Goochelaars

Goochelaar huren voor je feest of evenement? Wist je al dat er een bijzonder ruim aanbod van deze artiesten is, van gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, privéfeesten tot goochelaars voor een kinderfeestje. In onderstaande lijst stellen we de beste goochelaars aan je voor en kun je goochelaars boeken. Zij zorgen gegarandeerd voor magische en onvergetelijke ervaringen voor jong en oud.

Kinderanimatie Mr. Creezy

Kinderanimatie Mr. Creezy

10 reviews Melsele

Mr. Creezy verzorgt kinderanimatie op feesten en events (België en Nederland). Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect in te spelen op ieder kind, en ze een onvergetelijke dag te verzorgen!

Kim Dèrvan - Magical Entertainment

Kim Dèrvan - Magical Entertainment

20 reviews Heist-op-den-Berg

Als goochelaar werk ik met veel plezier samen met particulieren, bedrijven, evenementenbureaus en wedding planners voor feesten en evenementen. Stijlvol, professioneel en met steengoede acts en fantastische illusies meng ik mij onder jouw publiek.

Millionaire Magician Richard Stooker

Millionaire Magician Richard Stooker

Schrijf review Breda

De Nederlandse VIP Goochelaar Richard Stooker mag dan wellicht de jet set’s best bewaarde geheim zijn...hij behoort zeker tot 's werelds magic topartiesten!

John K. Magic

John K. Magic

13 reviews Vilvoorde

Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn passie. Het begon allemaal met een simpele goocheldoos, maar na een tijd kwam er plaats voor professionele trucs en effecten.

Armand Magic

Armand Magic

18 reviews Dudzele

Laat u vervoeren op een reis tussen droom en werkelijkheid door goochelaar Armand. Gezien op VTM, SBS6 en Focus. Internationale ervaring en cruiseschepen.

Gekke Jorre

Gekke Jorre

23 reviews Verrebroek

Animatienest is ondertussen een gevestigde waarde. Als het gaat over animatie voor groot en klein, kinderanimatie en entertainment voor volwassenen, zijn wij jouw sleutel tot succes.

Boek op eventplanner.net

No Photo Available

Illumagine

Schrijf review Bazel

Illumagine verzorgt totaalspektakel onder de vorm van illusieacts- en shows. Wij zijn inschakelbaar voor bedrijven, verenigingen, evenementen en theater(bureau’s). Een absolute topper voor jouw event!

Goochelaar Koenraad magic

Goochelaar Koenraad magic

37 reviews Welden

U wilt entertainment voor uw gasten? Publiek trekken aan uw stand? Het ijs breken of een commerciële boodschap overbrengen? Koenraad kan u hierbij helpen met een passend programma.

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

47 reviews Essen

Originele animaties en Comedy Hypnose Show. Ideaal voor bedrijfsevents, theaterzalen en exclusieve privé-feesten. Bovendien perfect viertalig! Gezien op VTM, VIER en op eventplanner.tv. Bekroond met Certificate of Excellence!

Goochelaar Daniel Adrian

Goochelaar Daniel Adrian

Schrijf review Bierghes

Met een ervaring van meer dan 30 jaar in de creatie en de presentatie van diverse animatie formules en tal van spektakels, bepaalt de professionele goochelaar Daniel Adrian samen met u de formule die het best past bij uw evenement.

Anthony Holt

Anthony Holt

12 reviews Gent

Anthony Holt is de ideale goochelaar voor op uw event. Hij richt zich vooral op middel tot grote evenementen en op bedrijven.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

31 reviews Eindhoven

Met veel passie en plezier werk ik al meer dan twintig jaar als karikaturist & goochelaar in heel Nederland en België.

Entertainmens

Entertainmens

5 reviews Kampen

Entertainmens is al meer dan 10 jaar een begrip in de aankleding van uw evenement middels shows, acts, clinics en workshops.

Magic Yvo

Magic Yvo

Schrijf review Harelbeke

Na een vormingsperiode door begaafde leermeesters en na enkele jaren van choreografieopleiding neemt Yvo U mee in de wereld van magie, show en kunst. Door jarenlange ervaring streeft hij naar perfectie, niet alleen het goochelen met publiek.

MagiXander

MagiXander

11 reviews Vilvoorde

Goochelaar Xander, ofwel MagiXander, is een jonge, ambitieuze goochelaar. Zijn moderne insteek in het goochelen zorgt ervoor dat hij niet alleen met kaarten of munten zal goochelen, maar ook met GSMs bijvoorbeeld.

Petje de clown

Petje de clown

Schrijf review Tienen

Uw verjaardagfeestjes worden nog leuker met de clown- show van petje de clown. Hij brengt een heleboel materiaal mee om voor uw kind en vriendjes te jongleren, te goochelen, te balanceren, ...

Goochelaar Peter

Goochelaar Peter

Schrijf review Bilzen

Goochelaar Peter kan vooral voor volgende goochelspecialiteiten gevraagd worden: 1. Kindergoochelen. 2. Tafelgoochelen. 3. Salongoochelen.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Joeps Entertaint

Joeps Entertaint

Schrijf review Zoutleeuw

Joeps Entertaint is een jong dynamisch en creatief bedrijf. We deden al verschillende uiteenlopende projecten. Van grote ballonsculpturen tot podium acts als kan. Daarnaast leveren wij ballonkunstenaars, kinderanimatie en leuke educatieve workshops.

Goochelaar Cum Fraude

Goochelaar Cum Fraude

Schrijf review Berg en Dal

Goochelaar Ferry Gerats laat met zijn humor en wonderen overal een enthousiast publiek achter. Na een optreden bent U in ieder geval vele illusies rijker....

Fun & Design

Fun & Design

Schrijf review Rosmeer -Bilzen

Fun & Design zorgt voor de juiste animatie op elk feest en dit voor zowel jong als oud. Is het nu voor een verjaardag of communie of een bedrijfsfeest. Bij ons vindt u clowns -kindergrime - kinderdisco - typetjes en nog veel meer.

Julia Arts

Julia Arts

Schrijf review Montenaken

Ik ben zelf professionele vuurartieste, vuurstuntvrouw en goochelaar. Als vrouwelijke goochelaar ben ik de enigste in heel België. Ik werk in het NL, FR en EN! Mijn specialiteit: tafelgoochelen: veel variatie en ook mentalisme!

Move 4 Events  / Move bvba

Move 4 Events / Move bvba

Schrijf review Aalst

Move is ook een erkend boekings-en evenementenkantoor voor allerhande artistieke activiteiten [Lic. Nr. VG. A. 193]. U kan bij ons terecht voor dansers, goochelaars, figuranten, muzikanten, jongleurs, hostessen, promo-teams, cheergirls, stripacts,...

No Photo Available

Poll Van Ghent

Schrijf review Harelbeke

Muziek, dat is onze passie, onze stiel, onze ziel. Daarom verzorgen wij al ruim 50 jaar elk feest. Groot of klein, modern of klassiek.

Guinelli

Guinelli

Schrijf review Kapellen

Guinelli is een full-time professioneel entertainer die op heel wat vlakken actief is: close-up goochelwerk, ballonplooien, maatwerk, ...

Jump2Jump - Traiteur Wendy

Jump2Jump - Traiteur Wendy

Schrijf review Heusden-Zolder

Bij jump2jump kan u terecht voor al uw privé- of bedrijfsfeesten. Wij zorgen voor zowel catering (bbq, frituur-en hotdogwagen, ...) als animatie (grime, goochel- en ballonnenclown,...) als verhuur van feestmateriaal (springkasteel, tent, tafels, ...).

Promagic bv

Promagic bv

Schrijf review Gent

Een mobiele goochelaar op uw receptie die de genodigden entertaint is bijzonder leuk. Dit geeft de gasten onmiddellijk een persoonlijk welkom gevoel. Maar ProMagic kan meer voor u doen! Via onze goocheltrucs kunnen wij uw product in de aandacht brengen.

Mr Manhattan

Mr Manhattan

Schrijf review Antwerpen

Mr. Manhattan is een toegewijd goochelaar die zijn sporen reeds heeft verdiend op verscheidene party events. Hij is sedert enkele jaren actief als entertainer voor diverse bedrijfsevenementen, feesten en speciale gelegenheden.

Factory 7

Factory 7

Schrijf review Zutendaal

In onze fabriek, hebben we als doel de kennis, het inzicht en het improvisatievermogen van personen te verrijken, welke zich willen toeleggen en/of verder willen ontplooien in de acteer- of filmindustrie. Om dit te verwezenlijken, organiseren we kwalitati

Circus De Sven

Circus De Sven

Schrijf review Kortrijk

'De Sven' brengt reeds 15 jaar interactieve straat- en kindershows rond circus. Als het allemaal wat spectaculairder mag zijn dan is de vuurshow ideaal voor jullie feest.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.81/10. Gebaseerd op 231 reviews over bedrijven in de categorie 'Goochelaars'.

Gekke Jorre

Gekke Jorre

Sinterklaasfeest op onze tennisclub

|Sven Simons (TC Stabroek)|06/12/2022

Gekke Jorre bracht een leuke, boeiende en interactieve show! Hij kon de kinderen geboeid houden en had ook de aanwezige ouders mee. Van iedereen kwamen er positieve reacties!
De communicatie en het afspreken vooraf liep ook enorm vlot!

Gekke Jorre

Gekke Jorre

Fantastisch Sinterklaasfeest

|Ann Van Gijseghem (RSZ)|05/12/2022

Op het Sinterklaasfeest georganiseerd voor de kinderen van onze medewerkers hadden we ook Jorre en zijn collega clown Flipo uitgenodigd.
Wat hebben ze dat fantastisch gedaan! Alleen maar positieve reacties ontvangen. Zowel voor de animatieshow als het ballonplooien. Echte professionals!

Gekke Jorre

Gekke Jorre

Schitterend !

|Inge Janssens (KVZ een vrije tijdsvereninging)|04/12/2022

GEKKE JORRE, een animatie om U tegen te zeggen. Grappig en speelt steeds op de situaties in. Plezier voor jong en oud !

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

Altijd grappig

|Walter Van Den Bulck (Motorclub Lille vzw)|26/11/2022

Voor de tweede keer reeds op ons jaarlijks feest geweest , altijd ludiek en grappig . Een aanrader om het feest open te breken . Niets dan lovende reacties bij de gasten .
De kans is groot om the Charming Thief nog eens te boeken bij een van onze volgende feesten . Bedankt voor de leuke avond !

Goochelaars

Trakteer je gasten op een magische ervaring met de goochelaars en illusionisten in onderstaande lijst. Ze halen de beste goocheltrucs en illusies boven. Je zal je ogen niet geloven!

Soorten goochelaars

Om je feest of evenement succesvol te maken, is het uiterst belangrijk een gepaste act te boeken. Een goochelaar huren is een goed idee, want wist je dat er verschillende soorten goochelaars zijn? Een goochelaar is iemand die zijn publiek dingen laat zien die eigenlijk niet kunnen. Hij zet daarvoor vingervlugheid en mentale trucs in. Er is een verschil met illusionisten. Zij doen trucs met mensen en dieren. Ze creëren de illusie voor het publiek dat die zaken op onverklaarbare wijze verdwijnen. Er zit vaak een groot showelement aan vast, met hele grote attributen, assistentes of assistenten in een glitterpak en aangepaste muziek. En dan zijn er nog de mentalisten, die wekken een illusie dat hij of zij over buitengewone mentale vaardigheden en vermogens beschikt.

Voor zowel jong als oud is een goochelshow uitstekend entertainment. Huur dus snel een goochelaar of illusionist in en je bezorgt je gasten de tijd van hun leven! Een variatie hierop is een groepsvoorstelling die een aantal artiesten samen opvoeren. Soms op een podium, soms niet, dat hangt af van het aantal toeschouwers en de zaalopstelling.

De groep kan het helemaal te gek maken, met aanvullend entertainment en zelfs vuurwerk op het einde. Een goochelaar huren of een groep van deze artiesten is een absolute meerwaarde voor je feest! Zowel op professionele events, als op privéfeesten zoals een communiefeest, lentefeest, jubileum, verjaardag, tuinfeest enzovoort.

Goochelaar voor een bedrijfsfeest

Je organiseert een bedrijfsfeest voor je medewerkers, klanten en relaties, en het mag wat meer zijn, dan is een tafelgoochelaar een origineel idee. Tijdens het diner of tussen de verschillende gangen door, worden er goocheltrucs uitgevoerd aan tafel. De magie is dus altijd in close up voor een klein groepje van je gasten. Een andere fijne toepassing is het rondlopend goochelen. De goochelaar mengt zich tussen het publiek en laat van dichtbij zijn korte goocheltrucs zien.

Een echte aanrader? Dat is een act ontworpen op maat van jouw bedrijf zodat je je merk kunt promoten. Daar trek je veel volk mee op bijvoorbeeld je beursstand. Consulteer onderstaande lijst om de juiste goochelaar te vinden.

Een origineel idee voor een teambuilding met je collega’s is een workshop goochelen. De artiest vertelt dan de verschillende disciplines in het goochelen, geeft wat geschiedenis mee en demonstreert zijn professionele trucs. En dan mogen de deelnemers zelf aan de slag. Fun gegarandeerd en een echte aanrader om de teamspirit te bevorderen

Goochelaar inhuren voor kinderfeest

Entertainment voor kinderen is een vak apart. In onderstaande lijst vind je ook gespecialiseerde kindergoochelaars. Zij bieden hun diensten aan op privé kinderfeestjes, maar ook op school- en verenigingsfeesten. Er bestaan ook aparte kleutergoochelaars. Een goochelaar voor kleuters kun je huren voor een publiek jonger dan 4 jaar. Een kindergoochelaar huren is sowieso een goed idee, over de act zal er door alle kinderen nog lang over gesproken worden!

Ok, je gaat een goochelaar huren

Elke professionele goochelaar heeft eigen talenten en specialiteiten. Hoe vind je de juiste professional, die bij het doel en de ambiance van jouw feest of evenement past? Heel eenvoudig: consulteer de onderstaande lijst. eventplanner.net stelde die met veel plezier voor je samen. Je vindt er niet alleen een breed aanbod als je een professionele goochelaar of een illusionist wil inhuren, en je leest er ook gecertificeerde klantenreviews. Dat betekent dat bedrijven of privé personen die deze goochelaars eerder inhuurden, hun eerlijke mening hebben neergeschreven over de diensten van deze professionals. Met deze info kun jij je voordeel doen! Eens je weet wie je wil inhuren, dan is informatie aanvragen of zelfs een offerte via onze website heel eenvoudig.

Jij bent een goochelaar illusionist en je staat nog niet in onderstaande lijst?

Goed nieuws! Vanaf nu kun je gratis een link toevoegen. Je maakt een bedrijfspagina op, voegt een publicitaire tekst en mooie foto’s toe en klaar is kees. Dagelijks bezoeken duizenden eventorganisatoren onze website. Die zijn op zoek naar professioneel entertainment en willen ook een goochelaar huren. Jouw potentiële klanten bereik je via onze site.

Tags: goochelaar, goochelaars, illusionist, goochelaar boeken, illusionisten, goochelaar huren, goochelaar communie, goochelen, goochelaar inhuren, magician, magicien, illusionisme, salongoochelen, kindergoochelen, straatgoochelaar, beursgoochelaar, goochel, duiven goochelaar, top goochelaar, stijlvol goochelaar, salon magic, magic goochelaar, goochelkunst, ...