Gekke Jorre

Gekke Jorre

Gekke Jorre
  • Drieshoekstraat 14, 9130 Verrebroek , België
  • Certificate of Excellence 2022

Gekke Jorre is geen typische clown, ballonplooier of magische goochelaar, maar een familie entertainer van deze tijd.


WAT JE VAN MIJ MAG VERWACHTEN? LACHEN, GIEREN, BRULLEN, je kent het wel…


Mijn animatieshows zijn voorstellingen waarbij lachen en genieten centraal staan. Laten we deze shows tot moderne goochelshows benoemen, met veel afwisseling en visuele komedie als leidraad.


Clownerie, comedy en goochelarij werden mijn passie.


Het typetje dat Gekke Jorre nu is, werd voor mij een unieke mix van wat ik graag doe.

Lachen en plezier maken is nu eenmaal een must in deze gekke tijden.


Stemmetjes imiteren en sketches naspelen van bekende artiesten, dat is waarmee dit alles begon. Jorre leerde zichzelf op één avond met een éénwieler rijden, daarna zette hij de stap om zich bij te scholen in een circusschool. Na heel wat vlieguren vloog hij richting goochelclub om zich te verdiepen in de goochelkunst.


Intussen is Jorre al enkele jaren lid van de Kids Entertainer Academy, een internationale academie van gelijkgestemde kinderentertainers.


Jorre is voortdurend bezig met het vernieuwen en werken aan zijn materiaal. Alle vrije tijd gaat naar het bestuderen van nieuwe technieken, goocheltrucs en het verfraaien van zijn materiaal en decor.


Een straatje zonder einde lijkt het wel, maar zo nodig om met een goed gevoel voor een publiek te kunnen en mogen staan.

Gekke Jorre
Gekke Jorre wint 'Certificate of Excellence’.
11 November 2022

Wauw, beetje gek dit. 😇🥳🙈


Ik ben één van de winnaars van het ‘Certificate of Excellence’.

Lees meer

Placeholder image
Like Reageer

29 reviews over Gekke Jorre - 9.8/10

Schrijf een review
Ingrid De Cnodder
New|Sint Jansfeesten Wommelgem vzw|

Wat een toffe kinderanimatie!

Wat een fijne kinderanimatie! Groot en klein allemaal stonden ze geduldig in de rij hun beurt af te wachten tijdens de Sint Jansfeesten in Wommelgem op 25 juni 2023. Een poesje, een hond, een unicorn of toch liever een monstertje... elk kind kreeg de balloncreatie van zijn keuze. Mijn 4 kleinkinderen waren alvast in de wolken! Zelfs het wachten was plezant er werd heel wat gelachen, hij doet zijn naam eer aan GEKKE Jorre. TOP!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Bedankt Ingrid. Leuk dat je dit via deze weg nog eens laat horen. Het feit dat je na de vele jaren dat ik bij jullie te gast ben, dit graag nog even in de verf zet, doet me enorm veel plezier. Jullie warme ontvangst zorgt er elke editie voor dat we er hier telkens naar uitkijken en graag ons beste beentje voorzetten. Bedankt voor het vertrouwen. 😉🙏😇

1 like|
Marleen Staessens
New|

Gekke Jorre in Waasmunster

Afgelopen donderdag 18/05/2023 kregen mijn kleinkinderen Gekke Jorre op bezoek. Wat een super leuke ervaring voor groot en klein ! Nu daags nadien zijn de kinderen nog in volle extase en willen Gekke Jorre zo snel mogelijk terug zien ! Zelfs mijn papa van 80jaar vond dit een Superrrrr leuke artiest ! Blij dat wij dit konden ervaren en nog blijer dat ik mijn kleinkinderen zo gelukkig kon zien ! Smaakt naar meer…

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Wauw Marleen, wat een mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat ook jouw papa, dus groot en klein genoot van de show. Het was een stralende dag en heel gezellig.
Bedankt voor jullie warme ontvangst en jullie enthousiasme. Doe ze daar veel groetjes van mij. 😉

1 like|
Sjanet van der Marel
New|

Gekke Jorre is de max!

Wat een top verjaardag heeft mijn dochter gehad. In plaats van een traktatie en kinderfeestje thuis kwam Gekke Jorre in de klas om haar verjaardag te vieren! Haar wens kwam uit. Alle kindjes uit haar klas moesten een keer een show kunnen zien. Gekke Jorre was een super entertainer en de kinderen waren mega enthousiast! Dit vergeten ze nooit meer! 

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Sjanet. Enorm leuk dat te horen. Het was dan ook een heel erg fijne en bijzonder enthousiaste klas om voor te spelen. 😉
Ze reageerden heel positief en deden bijzonder goed mee. Ik heb hier zelf ook super hard van genoten en plezier mee gehad. Bedankt voor jullie vertrouwen. 🙏

1 like|
Lieve Van Broeck
New|

Gekke Jorre

Zeven jaar geleden ontdekten we de magie van Gekke Jorre op ons feest. Dolle fratsen, een uurtje gezellige pret, lachende familieleden en vrienden. Wij genoten ! Onze vormeling vond zijn feestdag het moment om hem nog eens uit te nodigen. Nieuwe trucs, afgewisseld met humor, inspelen op wat er rondom hem gebeurde...opnieuw een zeer geslaagde middag ! Aan te raden voor groot en klein. Dankjewel, Jorre !

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Zo leuk om dit te lezen. 😊 Fijn te horen dat jullie het geheel konden smaken. Het was een leuke uitdaging om voor de kinderen die intussen wat ouder worden, de show wat aan te passen. Ik genoot er zelf enorm van om voor deze warme en enthousiaste groep te mogen spelen. Bedankt voor jullie vertrouwen. 🙏

1 like|
Marilyn Verschueren
New|

Verjaardagsfeestje Julien 7jaar

Gekke Jorre is telkens weer een succes zowel bij de kindjes als bij de volwassenen. Hij past de animatie goed aan per leeftijd. Goede communicatie en correcte afspraken. Echt een aanrader van al uw events.

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Enorm bedankt voor jouw mooie woorden en de tijd te nemen om dit voor mij te willen doen. Dit apprecieer ik, bedankt daarvoor. 

Altijd fijn om te horen dat de show een indruk naliet bij zowel klein en groot.

Bedankt voor jullie warme ontvangst en vertrouwen.

1 like|
Lieve Van Hove
New|VBS De Kreek|

Zin in een fantastische show?

Op vrijdag 17 februari was het feest op onze school. Onze kleuters mochten als afsluiter van ons project 'Kunst' genieten van een wervelende show vol gekke kunsten en magie! Gekke Jorre toverde heel wat glimlachen op de gezichtjes en betrok alle kinderen actief in zijn verhaal. Dank u wel Gekke Jorre voor zoveel professionaliteit en enthousiasme! Dankzij jou beleefden onze kleuters een fantastische tijd!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Lieve voor deze mooie woorden en jullie warme ontvangst. Het was een plezier om dit optreden voor jullie te mogen doen. Fijn om te zien wat een mooie en enthousiaste groep kinderen ik voor me had. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.

1 like|
Sven Simons
New|TC Stabroek|

Sinterklaasfeest op onze tennisclub

Gekke Jorre bracht een leuke, boeiende en interactieve show! Hij kon de kinderen geboeid houden en had ook de aanwezige ouders mee. Van iedereen kwamen er positieve reacties!
De communicatie en het afspreken vooraf liep ook enorm vlot!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Enorm bedankt voor jouw complimenten. Het was een plezier om dit voor jullie te mogen doen.
Het doet deugd te horen dat dit ook voor jullie een geslaagde samenwerking was.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. 😉

1 like|
Ann Van Gijseghem
New|RSZ|

Fantastisch Sinterklaasfeest

Op het Sinterklaasfeest georganiseerd voor de kinderen van onze medewerkers hadden we ook Jorre en zijn collega clown Flipo uitgenodigd.
Wat hebben ze dat fantastisch gedaan! Alleen maar positieve reacties ontvangen. Zowel voor de animatieshow als het ballonplooien. Echte professionals!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Wat een plezier om dit te lezen Ann. Enorm bedankt voor de fijne samenwerking.
Mochten we jou in de toekomst nog kunnen verder helpen, horen wij dit graag.

Dit was alleszins ook voor ons een geslaagde editie van een warm en gezellig sinterklaasfeest.

2 likes|
Inge Janssens
New|KVZ een vrije tijdsvereninging|

Schitterend !

GEKKE JORRE, een animatie om U tegen te zeggen. Grappig en speelt steeds op de situaties in. Plezier voor jong en oud !

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Inge voor deze mooie woorden en jullie jarenlange vertrouwen. Het is steeds een plezier om bij jullie te mogen optreden.
Bedankt voor jullie warme ontvangst elk jaar. 😉

0 likes|
Christ Van Herwegen
New|

Hij is geweldig en zo grappig!!

Gekke Jorre is geweldig en zo grappig in zijn eenvoud en alertheid. Zodra je zijn wereld betreedt, spettert het van slimheid en originele grappen. Gezegende optredens. grote fan!!!

bekijk origineel

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Christ voor deze mooie woorden. Het is een eer om dit van jou te horen. Net omdat ik weet dat je al heel veel gezien hebt en kritisch, met een professioneel oog kijkt.

Bedankt voor het vertrouwen en je steun als superfan. 😉

1 like|
Brecht De Bock
New|vzw De Klaproos|

Animatie ten top!

Gekke Jorre en zijn collega kwamen optreden op het 'oktoberfest' van vzw De Klaproos. Dit evenement heeft als doel een aangename familiedag voor bewoners (mensen met een beperking) en personeel te houden en daarin waren zij als een niet te missen onderdeel. Een geslaagd evenement!!!
Het was de tweede keer dat zij langs kwamen en ook bij een volgende editie zullen we hen terug vragen. Een echte aanrader!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Bedankt voor de mooie woorden Brecht. Leuk dat jullie er opnieuw voor kozen om dit samen met ons te doen.
We kijken uit naar de volgende editie. 😉

Nog veel succes daar. 😊👍

1 like|
Ingrid Geenen
New|ITC RUBIS TERMINAL ANTWERP NV|

Goed gek :-)

Wij hebben als bedrijf reeds twee maal samengewerkt met Gekke Jorre. Beide keren waren wij en - nog belangrijker - de kinderen erg tevreden. Of het nu om een grappig toneeltje gaat of om ballonfiguren blazen, Gekke Jorre krijgt de kinderen meteen mee. Afspraken maken is heel makkelijk en ze worden ook heel correct nageleefd. Zelfs met last-minutevragen kan je bij Jorre terecht. Hij doet altijd zijn uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Een aanrader voor elk feestje!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Ingrid voor jouw mooie woorden. Het is inderdaad voor ons ook steeds fijn dat klanten terugkomen. 😉
Het was een plezier om opnieuw met jullie samen te mogen werken.

1 like|
Annick Liessens
New|Den Blauwen Tutter|

10 jarig bestaan kinderdagverblijf den blauwen tutter

Alle kinderen hingen aan je lippen Jorre ! Ze stonden aan te schuiven om een leuke zelf gekozen ballon creatie van jou in ontvangst te mogen nemen. Wat een staaltje puik en mooi vakmanschap lever je keer op keer af. Je maaktte ons en vele kindjes zeer gelukkig ! Dank je wel daarvoor.

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Bedankt Annick voor jouw enthousiasme en appreciatie van ons werk. Het was fijn op er ook dit jaar opnieuw bij te mogen zijn.
Veel succes nog en doe er nog maar wat jaartjes bij. 😉

1 like|
Annelies Dhoey
New|Sportdienst Beveren|

Super leuke samenwerking

Wij hebben al verschillende keren samengewerkt met Gekke Jorre, steeds een succes bij jong en oud!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Leuk dit te horen Annelies. Het is steeds een plezier om met jullie samen te werken.

We zijn blij dat we jullie al verschillende keren mochten bijstaan bij tal val leuke evenementen.
Op naar de volgende. 😉

Bedankt voor het vertrouwen.

1 like|
Els Van der Velden
New|voor vzw Dier in de Kou|

knalgekke Jorre was supergoed

Knotsgekke, professsionele animatie voor kind en ouder !!!! Een absolute aanrader met stip !!!

Reactie van Gekke Jorre op deze review:

Dank je wel Els voor deze leuke woorden. Het was een genoegen dit voor jullie te mogen doen.

Ik kijk al uit naar een volgende samenwerking. 😉

1 like|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Gekke Jorre

Activiteitsregio's:
Antwerpen | West-Vlaanderen | Limburg | Zeeland | Belgium | Netherlands
Activiteiten:
Ballonsculptuur | Clowns | Goochelaars | Grime | Kinderanimatie | Straatanimatie | Animatie | Privéfeesten organisatie
Trefwoorden:
ballonplooier | kinderanimatie | kindershow | ballonnenclown | goochelaar | clown | ballonartiest | animatie | ballonplooien | kinderfeest | kindergoochelaar | randanimatie | animatie bedrijfsfeest | goochelen | animatie opendeurdag | schoolfeest | communie | animatie verjaardagsfeest | animatie lentefeest | animatie familiefeest
Gekke Jorre
Gekke Jorre verzorgt ontvangst op 1 September en rolt de rode loper uit.
09 November 2022

Nog een klein geluksmomentje delen van de eerste schooldag. 😇


#animatienest #gekkejorre #eersteschooldag #entertainment #kinderanimatie #ontvangst #randanimatie #rodeloper #straatanimatie #straattheater #typetje

Lees meer

Like Reageer
Gekke Jorre
Gekke Jorre verzorgt ballonanimatie tijdens Kidsdag bij Schoenen en lederwaren Van Loock
09 November 2022

Het was weer een feestje tijdens de jaarlijkse Kidsdag bij Schoenen Van Loock.


Ballonanimatie en kindergrime werden door ons voorzien. 🥳🤩🎈

Bedankt voor het vertrouwen. 😉

Lees meer

Like Reageer
Gekke Jorre
Gekke Jorre verzorgt mobiele animatie tijdens Pink Duck Fiesta in Hasselt.
27 October 2022

Gekke Jorre zorgt voor ludieke aandacht voor Think Pink.


Locatie: Aper'eau en Quartier Bleu te Hasselt.

Lees meer

Like Reageer