Verkeer en crowdmanagement

Crowd control is onmisbaar om grote evenementen veilig te laten verlopen. Dan zijn er altijd massa’s mensen op de been. Om alles in goede banen te leiden, bestaan er experts op de markt die je ondersteunen in het verkeersmanagement en crowd management. Je vindt ze op deze pagina.

Double MP bv

Double MP bv

20 reviews Buggenhout

Wij van Music Maestro Please stappen graag met jou in een unieke wereld. Een wereld die je misschien een beetje, juist heel goed of net helemaal niet kent. Een wondere wereld die wij jou graag beter leren kennen.

VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde)

Schrijf review Mechelen

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) wil alle Vlamingen, van 0 tot 100, slimmer maken over verkeer en mobiliteit.

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Schrijf review Best

Alleen Heras Mobile kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Heras, dat staat eindeloos.

Parkingboys

Parkingboys

Schrijf review Wetteren

Parkingboys is gespecialiseerd in het plannen en realiseren van de volledige organisatie van de parking tijdens uw event. Uw bezoekers worden op een professionele manier ontvangen en begeleid door onze volledig uitgeruste parkingboys.

One Plan

One Plan

Schrijf review London

One Plan is a game changing planning tool for the event industry. It supports event professionals to plan safer events by utilising intuitive space planning and measurement tools within a global mapping platform.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

No Photo Available

Traject nv

Schrijf review Gent

De totale mobiliteitsoplossing op maat van uw evenement: advies en een mobiliteitsplan, overleg met overheden en partners tot bereikbaarheidsinfo, bewegwijzering, parkingmanagement, fietsenstallingen, pendelbussen, ...

Festistalling

Festistalling

Schrijf review Panheel

De leverancier van grote en kleine fietsenstallingen voor evenementen. Zoekt u een tijdelijke fietsenstalling bij u op locatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Event Safety Institute

Event Safety Institute

Schrijf review Utrecht

Het Event Safety Institute helpt alle betrokkenen bij het bouwen aan betere evenementen. ESI opereert volledig onafhankelijk. Onze adviseurs en trainers gaan voor hoge inhoudelijke kwaliteit, op basis van theoretische én praktische kennis.

Conrad Consulting nv

Conrad Consulting nv

Schrijf review Hasselt

Special Events Engineering - incentives, seminaries, congressen, job-events, animatie, themafeesten, jubilea, beurzen, personeelsfeesten, overheidsopdrachten, teambuilding, opendeurdagen, trouwfeesten, ...

Scelta Mobility

Scelta Mobility

Schrijf review Gent

Scelta Mobility biedt mobiliteitsoplossingen op maat voor evenementen en evenementenlocaties. We zijn als mobiliteitsbureau een referentie in de evenementenwereld.

Fluxology bv

Fluxology bv

Schrijf review Sint-Pieters-Leeuw

Het opstellen van een mobiliteitsplan,volledig parkingbeheer, het transport van uw genodigden en het verhogen van de visibiliteit om een evenement vlot te kunnen bereiken. Dat zijn onze kerntaken. Onze flux-managers, shuttle-drivers en parkingboys garande

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

Swanenberg IJzer Groep

Swanenberg IJzer Groep

Schrijf review Schaijk

Rijplaten en draglineschotten van Swanenberg staan parallel aan de fundering, toegankelijkheid, bereikbaarheid en veiligheid van een evenement of festival.

TowerEye - DNCS bvba

TowerEye - DNCS bvba

Schrijf review Gierle

Onder het motto 'always light and safety' stellen we u onze TowerEye voor. Een krachtige mobiele licht en camera mast, uitgerust met professionele draadloze netwerktechnologie. Een mast inzetbaar op eender welke locatie en overal via internet toegankelijk

No Photo Available

Traffic Support BV

Schrijf review Zwolle

Zowel bij kleine als bij grote evenementen kan de inzet van Traffic Support bijdragen aan de tevredenheid van uw bezoekers. Uw bezoekers willen niet hoeven zoeken naar de locatie, lang in de file staan of ver weg moeten parkeren.

No Photo Available

Long Live The Crowd

Schrijf review Saintes

Long Live The Crowd is een uniek competentiecentrum in Europa, gevestigd in België, en ontstaan als antwoord op de huidige uitdagingen waarmee grote bijeenkomsten geconfronteerd worden.

No Photo Available

On Site Rental nv

Schrijf review Rumst

Verhuur dranghekken, hekken, ... voor evenementen en festivals.

No Photo Available

Crowdcom

Schrijf review Hedel

Marijn Producties verzorgt de (technische) productie en ondersteuning van zowel theatervoorstellingen als evenementen. Marijn Producties produceert evenement van concept tot uitvoering.

No Photo Available

Event Essentials

Schrijf review Den Haag

No Photo Available

SAT Security Assistant Team bvba

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

Brussaard Chauffeursdiensten

Schrijf review Berchem

Chauffeurs voor personenauto’s. Kort gezegd is dát ons specialisme. We werven, selecteren, leveren op afroep en detacheren. En leiden op tot directiechauffeur. Sinds 1990 werkt Brussaard aan haar unieke formule. Onze chauffeurs op afroep (Chauffeursdie

No Photo Available

Scorpions Security Belgium

Schrijf review Kapellen

Daar de meeste (sport)evenementen, popconcerten of beurzen grote publiekstrekkers zijn, hetgeen het risico op onregelmatigheden enorm verhoogt, is het aangewezen de securitytaken in handen te geven van professionals.

Meer resultaten wereldwijd

ViNotion bv

ViNotion bv

Schrijf review Eindhoven

ViNotion is specialist op het vlak van geautomatiseerde beeldanalyse door gebruik te maken van de innovatieve technieken machine learning en deep learning. ViNotion is 12 jaar geleden ontstaan als een "spin-off" van de Technische Universiteit Eindhoven (T

ICEN-Advies Crowd Management

ICEN-Advies Crowd Management

Schrijf review Eindhoven

Lo Boelhouwers Event Management is gespecialiseerd in grootschalige, complexe en risicovolle publieksevenemten. Event Projectmanagement, Crowd Management, Advies en professionaliseringen.

Production Brothers

Production Brothers

Schrijf review Hengelo

Production Brothers is specialist in het maken, verhuren en plaatsen van bewegwijzeringsborden (signage) op en rond evenementen.

No Photo Available

Connection Systems

Schrijf review Venhuizen

Connection Systems is gespecialiseerd in het aanleggen van tijdelijk mobiel cameratoezicht ter ondersteuning voor evenementen, politiekorspen en beveilgingsbedrijven.

No Photo Available

AB.AZ vervoersadvies en projecten

Schrijf review Utrecht

Onze naam zegt eigenlijk alles al. AB-AZ levert chauffeursdiensten. Zo vervoeren wij zowel uw mensen als uw goederen. En dat doen we van A tot Z. Dat wil zeggen: op alle denkbare manieren, voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, met een inzet en servi

No Photo Available

De Verkeersregelaars Centrale

Schrijf review Schagen

Bij diverse evenementen zijn verkeersregelaars wenselijk. Verkeersregelaars worden ingezet wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

No Photo Available

EventCare

Schrijf review Amsterdam

Gepassioneerd in evenementconcepten, -beleving, -verkeers- en veiligheidsmanagement, -(duty)management, -productie, -logistiek, -branding, -marketing, -communicatie, -registratie, -opleiding, -coaching en -medewerkers,.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'Verkeer en crowdmanagement'.

Double MP bv

Double MP bv

Perfecte service!

|Philippe Vansteenbrugge (Trendy Trouwen / Trouw & Trends)|12/10/2022

Aangename en professionele samenwerking.
Kunnen veel firma's een voorbeeld aan nemen!
Bedankt en tot de volgende.

Double MP bv

Double MP bv

Huwelijksfeest

|Andre De Ridder|29/09/2022

Voor de organisatie van het feest nav onze Diamanten Bruiloft deden we beroep op
de mensen van DoubleMP . Wij gaven hen “carte blanche” en blikken met algehele
tevredenheid terug op die dag.
Prachtige aankleding van de zaal, lekker eten en perfecte bediening, en voor de
prijs moet je het zeker niet laten - Echt een aanrader.  

Double MP bv

Double MP bv

Fijne partij om mee samen te werken!

|M. Warmerdam|28/09/2022

We hebben heel fijn samengewerkt met Tom en zijn team. Ze zijn flexibel en denken mee (in oplossingen). Ze hebben mooie meubels. Wij gaan zeker vaker met ze samen werken!

Double MP bv

Double MP bv

Buggenhout Zomert

|Bob Mauws (The Gate Rock)|22/09/2022

Optreden The Gate op een leuke gezellige lokatie waar iedereen , band en publiek enthousiast genoot en beleefde . Dit plezier konden we bekomen door een perfect afgestelde geluidsinstallatie en een indrukwekkende belichting .Belangrijk voor ons als band was de goede communicatie met de heren van de PA en de kans voor een goede try-out . Voor herhaling vatbaar !

Verkeer en crowdmanagement

Crowd control is een onderdeel van crowd management en dit wordt gebruikt om voorspelde of niet-voorspelde gedragingen van groepen, bezoekersstromen of mensenmassa’s te managen, bijvoorbeeld bij festivals, concertorganisatie, stadsfestivals en sportwedstrijden.

Veiligheid eerst op jouw evenement

Onvoldoende parkeerplaats of niet duidelijk aangegeven waar te parkeren en dus ellenlange files. Gebrekkige toegangscontrole. Te smalle doorgangen en overvolle evenementenruimtes. Of onvoorziene omstandigheden, zoals vechtpartijen of brand. Als organisator van een groot evenement weet je uit ervaring dat deze situaties kunnen leiden tot veel problemen en onveilige omstandigheden. Daarom is crowd management een cruciale to do op je event checklist.

Crowd management: topics

Veel van de crowd control uitdagingen worden bepaald door de specificiteiten van de eventlocatie en de directe of indirecte omgeving ervan. Wij lijsten hier de meest voorkomende voor je op. Hoe ga je het verkeer op de wegen en de verkeerscirculatie regelen (aankomsten en vertrekken, omleidingsroutes, kiss&ride zones, snelheidsbeperkingen, extra bewegwijzering, ...). Heb je verkeer management software nodig? Hoe verloopt de eventuele aansluiting van het verkeer met het openbaar vervoer? Welk parkeersysteem gebruik je om voldoende parkeerplaatsen te creëren? Welke dynamische verkeersmanagementsystemen zijn nodig om controle te houden op het weggebruik? Heb je een parking management systeem nodig om een real time overzicht en beheer van de parkeerterreinen te bewaren? Ga je shuttle en pendeldiensten inleggen ter ontwarring van de verkeersknoop? Welk systeem van toegangscontrole is op je lijf geschreven? Beschik je al over een ervaren partner in toegangscontrole? Welke camera’s en camerasystemen heb je nodig? Het zijn allemaal cruciale vragen waar je als eventplanner een oplossing voor moet vinden.

Partner in crowd control nodig?

Je wil jezelf als eventplanner heel wat zorgen besparen en je zoekt een partner om bezoekersstromen en verkeersafwikkeling op je evenement in goede banen te leiden? Wij hebben alvast een overzicht van specialisten in crowd management gemaakt. Check onderstaande lijst. Handig, niet?

Onderstaande bedrijven zorgen niet alleen voor de juiste mensen op de juiste plaats, maar ze begeleiden je ook bij de voorbereiding van je event. Zo kunnen een groot deel van de crowd control problemen al voor de start van het evenement opgelost worden.

Deze lijst uitbreiden met jouw bedrijf in crowd management?

Zou je graag je bedrijf gespecialiseerd in crowd management en mobiliteitsmanagement aan dit overzicht toevoegen? Dat kan! Het is één volledig gratis en twee, zeer eenvoudig. Maak via onderstaande knop je bedrijfspagina aan. Voeg foto’s en een vlotte tekst toe die schetst wat de sterke punten van je bedrijf zijn. En dan ben je klaar. Duizenden eventplanners bezoeken onze website elke dag. Er zijn er ook heel wat bij die op zoek zijn naar een specialist in crowd control. Die kunnen je nu eenvoudig vinden!

Het woord nog verder verspreiden? Consulteer onze marketing experts voor advies. Neem contact met hen op via de website.

Tags: crowd management, crowdmanagement, verkeersmanagement, verkeerscirculatie, parking management, mobiliteitsmanagement, verkeersinformatie, verkeersafwikkeling, ...

Artikels

Evenementenverkeersregelaar: salaris, opleiding en taken

Evenementenverkeersregelaar: salaris, opleiding en taken

Als je weleens naar evenementen bent geweest, heb je ze vast wel gezien: die mensen in fluorescerende hesjes die het verkeer in goede banen leiden. Ze zorgen ervoor dat jij veilig de weg kunt oversteken en ...