Verkeer en crowdmanagement

Bij grote evenementen is verkeer en crowdmanagement van primordiaal belang. Zo kan je heel wat problemen voorkomen en kan je evenement veilig verlopen.

Double MP bv

Double MP bv

18 reviews Opwijk

Wij van Music Maestro Please stappen graag met jou in een unieke wereld. Een wereld die je misschien een beetje, juist heel goed of net helemaal niet kent. Een wondere wereld die wij jou graag beter leren kennen.

Eventsure

Eventsure

Schrijf review Kalmthout

Eventsure geeft procesmatig en technisch advies bij de ontwikkeling van evenementen, de realisatie van de bijhorende fysieke infrastructuur en de vormgeving van het evenementenbeleid binnen uw organisatie.

VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

Schrijf review Mechelen

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) wil alle Vlamingen, van 0 tot 100, slimmer maken over verkeer en mobiliteit.

Parkingboys

Parkingboys

Schrijf review Wetteren

Parkingboys is gespecialiseerd in het plannen en realiseren van de volledige organisatie van de parking tijdens uw event. Uw bezoekers worden op een professionele manier ontvangen en begeleid door onze volledig uitgeruste parkingboys.

One Plan

One Plan

Schrijf review London

One Plan is a game changing planning tool for the event industry. It supports event professionals to plan safer events by utilising intuitive space planning and measurement tools within a global mapping platform.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

No Photo Available

Traject nv

Schrijf review Gent

De totale mobiliteitsoplossing op maat van uw evenement: advies en een mobiliteitsplan, overleg met overheden en partners tot bereikbaarheidsinfo, bewegwijzering, parkingmanagement, fietsenstallingen, pendelbussen, ...

Festistalling

Festistalling

Schrijf review Panheel

De leverancier van grote en kleine fietsenstallingen voor evenementen. Zoekt u een tijdelijke fietsenstalling bij u op locatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Event Safety Institute

Event Safety Institute

Schrijf review Utrecht

Het Event Safety Institute helpt alle betrokkenen bij het bouwen aan betere evenementen. ESI opereert volledig onafhankelijk. Onze adviseurs en trainers gaan voor hoge inhoudelijke kwaliteit, op basis van theoretische én praktische kennis.

Conrad Consulting nv

Conrad Consulting nv

Schrijf review Hasselt

Special Events Engineering - Incentives, Seminaries, Job-events, Animatie, Themafeesten, Jubilea, Beurzen, Personeelsfeesten, Overheidsopdrachten, Teambuilding, Opendeurdagen

Scelta Mobility

Scelta Mobility

Schrijf review Gent

Scelta Mobility biedt mobiliteitsoplossingen op maat voor evenementen en evenementenlocaties. We zijn als mobiliteitsbureau een referentie in de evenementenwereld.

Fluxology bv

Fluxology bv

Schrijf review Sint-Pieters-Leeuw

Het opstellen van een mobiliteitsplan,volledig parkingbeheer, het transport van uw genodigden en het verhogen van de visibiliteit om een evenement vlot te kunnen bereiken. Dat zijn onze kerntaken. Onze flux-managers, shuttle-drivers en parkingboys garande

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

Swanenberg IJzer Groep

Swanenberg IJzer Groep

Schrijf review Schaijk

Rijplaten en draglineschotten van Swanenberg staan parallel aan de fundering, toegankelijkheid, bereikbaarheid en veiligheid van een evenement of festival.

No Photo Available

Traffic Support BV

Schrijf review Zwolle

Zowel bij kleine als bij grote evenementen kan de inzet van Traffic Support bijdragen aan de tevredenheid van uw bezoekers. Uw bezoekers willen niet hoeven zoeken naar de locatie, lang in de file staan of ver weg moeten parkeren.

No Photo Available

On Site Rental nv

Schrijf review Rumst

Verhuur dranghekken, hekken, ... voor evenementen en festivals.

No Photo Available

Crowdcom

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Marijn Producties verzorgt de (technische) productie en ondersteuning van zowel theatervoorstellingen als evenementen. Marijn Producties produceert evenement van concept tot uitvoering.

No Photo Available

Alman Verkeersdiensten

Schrijf review Rotterdam

Alman Verkeersdiensten is een bedrijf die zich bezig houdt met verkeersmanagment en de verhuur van verkeersregelaars.

No Photo Available

Event Essentials

Schrijf review Den Haag

No Photo Available

Brussaard Chauffeursdiensten

Schrijf review Berchem

Chauffeurs voor personenauto’s. Kort gezegd is dát ons specialisme. We werven, selecteren, leveren op afroep en detacheren. En leiden op tot directiechauffeur. Sinds 1990 werkt Brussaard aan haar unieke formule. Onze chauffeurs op afroep (Chauffeursdie

No Photo Available

SAT Security Assistant Team bvba

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

Scorpions Security Belgium

Schrijf review Kapellen

Daar de meeste (sport)evenementen, popconcerten of beurzen grote publiekstrekkers zijn, hetgeen het risico op onregelmatigheden enorm verhoogt, is het aangewezen de securitytaken in handen te geven van professionals.

Meer resultaten wereldwijd

ViNotion bv

ViNotion bv

Schrijf review Eindhoven

ViNotion is specialist op het vlak van geautomatiseerde beeldanalyse door gebruik te maken van de innovatieve technieken machine learning en deep learning. ViNotion is 12 jaar geleden ontstaan als een "spin-off" van de Technische Universiteit Eindhoven (T

ICEN-Advies Crowd Management

ICEN-Advies Crowd Management

Schrijf review Eindhoven

Lo Boelhouwers Event Management is gespecialiseerd in grootschalige, complexe en risicovolle publieksevenemten. Event Projectmanagement, Crowd Management, Advies en professionaliseringen.

Production Brothers

Production Brothers

Schrijf review Hengelo

Production Brothers is specialist in het maken, verhuren en plaatsen van bewegwijzeringsborden (signage) op en rond evenementen.

No Photo Available

Connection Systems

Schrijf review Venhuizen

Connection Systems is gespecialiseerd in het aanleggen van tijdelijk mobiel cameratoezicht ter ondersteuning voor evenementen, politiekorspen en beveilgingsbedrijven.

No Photo Available

Verkeersregelaar-Nederland bv

Schrijf review Est (Gld)

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het regelen van verkeer bij o.a. wegomleggingen, wegwerkzaamheden, festiviteiten, parkeergelegenheden en calamiteiten.

No Photo Available

AB.AZ vervoersadvies en projecten

Schrijf review Utrecht

Onze naam zegt eigenlijk alles al. AB-AZ levert chauffeursdiensten. Zo vervoeren wij zowel uw mensen als uw goederen. En dat doen we van A tot Z. Dat wil zeggen: op alle denkbare manieren, voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, met een inzet en servi

No Photo Available

De Verkeersregelaars Centrale

Schrijf review Schagen

Bij diverse evenementen zijn verkeersregelaars wenselijk. Verkeersregelaars worden ingezet wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

No Photo Available

Plugitin Event Support

Schrijf review Utrecht

PLUGITIN Event Support verzorgt alles om de beleving van uw evenement of media productie tot een succes te maken.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'Verkeer en crowdmanagement'.

Double MP bv

Double MP bv

Fijne partij om mee samen te werken!

|M. Warmerdam|28/09/2022

We hebben heel fijn samengewerkt met Tom en zijn team. Ze zijn flexibel en denken mee (in oplossingen). Ze hebben mooie meubels. Wij gaan zeker vaker met ze samen werken!

Double MP bv

Double MP bv

Buggenhout Zomert

|Bob Mauws (The Gate Rock)|22/09/2022

Optreden The Gate op een leuke gezellige lokatie waar iedereen , band en publiek enthousiast genoot en beleefde . Dit plezier konden we bekomen door een perfect afgestelde geluidsinstallatie en een indrukwekkende belichting .Belangrijk voor ons als band was de goede communicatie met de heren van de PA en de kans voor een goede try-out . Voor herhaling vatbaar !

Double MP bv

Double MP bv

Professionele samenwerking

|Ann Bracke (Gemeentebestuur Grimbergen)|22/09/2022

Wij werkten met Double MP samen voor de aankleding van ons personeelsfeest. We zaten met een beperkt budget en de mensen van Double MP hebben zeer creatief meegedacht om er toch een bijzonder mooi geheel van te maken. Zeer professionele en fijne samenwerking.

Double MP bv

Double MP bv

Heel fijne samenwerking

|Liesbet Van Damme (Luna6)|21/09/2022

Double MP boekt vaak coverbands bij ons voor allerhande events.
De afstemming op voorhand, de ontvangst, de PA, het podium, de catering, de betaling na het optreden..., alles is steeds heel goed inorde op events die door hen georganiseerd worden.
Ik hoop nog heel vaak met hen te mogen samenwerken.

Verkeer en crowdmanagement

Bij grote evenementen is er altijd heel wat volk op de been. Om alles in goede banen te leiden, kan je best een extern bedrijf inschakelen voor verkeer en crowdmanagement. Wij hebben alvast een overzicht van deze bedrijven gemaakt. Handig, niet?

Veiligheid eerst

Als organisator moet je ervoor zorgen dat je bezoekers in alle veiligheid kunnen genieten van jouw evenement. Onvoorziene omstandigheden, zoals vechtpartijen, te smalle doorgangen, brand, overvolle evenementruimtes, ... kunnen voor problemen zorgen. Crowdmanagement is dus van primordiaal belang. Ook met een efficiënt verkeerbeheer kan je jezelf heel wat zorgen besparen.

Onderstaande bedrijven zorgen niet alleen voor de juiste mensen op de juiste plaats, maar ze begeleiden jou ook bij de voorbereiding. Zo kunnen een groot deel van de problemen reeds voor de start van het evenement opgelost worden.

Deze lijst uitbreiden

Zou je graag een bedrijf voor verkeers- en crowdmanagement aan dit overzicht toevoegen? Dat kan. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag.

Tags: crowd management, crowdmanagement, verkeersmanagement, verkeerscirculatie, parking management, mobiliteitsmanagement, verkeersinformatie, verkeersafwikkeling, ...