Online & hybrid event studio's

Online & hybrid event studio's

Event studio nodig voor jouw hybride of jouw online event? Zoek niet langer. Op deze pagina vind je professionele partijen met perfect technisch uitgeruste studio's, camera's, livestream technologie en het geschikte technische personeel om van jouw virtueel event een daverend succes te maken.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

51 reviews Brussels

BluePoint Brussels Conference & Business Centre is de ideale locatie voor seminaries, vergaderingen, presentaties, opleidingen en bedrijfsevenementen: 25 aanpasbare zalen van 2 tot 350 personen, eigen audiovisueel materiaal, ...

Technopolis

Technopolis

Schrijf review Mechelen

Technopolis is een uniek doe-centrum: fun en educatie zijn er op een originele manier verweven en iedereen voelt er zich thuis. Ook bedrijven kunnen zich vinden in dit unieke concept. Uitgegroeid tot een ideale locatie voor evenementen.

NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review Londerzeel

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk

Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.

Skyline Studio's

Skyline Studio's

Schrijf review Lokeren

Skyline studio's ondersteunt jouw online events en corporate films van idee tot eindproduct.

Studio 3hoog

Studio 3hoog

Schrijf review Leuven

Ben jij met jouw bedrijf op zoek naar een ruimte voor het opnemen van al deze digitale projecten? Dan ben je bij Studio 3hoog aan het juiste adres!

Meer resultaten wereldwijd

Jaarbeurs Congressen

Jaarbeurs Congressen

Schrijf review Utrecht

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de onwijs bijzondere en meest inspirerende zalen van Jaarbeurs.

Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review Den Haag

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

Aristo meeting center Amsterdam

Aristo meeting center Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Buiten de hectiek van de drukke binnenstad, nabij de A10 en naast Station Sloterdijk ligt Aristo Amsterdam. Een moderne meetinglocatie met flexibele ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen.

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Schrijf review Amsterdam

Dè congres- en evenementenlocatie midden in Amsterdam. De Beurs van Berlage is één van de mooiste gebouwen van Nederland. Met 20 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, beurzen, evenementen en feestelijke bijeenkomst

Tobacco

Tobacco

Schrijf review Amsterdam

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af!

Experience Event Center

Experience Event Center

Schrijf review Provo

Provo, UT - Het Experience Event Center is dé locatie voor live evenementen en digitale producties.

Studio 21

Studio 21

Schrijf review Hilversum

In Hilversum, het hart van de Nederlandse showbusiness- en televisie-industrie, bestaat welgeteld één plek waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 54 reviews over bedrijven in de categorie 'Online & hybrid event studio's'.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Een geslaagd evenement bij Bluepoint!

|Sybille Lancksweert (SL Event)|28/09/2022

Geweldige ervaring met het Bluepoint-team!
Snel en efficiënt, dit dynamische team was in staat om in een mum van tijd aan onze behoeften te voldoen.
Mijn opdrachtgever was super met het resultaat, en de catering was heerlijk.
Bonuspunt voor de 2 technici die de hele dag mega-efficiënt waren, allemaal met een glimlach!
Een waar genoegen.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Een geslaagd evenement dankzij hun hoogwaardige technische uitrusting

|Maria Jose Aldanas (FEANTSA)|25/07/2022

We kozen voor het BluePoint Conference Center vanwege de technische uitrusting. De meeste zalen zijn ook uitgerust met vertaalcabines, wat nodig was voor simultaanvertaling. We waardeerden de aanwezigheid van een medewerker van de technische ondersteuning gedurende de dag. Dankjewel!
Ons evenement vond plaats over een volledige dag met een plenaire zaal in de ochtend en workshops in de middag. Hoewel ons evenement face-to-face was, moesten twee mensen via zoom spreken.
We hebben besloten om verschillende zalen te huren waarvan de capaciteit en indeling variëren, waardoor we ons konden aanpassen aan het aantal ingeschreven personen, maar ook aan de doelstellingen van elke sessie.
Het centrum bood ons ook diensten aan zoals het printen van informatiepanelen en het aangeven van de locatie van elke kamer.
Rest ons alleen nog het menselijke team te bedanken dat heeft bijgedragen aan het succes van ons evenement.
😄

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

Bedrijfsevenement - juni 2022

|Fabian Van Boterdael (#NICECOM)|20/06/2022

Eerste samenwerking met het Bluepoint Brussels-team en wat kan ik zeggen behalve dat alles absoluut perfect was. Een uiterst responsief, fantasierijk, flexibel team... En wat te denken van de catering, een traktatie zowel voor de kwaliteit van de producten als voor de vriendelijkheid en welwillendheid van het personeel.
Een van de beste ervaringen als organisator van evenementen.

BluePoint Brussels

BluePoint Brussels

BELFertil - General Assembly

|Vinciane Gervais (Belplant / BELFertil / Bioplus-Probois / ABPB-BVHB)|09/06/2022

Iedereen van het BluePoint Brussels-Team heeft geholpen om van onze vergadering een succes te maken. Van harte bedankt!

Online & hybrid event studio's

Of je nu een hybrid event, een professionele webinar, tv-talkshow, concert of personeelsfeest doet, deze event studio's kunnen volledig afgestemd worden naar jouw wensen als organisator! Er is heel wat mogelijk.

Er zijn multifunctionele event studio's op de markt met verschillende honderden meters waar podium en (fysiek) publiek op kan. De look & feel van deze livestream studio's zijn in een handomdraai aan te passen aan jouw wensen. Het zijn livestream studio's die beschikken over professionele belichting en AV-infrastructuur zoals indrukwekkende led walls om de online beleving van jouw online event zo optimaal mogelijk te maken.

Terwijl je je publiek op je online events platform ontvangt, zijn er in digital event studio's vaak ook mogelijkheden om je fysieke gasten fullservice in te ontvangen. Denk aan faciliteiten zoals vergaderlocaties en catering maar de backstage kan ook uitgerust zijn met productielokalen, VIP-ontvangstruimtes, make-up rooms, opslagruimtes, ...

Er zijn ook greenkey studio's met één of meerdere groene wanden die je door high tech software vervangt door schermvullende virtuele achtergronden. Weerom met één doel: de online beleving zo wow mogelijk te maken voor je publiek. En er bestaan ook thematische event studio's die ingericht zijn als interviewruimte, lounge of keuken. Die kunnen helemaal ingericht worden in de huisstijl van je bedrijf.

Er zijn zelfs event studio's die specifiek georganiseerd zijn als podcast studio om podcasts in op te nemen. Als je een podcast wil opnemen, zonder dat je een investering wil doen om alle podcast apparatuur aan te schaffen, dan is het slim om een podcast studio te huren. Je kan er terecht met een kleine groep of zelfs een groter gezelschap.

Make the magic happen tijdens jouw online event

Ondertussen weten we wat het geheim is van een succesvol digital event in een livestream studio. Prikkel de online beleving van je deelnemers door gebruik te maken van interactie. Zo zorg je er namelijk voor dat je publiek zich betrokken en geconnecteerd voelt en van het begin tot het einde geboeid blijft kijken.

Geen statische beelden dus. In de online event studio's kun je werken met meerdere camera's en met picture in picture of beeld-in-beeld technieken. En afhankelijk van je eventconcept, schakel moderatoren of hosts in, neem live interviews af, organiseer panel debatten of live polling. Ondersteun je keynotes met grafische animaties en wissel je plenaire sessies af met online break-outs. Het is allemaal mogelijk vanuit jouw youtube streaming studio of facebook livestream studio.

Event studio op jouw locatie

Ga je een event studio bij je op het bedrijf of op een andere locatie inrichten? Ook dat kan, als je over de nodige ruimte beschikt. Dan heb je nood aan een professionele partij die zorgt voor een virtueel event platform en die daarnaast ook voor een naadloze livestreaming zorgt.

Jij zoekt een event studio?

Een event studio selecteren is heel wat eenvoudiger dan je denkt. Je hoeft er om te beginnen niet het hele internet voor af te speuren, maar gewoon door gebruik te maken van onderstaande lijst. Door de filters in te zetten, kun je je zoektocht naar de geschikte virtual event studio voor jouw live event verder verfijnen. En de kwaliteit van deze studio's? Lees de geverifieerde reviews, die helpen je een slimme keuze te maken en de juiste partner online event studio te selecteren.

Jouw event studio staat nog niet in deze lijst?

Kansen moet je pakken. En dit is zo een kans. Door je bedrijfspagina op eventplanner.net aan te maken, loop je in het oog van duizenden event planners die elke dag online op zoek zijn naar een studio voor een online event. Een bedrijfspagina aanmaken is heel eenvoudig, een wervende tekst en sprekende foto's zijn de basis. Maar nog meer goed nieuws, het is ook helemaal gratis. Wil je daarnaast nog meer marketing opportuniteiten verkennen? Neem contact met ons op. Onze marketing experten staan voor je klaar om jouw hybrid event studio nog beter in the picture te zetten.

Tags: ...