Live video captaties

Livevideo captatie? Ben je als event organisator op zoek naar een bedrijf om een live opname, een video opname, te maken van jouw evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. Belijk de lijst hieronder en vind via de filters de beste partner die live opnames van jouw event maakt!

DB Video

DB Video

Schrijf review Aartselaar

DB Video is uw partner in Full Audiovisual Support. We zijn gespecialiseerd in reportage, multi-camera en streaming maar beschikken eveneens over een uitgebreid pakket van plasmaschermen, LED, audio en licht.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

24 reviews Antwerpen

VideoCrew is een groeiend videoproductiehuis uit Antwerpen. Plan je binnenkort een event en zoek je een betrouwbare videopartner? Bij ons ben je aan het juiste adres! Samen vinden we oplossingen op maat van jouw bedrijf. Let’s talk video!

Livecut.tv

Livecut.tv

Schrijf review Alken

LiveCut.tv realiseert HD-Video Multicam oplossingen voor uw congressen, bedrijfsevenementen, festivals, concertopnames. Specialisatie in draadloze oplossingen met Wireless HD-Camera, Point2Point met LED schermen tot 3KM, betaalbare Satelliet, ...

WebinarSolutions

WebinarSolutions

7 reviews Mechelen

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

PFL-Group

PFL-Group

Schrijf review Beerse

De PFL-Group is een totaalaanbieder van audiovisuele materialen, diensten en content voor feesten, evenementen, meetings & congressen.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

MY Facilities

MY Facilities

Schrijf review Groningen

Van A-merk materiaal tot een flexibele en professionele crew: alles is in huis om jouw evenement kleur te geven.

Event videografe/ drone pilote

Event videografe/ drone pilote

Schrijf review Merksem

Esmeralda is een ervaren freelance event videografe en licentieerd drone pilote van Antwerpen, klaar om elk evenement vast te leggen met een unieke creatieve slag.

Go Live

Go Live

Schrijf review Antwerpen

Hybride events zijn evenementen waarbij een ‘live’ element gecombineerd wordt met een offline experience. Of het nu om een congres, een teambuilding, een personeelsfeest, ... we willen ervoor zorgen dat uw gasten niet puur naar een scherm zitten kijken...

NEP Belgium

NEP Belgium

Schrijf review Londerzeel

Bij NEP Belgium bieden we de technologie, de expertise en het internationale netwerk om onze klanten te helpen fantastische producties te maken. Wij bieden een totaalpakket van toonaangevende oplossingen voor uitzendingen en live evenementen.

DMXRent

DMXRent

Schrijf review Oudenaarde (Ename)

DMXRent jouw partner voor tijdelijke camera beveiligging en technische oplossingen op evenementen.

CoRniX Productions bv

CoRniX Productions bv

Schrijf review Kapelle op den Bos

Cornix Productions staat in voor de complete AV omlijsting van bedrijfsevenementen.

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

Beleef Het!

Beleef Het!

Schrijf review Ronse

Onze specialisatie is het live capteren, regisseren en broadcasten van lokale events via het internet. Bovenop voegen we ook de interactie met social media (facebook - twitter) er aan toe.

Imagineering.tv bvba

Imagineering.tv bvba

6 reviews Liedekerke

Bringing creativity and technology together to create long lasting relationships with our clients and provide them with cost efficient solutions. Monetizing content and creativity.

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

Live Media Facilities

Live Media Facilities

Schrijf review Amsterdam

Live Video Captatie vergroot het bereik van congres, seminar, workshop of soortgelijk event. Want iedereen die er niet bij kan zijn, kan dan toch meebeleven. Overal ter wereld.

Potvos Video

Potvos Video

Schrijf review Beringen

Potvos Video - Wij creëren en verbeteren video door het efficiënt inzetten van de juiste technologie.

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

3 reviews Leuven

Big enough to deliver, small enough to care. Met deze leuze verzorgen wij livestreams en live captatie van oa. sport, (hybride) evenementen en bedrijfsactiviteiten.

Eventronics

Eventronics

Schrijf review Mechelen

Wij zijn toeleverancier voor de evenementenbranche en bieden vijf verschillende digitale evenementendiensten aan waarmee we de volledige digitale productie van een evenement kunnen garanderen. We bieden videoproductie, digitale uitzendingen, online evenementenlocaties, digitale evenemententools en expe

Livestream Facilities

Livestream Facilities

Schrijf review Beverwijk

Livestream Facilities specialiseert zich op de productie van high-end livestreams en het faciliteren van aanvullende techniek voor het event. Naast de livestream kunnen wij o.a. ook zorg dragen voor de instarts/powerpoint, geluid, meertalige streams, ...

AP audiovisuele producties bv

AP audiovisuele producties bv

6 reviews Bevel

Gespecialiseerd in multicamera captaties, grootbeeldprojectie, ledwall, PA (versterking live muziek) en podiumverlichting. Onze eigen mobiele regiewagen OBHD3 is "on the road" gericht op broadcast, captaties en livestreams van sport en entertainment.

Photoboothfactory

Photoboothfactory

Schrijf review Westerlo

Unieke photobooths en videoaplicaties voor de entertainment industrie.

Tom's Cabin

Tom's Cabin

Schrijf review Wilrijk

Gebruik je al video in je communicatie of op je event? Mensen zijn visueel ingesteld: meer dan de helft van de informatie die naar de hersenen gestuurd wordt is visueel. En we verwerken ook gemakkelijker bewegende beelden.

Blue Moon bv

Blue Moon bv

3 reviews Aartselaar

Blue Moon zorgt ervoor dat zowel licht, geluid als projectie volledig op punt staan tijdens uw event. Van kleine presentaties tot grotere bedrijfsevents: voor elk type event kan u op ons rekenen.

De Filmenier

De Filmenier

Schrijf review Herzele

'De Filmenier' is het bedrijf van freelance cameraman Yves Duytschaever.

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

Hilderson Foto

Hilderson Foto

Schrijf review Mechelen

Experienced owners with a demonstrated history of working in the photography industry. Skilled in Photography, Drone, Event Photography, Video, Camera, and Commercial Photography.

BeaMeUp@Events  (A Belgian Affair bv)

BeaMeUp@Events (A Belgian Affair bv)

Schrijf review Laarne

BeaMeUp@Events & StreaMeUp@events zijn gespecialiseerd in kleinere tijdelijke AV-oplossingen van microfoon tot ledscreen, met een voor u professionele service en een vriendelijke kostprijs.

Lines Broadcast bv

Lines Broadcast bv

Schrijf review Andelst

Lines Broadcast distribueert professionele video producten Als NewTek - TriCaster, Marshall, Vaddio en levert eventueel turnkey multicamera regie systemen en bijbehorende randapparatuur.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.71/10. Gebaseerd op 52 reviews over bedrijven in de categorie 'Live video captaties'.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Fijne samenwerkingen met een mooi resultaat

|Margot Bloemen (Universiteit Antwerpen)|15/12/2023

Als je een idee hebt voor een video maar niet goed weet hoe je eraan moet beginnen; neem Videocrew onder de arm! Dat deden wij ook voor onze video's voor onze eerstejaarsstudenten aan onze universiteit. Van samen brainstormen, naar draften van volledige scripts, tot videoproductie en aflevering van een topresultaat, ze doen het allemaal. Alles wordt heel grondig aangepakt, en steeds met ruimte voor input en verwerking van feedback. Goede communicatie en vlotte samenwerking, dus hartelijk aanbevolen!
Wie benieuwd is naar de filmpjes:
2023: https://youtu.be/VJcm6zb18zU
2022: https://youtu.be/iX_1F1eI2ys

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Kinderen digitaal behendiger maken

|Mathew Augusteyns (Politie Antwerpen)|27/09/2023

We zijn tevreden met de professionele en creatieve diensten die Videocrew heeft geleverd voor onze video over HackShield in Antwerpen. Ze waren flexibel en pasten zich aan onze behoeften aan. De video overtrof onze verwachtingen en we zijn dankbaar voor hun expertise! 

VideoCrew bv

VideoCrew bv

HackShield Antwerpen

|Suzanna Janssen (Stad Antwerpen, Dienst Onderwijs)|22/09/2023

Videocrew gaf een leuke twist aan een sober voorgekauwd script.

VideoCrew bv

VideoCrew bv

Topervaring

|Nicolas De Reu (ALSO)|18/09/2023

Videocrew maakte voor ons een leuke video rond de samenwerking met een van onze nieuwe vendoren. Niet alleen was het resultaat helemaal top, ook de samenwerking, de uitwerking van het concept alsook de professionaliteit op de draaidag zelf was echt fantastisch. Zeker opnieuw!

Live video captaties

Live captatie, wat is dat juist? Dit is het filmen en uitzenden van een event waardoor je online bezoekers kunnen meevolgen. Met een live captatie kunnen de bezoekers van jouw evenement de gebeurtenissen tot in het kleinste detail volgen.

Oneindig veel live captatie mogelijkheden

Misschien denk je nu: "ik ben toch geen Fortnite waar gigantische aantallen bezoekers tijdens de live opnames aanwezig zijn om de nieuwste update van het online videogame te volgen?" Live opnames kun ook jij als bedrijf gebruiken als marketingtool. Live uitzendingen zijn uitermate geschikt voor seminars en productvoorstellingen. Zo krijgen je bezoekers een livestream van de presentatie op groot sherm te zien, eventueel aangevuld met slides en sponsor mededelingen. Maar ook voor concerten en festivals hebben live captaties hun nut al menigmaal bewezen zodat festivalgangers op het hele terrein de artiesten en bands kunnen zien. Live streamen kent geen grenzen: je kunt eender wat laten filmen, zolang de content interessant is voor je kijkers.

Wat wil je met je live captatie doen? Denk daar wel eerst goed over na. Maak eventueel een draaiboek. Waar gaat je event plaatsvinden? Welk online event platform kies je voor je live opnames? Een professionele live captatie partner helpt je bij al die vragen. Samen maken jullie een planning, zodat op de dag van de live opnames en streaming zelf, alles op rolletjes verloopt. Wil je de beste resultaten voor een webinar? Kies dan voor een online of hybride eventstudio als locatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Dan komt het team cameramannen en -vrouwen in actie, samen met hun professionele apparatuur. Om jouw event nog dynamischer te maken, kun je werken met een multicam captatie, verschillende camera's filmen dan vanuit verschillende perspectieven. De regisseur beslist doorheen het evenement welk beeld van welke camera de kijker ziet als je live gaat uitzenden. Het event opnemen in jouw huisstijl? Ook dat is mogelijk. Je kunt je logo laten toevoegen, maar ook speciale grafische elementen. De mogelijkheden zijn, alweer, eindeloos.

Je video captatie voor evenementen partner zal ook alle beelden opslaan. Zo kunnen er daarna nog aanpassingen gebeuren aan het beeldmateriaal of kun je er extra videocontent mee creëren.

Ben je naast een live opname nog op zoek naar andere manieren om je evenement creatief en dynamisch in beeld te brengen? Heb je al eens gedacht aan een eventfotograaf of een event aftermovie?

Op zoek naar een live captatie oplossing op maat

De live captatie bedrijven in onderstaande lijst zorgen ervoor dat jouw live opnames volledig aan jouw wensen voldoen. Deze ervaren cameramannen en -vrouwen, bekwame regisseurs met hun professionele camera's en software capteren jouw evenement en zorgen keer op keer voor een indrukwekkende live registratie. En dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze zelfs de meest veeleisende situaties aan. Lees de reviews, zo ben je zeker van de kwaliteit van de dienstverlening!

Jouw live captatie bedrijf staat nog niet in onderstaande lijst?

Staat jouw bedrijf nog niet op deze pagina met live video captatie specialisten? No time to waste! Maak snel je bedrijfsprofiel van je live captatie bedrijf aan. Het is helemaal gratis en een super manier om snel duizenden event organisatoren te bereiken die op zoek zijn naar een professionele partij om live opnames van hun events te maken. Bovendien is het aanmaken van je bedrijfspagina bij eventplanner.net helemaal gratis! Waar wacht je nog op? PS, onze marketing specialisten kennen nog heel wat andere efficiënte marketingmogelijkheden. Neem contact op als je meer info wil.

Tags: live captaties, live captatie, live registratie, captatie, ...