Boek ons als Goochelaar voor jouw familiefeest, huwelijk of business event!


Geen stoffige, oubollige trucs met ballonnen, of voorspelbare kinder-trucjes of konijnen uit een hoge hoed. We schenken je een stevige portie magie voor jouw privéfeest, huwelijk of bedrijfsevent.


Een goochel-act gericht op volwassenen, maar geschikt voor alle leeftijden. Een betaalbare en uitstekende ijsbreker of publiekstrekker die niemand zal ontgoochelen. 


Deze goochelaars brengen je een magische ervaring op een rollercoaster van emoties: Adembenemend, verrassend, huiveringwekkend, griezelig of ondeugend: noem het zoals je wil! Als indrukwekkende goochelaars toveren we jouw huwelijksreceptie, evenement of bedrijfsfeest om tot een adembenemende belevenis waar jij en je gasten nog lang over zullen napraten. Als je denkt dat volwassenen niet verwonderd geraken, van de kaart geveegd en zwaar onder de indruk kunnen zijn, dan heb je het mis.


Close-up (table hop) goochelen & entertainment

Boek ons als goochelaar die tafel per tafel verwondert. Per tafel , voor kleinere groepen (tot 10 personen) geven we een performance van vijf tot tien minuten, tot we de zaal rond zijn, om daarna te herbeginnen. Hierdoor is deze vorm van goochelen perfect geschikt voor familiefeesten, verjaardagsfeesten, restaurants en recepties.


Avondvullende Goochelshow

Onze avondvullende goochelshow, gebracht door één of twee goochelaars van de Magic Dudes. Gebracht op een podium of tussen de mensen. Het klank- en lichtspel en de projector maken het plaatje compleet. Voor grotere zalen of events voorzien we een licht- en geluidsinstallatie zodat alle aanwezigen van het spektakel kunnen genieten.


Een feestje thuis? Je zoekt een onvergetelijke act?

Boek een MagicDude bij jou thuis en breng de verwondering naar jou thuis en jouw gasten! Boek onze magische set van 45 minuten voor maximaal 12 personen.

Reviews over MagicDudes

Er zijn (nog) geen reviews over MagicDudes. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten MagicDudes

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Belgium
Activiteiten:
Goochelaars
Trefwoorden:
entertainment | goochelaar | goochelshows | mentalist | act voor bedrijfsfeest | act voor feest