Video reportage

Wil jij een creatieve videoreportage van jouw event, een echte originele event aftermovie? Een eventvideo is de ultieme manier om jouw evenement te doen herleven en jouw evenement uniek in beeld brengen heeft nog zo veel meer voordelen! Op deze pagina vind je partners die zorgen voor een professioneel resultaat. Contacteer hen voor jouw eventvideo!

Mojuice

Mojuice

Schrijf review Leuven

MoJuice is een cross-media productiehuis dat projecten ontwikkelt op basis van video-, audio-, mobile- en internet expertise.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

19 reviews Antwerpen

VideoCrew realiseert HD-videoproducties zoals (event-)reportages, commercials, bedrijfsfilms etc. We leggen bovendien sterk de focus op multicamera-captaties: concerten, bedrijfsevents, congressen, festivals, dansvoorstellingen, ...

DB Video

DB Video

Schrijf review Aartselaar

DB Video is uw partner in Full Audiovisual Support. We zijn gespecialiseerd in reportage, multi-camera en streaming maar beschikken eveneens over een uitgebreid pakket van plasmaschermen, LED, audio en licht.

MOTCHA

MOTCHA

Schrijf review Aartselaar

DB Video is trots de komst van kleine broertje MOTCHA aan te kondigen. Waar DB Video staat voor high-end producties zal het creatieve team van MOTCHA instaan voor alle social media marketing videos.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

7 reviews Mechelen

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

Eventsure

Eventsure

Schrijf review Kalmthout

Eventsure geeft procesmatig en technisch advies bij de ontwikkeling van evenementen, de realisatie van de bijhorende fysieke infrastructuur en de vormgeving van het evenementenbeleid binnen uw organisatie.

Potvos Video

Potvos Video

Schrijf review Hasselt

Potvos Video - Wij creëren en verbeteren video door het efficiënt inzetten van de juiste technologie.

MDM productions

MDM productions

Schrijf review Brugge

Maximaal gebruik maken van u social media content met professionele content? Dit kan met Eventvideo! Dus geen smartphone video, maar professionele video tegen betaalbare prijzen. Direct ter plaatse gemonteerd, zo blijft u social media up-to-date!

DMXRent

DMXRent

Schrijf review Oudenaarde (Ename)

DMXRent jouw partner voor tijdelijke camera beveiligging en technische oplossingen op evenementen.

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

No Photo Available

DiViPro

Schrijf review Balegem

DiViPro staat voor perfectie! Uw event laten schitteren is ons werk. U wilt opnames van uw event, of net opnames kunnen tonen aan een groot publiek? DiViPro werkt enkel met de nieuwste technologiën!

No Photo Available

Telemak

Schrijf review Zaventem

Uw event, live of on demand streamen op internet? Telemak is sinds 1994 een betrouwbare partner voor de realisatie van uw (live) videocontent.

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

Live Media Facilities

Live Media Facilities

Schrijf review Amsterdam

Live Video Captatie vergroot het bereik van congres, seminar, workshop of soortgelijk event. Want iedereen die er niet bij kan zijn, kan dan toch meebeleven. Overal ter wereld.

Shottakers

Shottakers

Schrijf review Beigem

Wij specialiseren ons in interactieve photobooths 360° video's, al dan niet met green screens voor een nòg persoonlijker ervaring.

No Photo Available

Jürgen Doom Fotografie

Schrijf review Leuven

Beroepsfotograaf Jürgen Doom verzorgt professionele fotoreportages, incl. event- bedrijfs-, architectuur- en portretfotografie alsook workshops. Internationale ervaring en -klantenbestand, 4-talig, sterk in service, klantgericht, met oog voor detail.

Eventronics

Eventronics

Schrijf review Mechelen

Wij zijn toeleverancier voor de evenementenbranche en bieden vijf verschillende digitale evenementendiensten aan waarmee we de volledige digitale productie van een evenement kunnen garanderen. We bieden videoproductie, digitale uitzendingen, online evenementenlocaties, digitale evenemententools en expe

Livestream Facilities

Livestream Facilities

Schrijf review Beverwijk

Livestream Facilities specialiseert zich op de productie van high-end livestreams en het faciliteren van aanvullende techniek voor het event. Naast de livestream kunnen wij o.a. ook zorg dragen voor de instarts/powerpoint, geluid, meertalige streams, ...

AP audiovisuele producties bv

AP audiovisuele producties bv

6 reviews Bevel

Gespecialiseerd in multicamera captaties, grootbeeldprojectie, ledwall, PA (versterking live muziek) en podiumverlichting. Onze eigen mobiele regiewagen OBHD3 is "on the road" gericht op broadcast, captaties en livestreams van sport en entertainment.

Elvic Video-Digitizing-Foto

Elvic Video-Digitizing-Foto

Schrijf review Emmerich am Rhein (D)

Elvic HD Videoproducties staat al ruim 30 jaar garant voor broadcast kwaliteit video tegen lage tarieven. Alle apparatuur en know-how is in-house aanwezig wat garant staat voor snelle levertijden met behoud van maximale kwaliteit.

Koen Mutton Photography

Koen Mutton Photography

Schrijf review Schiplaken

Als gediplomeerd en gepassioneerd fotograaf zorgt Koen Mutton Photography voor de juiste klik. Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen of ben je eerder op zoek naar een fotograaf die een prachtige bedri

Tom's Cabin

Tom's Cabin

Schrijf review Wilrijk

Gebruik je al video in je communicatie of op je event? Mensen zijn visueel ingesteld: meer dan de helft van de informatie die naar de hersenen gestuurd wordt is visueel. En we verwerken ook gemakkelijker bewegende beelden.

Discovideo

Discovideo

Schrijf review Maldegem

Discovideo is 'uw' partner op uw event of feest. Waarom wij? Wij bieden u iets unieks en de mogelijkheid om alles persoonlijk te maken. U kunt bij ons terecht voor alle audio- en videoservices.

De Filmenier

De Filmenier

Schrijf review Herzele

'De Filmenier' is het bedrijf van freelance cameraman Yves Duytschaever.

Moxy bv

Moxy bv

Schrijf review Laken

Brussels based video(post-)production company - Production, editing, online and offline, animation, compositing and color grading for corporate, event and commercials.

Bodyartstudio Magic Faces

Bodyartstudio Magic Faces

Schrijf review Wortel

Het team bestaat uit goed opgeleide grimeurs, bodypainters en tattoo artisten en een uitstekende cineast die o.a. ook de trailers voor Elfia maakt. Evenementfilm zijn zijn specialiteit.

Hilderson Foto

Hilderson Foto

Schrijf review Mechelen

Experienced owners with a demonstrated history of working in the photography industry. Skilled in Photography, Drone, Event Photography, Video, Camera, and Commercial Photography.

BeaMeUp@Events - A Belgian Affair bvba

BeaMeUp@Events - A Belgian Affair bvba

Schrijf review Laarne

BeaMeUp@Events & StreaMeUp@events zijn gespecialiseerd in kleinere tijdelijke AV-oplossingen van microfoon tot ledscreen, met een voor u professionele service en een vriendelijke kostprijs.

NW Videoproducties

NW Videoproducties

Schrijf review Herselt

NW Videoproducties is gespecialiseerd in bedrijfsvideo's, evenementen en huwelijksvideo's. Ook voor grafisch ontwerp van o.a. posters, flyers en naamkaartjes kan u bij ons terecht!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.58/10. Gebaseerd op 41 reviews over bedrijven in de categorie 'Video reportage'.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

Video opleidingen

|Lieve Struyf (Syntra AB)|04/08/2022

Videocrew kan snel schakelen en heeft adhv een briefing professionele, leuke video's afgeleverd.

VideoCrew bvba

VideoCrew bvba

Snelle en fijne service

|Marleen Geens (Gebroeders Geens)|07/04/2022

Gebroeders Geens werkte reeds voor verschillende projecten via Videocrew. Wij lieten onze productie in beeld brengen voor de opendeurdag, namen testimonials op en filmden een promovideo voor onze elektrische Knikmops. Dit leverde een hele database aan materiaal op. Waar we nu gemakkelijk andere video's van kunnen maken. Zo monteerden ze met het productiemateriaal reeds een aantal vacaturevideos en met de beelden van de testimonials maken we af en toe een andere video met een ander doel.
Fijn samenwerken, open communicatie met achteraf een fijn product, waar we lang nadien nog complimenten van mogen ontvangen! En ook als het een keer snel moet gaan, springt Videocrew mee op de kar! Voor ons een fijne partner om mee samen te werken!

pinkminds.tv

pinkminds.tv

Opnames video lessenreeks

|Eric Lippens (Nonoma)|27/08/2020

Voor mijn lessenreeks in digital marketing heb ik van bij de start tot het monteren enorm veel professioneel advies gekregen van Kevin en zijn team.
Ik krijg veel positieve reacties en heb dat enkel te denken aan de goede ondersteuning en professionele omkadering (zowel studio als tips en tricks) van pinkminds tv!

pinkminds.tv

pinkminds.tv

Consistente topkwaliteit en extreem klantgerichte service

|Bart Provost (Braintrain)|24/07/2020

Ik heb al verschillende malen gebruik gemaakt van de opname-faciliteiten van Pink Minds Media, zowel op de vroegere als op de huidige locatie.
Als content creator was ik op zoek naar niet enkel de logistieke faciliteiten, zoals een studio, opnameapparatuur en editing maar ook naar ondersteunende services zoals schmink en fotoshots. Een aangemane verrassing was dat ik bij Pink Minds daar bovenop ook nog advies en op maat begeleiding kreeg.
De studio en opnameapparatuur zijn van onberispelijke kwaliteit en kan tippen aan die van grote productiehuizen en omroepen. De samenwerking bij de editing verloopt vlot in alle betekenissen van het woord: niet alleen snel maar er werd ook rekening gehouden met mijn wensen en als plus werden suggesties gedaan over optimalisaties waar ik zelf niet aan had gedacht, waarvan ik geen kaas had gegeten.
Ik vroeg om extra services (schmink en fotobeelden) en die was er stipt aanwezig, tiptop verzorgd.
Het advies dat ik kreeg, ging veel ruimer dan enkel de technische aspecten. Met mij meedenken over de ruimere doelstelling van de opname, over de behoeften van de doelgroep om die dan te vertalen naar opzet en concrete uitwerking van de boodschap, over de ideale communicatiekanalen om de boodschap te verspreiden, … noem maar op.
Samengevat had ik het gevoel een ‘premium’ service te krijgen terwijl ik een ‘professional’ service had besteld en betaald. Ik weet waar mijn volgende opnames door gaan.

Video reportage

Het doel van je video reportage aka event aftermovie: de aanwezigen je evenement opnieuw laten beleven. En misschien ook wel een beetje: de afwezigen motiveren om er de volgende keer zeker bij te zijn. Een cruciaal onderdeel van je marketing dus.

Ready, ... set, ... action! Maar eerst, ...

First things first, wat wil je bereiken met je event aftermovie? Voor je je evenement begint te filmen, heb je best een duidelijk beeld van wat je wil tonen en voor wie (doelgroep) de video reportage bedoeld is. Je gaat samen met je event video partner een script en een storyboard ontwikkelen. Zo kan jouw event aftermovie partner de juiste boodschap in het juiste format zetten. Elke videoproductie voor een bedrijfsfeest, een seminar, een trouwfeest, een voorstelling of ander evenement is anders.

Productie en postproductie van je event aftermovie

En dan wordt het spannend: de echte video opnames in de productiefase, het echte filmen tijdens je evenement. Met een partner aan je zijde met professioneel materiaal heb je gegarandeerd haarscherpe beelden en een piekfijn geluid. Ook de invloed van een goede regisseur en een ervaren evenement videograaf mag niet onderschat worden. Vergis je niet, videografie is een kunst. Een video 'maken' doe je niet zomaar één, twee, drie. Een expert die de videoregistratie van je evenement doet, creëert de visuele content, maar is ook mee met het concept, en maakt de video's met gespecialiseerd materiaal.

Dan volgt de postproductie van je event video. De geschoten beelden worden verwerkt tot een sprekende movie. Professionele montage en color grading zorgen voor een adembenemend haarscherp resultaat. De extra mogelijkheden zijn heel breed. Het mixen en matchen met (goed geschreven) teksten, logo's, graphics, animaties, professionele voice-over stemmen, (rechtenvrije) muziek, de jouw boodschappen duidelijk maken. Het kan allemaal in jouw video reportage. Ten slotte volgt de oplevering van je event aftermovie in het door jou gewenste formaat. Wil je naast de bewegende beelden in jouw event aftermovie, ook professionele foto's van je event? Neem dan contact op met een event fotograaf.

Aan de slag met je event aftermovie

En daar is ie dan, jouw event video. Denk je dat event aftermovies alleen geschikt zijn voor externe communicatie? Ook binnen je bedrijf kan je er heel wat mee doen. En zoals je weet, scoren video's op de social media zeer goed. Van je event video in een keer een korte, krachtige social media versie laten maken, is een slim idee. Laat je je event filmen voor een video reportage? Dan kun je deze beelden ook live streamen, dat is live verspreiden via social media platformen zoals Facebook of Twitter of via (custom) landingspagina's of virtuele event platformen. Zorg voor een goede live captatie of multicam partner voor je evenement.

Je wil een video reportage of event aftermovie laten maken?

Je bent overtuigd van de kracht van een event aftermovie en je gaat op zoek naar een partner die je adviseert over de beste aanpak voor de grootste impact? Zo versterk je het imago van je bedrijf en kan je verder groeien.

Maar hoe regel je dat snel en efficiënt als je geen kennis van deze markt hebt? En hoe ben je ook zeker dat het bedrijf dat je selecteert, een professionele partner voor jouw visuele content is? Het is heel eenvoudig! Consulteer de onderstaande lijst om de event aftermovieleverancier te vinden die bij jou past. Het zijn partners met meerdere camera's en event videografen om jouw evenement op de beste manier vast te leggen. Met de filters op onze website erbij vind je supersnel wat je zoekt!

Jouw video reportage bedrijf ontbreekt hier nog?

Zonde! Voeg snel een (gratis) link toe en wordt zichtbaar met jouw videografie bedrijf bij talloze event planners die dringend op zoek zijn naar een videoreportage voor hun evenement. Zoek je bovendien naar extra marketing mogelijkheden in onze uitgebreide community? Onze ervaren marketeers weten hoe jouw video reportage bedrijf in the picture te zetten. Contacteer ons via de website.

Tags: video reportages, videoreportages, videoreportage, video reportage, filmopnames, videoreportages antwerpen, videoreportages belgie, cameraregistratie, evenement filmen, opname, videograaf, opnames, filmen, videografie, video opname, videofilm, camera operator, video creaties, videoshoot, video creatie, videoman, videopnames, cameraopnames, steadycam opnames, videodocumentaires, videoopnames, bedrijfsopnames, videofilms, live opnames, publiciteitsfilms, video opnames, cameraopname, ...