Luchtballons

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Maak dan een ballonvaart. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle bedrijven in België die luchtballons verhuren.

Madou Ballonvaarten n.v.

Madou Ballonvaarten n.v.

Schrijf review Oostwinkel (Lievegem)

Wij beschikken over een groot aantal warmeluchtballonnen in verschillende formaten. Indien u dit wenst kan u een ballonvlucht bestellen voor 1 persoon tot 100 personen en de manden zijn van minimum 2 personen tot maximum 20 personen.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

C-AIR Ballonvaarten

C-AIR Ballonvaarten

Schrijf review Sint-Niklaas

C-Air ballonvaarten heeft zeer ruime ervaring om jouw bedrijfsincentive op een speciale manier in de kijker te plaatsen. Een teambuilding? Een personeelsfeestje? Wil je graag je medewerkers motiveren? Zou je graag een klantenrelatie bedanken?

Bucketlist Ballonvaarten

Bucketlist Ballonvaarten

Schrijf review Lokeren

Al jaar en dag dromen mensen van te vliegen door de lucht. Graag maakt Bucketlist Ballonvaarten jouw droom waar en zetten we binnenkort een vinkje bij op jouw eigen Bucketlist!

Up Ballooning

Up Ballooning

Schrijf review Belsele – Puivelde

Up ballooning organiseert ballonvaarten voor particulieren als voor bedrijven. Zoek je een incentieve voor: interne motivatie, Relatie-management, Consumentengeschenk?

Airchoice1 bv

Airchoice1 bv

Schrijf review Nieuwkerken-waas

Meevaren? Boek je ballonvaart voor een adembenemend spektakel. De tijd staat stil!!

No Photo Available

Yves Lannoy Ballooning

Schrijf review Meerhout

Wij zijn gespecialiseerd in de commerciële exploitatie van luchtballons, waarbij wij nationale dekking garanderen naar visibiliteit toe alsook de mogelijkheid om in elke hoek van het land uw klanten van deze bedrijfsincentive te laten genieten.

No Photo Available

Airventure Ballooning

Schrijf review Vrasene

Ballonvaarten voor particulieren in het kader van verjaardagen, jubilarissen en huwelijken en voor bedrijven als relatiemarketing, personeelsfeesten en incentives.

No Photo Available

FLYbird bv - Luchtdopen Ciers

Schrijf review Hulste (Harelbeke)

Verzorgde champagne ballonvaarten en helikopterluchtdopen. Diverse arrangementen voor bedrijven.

Meer resultaten wereldwijd

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Schrijf review Hattem

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten verzorgt activiteiten voor kleine en grote groepen tot personen, het hele jaar van maandag t/m zaterdag. Wat kunnen wij u bieden? Activiteiten, rondvaarten, materiaalverhuur, feesten, vergaderruimte, ...

No Photo Available

Ballonvaartcentrum van Manen bv

Schrijf review Barneveld

Wij zijn een ballonvaartbedrijf dat ballonvaarten uitvoert voor zowel particulier als bedrijf. U kunt bij ons uw passagiers- en reclamevaarten boeken.

No Photo Available

Ballon Team Joure

Schrijf review Heerenveen

Ballonvaren doet u met Ballon Team Joure. Ballon Team Joure is een familiebedrijf met een duidelijk gezicht. Onze ballonvaarten zijn veilig, vertrouwd, verzorgd, voordelig en verrassend. Ballonvaren doet u met Ballon Team Joure.

No Photo Available

Oordt Adventures bv

Schrijf review Zwolle

Ballonvaart. Is dat ook uw droom? Of bent u met uw collega's toe aan een bedrijfsuitje?

No Photo Available

Loftsiler Ballonvaarten

Schrijf review Joure

Loftsiler verzorgd ballonvaarten in het noorden van het land voor groepen en particulieren.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Luchtballons

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Maak dan een ballonvaart. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle bedrijven in België en Nederland die luchtballons verhuren. Zo kan je makkelijk een keuze maken.

Een unieke ervaring

Ballonvaarten worden vaak cadeau gedaan voor verjaardagen of jubilea. Maar ook voor huwelijken zijn ze interessant. Deze luchtdopen kunnen zelfs door bedrijven gebruikt worden als incentive of als relatiegeschenk. Er zijn dus mogelijkheden in overvloed. Deze luchtballons komen in allerlei vormen en maten. De meeste modellen hebben een mand voor een viertal personen, maar er zijn ook grotere exemplaren die plaats bieden aan wel 18 mensen. Een ballonvaart is dus ook voor een grote groep mensen interessant. Na de landing wordt er vaak gevierd met een glaasje champagne. Zo kan je nog even nagenieten terwijl de ballonvaartcertificaten worden uitgeschreven – een leuke herinnering aan een unieke ervaring.

Wil je een link toevoegen?

Zou je graag een link toevoegen aan deze lijst? Klik dan snel op onderstaande knop. Het is volledig gratis, waar wacht je dus nog op?

Tags: luchtballonnen, luchtballon, heteluchtballon, luchtballons, ballonteam, met luchtballon meevliegen, ...