huur dus snel een goochelaar of illusionist via deze pagina en bezorg je gasten de tijd van hun leven!

Voeg jezelf toe

Goed nieuws! Vanaf nu kan je gratis een link toevoegen aan onderstaande lijst. Zo kan je in een handomdraai duizenden potentiële klanten bereiken die op zoek zijn naar een professionele goochelaar of illusionist.

Tags: goochelaar, goochelaars, illusionist, goochelaar boeken, illusionisten, goochelaar huren, goochelen, goochelaar inhuren, magicien, illusionisme, salongoochelen, kindergoochelen, straatgoochelaar, beursgoochelaar, goochelkunst, goochel, duiven goochelaar, top goochelaar, stijlvol goochelaar, salon magic, magic goochelaar, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!