Drone brengt meeting- en eventcentrum Staf Versluys in beeld

Drone brengt meeting- en eventcentrum Staf Versluys in beeld

Personeelsfeesten, congressen, sectorbijeenkomsten, vergaderingen, optredens, … ze worden het hele jaar door georganiseerd in het meeting- en eventcentrum Staf Versluys in Bredene. Zowel binnen als buiten biedt het hypermoderne centrum bijzonder veel mogelijkheden. Die ontdek je in hun gloednieuwe bedrijfsfilm.


De unieke aspecten van het eventcentrum werden vanuit de lucht vastgelegd door een drone. De beelden maken duidelijk dat de zee, strand en duinen op een boogscheutje van de locatie liggen. Verder maakt de camera een tocht door het centrum. Van de multifunctionele zalen die helemaal naar wens worden ingericht, naar de foyer met een capaciteit tot 250 gasten. Je ziet het auditorium en de evenementenzaal waar tot 1000 mensen welkom zijn voor een feestje. De reis door het centrum geeft de verschillende mogelijkheden mooi weer. Wil je even uitwaaien tussen de meetings door? De strandwandeling krijg je er gratis bij. Of mag het wat actiever? De locatie is uitstekend geschikt om de benen los te gooien. En omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, ontdek het zelf in deze video:
Ben jij al bezig met het plannen van je volgende event? Dan is het meeting- en eventcentrum Staf Versluys in Bredene een interessante optie. Zij denken graag met je mee! Surf snel naar:

www.businessandeventsstafversluys.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

6 tips om tijd te besparen tijdens je event

6 tips om tijd te besparen tijdens je event

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Risico’s van adverteren rond viral video’s

Event registratie software op maat

Event registratie software op maat

Advertenties