header

Evenementenlocaties in Kortrijk

De origineelste evenementenlocaties in Kortrijk vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Kortrijk!

Evenementenlocaties in Kortrijk

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review 1 km

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kortrijk XPO bv

Kortrijk XPO bv

Schrijf review 1 km

Met 40000m² goed uitgeruste hallen oppervlakte, is Kortrijk Xpo de ideale locatie voor je event. Van een persvoorstelling tot een personeelsfeest, van een publieksevenement tot een vakbeurs, alles kan!

Safari Studios event space

Safari Studios event space

Schrijf review 1.5 km
AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review 1.8 km

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review 2.6 km
Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review 12.3 km
Ballroom

Ballroom

Schrijf review 13.4 km

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review 13.6 km

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Barcelo

Barcelo

Schrijf review 18.2 km

Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest.

Evenementenlocaties in Kortrijk

Op zoek naar een evenementenlocatie in Kortrijk? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle evenementenlocaties in Kortrijk (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Kortrijk

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Kortrijk. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Kortrijk. Voor 'evenementenlocatie Kortrijk' hebben we momenteel 9 opties.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie West-Vlaanderen, Congreslocatie in Kortrijk, Feestzalen in Kortrijk, Trouwlocaties in Kortrijk, Vergaderzalen in Kortrijk

Filters

Sorteer op afstand

Rond Kortrijk

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties