Skyline Park

Skyline Park

  • Ambachtenstraat 33, 8870 Izegem, België

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie

 

Een event draait in de eerste plaats om de belevenis en daarbij speelt de locatie een cruciale rol. Onze unieke en inspirerende Event Space is gelegen op 40 meter hoogte en biedt jou en je gasten een fenomenaal uitzicht over de wijde omgeving. De spectaculaire ruimtes zijn uiterst flexibel en hebben de meest moderne apparatuur in huis om een blijvende indruk na te laten. Creëer de ultieme ervaring die je genodigden nooit zullen vergeten en garandeer zo het succes van je onderneming of initiatief.

 

Welke ruimte je ook kiest, je kan steeds gebruik maken van de ruime parking, een stijlvolle ontvangstbalie met welkomstschermen, technische ondersteuning en supersnel internet.

 

 

SkyTheater

 

Deze grote seminarieruimte met een maximumcapaciteit van 200 personen heeft een volledig uitgeruste licht- en geluidsinstallatie. De vele hoge glaspartijen staan je toe te genieten van het unieke uitzicht vanop 40 meter hoogte op Izegem en de wijde omgeving.

 

SkyBar

 

Deze magnifieke bar van ruim zeven meter lang beschikt over alles wat je nodig hebt om van jouw event een succes te maken. Eveneens kan je hier gebruik maken van 4 beeldschermen met ingebouwde signage software. De SkyBar ligt in het verlengde van SkyTheater en vanaf hier hebt je ook toegang tot het buitenterras. Kortom: de ideale plek om te genieten van een hapje en/of drankje.

 

SkyLounge

 

De ultramoderne SkyLounge op 44 meter hoogte met mooie houten plankenvloer is uitermate geschikt voor kleinschaligere events en perfect combineerbaar met de volledig uitgeruste SkyBar, inclusief de 4 beeldschermen met ingebouwde signage software.

 

Board Room


De Board Room, met een maximumcapaciteit van 16 personen, is een lichtrijke ruimte met ergonomisch en kwalitatief meubilair en een 75 inch ledscherm met alle beschikbare tools voor videoconferenties. Het is de ideale zaal voor vergaderingen en presentaties.

 

Board Room +2

 

Op de tweede verdieping van het nieuwe gebouw is een tweede Board Room gelegen. Deze heeft dezelfde inrichting als de Board Room in T1 en beschikt ook over dezelfde technologische apparatuur. Deze ruimte heeft een maximumcapaciteit van 20 personen.

 

Meeting Rooms


Wanneer je even een ruimte nodig hebt om in alle rust te vergaderen, kan je in de meeting rooms terecht. Hier overleg je ongestoord met je team, neem je een sollicitatiegesprek af of spreek je af met een belangrijke klant in een professionele omgeving. Skyline Park beschikt over meerdere meeting rooms met een capaciteit van 4, 6 of 10 personen.


Training Room

 

De Training Room kan tot 48 personen in klasopstelling ontvangen. Je beschikt er over alle moderne technologieën, perfect voor het geven van kwalitatieve opleidingen, presentaties, etc.

 

Lobby

 

De lobby is een mooie en stijlvolle plek met patio en langgerekte bar en is de perfecte locatie om te netwerken. Deze ruimte, met een plafond van ruim 6 meter hoog, leent zich voor koffiepauzes, walking dinners en recepties. De lobby sluit aan op een praktische keuken en werkruimte die ook via een afzonderlijke garage toegankelijk is.

Reviews over Skyline Park

Er zijn (nog) geen reviews over Skyline Park. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Skyline Park

Wifi

gratis 

Aantal personen

15 - 250 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Skyline Park

Activiteitsregio's:
West-Vlaanderen | België
Trefwoorden:
bedrijfsevenementen locatie | opleidingen locatie | congressen locatie | workshops locatie | presentaties locatie | presentatieapparatuur locatie | toplocatie west vlaanderen | persvoorstellingen locatie | zakelijke bijeenkomsten locatie | productlanceringen locatie