Beurshal

Een beurshal kiezen om je volgende beurs te organiseren? Speciaal voor jou hebben we een praktische lijst opgesteld van de belangrijkste beurshallen en beurslocaties met alle nodige faciliteiten.

AED Studios

AED Studios

10 reviews Lint

Welkom bij AED Studios, de ideale locatie voor uw volgende business event. AED Studios biedt alle faciliteiten om uw gasten te entertainen in het meest complete mediacenter van Europa.

Antwerp Expo

Antwerp Expo

Schrijf review Antwerpen

Antwerp Expo Meeting Center, ruimte voor zaken... en zoveel meer. Hier worden ideeën werkelijkheid. Wij bieden u een sfeervol kader dat zich perfect leent voor zowel zakelijke als ontspannende activiteiten.

Namur Expo

Namur Expo

Schrijf review Namen

Namur Expo, aux cœur de la région Wallonne.

Flanders Expo

Flanders Expo

Schrijf review Gent

Organiseert u een seminarie of bedrijfsfeest? Of beide? Welkom in FLEX Meeting Center. Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

Nekkerhal - Brussels North

Nekkerhal - Brussels North

Schrijf review Mechelen

Nekkerhal Brussels North is een multifunctionele beurshal met een oppervlakte van meer dan 18.000 m².

Kursaal Oostende

Kursaal Oostende

Schrijf review Oostende

Business en entertainment met zicht op zee.

ICC international convention center ghent

ICC international convention center ghent

Schrijf review Gent

ICC ghent gelegen in het Citadelpark heeft vele troeven. Met een auditorium tot 1000 personen en nog 25 polyvalente zalen liggen zowel kleine als grote evenementen voor de hand: congressen, meetings, persconferenties, seminaries, happenings, ...

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Schrijf review Antwerpen

Waagnatie Expo & Events is een karaktervolle oude opslagloods die oneindig veel mogelijkheden biedt: een ideaal blanco canvas voor uw event!

Technopolis

Technopolis

Schrijf review Mechelen

Technopolis is een uniek doe-centrum: fun en educatie zijn er op een originele manier verweven en iedereen voelt er zich thuis. Ook bedrijven kunnen zich vinden in dit unieke concept. Uitgegroeid tot een ideale locatie voor evenementen.

Brussels Kart

Brussels Kart

Schrijf review Groot-Bijgaarden

Brussels Kart Expo is de ideale Event&Expo locatie, strategisch perfect gelegen naast E40 èn Brusselse ring met een grote aanpalende parking (2500pl). De combinatie van enerzijds meeting en expohallen voor uw company events en personeelsfeesten (klein en

Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo

Schrijf review Kortrijk

Met 40000m² goed uitgeruste hallen oppervlakte, is Kortrijk Xpo de ideale locatie voor je event. Van een persvoorstelling tot een personeelsfeest, van een publieksevenement tot een vakbeurs, alles kan!

Brussels Expo

Brussels Expo

Schrijf review Brussel

Brussels Expo is uniek! Achter de historische architectuur van Brussels Expo, schuilt er een succesvolle mix innovatieve technologieën uit de 21e eeuw.

NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review Londerzeel

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

Dome Eventhall

Dome Eventhall

Schrijf review Brussel

Located on the roof of the shopping district Docks Bruxsel, the exceptional venue completely revolutionizes the approach of events. Its atmosphere is favorable to moments of fun and conviviality.

Eventhal Den Oven

Eventhal Den Oven

Schrijf review Boom

U zoekt een nieuwe exclusieve eventlocatie? Maak een afspraak en bezoek dan meteen vrijblijvend 'Den Oven'!

de Peignage

de Peignage

Schrijf review Eeklo

Feestzalen op een unieke historische locatie. De gebouwen in Eeklo van de voormalige wolkammerij de Peignage zijn ideaal voor het organiseren van jouw feest of event

Studio Manhattan

Studio Manhattan

Schrijf review Leuven

De Hoorn in Leuven breidt zijn gamma van inspirerende feestlocaties uit en ontfermt zich nu ook over de iconische club en televisiestudio Studio Manhattan aan de hippe stadswijk, de Vaartkom in Leuven.

De Hoorn

De Hoorn

Schrijf review Leuven

Wie De Hoorn zegt, zegt Stella Artois. Oké, je aandacht hebben we. Brouwerij De Hoorn bestaat sinds 1923, waar de eerste Stella Artois werd gebrouwen, getapt en gedronken.

Albert Hall Brussels

Albert Hall Brussels

Schrijf review Brussel

Gelegen in het hart van Brussel, op een steenworp afstand van de Europese instellingen en gemakkelijk bereikbaar vanaf de kleine ring rond het stadscentrum, is het Albert Hall-complex de ideale plek om uw evenementen te organiseren.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review Hasselt

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

NürnbergMesse

NürnbergMesse

Schrijf review Nürnberg

Wij bieden u de perfecte locatie voor elk soort evenement, of het nu gaat om een vakbeurs, congres of een ander soort evenement dat u wilt houden. Ontdek het brede scala aan beschikbare opties in onze serviceportfolio!

San Marco Village bv

San Marco Village bv

12 reviews Schelle

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsevent of personeelsfeest? San Marco Village biedt u bovenop de gethematiseerde zalen een perfecte service en een verzorgde catering voor uw evenement.

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

Kusttheater 't Colisée

Kusttheater 't Colisée

Schrijf review Blankenberge

Het Kusttheater 't Colisée is een opvallende en speciale locatie in Blankenberge die tot de verbeelding spreekt. Deze in eer herstelde theaterzaal is zoveel meer dan een gewoon theater, het is feestlocatie met twee polyvalente zalen.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best

Eventcentre Aquabest is een multifunctionele evenementenlocatie gelegen aan de plas van Aquabest.  Met een oppervlakte met ruim 1800m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie.

Brumalu Logistics - Willebroek

Brumalu Logistics - Willebroek

Schrijf review Willebroek

Tijdelijke accommodatie voor beurzen of outletverkopen. Een tijdelijke expositie, een beurs of verkoop, of juist extra vloeroppervlakte nodig? Of het nu een grote of kleine beurs betreft, Brumalu biedt u snel een beursaccommodatie afgestemd op uw wensen.

AGB 't Bau-huis

AGB 't Bau-huis

Schrijf review Sint-Niklaas

't Bau-huis is de ideale evenementen locatie gelegen in centrum Sint-Niklaas. Deze oude loods in bevindt zich tussen Antwerpen en Gent is het makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parking).

Ha Concerts

Ha Concerts

Schrijf review Gent

Op zoek naar een zaal voor je evenement? Seminaries, beurzen, congressen, concerten, theater- en filmvoorstellingen, muziekopnames, persconferenties, lezingen, recepties, workshops, ... het kan allemaal in Handelsbeurs Concertzaal.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 22 reviews over bedrijven in de categorie 'Beurshal'.

San Marco Village bv

San Marco Village bv

Geslaagde evenementen bij San Marco Village

|Luc De Kimpe (Unit-T)|14/11/2019

Heel mooie exclusieve locatie om iedereen te verbazen. Mooie thematische zalen en een indrukwekkende piazza. Je waant je op een Italiaans dorpsplein.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Alle vragen lossen ze wel op. Goede communicatie met de zaalmanager en verantwoordelijken.
De mensen van San Marco maken ook duidelijke afspraken en denken mee om van uw feest een geslaagd evenement te maken.
Uiterst verzorgde en lekkere maaltijden. Op een avond in San Marco heeft niemand iets te kort.

San Marco Village bv

San Marco Village bv

Waar voor je geld

|Inez Senecaut (PMC vzw - vereniging voor people managers en HR p)|01/11/2019

Meer dan 20 jaar ervaring met verschillende locaties maar ik kan met 200% voldoening zeggen dat San Marco Village en haar mensen een fantastisch gevoel en beleving geven.
De service en flexibiliteit die de mensen aan boord leggen is uitzonderlijk goed. Ook kwalitatief is het eten zeer lekker en mooi gepresenteerd. Afhankelijk van je stijl heb je keuze uit een aantal zalen; deze beschikken echter standaard niet over de modernste technologie en ook de verlichting voor opnames en fotografie is niet optimaal. Maar desondanks deze zaken is san Marco Village nog steeds mijn favoriet.
Het is écht "waard voor zijn geld" met kwalitatief goede service en lekkere food. :)

San Marco Village bv

San Marco Village bv

SD Worx Dag van de Payroll Professional 2019 was succes dankzij goede service San Marco Village

|Geert Vervaet (SD Worx Staffing Solutions - Experts in Payrolling)|22/10/2019

Tweede jaar op rij organiseerden we onze Dag van de Payroll Professional in San Marco Village. Niet minder dan 600 payroll professionals kregen een gevarieerd aanbod van workshops, key notes, optredens, infostands, ... in een mooi decor én voorzien van lekker eten en drinken.
Iedere keer weet de ploeg van San Marco me enorm te charmeren met hun professionele en pro-actieve aanpak, kwalitatieve catering, vriendelijke bediening en oog voor detail. Het San Marco team denkt met je mee en weet voor ieder probleem een gepaste oplossing. Super!

San Marco Village bv

San Marco Village bv

Voor herhaling vatbaar!

|Annick Plasria (DHL Express)|17/10/2019

Onze vergadering/workshops en avondactiviteit (bowling) zijn vlekkeloos verlopen en we wensen dan ook het voltallige San Marco Village team hiervoor te bedanken! Alle medewerkers zijn uiterst professioneel, flexibel en super vriendelijk. De zalen zijn zeer comfortabel en hebben een aanpalend terras wat mooi meegenomen is zeker in de zomer. De catering is eveneens uiterst verzorgd en lekker. Het was voor ons de eerste keer maar ik kan deze locatie zeker aanbevelen.. Top en dank je wel !

Beurshal

Een beurshal huren

Je gaat een beurs organiseren en je bent op zoek naar een gepaste beurslocatie? Een beurshal huren en een beurs organiseren vergt best wel wat voorbereiding. Allereerst, wat is het doel van je event? Je weet het: ‘no goals, no glory’! Wil je een bepaalde boodschap overbrengen? Wil je dat je bezoekers gaan netwerken? Zijn er andere doelstellingen die je wil bereiken? Zorg dat je ook helder hebt voor wie jij je beurs wil organiseren. Wat is je doelgroep? Een ander belangrijk onderdeel bij het organiseren van een beurs en het huren van een beurslocatie is je budget. Hoeveel kun je besteden? Komt dat overeen met de ingeschatte kosten? De sfeer die de locatie uitademt is van groot belang voor het imago dat je uitstraalt. Ga voordat je je beurshal kiest daarom meerdere locaties een bezoekje brengen en zie de mogelijkheden volop in actie.

Tijdens een plaatsbezoek aan een beurslocatie hou je je ogen en oren goed open en neem je best je checklist mee waar je beurshal aan moet voldoen zodat je alles vlotjes kunt laten functioneren. Hoeveel ruimtes of zalen zijn er beschikbaar en voldoet de capaciteit? Welk is de technische infrastructuur die aanwezig is (elektriciteit, wifi, internet, audiovisuele installaties, microfoons, verlichting, verwarming, airco enzovoort). Kun je catering verzorgen in de beurshal? Is de beurslocatie makkelijk bereikbaar? Zijn er genoeg parkeerplekken en fietsenrekken en kom je er gemakkelijk met het openbaar vervoer?

Bevraag het management van de beurslocatie uitgebreid: zij kennen de locatie van binnen en van buiten en komen vaak met creatieve ideeën!

Organiseer je aansluitend op je beurs ook een congres? Misschien is een congreslocatie of evenementenlocatie ook een alternatief.

Beurshallen groot of klein

Geen beurs is dezelfde. Sommigen van deze events vinden plaats in kleine, gezellige evenementenruimtes, terwijl andere organisatoren op zoek zijn naar grote hallen waar duizenden bezoekers ontvangen kunnen worden. De ene organisator wil een zakelijke uitstraling, de andere een beurscomplex dat een industriële atmosfeer heeft. Gelukkig bestaat er een bijzonder groot aanbod in beurslocaties. In de lijst hierboven vind je gegarandeerd een passende beurshal voor jouw beurs.

De perfecte beurshal voor jouw beurs

Hieronder vind je een groot aanbod beurshallen en beurslocaties. Met de filters selecteer je opties zodat je nog meer informatie kunt verkrijgen. Met een perfecte voorbereiding op onze website wordt jouw beurs immers een eclatant succes.

Ontbreekt jouw beurslocatie nog in deze lijst?

Zonde! Ga nu aan de slag: je kunt immers gratis een link aan dit handige overzicht toevoegen. Wij bieden bovendien diverse advertentiemogelijkheden aan om jouw bijzondere beurshal extra in de verf te zetten. Zo kun je nog gemakkelijker talloze eventorganisatoren bereiken die op zoek zijn naar een beurslocatie voor hun volgende beurs.

Tags: beurshal, beurslocatie, beursgebouw, beursgebouw verhuur, beurshallen, beursgebouw huren, beurshal verhuur, verhuur beurshal, beursgebouwen, verhuur beursgebouw, locatie beurs, beurzen locatie, locatie beurzen, hallen beurzen, beurs hallen, infobeurs ruimte, beurs locatie, locatie vakbeurs, beurslocatie in zuid holland, locatie publieksbeurs, beurslocatie utrecht, beurslocatie amsterdam, beurslocatie brussel, vakbeurs locatie, beurshal huren, beurslocatie den haag, beurslocatie randstad, beurshall, ...