Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

  • Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam, Nederland

Midden in het hart van Amsterdam, aan het Damrak, ligt één van de meest gewilde congreslocaties: de Beurs van Berlage. Dit monument van handel uit 1903, waar de geschiedenis in elk detail voelbaar is, onderscheidt zich door haar hoge niveau van gastvrijheid, service en kwaliteit voor haar gasten.

 

De Beurs van Berlage is een inspirerende congreslocatie in het hart van Amsterdam en bovenal een congreslocatie met een verhaal. Dit monument van handel uit 1903, waar de geschiedenis in elk detail voelbaar is, biedt als locatie uw congres alles wat u mogelijk kunt wensen. Het congresgebouw is het meest centraal gelegen van alle congreslocaties in Amsterdam en Nederland en op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station, meerdere parkeergarages en op 15 minuten van Schiphol international airport.

 

Of het nu gaat om een publieksevenement, congres, concert, festival, diner, vergadering, symposium of tentoonstelling - met zoveel zalen en mogelijkheden is de Beurs van Berlage al snel dé ideale plek om andere mensen te ontmoeten. Dit hoogtepunt van de Nederlandse architectuur combineert haar rijke geschiedenis met moderne, state-of-the-art technologie. Vele grote namen gingen u voor, vindt uw volgende inspirerende meeting bij ook ons plaats?

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

Reviews over Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Er zijn (nog) geen reviews over Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Wifi
 
Aantal personen
 
Bereikbaarheid
 
Omgeving
 
Catering locatie
 
Faciliteiten