header

Auditorium

Op zoek naar 'auditorium'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die auditorium aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Auditorium

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.48/10. Gebaseerd op 23 reviews over bedrijven in de categorie 'auditorium'.
  • Kinepolis Braine

    Kinepolis Braine

    Top

    Top personeel en locatie!

    Lorenzo Waroux - The Perfect Serve Agency - 11/01/2020

  • Kinepolis Leuven

    Kinepolis Leuven

    Quiz Strafste Student

    Knack organiseerde de Strafste Student in Kinepolis Leuven. Een fantastische locatie voor dit type event. Zeer vriendelijke begeleiding en alle accomodatie was dik in orde.

    Daisy Juvijns - Roularta Media Group - 09/12/2019

  • Kinepolis Leuven

    Kinepolis Leuven

    Prima ondersteuning!

    Kinepolis biedt een geweldige ondersteuning! Toen ik toekwam stond alles wat afgesproken was klaar zonder dat ik er naar moest vragen. En bij last-minute verzoeken, was dit direct in orde. De hosts/hostessen waren echt een geweldige hulp! Een locatie die ik zeker kan aanbevelen!

    Nathalie Belmans - InnoEnergy - 21/10/2019

  • Kinepolis Hasselt

    Kinepolis Hasselt

    Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

    We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

    Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

Auditorium

Op zoek naar 'auditorium'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Auditorium: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor auditorium op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als auditorium, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar auditorium.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!