header

Evenementenlocaties in Izegem

De beste evenementenlocaties in Izegem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Izegem!

Evenementenlocaties in Izegem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review 0.4 km
Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review 2 km

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review 2 km
Barcelo

Barcelo

Schrijf review 6.4 km

Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest.

AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review 10.9 km
Safari Studios event space

Safari Studios event space

Schrijf review 11.3 km
Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review 13.6 km

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kortrijk XPO bv

Kortrijk XPO bv

Schrijf review 13.6 km

Met 40000m² goed uitgeruste hallen oppervlakte, is Kortrijk Xpo de ideale locatie voor je event. Van een persvoorstelling tot een personeelsfeest, van een publieksevenement tot een vakbeurs, alles kan!

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review 15.2 km

No Photo Available

Open Huis

Schrijf review 15.4 km
Ballroom

Ballroom

Schrijf review 16.2 km

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Evenementenlocaties in Izegem

Op zoek naar een evenementenlocatie in Izegem? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je onmiddellijk alle evenementenlocaties in Izegem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Izegem

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Izegem. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Izegem. Voor 'evenementenlocatie Izegem' hebben we momenteel 11 opties.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie West-Vlaanderen, Congreslocatie in Izegem, Feestzalen in Izegem, Trouwlocaties in Izegem, Vergaderzalen in Izegem

Filters

Sorteer op afstand

Rond Izegem

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties