header

Verhuur podium en tribune

Wil je een podium of tribune huren voor je evenement? Dan heb je geluk, want op eventplanner.be vind je maar liefst 90 leveranciers voor de verhuur van podia en tribunes.

Verhuur podium en tribune

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.73/10. Gebaseerd op 33 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur podium en tribune'.
 • Amusivent

  Amusivent

  Professionele one-stop partyplanning

  Aankleding van bedrijfshal, DJ-setup en een hoop details voor het 10-jarige bedrijfsfeest van onze firma: alles werd correct uitgevoerd als onderdeel van een spetterend feest. Aan te bevelen!

  Arnd Nelde - Nelco BVBA - 18/03/2019

 • Amusivent

  Amusivent

  Ons feest 50!

  Dit weekend hadden wij een top feestje, mijn vrouw en ik zijn dit jaar 50 geworden en hebben de organisatie van dit feest helemaal aan Amusivent over gelaten. Vorig jaar hadden ze al de organisatie op zich genomen van het jaarlijks event van Unizo Evergem (met gastspreker Filip Cracco ) in ons bedrijf TBMA tevens ter gelegenheid van de opening van onze nieuwe vestiging en dit tot grote tevredenheid. We waren er dus wel gerust in maar ze zijn er toch in geslaagd onze verwachtingen te overtreffen. Onze bedrijfshal werd alweer in mum van tijd omgetoverd tot een zeer gezellige feestzaal met mooie accenten. Het eten was werkelijk top, super vers en fantastisch gepresenteerd. Ook de bediening was helemaal top! Niets dan lovende commentaren gekregen van onze gasten en alhoewel het feestje tot 3 uur geduurd heeft was de volgende morgen alles opgeruimd. We hebben zelf werkelijk niets moeten doen, behalve dan volop genieten van ons feest. Een echte aanrader!

  Wim Van Parijs - TBMA België bvba - 25/02/2019

 • ContainerFabriek

  ContainerFabriek

  Click & Play Beursstand

  Een beursstand met impact. Een mooie basis die wij hebben aangekleed met al onze printproducten om een gave beleving te creëren. De geprinte Bar stond centraal om onze resellers op laagdrempelige wijze te ontvangen met een heerlijke koffie van de Barista. De bovenverdieping creëerde een gratis verdieping waar wij onze klant meenamen op reis door de laatste innovaties in print. Het hoogtepunt? De prijs voor meest opvallende en mooie beursstand! een absolute aanrader voor elk event met een super service in op-en afbouw.

  Jordy de Jong - Probo - 21/02/2019

 • ContainerFabriek

  ContainerFabriek

  Fijn samenwerken

  Voor onze deelname aan Eventsummit 2019 wilden we een meetingpoint creëren waar we onze leden konden ontmoeten en leden en bezoekers onze experts konden bevragen over uiteenlopende thema's. De eventbox bood daar, mede ook door het terras bovenop, ideale mogelijkheden toe. De flexibiliteit van de inrichtingsmogelijkheden en de vele signing mogelijkheden rondom hebben bijgedragen aan een een duidelijk zichtbare en professionele beurspresentatie voor CLC-VECTA.

  Dineke Philipse - CLC-VECTA - 20/02/2019

Verhuur podium en tribune

Zoek je een podium voor een festival of evenement? Of ben je op zoek naar een tribune voor jouw sportevenement? Bij eventplanner.be vind je maar liefst 90 leveranciers van podia en tribunes. Dankzij de handige filteropties vind je snel een verhuurbedrijf bij jou in de buurt.

Podium voor grote en kleine evenementen

Bij een concert, congres, festival, seminarie, ... is een podium het centrale punt van het evenement. Alle ogen zijn erop gericht, waardoor een mooi podium zeker en vast een meerwaarde is. Gelukkig kunnen onderstaande bedrijven je hiermee helpen. Ze bieden zowel eenvoudige podia als op maat gemaakte constructies met alle toeters en bellen aan.

Ook voor tribunes kan je bij hen terecht. Of je nu een kleine tribune zoekt voor een 20-tal personen of op zoek bent naar zitplaatsen voor honderden mensen, deze verhuurbedrijven helpen je graag verder.

Een link toevoegen

Verhuur je zelf podia en tribunes? Voeg jouw bedrijf dan snel toe aan onderstaande lijst. Zo kan je jouw doelgroep op een erg efficiënte manier bereiken.

Tags: verhuur podium, podium verhuur, podium huren, verhuur podia, tribune huren, podiumverhuur, verhuur tribune, tribunes huren, podia huren, tribune verhuur, tribunes verhuur, podia verhuur, verhuur tribunes, tribuneverhuur, buiten podia, buiten podium, podium, podia, tribune, podiums, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!