Weddingplanner

Weddingplanner

Jullie gaan trouwen. Al eens nagedacht over een weddingplanner? Een huwelijksplanner zorgt ervoor dat je trouwfeest vlot verloopt, zodat jullie samen met vrienden en familie volop kunnen genieten van de grote dag.

BIZZevents bv

BIZZevents bv

80 reviews Lennik

BIZZevents organiseert bedrijfsevenementen, opendeurdagen, productvoorstellingen, recepties, themafeesten, familiefeesten, ... en dit op maat en volgens uw budget.

aLBot & aLBot

aLBot & aLBot

5 reviews Tielt-Winge

aLBot & aLBot zet zijn tanden in uw copywriting, evenementen of pr-activiteiten en bijt zich vast in uw klantenrelatiemanagement met o.a. een ruim aanbod aan relatiegeschenken en promotiekleding.

PV events

PV events

4 reviews Sint-Lenaarts

Wij bieden zowel event planning als event ondesteuning aan. Door onse kennis en ervaring in zowel horeca als de technische kant kunnen wij u vrij snel een idee geven van hoe uw event eruit zal zien.

De Casteleer

De Casteleer

13 reviews Kasterlee

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

BlendID

BlendID

Schrijf review Eksel

Een evenement of teambuilding is niet zomaar een opdracht. Er zit een verhaal achter, er zitten mensen achter, ... Ieder van hen met eigen verwachtingen, wensen, noden,...

The Iconic Group

The Iconic Group

Schrijf review Sint-Eloois-Winkel

Met een hart voor gastvrijheid en de vreugde van het samen vieren, hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van zowel volledige evenementenorganisatie als het verstrekken van kwalitatief personeel voor uw bestaande evenementen.

Factotum events & projects bv

Factotum events & projects bv

53 reviews Brasschaat

Droom van een topevenement zonder ervan wakker te liggen. U in de hoofdrol wij achter de schermen, fac-totum events & projects weet van wanten!

TVB Productions

TVB Productions

Schrijf review Oudenaarde

TVB Productions is een evenementenbureau voor zowel B2B events als privé feesten.

My proposal

My proposal

7 reviews Borsbeek

Instagram perfect! My Proposal is een team van 4 gepassioneerde en unieke persoonlijkheden met elk zijn eigen talenten. Samen maken wij jullie event & wensen werkelijkheid.

No Photo Available

Mint&Memories Eventplanning

Schrijf review Itegem

Mint&Memories Eventplanning is een Wedding- en een Personal Eventplanningservice voor elke mijlpaal in uw leven.

't Ijshoorntje Tielt

't Ijshoorntje Tielt

Schrijf review Tielt

T Ijshoorntje, uw feestspecialist! U kan bij ons terecht voor de volledige organisatie van uw feest: Concept, Locatie, Decoratie, Animatie, BBQ/Grill Catering, Dessert Catering.

Sesam Events

Sesam Events

Schrijf review Herselt

Ontvang een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. Ons diverse aanbod voor zowel evenementen als verhuur stelt ons in staat om flexibel te zijn en oplossingen te bieden die precies passen bij wat jij nodig hebt.

TheaTech

TheaTech

Schrijf review Harelbeke-Stasegem

TheaTech is je ideale partner bij het organiseren van je event. Gaande van technische ondersteuning tot de volledige organisatie van je evenement.

Conrad Consulting nv

Conrad Consulting nv

Schrijf review Hasselt

Special Events Engineering - incentives, seminaries, congressen, job-events, animatie, themafeesten, jubilea, beurzen, personeelsfeesten, overheidsopdrachten, teambuilding, opendeurdagen, trouwfeesten, ...

Utopia Events

Utopia Events

Schrijf review Vosselare

Perfectie een utopie? Niet voor ons! Het concept 'onmogelijk' is niet meteen te vinden in ons lexicon. Bedrijfsevenementen, beurzen, brand activations, VIP-events: u vraagt, wij draaien. 

Morso Catering

Morso Catering

Schrijf review Antwerpen

Geeft je event een Roaring Twenties-Touch! Meer dan ooit zijn mensen op zoek naar experiences. Ervaringen die vertaald kunnen worden in herinneringen.

Blender Events bv

Blender Events bv

Schrijf review Bierbeek

Een trouwfeest, party, bedrijfsactiviteit ? Met veel plezier staan we jullie bij! Bij Blender Events zijn we gepassioneerd over het creëren van buitengewone evenementen die u of u uw bedrijf laten schitteren.

aMuSe events

aMuSe events

Schrijf review Maasmechelen

Bij aMuSe events kan je terecht voor het organiseren van al je feesten (Bruiloft, babyborrel, communie, verjaardag, ...).

Your Weddings & Events

Your Weddings & Events

3 reviews Amsterdam

'Your Wedding, Your Event, Your Way' Wordt u al zenuwachtig bij alle dingen die u voor uw grote dag moet regelen? Geen idee waar u moet beginnen? Of bent u helemaal vastgelopen?

Bianki planner

Bianki planner

Schrijf review Kain

Gepassioneerd door evenementen en bezorgd over goede organisaties, ontstond het idee door onze vaardigheden, onze ervaringen, maar vooral de kwestie van klanttevredenheid samen te brengen.

Grand Events

Grand Events

Schrijf review Hasselt

Grand Events is een eigen-wijs eventbureau voor bedrijfsevenementen en privéfeesten. Eigen-wijs betekent op eigen wijze.

Ceremonie-Mondy

Ceremonie-Mondy

Schrijf review Beveren-Leie

Wij helpen u bij de voorbereiding van uw huwelijksdag en zorgen dat de dag zelf vlekkeloos verloopt. Kortom, service van A (Aangenaam) tot Z (Zorgeloos).

XtraSpace & XtraLetter

XtraSpace & XtraLetter

Schrijf review Menen

XtraSpace is uw partner bij het huren van allerlei feestmateriaal, alsook bieden wij totaalorganisatie aan.

Moed Events

Moed Events

Schrijf review Breda

Moed Events organiseert bijzondere en exclusieve evenementen en maakt van elke gelegenheid een feest om nooit meer te vergeten!

Café Marriage

Café Marriage

Schrijf review Dessel

Café Marriage is een Event & Wedding Design bureau gespecialiseerd in het maken van sfeer. Daarom, sfeermakers!

Ambition Events

Ambition Events

Schrijf review Venlo

Als full service evenementenbureau nemen wij van begin tot einde uw zorgen uit handen. Dankzij ons frisse kijk op de wereld en ons creatieve brein zijn wij anders dan andere bureaus.

Absolutely Fabulous Weddings

Absolutely Fabulous Weddings

Schrijf review Schoten

Absolutely Fabulous Weddings verzorgt feesten van de liefde: verlovingen, vrijgezellen, huwelijken en jubilea worden tot in het kleinste detail verzorgd door gediplomeerd weddingplanner @KimvdHeyden in een totaalconcept, ceremoniemeester of adviesgesprek

Alle Gebeure wedding planning & styling

Alle Gebeure wedding planning & styling

Schrijf review Damme

Alle Gebeure is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren en aankleden van bruiloften, allerlei events, jubilea, babyborrels, etc... Om deze evenementen optimaal te laten slagen werken we samen met een aantal externe partners en bedrijven.

WonderWeddings

WonderWeddings

Schrijf review Nossegem

WonderWeddings. For modern weddings with a twist. WonderWeddings ontfermt zich over de planning, de styling en/of de coördinatie van jullie huwelijk.

Art2Arrange Weddings & Events

Art2Arrange Weddings & Events

Schrijf review Amsterdam

Trouwen in het buitenland of Nederland? Italië, Spanje, Frankrijk, Griekenland of Dubai. Of een bruiloft op Ibiza, Capri, Santorini, Curacao, Aruba, Bali of een ander mooi eiland?

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.94/10. Gebaseerd op 185 reviews over bedrijven in de categorie 'Weddingplanner'.

Destination Wallonia DMC

Destination Wallonia DMC

Roadtrip Wallonie met Kim de Lescluze

|Laura Hannema (Hiemstra & De Vries)|27/05/2024

Met ons bedrijf hebben wij een mooie roadtrip van 4 dagen gemaakt door Wallonië. Kim de Lescluze was onze host ter plaatste.
Ze is een hele fijne organisator om mee samen te werken:
1. Ze stond altijd klaar als je haar nodig had.
2. Bij wie je met al je vragen terecht kon.
3. Niets te veel was.
4. Tot in de puntjes alles onder controle had.
5. Erg prettig om mee te communiceren.
6. Veel wist van de omgeving.
7. Weet wat ontzorgen is.
Kortom ze weet heel goed hoe je, met een grote glimlach, een groep van ruim 40 collega's onbezorgd kunt laten genieten.
Heel erg bedankt Kim en natuurlijk ook haar partner Aymeric.

Destination Wallonia DMC

Destination Wallonia DMC

Fantastische begeleiding in Gent

|Niels Verdoold (Verdoold Makelaars en Hypotheken)|16/05/2024

Onze hypotheekafdeling bestaat 25 jaar en hiervoor hebben we gekozen om met het gehele kantoor (inclusief aanhang) naar Gent te gaan.
Hier troffen wij als reisleidster Kim aan. Vanaf het eerste moment (toen we nog in de bus onderweg waren) tot en met het einde heeft ze alles super geregeld.
We zijn ontzettend blij dat Kim bij ons was en mochten we weer naar ons buurland gaan dan bel ik zeker weten Kim op.
Kim nogmaals dank en ik hoop dat je met net zoveel plezier andere groepen begeleidt! Wij zijn met een glimlach terug naar Nederland gereden.

I Do, Guatemala

I Do, Guatemala

Prachtig! Kon niet om een betere ervaring gevraagd hebben.

|Alison Kroeker|08/05/2024

Mijn man en ik zijn in 2021 getrouwd in Antigua, Guatemala, en Diana en haar team hebben onze bruiloft vlekkeloos uitgevoerd. We konden niet gelukkiger zijn met de manier waarop ze onze visie tot leven brachten. We zouden Diana en I Do Guatemala elke keer aanbevelen!

I Do, Guatemala

I Do, Guatemala

Trouwdagplanning

|Mirsada Liza|07/05/2024

Ik ben grote dankbaarheid voor de uitzonderlijke huwelijksplanningsdiensten die I DO biedt. De professionaliteit, aandacht voor detail en niet-aflatende toewijding maakten onze trouwdag echt magisch. Van locatiekeuze tot bloemstukken, keuken en coördinatie: elk aspect overtrof onze verwachtingen. Het persoonlijke contact, de warmte en de steun gedurende het hele proces waren van onschatbare waarde. Het hele team werkt hard en is toegewijd. Het was een genoegen om met I DO samen te werken, en we voelen ons ongelooflijk gelukkig dat ze onze trouwdag door hen hebben laten plannen.

Weddingplanner

Misschien denk je dat een ervaren weddingplanner alleen wordt ingeschakeld door koppels die door tijdsgebrek of andere prioriteiten zelf niet aan de organisatie van hun huwelijk toekomen. Dat kan, maar naast het aspect van tijdsbesparing, is een trouwplanner vooral ook een creatieve en praktische sparringpartner en een visuele vormgever van wat de mooiste dag van jullie leven gaat worden: jullie bruiloft.

Wat doet een wedding planner eigenlijk? Hij of zij maakt het budget op, plant en zorgt voor een perfect georganiseerd trouwfeest op jullie trouwdatum. Dit houdt onder andere in: hij of zij communiceert met je trouwlocatie, regelt de catering, uitnodigingen, decoratie, fotograaf of cameraman of -vrouw, bloemen, ... De to-dolijst als je een trouw organiseert, is erg lang. Jouw rechterhand is ook de hele dag aanwezig op je mooiste dag, en leidt alles naadloos in goede banen zodat jullie met al jullie gasten met volle teugen kunnen genieten.

Wanneer een weddingplanner inschakelen?

Zoals eerder gezegd, trouwplanners worden soms ingeschakeld als het gelukkige paar geen tijd heeft om de trouw te organiseren. Maar er zijn nog vaak voorkomende gevallen waarom deze services worden ingezet. Misschien zijn jullie gewoon niet zo thuis in het organiseren van een toch wel iets groter event of privéfeest. Als je dan de mogelijkheden over trouwen wil leren kennen, dan is het inhuren van een professional zeer waardevol, zowel op het vlak van creatieve invalshoeken als echt praktische aspecten van jullie grote dag. Een goede weddingplanner is perfect op de hoogte van de laatste trends in de trouwwereld en kan daar, rekening houdend met jullie stijl en wensen, rijkelijk uit putten. Ook als jullie binnen een budget willen blijven, is een weddingplanner een goed idee. Die kan de centen namelijk strikt bewaken en, door de kennis van de branche, waarschijnlijk ook de beste prijzen onderhandelen bij leveranciers. Is jullie grote droom op een bijzondere locatie te trouwen? Bijvoorbeeld buiten je regio, of zelfs in het buitenland? Of verkies je een meerdaagse bruiloft? Ook dan kan een trouwdag planner fantastische diensten bewijzen.

Een op maat gemaakte bruiloft of trouwfeest

Wat kan een weddingplanner concreet voor jullie betekenen?

Een samenwerking begint altijd met een (advies)gesprek. De weddingplanner luistert daarbij vooral naar jullie eigen wensen en zorgt ervoor dat ze jullie unieke verhaal en stijl als koppel begrijpt. Met deze informatie gaat de weddingplanner aan de slag. Dat eerste gesprek is ook het ideale moment om te zien of jullie op dezelfde lijn zitten met de man of vrouw die de regie in handen gaat nemen van wat toch wel de dag van jullie leven wordt.

Je kunt ervoor kiezen dat de trouwplanner je trouwdag van a tot z plant: dat vertrekt van het versturen van de save-the-date-uitnodiging, tot het allerlaatste dessert (en misschien wel het vervoer naar huis van sommige van je gasten). Zo hoeven jullie jullie tijdens je huwelijk je nergens meer zorgen over te maken! Een professionele trouwdag planner zal waarschijnlijk een nauwkeurig draaiboek uitwerken waarin alle punten en komma's van jullie huwelijk zijn opgelijst.

Een weddingplanner is ook prima in staat om specifieke onderdelen van de bruiloft te regelen. Denk daarbij aan de trouw- en feestlocatie, de catering, foodtrucks, make-up, ... De planner brengt het vervoer in orde (een charmante oldtimer, iemand?), eventuele overnachtingen en alle administratie en communicatie met de leveranciers.

Daarbij managet de wedding planner ook deze overeenkomsten. Een van de belangrijke voordelen van met trouwplanners samen te werken, is dat ze een uitgebreid netwerk hebben waardoor ze leuke leveranciers weten te vinden tegen een marktconforme prijs. Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen, maar dat vraagt een hoop werk en tijd uit je agenda.

Veel weddingplanners zijn ook leuke ceremoniemeesters als je beslist om voor een niet-traditionele bruiloft te gaan. Vaak is de ceremonie leiden en zien of alles van een leien dakje loopt tijdens de dag, de taak van een vriend of vriendin of familielid. Door een externe ceremoniemeester in te schakelen, kunnen ook deze gasten heel de tijd met jullie meegenieten.

Ook na de bruiloft is de weddingplanner nog druk in de weer. Indien gewenst zorgt hij/zij ervoor dat alle cadeaus worden afgeleverd, de trouwlocatie schoongemaakt wordt en alles wat gehuurd werd, netjes terugbezorgd wordt bij de leveranciers. Stuur je graag nog een bedankbriefje naar al je gasten? Ook dat kun je met een gerust gevoel overlaten aan je bruiloft planner.

Vraag je weddingplanner de professionele weddingplanningsoftware van eventplanner.net te gebruiken. Zo blijf jij van op de eerste rij op de hoogte van de organisatie, heb je toegang tot het draaiboek van je bruiloft én je trouwbugdet.

You are in charge

Ben je misschien bang dat een weddingplanner jouw mooiste dag gaat 'overnemen'? Dat moet je zeker niet zijn. Een professionele trouwplanner neemt nooit een beslissing. Hij of zij adviseert en ondersteunt. En in the heat of the moment is het wel eens handig om een neutrale mening te hebben, ook al ben je geen bridezilla of moeilijke echtgenoot-in-spe. Het bruidspaar maakt alle keuzes en beslist finaal wat ze gaan doen. Nog veel meer informatie over hoe je een gaaf huwelijk plant, vind je samengevat op deze pagina.

Je hebt trouwplannen en zoekt een weddingplanner?

'Ja, ik wil' zeggen op een super romantisch plaatsje, in aanwezigheid van al je vrienden en familie kan zorgeloos als je een weddingplanner inschakelt. Een betrouwbare wedding- en eventpartner zoeken lijkt misschien minder evident. Maar het is gemakkelijker dan je denkt. Consulteer onderstaande lijst. Daar staan ze op een rijtje: weddingplanners uit alle windstreken. Bye, bye ellenlange zoektocht op het internet, hier vind je waarnaar je op zoek was. En als je de filters inschakelt, dan kom je nog sneller tot de trouwplanner die echt bij je past!

Jij als weddingplanner in onderstaande lijst?

Je bent een ervaren weddingplanner? Van trouwfeesten organiseren word jij als trouwplanner helemaal blij? Dan hoor je thuis in de onderstaande lijst van trouwdag planners. Hoe pak je dat nu aan? Heel gemakkelijk! Je maakt een bedrijfspagina aan. Daar zet je sprekende foto's op en steengoede teksten. Op deze manier bereik je maandelijks duizenden koppels die hun huwelijk aan het organiseren zijn. En nog goed nieuws? Je bedrijfspagina is helemaal gratis.

Zoek je daarnaast nog efficiënte manieren om als trouwplanner jouw salesdoelstellingen/omzetdoelstellingen te halen? Maak een afspraak met onze marketeers. Zij beschikken over talloze tools om jouw marketingboodschappen midden in jouw doelgroep te krijgen.

Tags: weddingplanner, wedding planner, weddingplanning, trouwplanner, trouwfeest organiseren, organisatie trouwfeest, weddingplanners, organiseren trouwfeest, huwelijk organisator, trouwfeest organisator, bruiloften, huwelijksplanner, trouwerijen, bruiloft regelen, trouw organiseren, weddingplanner bruiloft, weddingplanner belgie, huwelijksdag planner, bruiloft, weddingplanner antwerpen, wedding planner roeselare, trouworganisatie, wedding planner west vlaanderen, wedding planner spanje, trouwplanning, huwelijksplanning, wedding coaching, weddingplanner amsterdam, wedding day management, wedding planner suriname, wedding coach, ...

Artikels

Trouwfeest zonder je bankrekening te plunderen?

Trouwfeest zonder je bankrekening te plunderen?

Vrees je als bruid en bruidegom bankroet te zijn na je trouwdag? Dat hoeft niet. Gemiddeld spenderen koppels zo'n 16.750 euro aan hun trouwfeest. Het kan ook met een bescheiden budget.

Waarom een weddingplanner voor je trouwfeest?

Waarom een weddingplanner voor je trouwfeest?

Je trouwdag moet perfect zijn. Het moet de mooiste dag van je leven worden. Maar dat kan enkel als je de juiste locatie, cateraar, de perfecte DJ en andere leveranciers gekozen hebt. Hoe je dat aanpakt, verklappen experts Sara Geenen en Valerie Miseur.

Zo vermijd je lama-drama en andere rampen op je huwelijk

Zo vermijd je lama-drama en andere rampen op je huwelijk

Het huwelijk heeft de laatste jaren een heuse metamorfose ondergaan. Waar we vroeger braafjes aanschoven in de kerk, verkiezen tortelduifjes nu een persoonlijke ceremonie. Véél leuker, als je het ons vraagt, maar het zorgt ook voor extra problemen en kopzorgen.

Ceremonie en etiquette op een trouwfeest

Ceremonie en etiquette op een trouwfeest

Bij het organiseren van een trouwfeest komen heel wat ceremoniële aangelegenheden kijken. Weddingplanners Sara Geenen en Valerie Miseur leggen uit waar je op moet letten.

Trouwen in 2021? Trends voor jullie trouwfeest

Trouwen in 2021? Trends voor jullie trouwfeest

In deze eventplanner.tv aflevering blikt Kevin samen met Joke Schoofs van WonderWeddings vooruit op de trends voor trouwfeesten in 2021.