Shuttle en pendeldiensten

Shuttle bus nodig want je hebt geen of niet voldoende parking vlakbij jouw eventlocatie? Dan kan een professionele shuttle dienst en pendeldienst van pas komen. Zo raken je gasten efficiënt op hun bestemming.

e-Touristram

e-Touristram

Schrijf review Lier

Het bedrijf Touristram bouwt en verbouwt reeds meer dan 30 jaar toeristische trams en is goed vertrouwd met de specifieke noden van deze voertuigen omdat het, naast de constructie van deze voertuigen; ook instaat voor de uitbating ervan.

Touristram

Touristram

Schrijf review Lier

Touristram is reeds 23 jaar op de markt met zijn unieke 4-seizoensvoertuigen voor open-deur-dagen, shuttle diensten, bedrijfsevents, promo-voertuig, huwelijken, braderijen, enz...

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

12 reviews Hever

Y-Drive is een professionele chauffeurdienst met een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in VIP vervoer, shuttle service, zakenvervoer en ceremonievervoer. U kan bij ons terecht voor luxueuze voertuigen met chauffeur.

The London Ceremony Bus bv

The London Ceremony Bus bv

Schrijf review Kapellen

The London Ceremony Bus biedt je een keuze uit één van de grootste collecties oldtimerbussen uit België, allemaal in prachtige staat en volledig gerestaureerd.

Taxitel bv

Taxitel bv

16 reviews Mechelen

Taxi Tel Mechelen is wellicht de beste taxi service in Groot-Mechelen. Je kan er op af gaan dat wij u klanten of personeel prima verzorgen en veilig ter bestemming brengen. We kunnen vous jouw events eveneens shuttlediensten organiseren.

Azerius

Azerius

Schrijf review Diegem

U kiest vijf sterren voor uw hotels, voor uw vluchten en voor uw restaurants. Het spreekt voor zich dat u ook enkel het beste wil wanneer u een chauffeur boekt.

Party Ride bv

Party Ride bv

7 reviews Kontich

Party Ride te Kontich biedt kwaliteitsvol en betaalbaar oldtimer- en limousineverhuur aan en dit steeds met chauffeur.

CTD Taxi

CTD Taxi

4 reviews Mechelen

CTD Taxi is al jaren een gevestigde waarde in de sector van het personenvervoer waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staat met goed opgeleide chauffeurs.

Luxury Shuttle

Luxury Shuttle

Schrijf review Brussel

Luxury Shuttle is een jong, dynamisch vervoersbedrijf dat gespecialiseerd is in luchthaven- zakelijk-vervoer alsook VIP-vervoer.

BBSi bvba

BBSi bvba

Schrijf review Edegem

BBSi streeft naar perfectie in het organiseren en evalueren van alle facetten van VIP-behandelingen. Dit kan gaan van de totale coördinatie, roadshow management, specifiek vervoer voor meetings en vergaderingen, reizen of organisatie van congressen en eve

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Schrijf review Wijk bij Duurstede

Zoekt u een oplossing voor transport op uw beurs, festival, bruiloft, feest, concert, toernooi, filmopname of ander evenement? De oplossing is eenvoudig: huur een golfkar, gator of elektrowagen van Divaco, de Gator en Golfkar verhuurspecialist.

Ben's Travel Service

Ben's Travel Service

Schrijf review Sint - Amandsberg

Bij Ben's Travel Service zijn uitmuntende service, kwalitatief hoogstaande voertuigen, onberispelijke rijstijl, stiptheid etc. geen loze beloften.

Snel Taxi

Snel Taxi

Schrijf review Mechelen

Snel Taxi werkt sinds 2008 mee aan een betere mobiliteit in en rond de stad Mechelen. Via personenvervoer, pakjesvervoer en fietstaxi.

Distrimob

Distrimob

Schrijf review Knokke-Heist

Onze e-shuttlebussen zijn ideaal om in te zetten tijdens evenementen, festivals of beurzen, en dit door heel Europa.

B72 Private Driving bv

B72 Private Driving bv

Schrijf review Rumst

B72 is gespecialiseerd in het vervoer van privé en zakenmensen zowel nationaal als internationaal. Shuttle service en express vervoer

Invest-Mobile BV

Invest-Mobile BV

Schrijf review Knokke-Heist

Wij zijn een innovatief familie bedrijf op het gebied van Elektrische shuttles aangedreven voertuigen in Europa. Onze speerpunten zijn het bieden van een milieuvriendelijk en hoogwaardig alternatief voor het vervoeren van personen op een veilige manier

Golfkarverhuur

Golfkarverhuur

Schrijf review Drongen

Golfkarverhuur biedt een correcte service op maat van uw evenement. Onze golfkarren zijn maximaal 2 jaar oud en in perfecte staat.

eSupplier

eSupplier

Schrijf review Meulebele

Wij zijn een Belgische onderneming eSupplier, gespecialiseerd in kleine elektrische voertuigen zoals cargofietsen, golfkarren, elektrische gators, shuttlebussen, utility- en last-mile delivery voertuigen.

No Photo Available

Airpo Taxi Service

Schrijf review Sint-Kruis

Meerdere meetings op één dag doorheen de Benelux? Een blessure of ingetrokken rijbewijs? Huur uw privé chauffeur bij Airpo taxi service en benut uw tijd in de auto om verder te werken.

No Photo Available

Vanrent minibusverhuur

Schrijf review Veurne

Wij verhuren een VW minibus met 9 zitplaatsen en een meer luxueze VW Caravelle met lange wielbasis en 8 zitplaatsen

Meer resultaten wereldwijd

HAVI Reizen

HAVI Reizen

Schrijf review Goor

Personenvervoer per luxe touringcar daar bestel je HAVI Reizen voor.

Doelen Coach - Limousine - Taxiservice

Doelen Coach - Limousine - Taxiservice

Schrijf review Rozenburg

Wij stellen ons graag voor als een modern Limousine & Coach bedrijf met een jong, modern wagenpark en ervaren medewerkers om u van dienst te zijn bij alles wat met transport te maken heeft.

Hspace Limo & Transportation Services

Hspace Limo & Transportation Services

3 reviews Amman

Hspace is een gevestigd op maat gemaakt bedrijf in Amman dat als doel heeft een uitzonderlijke chauffeursdienst te leveren voor elke gelegenheid, deur-tot-deur-service in een privéauto.

Minibuscentrale

Minibuscentrale

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Wilt u een minibus huren en er op uit met een groep van 16 personen? Kies dan voor onze prachtige, luxe 16 persoons Mercedes Sprinter die u kunt huren bij Minibuscentrale.

Limo Service in NYC

Limo Service in NYC

Schrijf review Queens

Bent u op zoek naar een professionele NYC limousine- en autoservice? We bieden limousine- en autoservice in Manhattan, Queens, Brooklyn, Staten Island, JFK, LGA, EWR, HPN, TEB, SWF, ISP en alle luchthavens van NYC.

Rockstarz Limousine & Party Bus

Rockstarz Limousine & Party Bus

Schrijf review Novi

Novi Limousine en Party Bus Service is Michigan's nummer 1 vervoerder voor elke gelegenheid of evenement.

NJoyride

NJoyride

Schrijf review Grou

Wij verhuren unieke bussen welke uitermate geschikt zijn voor evenementen, bruiloften, …

Big boss limousine

Big boss limousine

Schrijf review White hall

Boek vandaag nog een limousine of partybus die direct te boeken is.

Limo Service in NYC

Limo Service in NYC

Schrijf review New Yok

Limousineservice in NYC, gevestigd in New York, biedt betrouwbaar, elegant limousinevervoer en directiebusdiensten aan individuen, privégroepen en zakelijke groepen in heel Long Island.

Old Bulli Berlin

Old Bulli Berlin

Schrijf review Berlin

Als grootste aanbieder van iconische VW T1 & T2 Bullis in Duitsland verspreiden we sinds 2014 veel vreugde en onmiskenbare opwinding op talloze evenementen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 42 reviews over bedrijven in de categorie 'Shuttle en pendeldiensten'.

Party Ride bv

Party Ride bv

Droom

|Femke Bollaert|05/01/2024

Ik had een droom om met een limousine eens mee te kunnen rijden en oh wat ben ik zo gelukkig! Zo fijn om het met dit bedrijf uiteindelijk te mogen doen. Echt een Tom service ook.

Party Ride bv

Party Ride bv

Limousine

|Silke Bollaert|05/01/2024

Beste trip ooit. 🤩

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

Uitstekende dienstverlening tijdens onze trouwdag

|Liesbeth Cuyt|09/08/2023

We deden beroep op het team van Y Drive om ons op onze trouwdag naar de verschillende locaties te brengen. Niet alleen blonken zij uit in professionaliteit en stiptheid, maar zij waren ook zeer attent naar onze gasten toe. Niets was te veel gevraagd. Alleen maar lovende woorden.

Party Ride bv

Party Ride bv

Limo rit

|Dave Van eyck|10/07/2023

We hebben genoten van de rit is zeker aangeblevenen

Shuttle en pendeldiensten

Shuttlediensten en pendelvervoer zijn erg handig als er weinig parkeerplaatsen zijn in de buurt van je evenementenlocatie of als je je gasten van de ene plaats naar de andere moet vervoeren. En ook als er weinig of geen openbaar vervoer aanwezig is. Zeker bij grote evenementen maakt een shuttle of pendeldienst deel uit van je mobiliteitsplan en parkingbeheer.

Professionele shuttle transfers

Pendeldiensten inzetten gaat verder dan het reserveren van een aantal bussen of voertuigen. Planning is daarbij zeer belangrijk! Met een professionele partner voor shuttle vervoer ben je zeker van goed georganiseerde bezoekersstromen. Pendelvervoer kun je inzetten voor zowel kleine groepen als voor grote bezoekersstromen van tienduizenden mensen.

Afhankelijk van het soort evenement, kun je kiezen voor wagens, personenbussen, luxe touringcars of autobussen die je dan bijvoorbeeld om de 30 minuten laat rijden. Een andere optie is één of meerdere chauffeurs inschakelen om je gasten met de shuttle bus te vervoeren. Daarna keren de chauffeurs dan terug naar het event om de volgende gasten die gebruik willen maken van het event vervoer op te wachten. Opstapmogelijkheden voor personen in een rolstoel zijn op deze shuttle bussen ook voorzien. Gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en dat je gasten veilig aankomen.

Milieuvriendelijk en comfortabel alternatief mogelijk

Vandaag kan je kiezen ook al kiezen uit een mooi aanbod kleine en grote elektrische shuttle bussen of zelfs elektrische treintjes die een milieuvriendelijk en comfortabel alternatief vormen voor het vervoer van personen op evenementen.

Wil je naast (elektrische) pendelbussen en autobussen aanbieden ook een extraatje doen voor je vip klanten of speciale leveranciers? Een helikopter inschakelen of, waarom niet, een rij limousines of ceremoniewagens inhuren, zijn ideeën die zeker geapprecieerd wordt.

Zoek je een shuttle bus service?

Pendelvervoer organiseren doe je niet elke dag. Een zoektocht naar een betrouwbare partij die je daarbij gaat helpen is belangrijk. Je wil natuurlijk een shuttle bus bedrijf met kwalitatieve wagens of bussen en, ook belangrijk, opgeleide en representatieve chauffeurs. Iemand die klaarstaat voor kleine of grote evenementen, voor korte tijd of een langere periodes, een partner die samen met je de beste routes en nodige opstapplaatsen uitstippelt en bepaalt, met duidelijke prijzen en voorwaarden. Kortom, een bedrijf dat optimaal met je meedenkt, zodat je evenement een succes wordt. Efficiënt op zoek gaan naar een partner voor je shuttle diensten doe je in onderstaande lijst. Tip: ga nog sneller in je zoektocht en gebruik de filters.

Jouw bedrijf in shuttle diensten en pendeldiensten op deze pagina?

Staat jouw bedrijf gespecialiseerd in shuttle services nog niet in deze lijst? Dan is het dringend tijd om een bedrijfspagina aan te maken! Dat doe je eenvoudig én gratis via onderstaande knop. Door met je bedrijf in pendeldiensten in deze lijst te staan, kom je in het vizier van de duizenden eventorganisatoren die onze site dagelijks bezoeken. En daar zijn er heel wat bij die op zoek zijn naar een shuttle bus. Nog meer marketingpower nodig? Neem dan contact op met de marketingexperts van eventplanner.net via de website.

Tags: ...