Goochelaars

Goochelaar huren voor je feest of evenement? Wist je al dat er een bijzonder ruim aanbod van deze artiesten is, van gespecialiseerd in bedrijfsfeesten of privéfeesten tot goochelaars voor een kinderfeestje. In onderstaande lijst stellen we de beste goochelaars voor en kun je de goochelaars meteen boeken. Zij zorgen gegarandeerd voor magische en onvergetelijke ervaringen voor jong en oud.

Kinderanimatie Mr. Creezy

Kinderanimatie Mr. Creezy

10 reviews Melsele

Mr. Creezy verzorgt kinderanimatie op feesten en events (België en Nederland). Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect in te spelen op ieder kind, en ze een onvergetelijke dag te verzorgen!

Kim Dèrvan - Magical Entertainment

Kim Dèrvan - Magical Entertainment

20 reviews Heist-op-den-Berg

Als goochelaar werk ik met veel plezier samen met particulieren, bedrijven, evenementenbureaus en wedding planners voor feesten en evenementen. Stijlvol, professioneel en met steengoede acts en fantastische illusies meng ik mij onder jouw publiek.

John K. Magic

John K. Magic

22 reviews Vilvoorde

Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn passie. Het begon allemaal met een simpele goocheldoos, maar na een tijd kwam er plaats voor professionele trucs en effecten.

Armand Magic

Armand Magic

18 reviews Dudzele

Laat u vervoeren op een reis tussen droom en werkelijkheid door goochelaar Armand. Gezien op VTM, SBS6 en Focus. Internationale ervaring en cruiseschepen.

Gekke Jorre

Gekke Jorre

34 reviews Verrebroek

Animatienest is ondertussen een gevestigde waarde. Als het gaat over animatie voor groot en klein, kinderanimatie en entertainment voor volwassenen, zijn wij jouw sleutel tot succes.

Boek op eventplanner.net
Goochelaar Koenraad magic

Goochelaar Koenraad magic

45 reviews Gent

U wilt entertainment voor uw gasten? Publiek trekken aan uw stand? Het ijs breken of een commerciële boodschap overbrengen? Koenraad kan u hierbij helpen met een passend programma.

The Charming Thief & Hypnotist

The Charming Thief & Hypnotist

58 reviews Essen

Originele animaties en Comedy Hypnose Show. Ideaal voor bedrijfsevents, theaterzalen en exclusieve privé-feesten. Bovendien perfect viertalig! Gezien op VTM, VIER en op eventplanner.tv. Bekroond met Certificate of Excellence!

Goochelaar Daniel Adrian

Goochelaar Daniel Adrian

Schrijf review Bierghes

Met een ervaring van meer dan 30 jaar in de creatie en de presentatie van diverse animatie formules en tal van spektakels, bepaalt de professionele goochelaar Daniel Adrian samen met u de formule die het best past bij uw evenement.

Anthony Holt

Anthony Holt

12 reviews Kuurne

Anthony Holt is de ideale goochelaar voor op uw event. Hij richt zich vooral op middel tot grote evenementen en op bedrijven.

Millionaire Magician Richard Stooker

Millionaire Magician Richard Stooker

Schrijf review Breda

De Nederlandse VIP Goochelaar Richard Stooker mag dan wellicht de jet set’s best bewaarde geheim zijn...hij behoort zeker tot 's werelds magic topartiesten!

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

41 reviews Eindhoven

Met veel passie en plezier werk ik al meer dan twintig jaar als karikaturist & goochelaar in heel Nederland en België.

Entertainmens

Entertainmens

5 reviews Kampen

Entertainmens is al meer dan 10 jaar een begrip in de aankleding van uw evenement middels shows, acts, clinics en workshops.

Magic Yvo

Magic Yvo

Schrijf review Harelbeke

Na een vormingsperiode door begaafde leermeesters en na enkele jaren van choreografieopleiding neemt Yvo U mee in de wereld van magie, show en kunst. Door jarenlange ervaring streeft hij naar perfectie, niet alleen het goochelen met publiek.

MagiXander

MagiXander

13 reviews Vilvoorde

Goochelaar Xander, ofwel MagiXander, is een jonge, ambitieuze goochelaar. Zijn moderne insteek in het goochelen zorgt ervoor dat hij niet alleen met kaarten of munten zal goochelen, maar ook met GSMs bijvoorbeeld.

Goochelaar Peter

Goochelaar Peter

Schrijf review Bilzen

Goochelaar Peter kan vooral voor volgende goochelspecialiteiten gevraagd worden: 1. Kindergoochelen. 2. Tafelgoochelen. 3. Salongoochelen.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

MagicDudes

MagicDudes

Schrijf review Gent

Boek ons als Goochelaar voor jouw familiefeest, huwelijk of business event! Geen stoffige, oubollige trucs met ballonnen, of voorspelbare kinder-trucjes of konijnen uit een hoge hoed.

Joeps Entertaint

Joeps Entertaint

Schrijf review Zoutleeuw

Joeps Entertaint is een jong dynamisch en creatief bedrijf. We deden al verschillende uiteenlopende projecten. Van grote ballonsculpturen tot podium acts als kan. Daarnaast leveren wij ballonkunstenaars, kinderanimatie en leuke educatieve workshops.

Goochelaar Cum Fraude

Goochelaar Cum Fraude

Schrijf review Berg en Dal

Goochelaar Ferry Gerats laat met zijn humor en wonderen overal een enthousiast publiek achter. Na een optreden bent U in ieder geval vele illusies rijker....

Fun & Design

Fun & Design

Schrijf review Rosmeer -Bilzen

Fun & Design zorgt voor de juiste animatie op elk feest en dit voor zowel jong als oud. Is het nu voor een verjaardag of communie of een bedrijfsfeest. Bij ons vindt u clowns -kindergrime - kinderdisco - typetjes en nog veel meer.

Move 4 Events  / Move bv

Move 4 Events / Move bv

Schrijf review Aalst

Move is ook een erkend boekings-en evenementenkantoor voor allerhande artistieke activiteiten [Lic. Nr. VG. A. 193]. U kan bij ons terecht voor dansers, goochelaars, figuranten, muzikanten, jongleurs, hostessen, promo-teams, cheergirls, stripacts,...

No Photo Available

Poll Van Ghent

Schrijf review Roeselare-Beveren

Muziek, dat is onze passie, onze stiel, onze ziel. Daarom verzorgen wij al ruim 50 jaar elk feest. Groot of klein, modern of klassiek.

Guinelli

Guinelli

Schrijf review Kapellen

Guinelli is een full-time professioneel entertainer die op heel wat vlakken actief is: close-up goochelwerk, ballonplooien, maatwerk, ...

Jump2Jump - Traiteur Wendy

Jump2Jump - Traiteur Wendy

Schrijf review Heusden-Zolder

Bij jump2jump kan u terecht voor al uw privé- of bedrijfsfeesten. Wij zorgen voor zowel catering (bbq, frituur-en hotdogwagen, ...) als animatie (grime, goochel- en ballonnenclown,...) als verhuur van feestmateriaal (springkasteel, tent, tafels, ...).

Promagic bv

Promagic bv

5 reviews Gent

Een mobiele goochelaar op uw receptie die de genodigden entertaint is bijzonder leuk. Dit geeft de gasten onmiddellijk een persoonlijk welkom gevoel. Maar ProMagic kan meer voor u doen! Via onze goocheltrucs kunnen wij uw product in de aandacht brengen.

Factory 7

Factory 7

Schrijf review Zutendaal

In onze fabriek, hebben we als doel de kennis, het inzicht en het improvisatievermogen van personen te verrijken, welke zich willen toeleggen en/of verder willen ontplooien in de acteer- of filmindustrie. Om dit te verwezenlijken, organiseren we kwalitati

Circus De Sven

Circus De Sven

Schrijf review Heule

'De Sven' brengt: circusshows - goochelshows - circusworkshops - circusanimatie - Meespeeltheater "De Werf"

Goochelaar entertainer Mister M

Goochelaar entertainer Mister M

Schrijf review Bertem

Close-up magic of tafelgoochelen en salon magic, MISTER "M" is de top. In groepjes of per tafel geniet men van de kleine mirakels die MISTER "M" tevoorschijn goochelt. Klasse magie en humor in interactie en met participatie van het public.

Sander Ketels Kindershows & Entertainment

Sander Ketels Kindershows & Entertainment

Schrijf review Arnhem

In de loop der jaren is Sander Ketels uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, ...

ArtiWorld

ArtiWorld

Schrijf review Lent

Jaarlijks zoeken en boeken vele honderden particulieren en bedrijven via de site van ArtiWorld naar een passende spreker, dagvoorzitter, presentator, artiest of band.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.83/10. Gebaseerd op 287 reviews over bedrijven in de categorie 'Goochelaars'.

John K. Magic

John K. Magic

Alweer een schot in de roos!

|Julie F. (Mercedes-Benz Rogiers)|19/03/2024

2 jaar geleden boekten we John K. Magic voor een bedrijfsevent en dat viel erg in de smaak, zowel bij klanten als collega's. Nu zochten we naar een leuke extra voor op ons personeelsfeest en besloten we hem opnieuw te boeken. Naast de vlotte manier van afspraken maken slaagde hij er bovenal opnieuw in om de gasten omver te blazen, met ook enkele nieuwe trucs die we vorige keer nog niet te zien hadden gekregen. Mede dankzij zijn toedoen was het ijs meteen gebroken en hing er een erg leuke ambiance!

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Rene van Hooren Karikaturist / goochelaar

|Willie Van der Pasch (Particulier)|26/02/2024

Deze Man kan feestgangers geweldig amuseren hij is echt top zeker aan te raden super avond gehad en van iedereen geweldige reacties gehad .

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Fantastisch!!

|Pauline van Dulken (Madu Holding BV)|20/02/2024

Rene heeft mijn feest compleet gemaakt. Zo was er voor een ieder entertainment. Echt een aanrader!!

Promagic bv

Promagic bv

Nieuwjaarsreceptie Unilin Insulation Desselgem

|Stefaan Vermeulen (Unilin Insulation Desselgem)|14/02/2024

Een hele leuke en toffe voorstelling gezien waar er veel vragen bij gesteld werden van ''hoe is dit mogelijk tot met de mond vol tanden''. Zeker een aanrader om deze mensen te boeken en live te zien hoe ze alles voor de ogen van de mensen het onmogelijke doen. De gezichten van de mensen zijn ook hilarisch als de truc gedaan is. Wij hadden nog een fotograaf rondlopen en na het zien van de foto's zitten wel enkele gezichtsuitdrukkingen in waarbij je ziet uhhh hoe doen ze dat.

Goochelaars

Trakteer je gasten op een magische ervaring met de goochelaars en illusionisten in onderstaande lijst. Ze halen de beste goocheltrucs en illusies boven. Je zal je ogen niet geloven!

Soorten goochelaars

Om je feest of evenement succesvol te maken, is het uiterst belangrijk een gepaste act te boeken. Een goochelaar huren is een goed idee, want wist je dat er verschillende soorten goochelaars zijn? Een goochelaar is iemand die zijn publiek dingen laat zien die eigenlijk niet kunnen. Hij zet daarvoor vingervlugheid en mentale trucs in. Er is een verschil met illusionisten. Zij doen trucs met mensen en dieren. Ze creëren de illusie voor het publiek dat die zaken op onverklaarbare wijze verdwijnen. Er zit vaak een groot showelement aan vast, met hele grote attributen, assistentes of assistenten in een glitterpak en aangepaste muziek. En dan zijn er nog de mentalisten, die wekken een illusie dat hij of zij over buitengewone mentale vaardigheden en vermogens beschikt.

Voor zowel jong als oud is een goochelshow uitstekend entertainment. Huur dus snel een goochelaar of illusionist in en je bezorgt je gasten de tijd van hun leven! Een variatie hierop is een groepsvoorstelling die een aantal artiesten samen opvoeren. Soms op een podium, soms niet, dat hangt af van het aantal toeschouwers en de zaalopstelling.

De groep kan het helemaal te gek maken, met aanvullend entertainment en zelfs vuurwerk op het einde. Een goochelaar huren of een groep van deze artiesten is een absolute meerwaarde voor je feest! Zowel op professionele events, als op privéfeesten zoals een communiefeest, lentefeest, jubileum, verjaardag, tuinfeest enzovoort.

Goochelaar voor een bedrijfsfeest

Je organiseert een bedrijfsfeest voor je medewerkers, klanten en relaties, en het mag wat meer zijn, dan is een tafelgoochelaar een origineel idee. Tijdens het diner of tussen de verschillende gangen door, worden er goocheltrucs uitgevoerd aan tafel. De magie is dus altijd in close-up voor een klein groepje van je gasten. Een andere fijne toepassing is het rondlopend goochelen. De goochelaar mengt zich tussen het publiek en laat van dichtbij zijn korte goocheltrucs zien.

Een echte aanrader? Dat is een act ontworpen op maat van jouw bedrijf zodat je je merk kunt promoten. Daar trek je veel volk mee op bijvoorbeeld je beursstand. Consulteer onderstaande lijst om de juiste goochelaar te vinden.

Een origineel idee voor een teambuilding met je collega’s is een workshop goochelen. De artiest vertelt dan de verschillende disciplines in het goochelen, geeft wat geschiedenis mee en demonstreert zijn professionele trucs. En dan mogen de deelnemers zelf aan de slag. Fun gegarandeerd en een echte aanrader om de teamspirit te bevorderen

Goochelaar inhuren voor kinderfeest

Entertainment voor kinderen is een vak apart. In onderstaande lijst vind je ook gespecialiseerde kindergoochelaars. Zij bieden hun diensten aan op privé kinderfeestjes, maar ook op school- en verenigingsfeesten. Er bestaan ook aparte kleutergoochelaars. Een goochelaar voor kleuters kun je huren voor een publiek jonger dan 4 jaar. Een kindergoochelaar huren is sowieso een goed idee, over de act zal door alle kinderen nog lang worden gesproken!

Ok, je gaat een goochelaar huren

Elke professionele goochelaar heeft eigen talenten en specialiteiten. Hoe vind je de juiste professional, die bij het doel en de ambiance van jouw feest of evenement past? Heel eenvoudig: consulteer de onderstaande lijst. eventplanner.net stelde die met veel plezier voor je samen. Je vindt er niet alleen een breed aanbod als je een professionele goochelaar of een illusionist wil inhuren, maar je leest er ook gecertificeerde klantenreviews. Dat betekent dat bedrijven of privépersonen die deze goochelaars eerder inhuurden, hun eerlijke mening hebben neergeschreven over de diensten van deze professionals. Met deze info kun jij je voordeel doen! Eens je weet wie je wil inhuren, dan is informatie aanvragen of zelfs een offerte via onze website heel eenvoudig.

Jij bent een goochelaar illusionist en je staat nog niet in onderstaande lijst?

Goed nieuws! Vanaf nu kun je gratis een link toevoegen. Je maakt een bedrijfspagina aan, voegt een publicitaire tekst en mooie foto’s toe, en klaar is Kees. Dagelijks bezoeken duizenden eventorganisatoren onze website. Die zijn op zoek naar professioneel entertainment en willen ook een goochelaar huren. Jouw potentiële klanten bereik je via onze site.

Tags: goochelaar, goochelaars, illusionist, goochelaar boeken, illusionisten, goochelaar huren, goochelaar communie, goochelen, magician, goochelaar inhuren, magicien, illusionisme, salongoochelen, kindergoochelen, straatgoochelaar, beursgoochelaar, goochel, duiven goochelaar, top goochelaar, stijlvol goochelaar, salon magic, magic goochelaar, goochelkunst, ...