Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys ligt precies in het midden van de kust, in Bredene, op 100 meter van zee, fijnzandstranden en ongerepte duinen.

 

Een hightech auditorium, een evenementenzaal met cateringruimte, 4 ruime meetingzalen, een unieke foyer die ook als receptieruimte kan worden gebruikt en een evenementenplein… Deze zalen bieden veel mogelijkheden voor uw event. Het park van 10 ha, waar het centrum zich in bevindt, biedt met zijn prachtige terreinen ruimte aan allerlei outdoor events.

 

215 parkeerplaatsen rechtover het centrum en nog 280 plaatsen op amper 400 meter voorkomen onnodige stress. Op slechts 4 km van het station in Oostende. Daar kunt u de kusttram nemen. Die stopt op wandelafstand van het centrum. Kan het nog gemakkelijker?

 

Een vergadering in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys combineren met een activiteit op het strand? Zeker doen! Inspanning en ontspanning lopen hand in hand. Of wat dacht u ervan om een receptie te combineren met een muzikale of theatervoorstelling? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Reviews over Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Er zijn (nog) geen reviews over Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys

Wifi

gratis 

Aantal personen

20 - 1100 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

kust 

Catering locatie

vrij van catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie