Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

  • Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader. Koppel hieraan onze niet aflatende passie voor fijne catering en flexibele service en uw event wordt gegarandeerd een waar succes!

 

1. Vlotte bereikbaarheid

Op slechts 2 minuten van de afrit van de E17, weg van alle drukke verkeersaders vindt u het compleet vernieuwde en uitgebreide Kortrijk Xpo Meeting Center. Eens ter plaatse zorgt de ruime parking van 2.500 wagens ervoor dat u moeiteloos vlakbij een parkeerplaatsje vindt.

 

2. Perfecte infrastructuur

Ziet u het groots of houdt u het liever gezellig, Kortrijk Xpo Meeting Center heeft voor u de juiste aangepaste ruimte. De strakke en smaakvolle lobby zorgt ervoor dat uw gasten zich onmiddellijk welkom voelen. De 4 MC-zalen zijn modulair en worden aangepast aan uw noden. Zaal XXL is met haar 2000 m² en haar doorgedreven functionaliteit dan weer perfect voor een startende beurs, een modeshow, congres, productvoorstelling, etc. De technische troeven van deze zaal kunnen niet genoeg benadrukt worden; de flexibele verduistering, de volwaardige opbouwpoort, de in hoogte en lichtsterkte verstelbare lichtarmaturen, etc zorgen ervoor dat deze zaal een unicum is in West-Vlaanderen! Volstaat 2000 m² niet voor het project dat u in gedachten had? Geen nood, door de synergie met de aanpalende Xpo hallen, vindt u steeds de nodige ruimte!

 

3. Flexibele service en fijne catering

Onze medewerkers denken met u mee in het hele traject van conceptbepaling tot het eigenlijke event. Wij werken een cateringvoorstel uit op uw maat en budget. Door nauw overleg slagen we er steevast in van uw event een succes te maken!

Reviews over Kortrijk Xpo Meeting Center

Er zijn (nog) geen reviews over Kortrijk Xpo Meeting Center. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Kortrijk Xpo Meeting Center

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 1000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie