Beurshal

Een beurshal selecteren om je volgende beurs te organiseren? We stelden een praktische lijst voor je samen van de belangrijkste beurshallen en beurslocaties met alle nodige faciliteiten.

AED Studios

AED Studios

10 reviews Lint

Welkom bij AED Studios, de ideale locatie voor uw volgende business event. AED Studios biedt alle faciliteiten om uw gasten te entertainen in het meest complete mediacenter van Europa.

Antwerp Expo

Antwerp Expo

Schrijf review Antwerpen

Antwerp Expo Meeting Center, ruimte voor zaken... en zoveel meer. Hier worden ideeën werkelijkheid. Wij bieden u een sfeervol kader dat zich perfect leent voor zowel zakelijke als ontspannende activiteiten.

Namur Expo

Namur Expo

Schrijf review Namen

Namur Expo, aux cœur de la région Wallonne.

Flanders Expo

Flanders Expo

Schrijf review Gent

Organiseert u een seminarie of bedrijfsfeest? Of beide? Welkom in FLEX Meeting Center. Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

Nekkerhal - Brussels North

Nekkerhal - Brussels North

Schrijf review Mechelen

Nekkerhal Brussels North is een multifunctionele beurshal met een oppervlakte van meer dan 18.000 m².

Jaarbeurs Events

Jaarbeurs Events

Schrijf review Utrecht

Het Event & Exhibition Centre is door de jaren heen gebruikt voor talloze verschillende evenementen, zoals B2B en B2C beurzen, feesten, congressen, concerten, festivals en uitreikingen.

Kursaal Oostende

Kursaal Oostende

Schrijf review Oostende

Business en entertainment met zicht op zee.

Hotel Papendal

Hotel Papendal

Schrijf review Arnhem

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam

Rotterdam Ahoy is een unieke, multifunctionele accommodatie die al ruim 45 jaar een podium biedt voor live communicatie, business en entertainment.

ICC international convention center ghent

ICC international convention center ghent

Schrijf review Gent

ICC ghent gelegen in het Citadelpark heeft vele troeven. Met een auditorium tot 1000 personen en nog 25 polyvalente zalen liggen zowel kleine als grote evenementen voor de hand: congressen, meetings, persconferenties, seminaries, happenings, ...

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Schrijf review Antwerpen

Waagnatie Expo & Events is een karaktervolle oude opslagloods die oneindig veel mogelijkheden biedt: een ideaal blanco canvas voor uw event!

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

Brussels Kart

Brussels Kart

Schrijf review Groot-Bijgaarden

Brussels Kart Expo is de ideale Event&Expo locatie, strategisch perfect gelegen naast E40 èn Brusselse ring met een grote aanpalende parking (2500pl). De combinatie van enerzijds meeting en expohallen voor uw company events en personeelsfeesten (klein en

Hangaar2

Hangaar2

Schrijf review Katwijk

Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een industriële hangaar van 2450m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt.

De Broodfabriek

De Broodfabriek

Schrijf review Rijswijk

De Broodfabriek Expo & Eventcenter is een verrassende aangeklede industriële evenement-, congres,- en beurslocatie met een uitstekende bereikbaarheid in de Randstad.

Kortrijk XPO bv

Kortrijk XPO bv

Schrijf review Kortrijk

Met 40000m² goed uitgeruste hallen oppervlakte, is Kortrijk Xpo de ideale locatie voor je event. Van een persvoorstelling tot een personeelsfeest, van een publieksevenement tot een vakbeurs, alles kan!

Docks Dome

Docks Dome

Schrijf review Brussel

Located on the roof of the shopping district Docks Bruxsel, the exceptional venue completely revolutionizes the approach of events. Its atmosphere is favorable to moments of fun and conviviality.

Brussels Expo

Brussels Expo

Schrijf review Brussel

Brussels Expo is uniek! Achter de historische architectuur van Brussels Expo, schuilt er een succesvolle mix innovatieve technologieën uit de 21e eeuw.

De Kruitfabriek

De Kruitfabriek

Schrijf review Vilvoorde

De Kruitfabriek is een plek waar iedereen welkom is en waar er steeds iets te beleven valt. Artiesten vinden er een atelier, muziekgroepen een repetitieruimte en individuen een (soms...) rustige plek. Expo’s, lezingen, concerten, feestjes, marktjes, ...

NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review Londerzeel

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage

Schrijf review Amsterdam

Dè congres- en evenementenlocatie midden in Amsterdam. De Beurs van Berlage is één van de mooiste gebouwen van Nederland. Met 20 multifunctionele zalen een perfecte locatie voor vergaderingen, congressen, beurzen, evenementen en feestelijke bijeenkomst

RAI Amsterdam

RAI Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Amsterdam RAI. Internationaal Convention centre voor de organisatie van congressen, vergaderingen, beurzen, theater en evenementen.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review Hasselt

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Beursgebouw Eindhoven bv

Beursgebouw Eindhoven bv

Schrijf review Eindhoven

Beursgebouw Eindhoven is de ideale locatie voor vak- en consumentenbeurzen, concerten, festivals, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen.

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer

Schrijf review Vijfhuizen

Expo Haarlemmermeer biedt een onverwachte rust in de Randstad. Met de unieke glazen dakconstructie profiteert u van veel lichtinval tijdens uw evenement.

Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn

Schrijf review Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn is een multifunctionele evenementenlocatie die sportiviteit en zakelijke ambitie uitademt in een moderne locatie in het midden van het land.

Zeelandhallen Goes

Zeelandhallen Goes

Schrijf review Goes

Zeelandhallen Goes is een multifunctionele evenementenlocatie voor beurzen, congressen en andere evenementen met ruim 15.000 m2 en een goede bereikbaarheid vanuit Vlaanderen.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Al jaren bewijst de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, als één van de grootste evenementenlocatie, dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer.

IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle

Schrijf review Zwolle

IJsselhallen Zwolle is één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Noordoost-Nederland. Begin klein en groei tot ongekende grootte dankzij de veelzijdigheid bij IJsselhallen Zwolle!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 22 reviews over bedrijven in de categorie 'Beurshal'.

San Marco Village

San Marco Village

Geslaagde evenementen bij San Marco Village

|Luc De Kimpe (Unit-T)|14/11/2019

Heel mooie exclusieve locatie om iedereen te verbazen. Mooie thematische zalen en een indrukwekkende piazza. Je waant je op een Italiaans dorpsplein.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Alle vragen lossen ze wel op. Goede communicatie met de zaalmanager en verantwoordelijken.
De mensen van San Marco maken ook duidelijke afspraken en denken mee om van uw feest een geslaagd evenement te maken.
Uiterst verzorgde en lekkere maaltijden. Op een avond in San Marco heeft niemand iets te kort.

San Marco Village

San Marco Village

Waar voor je geld

|Inez Senecaut (PMC vzw - vereniging voor people managers en HR p)|01/11/2019

Meer dan 20 jaar ervaring met verschillende locaties maar ik kan met 200% voldoening zeggen dat San Marco Village en haar mensen een fantastisch gevoel en beleving geven.
De service en flexibiliteit die de mensen aan boord leggen is uitzonderlijk goed. Ook kwalitatief is het eten zeer lekker en mooi gepresenteerd. Afhankelijk van je stijl heb je keuze uit een aantal zalen; deze beschikken echter standaard niet over de modernste technologie en ook de verlichting voor opnames en fotografie is niet optimaal. Maar desondanks deze zaken is san Marco Village nog steeds mijn favoriet.
Het is écht "waard voor zijn geld" met kwalitatief goede service en lekkere food. :)

San Marco Village

San Marco Village

SD Worx Dag van de Payroll Professional 2019 was succes dankzij goede service San Marco Village

|Geert Vervaet (SD Worx Staffing Solutions - Experts in Payrolling)|22/10/2019

Tweede jaar op rij organiseerden we onze Dag van de Payroll Professional in San Marco Village. Niet minder dan 600 payroll professionals kregen een gevarieerd aanbod van workshops, key notes, optredens, infostands, ... in een mooi decor én voorzien van lekker eten en drinken.
Iedere keer weet de ploeg van San Marco me enorm te charmeren met hun professionele en pro-actieve aanpak, kwalitatieve catering, vriendelijke bediening en oog voor detail. Het San Marco team denkt met je mee en weet voor ieder probleem een gepaste oplossing. Super!

San Marco Village

San Marco Village

Voor herhaling vatbaar!

|Annick Plasria (DHL Express)|17/10/2019

Onze vergadering/workshops en avondactiviteit (bowling) zijn vlekkeloos verlopen en we wensen dan ook het voltallige San Marco Village team hiervoor te bedanken! Alle medewerkers zijn uiterst professioneel, flexibel en super vriendelijk. De zalen zijn zeer comfortabel en hebben een aanpalend terras wat mooi meegenomen is zeker in de zomer. De catering is eveneens uiterst verzorgd en lekker. Het was voor ons de eerste keer maar ik kan deze locatie zeker aanbevelen.. Top en dank je wel !

Beurshal

Een beurshal huren

Je gaat een beurs organiseren en je bent op zoek naar een gepaste beurslocatie? Een beurshal huren en een beurs organiseren vergt best wel wat voorbereiding. Allereerst, wat is het doel van je event? Je weet het: ‘no goals, no glory’! Wil je een bepaalde boodschap overbrengen? Wil je dat je bezoekers gaan netwerken? Zijn er andere doelstellingen die je wil bereiken? Zorg dat je ook helder hebt voor wie jij je beurs wil organiseren. Wat is je doelgroep? Een ander belangrijk onderdeel bij het organiseren van een beurs en het huren van een beurslocatie is je budget. Hoeveel kun je besteden? Komt dat overeen met de ingeschatte kosten? De sfeer die de locatie uitademt is van groot belang voor het imago dat je uitstraalt. Ga voordat je je beurshal kiest daarom meerdere locaties een bezoekje brengen en zie de mogelijkheden volop in actie.

Tijdens een plaatsbezoek aan een beurslocatie hou je je ogen en oren goed open en neem je best je checklist mee waar je beurshal aan moet voldoen zodat je alles vlotjes kunt laten functioneren. Hoeveel ruimtes of zalen zijn er beschikbaar en voldoet de capaciteit? Welk is de technische infrastructuur die aanwezig is (elektriciteit, wifi, internet, audiovisuele installaties, microfoons, verlichting, verwarming, airco enzovoort). Kun je catering verzorgen in de beurshal? Is de beurslocatie makkelijk bereikbaar? Zijn er genoeg parkeerplekken en fietsenrekken en kom je er gemakkelijk met het openbaar vervoer?

Bevraag het management van de beurslocatie uitgebreid: zij kennen de locatie van binnen en van buiten en komen vaak met creatieve ideeën!

Organiseer je aansluitend op je beurs ook een congres? Misschien is een congreslocatie of evenementenlocatie ook een alternatief.

Beurshallen groot of klein

Geen beurs is dezelfde. Sommigen van deze events vinden plaats in kleine, gezellige evenementenruimtes, terwijl andere organisatoren op zoek zijn naar grote hallen die duizenden bezoekers kunnen ontvangen. De ene organisator wil een zakelijke uitstraling, de andere een beurscomplex dat een industriële atmosfeer heeft. Gelukkig bestaat er een bijzonder groot aanbod in beurslocaties. In de lijst hierboven vind je gegarandeerd een passende beurshal voor jouw beurs.

De perfecte beurshal voor jouw beurs

Hieronder vind je een groot aanbod beurshallen en beurslocaties. Met de filters selecteer je opties zodat je nog meer informatie kunt verkrijgen. Met een perfecte voorbereiding op onze website wordt jouw beurs immers een eclatant succes.

Ontbreekt jouw beurslocatie nog in deze lijst?

Zonde! Ga nu aan de slag: je kunt immers gratis een link aan dit handige overzicht toevoegen. Wij bieden bovendien diverse advertentiemogelijkheden aan om jouw bijzondere beurshal extra in de verf te zetten. Zo kun je nog gemakkelijker talloze eventorganisatoren bereiken die op zoek zijn naar een beurslocatie voor hun volgende beurs.

Tags: beurshal, beurslocatie, beursgebouw, beurshallen, beursgebouw verhuur, beursgebouw huren, beursgebouwen, verhuur beursgebouw, beurshal verhuur, verhuur beurshal, locatie beurs, beurzen locatie, locatie beurzen, hallen beurzen, beurs hallen, infobeurs ruimte, locatie vakbeurs, beurs locatie, beurslocatie in zuid holland, beurslocatie brussel, vakbeurs locatie, locatie publieksbeurs, beurslocatie utrecht, beurslocatie amsterdam, beurshal huren, beurslocatie den haag, beurshall, beurslocatie randstad, ...