Luchtballons

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Maak dan een ballonvaart. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle bedrijven in België die luchtballons verhuren.

Luchtballons

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Maak dan een ballonvaart. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle bedrijven in België en Nederland die luchtballons verhuren. Zo kan je makkelijk een keuze maken.

Een unieke ervaring

Ballonvaarten worden vaak cadeau gedaan voor verjaardagen of jubilea. Maar ook voor huwelijken zijn ze interessant. Deze luchtdopen kunnen zelfs door bedrijven gebruikt worden als incentive of als relatiegeschenk. Er zijn dus mogelijkheden in overvloed. Deze luchtballons komen in allerlei vormen en maten. De meeste modellen hebben een mand voor een viertal personen, maar er zijn ook grotere exemplaren die plaats bieden aan wel 18 mensen. Een ballonvaart is dus ook voor een grote groep mensen interessant. Na de landing wordt er vaak gevierd met een glaasje champagne. Zo kan je nog even nagenieten terwijl de ballonvaartcertificaten worden uitgeschreven – een leuke herinnering aan een unieke ervaring.

Wil je een link toevoegen?

Zou je graag een link toevoegen aan deze lijst? Klik dan snel op onderstaande knop. Het is volledig gratis, waar wacht je dus nog op?

Tags: luchtballonnen, luchtballon, heteluchtballon, luchtballons, ballonteam, met luchtballon meevliegen, ...

Filters

Reviews

Advertenties