Virtueel event platform

Virtueel event platform

Organiseer je een online evenement? Dan heb je voor je hybride of virtuele evenement een sterk eventplatform nodig. Afhankelijk van je virtuele evenement wil je wellicht ook interactie met het publiek toevoegen en misschien zelfs virtueel netwerken.

Virtueel event platform

Momice

Momice

23 reviews Ouderkerk aan de Amstel

Met Momice alles-in-1 software beheer je als event professional eenvoudig zelf je bezoekersregistratie, mailings, uitnodigingen, event website en event enquêtes vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

Elevently

Elevently

Schrijf review Leusden

De event app voor informatie, communicatie en participatie van deelnemers.

Conference Compass

Conference Compass

Schrijf review Den Haag

Professionele congres apps, lokaal en off-line, maar altijd up-to-date met programma updates. Interactief, persoonlijk, sociaal en een geweldig sponsorplatform.

Savvy Congress

Savvy Congress

Schrijf review Hendrik-Ido-Ambacht

Savvy Congress biedt voor u de oplossing als het gaat om online en hybride evenementen. Met Savvy heeft u een online platform voor uw vergaderingen, bijeenkomsten of andere evenementen. Hierin zit de livestream geïntegreerd en staat interactie centraal.

Aventri

Aventri

Schrijf review Norwalk

etouches is het meest uitgebreide webgebaseerde softwarebeheerplatform voor evenementen dat beschikbaar is. Etouches biedt twee productlijnen genaamd quad en pro, is gebaseerd op een multi-tenant, cloudgebaseerde architectuur die gebruikmaakt van open source-technologie en wordt geleverd als software

Let's Get Digtal

Let's Get Digtal

Schrijf review Groningen

Een complete event experience vanuit je eigen huis. Met Let's Get Digital beleef je online een event alsof je er zelf staat.

Networkapp

Networkapp

Schrijf review Utrecht

De complete evenement-app met mogelijkheden voor agenda, programma, polling & stemmen, waardering & evaluatie, deelnemerslijst, sponsorlijst, plattegrond, evenementinfo, pushmeldingen, nieuwsberichten en meer.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

Digivent online & hybrid events

Digivent online & hybrid events

Schrijf review Hilversum

Met Digivent krijgen je online events écht impact, omdat je voor de deelnemers dezelfde beleving creëert als bij fysieke live events. Digivent biedt een virtueel platform, waar deelnemers bijeenkomen om op interactieve wijze te kijken en luisteren naar sp

Hubilo

Hubilo

Schrijf review Ahmedabad

Hubilo is actief in de evenemententechnologie en is een cloudgebaseerd platform voor evenementenbeheer. Hubilo heeft tot nu toe meer dan 500 evenementen mogelijk gemaakt en is een totaaloplossing voor elk type evenement - of het nu gaat om een conferentie, een seminar, een workshop of een evenement buiten de locatie.

Eventee

Eventee

Schrijf review Brno

App ontworpen om de betrokkenheid van het publiek bij evenementen van welke aard dan ook te vergroten. Evenement-app die de bezoekers graag gebruiken.

Bizzabo

Bizzabo

Schrijf review New York

Eén platform voor persoonlijke, hybride en virtuele evenementen.

WYTH

WYTH

Schrijf review Lugano

WYTH is de cloudoplossing die evenementmakers helpt om op maat gemaakte platforms te bouwen waar het fysieke en digitale naadloos samenkomen.

Eventtia

Eventtia

Schrijf review Paris

Technologie voor evenementbeheer. Uw evenement begint hier. Als u een evenement wilt plannen, online registratie wilt opzetten, uw gastenlijsten wilt beheren, een mooie website wilt bouwen, een mobiele app of meer wilt implementeren, dan kunt u met onze Event Management Technology terecht.

Eventsforce

Eventsforce

Schrijf review London

Cloudgebaseerde software voor evenementenbeheer die duizenden evenementen over de hele wereld mogelijk maakt.

CadmiumCD

CadmiumCD

Schrijf review Forest Hill

Breng uw evenement samen. Met de evenementenbeheersoftware van CadmiumCD kunt u inzendingen verzamelen en beoordelen, sprekers en exposanten beheren en uitzonderlijke ervaringen aan uw bezoekers bieden, allemaal vanuit hetzelfde cloudgebaseerde platform.

meetingplay

meetingplay

Schrijf review Frederick, MD

Visionaire evenemententechnologie voor persoonlijke, virtuele en hybride evenementen. Eén partner om uw beste evenementervaring tot leven te brengen.

Zoom

Zoom

Schrijf review San Jose

Zoom Video Webinars zijn anders dan andere webinar-oplossingen vanwege de ongelooflijke kwaliteit, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en betaalbaarheid.

Evia Events

Evia Events

Schrijf review Ballard

Met Evia kunt u waardevolle evenementcontent vastleggen, streamen, bewerken en delen via innovatieve digitale media-oplossingen.

Online-Onsite Hybrid conference platform

Online-Onsite Hybrid conference platform

Schrijf review Brugge

Online-Onsite brengt livestreams en on-demand presentaties online op een eigen hybrid conference platform. Een hybride versie van een congres is een mix van on-demand presentaties samen met live debatten, aangevuld met Q&A sessies, ...

Guidebook

Guidebook

Schrijf review San Francisco

Virtuele en mobiele oplossingen die betrokkenheid stimuleren, overal.

GTR Event Technology

GTR Event Technology

Schrijf review Charlotte

Flexibele evenemententechnologie en ondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Sinds 1995 hebben Event Planners GTR ™ gekozen vanwege toonaangevende evenemententechnologie, uitzonderlijke service en algehele waarde.

Eventboost

Eventboost

Schrijf review Chiasso

Beheer persoonlijke, hybride en virtuele evenementen met één alles-in-één platform.

Crowdpurr

Crowdpurr

Schrijf review West Covina

Crowdpurr helpt je geweldige mobielgestuurde interactieve ervaringen te creëren voor je virtuele en live evenementen. We bieden live trivia van het publiek, realtime klassementen, live peilingen en sociale muren die Twitter, Instagram en internet integreren.

Glisser

Glisser

Schrijf review London

Glisser is bekroonde presentatiesoftware, een geïntegreerd reactiesysteem voor het publiek en een platform voor gebeurtenisanalyse.

idloom

idloom

Schrijf review Waterloo

Een complete software voor evenementenbeheer en registratie. idloom-events is een complete en professionele softwaretool die alle belangrijke aspecten van evenementenbeheer beheert en automatiseert.

slido

slido

Schrijf review Bratislava

Slido is een bekroond Q & A- en pollingplatform voor evenementen en vergaderingen dat het voor iedereen in het publiek supereenvoudig maakt om hun vraag te stellen.

No Photo Available

Jujama

Schrijf review Kingston

Ons platform biedt een besloten en veilige plek waar uw publiek voor, tijdens en na het evenement met elkaar in contact kan komen.

No Photo Available

eventmaker

Schrijf review Paris

Beheer eenvoudig uw online of real-life evenementen. Ontdek onze evenementensoftware met een alles-in-één online beheerplatform

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.2/10. Gebaseerd op 39 reviews over bedrijven in de categorie 'Virtueel event platform'.
 • Momice

  Momice

  Uitgebreide tool voor events en meer

  Momice biedt ons de perfecte tool voor het organiseren voor events. Door de inzet van Momice hebben wij op grotere schaal events kunnen organiseren en werd dit véél gemakkelijker. Zo wordt het uitnodigings- en ticketing proces simpel ingericht en kun je vanuit één plek mails en surveys opmaken. De eventwebsite is ook naar wens in te richten.

  Alex de Jong - ChipSoft - 05/01/2021

 • Momice

  Momice

  Professionele tool en zó gemakkelijk in gebruik

  Momice is een gemakkelijke tool waarmee je op een professionele manier je events kunt vormgeven. De tool bespaart je als organisator heel veel tijd, maar ook de genodigden hebben er profijt van.

  Daniëlle Bindi - Euretco B.V. - 05/10/2020

 • Momice

  Momice

  Alles in één

  Ik werk nu al een aantal jaren met Momice en ik ben erg tevreden. Voor mijn evenement bieden ze een alles in één pakket, zoals deelnemersregistratie, mailings en deelnemers enquête. Je eventwebsite kan je maken in je eigen (huis)stijl. Met Momice werken is niet moeilijk en als ik er niet uit kom, word ik snel geholpen door de support bij Momice.

  Daphne Jurrien - Maasstad ziekenhuis - 15/09/2020

 • Halito!

  Halito!

  Halito! als registratiepartner Effect Ivent - event voor eventmanagers

  Voor ons jaarlijkse Effect Ivent (personal development, inspiratie en netwerkevent voor eventorganizers) werkten wij samen met registratiepartner Halito!.
  We begaven ons in 'het hol van de leeuw' tussen kritische eventexperts, de lat lag hoog. Samen met Halito! hebben wij een communicatieplan opgezet waarbij een eventwebsite, diverse emails en integratie met NetworkTables is opgetuigd. Dit laatste om ook die tool door de eventorganizers te laten ervaren en zodat men zich vooraf zelf kon 'seaten' voor de diverse workshops waaruit gekozen kon worden.
  De samenwerking is bijzonder soepel verlopen. Snelle, korte communicatielijnen, sterke mate van flexibiliteit en meedenken in een ontspannen sfeer maar met kritische blik op de inhoud/uitvoering.
  Het communicatietraject vooraf heeft er zeker toe bijgedragen dat de zaal vol zat en het event was volgeboekt.
  Op naar de volgende editie samen!

  - Effectivents - 20/05/2019

Virtueel event platform

Organiseer je een online evenement? Dan heb je voor je hybride of virtuele evenement een sterk eventplatform nodig. Afhankelijk van je virtuele evenement wil je wellicht ook interactie met het publiek toevoegen en misschien zelfs virtueel netwerken. Let daarop bij het kiezen van het meest geschikte platform.

Online event software

De meeste platformen hebben video streaming en webinars als core functionaliteit. Kies echter virtuele event software die alle features die je nodig hebt bevat. Zo vermijd je met verschillende tools te moeten werken. Denk aan event registratie, e-mail uitnodigingen, polls, interactie, ...

Jouw 'virtuele event software' in deze lijst?

Voeg jouw bedrijf toe aan dit overzicht en bereik duizenden bezoekers die op zoek zijn naar een online event platform. Het is volledig gratis, waar wacht je dus op?

Tags: online event management, online eventplatform, ...

Filters

Features

Reviews

Advertenties