Toegangscontrole

Met toegangscontrole zorg je niet alleen voor een goed georganiseerd maar ook een veilig evenement. Zoek je eventsoftware om je bezoekers uit te nodigen en te registreren, een toegangscontrolesysteem zoals ticketscanners, professionele bewaking, of heel praktisch, hekken voor jouw evenement? Alles in verband met toegangscontrole voor evenementen vind je in onderstaande lijst.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

R & T Security

R & T Security

Schrijf review Munkzwalm

R&T Security bvba bewakingsonderneming vergunning Min Binn Zaken 16.1136.12. Met onze ervaring staat een doordachte aanpak als één van de sleutelelementen voor een vlekkeloze samenwerking.

aanmelder.nl

aanmelder.nl

15 reviews Delft

Evenement management en deelnemersregistratie: Organiseer zelf online uw evenement met aanmelder.

GO-tickets

GO-tickets

98 reviews Doetinchem

Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je goedkoop, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement.

The Frontline Company

The Frontline Company

50 reviews Wilrijk

The Frontline Company is sinds jaar en dag een stevige referentie in het evenementenlandschap. Als uw promo/standpersoneel voor u echt belangrijk is, dan is er maar één adres ...

Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security

Schrijf review Best

Alleen Heras Mobile kan alles met tijdelijk hekwerk. Toegang verschaffen, droog fouilleren, veilig vluchten, even opladen, onbegrensd begrenzen en nog veel meer. Heras, dat staat eindeloos.

Key4ce Security

Key4ce Security

90 reviews Deinze

Als organisator wilt u dat uw beurs, fuif, festival of ander event vlekkeloos verloopt. Veiligheid van de bezoekers en/of deelnemers is daarbij een essentiële voorwaarde.

Euro Events

Euro Events

Schrijf review Echt

U wilt toch ook meer marge en een goede leeftijds- en toegangscontrole tijdens uw evenement? Euro Events is uw partner in evenementen! Kom ons bezoeken tijdens Festivak voor meer informatie.

Securipro

Securipro

Schrijf review Zonhoven

Gespecialiseerd in evenementen beveiliging.

Eventix

Eventix

288 reviews Amsterdam

Eventix is het snelst groeiende ticketing systeem van de Benelux. Door onze gebruiksvriendelijke software verkoop je meer tickets met minder effort en tegen een zeer scherp tarief.

SafeScan druktemonitor - van StoreScan

SafeScan druktemonitor - van StoreScan

Schrijf review Utrecht

Tel nauwkeurig en realtime het aantal bezoekers, monitor live de stroom van bezoekers en voorspel toekomstige gebeurtenissen.

Checkpoint A

Checkpoint A

Schrijf review Merelbeke

Abusol helpt event managers door event registratie oplossingen aan te bieden waarmee ze genodigden professioneel kunnen begeleiden bij het registratieproces en het onthaal en registratie op een event.

No Photo Available

Orakel bvba

Schrijf review Retie

Orakel is op internationaal vlak de 'one stop shop' bij uitstek waar u terecht kan voor identificatie- en controledrukwerk, alternatieve betaalmiddelen en andere, doorgaans eenmalige, gepersonaliseerde accessoires voor evenementen.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

No Photo Available

TicketGang bv

Schrijf review Hever

Start je online ticketverkoop vlot en kosteloos met het TicketGang online ticketverkoop- en reservatiesysteem. Verkoop je tickets online via de verkoopswebsite van TicketGang, je eigen evenementwebsite en op sociale websites!

No Photo Available

Visit by GES

Schrijf review Haarlem

N200 is Europees marktleider op het gebied van bezoekersregistratie, ticketing en lead retrieval voor organisatoren en exposanten op beurzen, evenementen en congressen. Het N200 bezoekersregistratiesysteem is geschikt voor alle evenementen, beurzen, ...

Engelen Hekwerken bv

Engelen Hekwerken bv

Schrijf review Panheel

Engelen hekwerken is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in dranghekken en andere verhuurmaterialen gericht op (sport)evenementen.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

VestaGuard Security

VestaGuard Security

Schrijf review Izegem

Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving. Missie Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving.

Tibbaa B.V.

Tibbaa B.V.

Schrijf review Rotterdam

Tibbaa heeft een groot ecosysteem gecreëerd rondom ticketing, aantrekkelijk voor promotors om tickets te verkopen.

Vision Security bv

Vision Security bv

Schrijf review Leuven

Vision Security is een vergunde bewakingsonderneming gevestigd in Leuven.

Playpass by Weezevent

Playpass by Weezevent

Schrijf review Antwerpen

PlayPass is an innovative software company that uses RFID and NFC technology to transform the humble wristband into a smart device.

Tickoweb

Tickoweb

Schrijf review Hoogstraten

Self serviced ticketing platform voor betalende tickets of registraties, met referenties als: Lokerse Feesten, Batibouw, Autosalon, Gent Jazz, Rock Herk, VRT, DPG Media en zo veel meer!

MIXX

MIXX

4 reviews Gent

Mixx is gespecialiseerd in IT voor evenementen: draadloze stemsystemen met maxxVOTE, onsite badging met maxxBADGE, event IT-netwerken en PPT office met maxxIT

Eventbrite

Eventbrite

Schrijf review Amsterdam

Ticketscript biedt een ticketing oplossing voor iedere organisator: een ‘self service white-label’ dienst voor grote tot kleine evenementen om meer tickets te verkopen.

EventSquare

EventSquare

Schrijf review Geel

EventSquare is een Belgisch bedrijf dat bijna 10 jaar innovatieve registratie en ticketing oplossingen aanbiedt voor meer dan duizend evenementen op jaarbasis.

TowerEye - DNCS bvba

TowerEye - DNCS bvba

Schrijf review Gierle

Onder het motto 'always light and safety' stellen we u onze TowerEye voor. Een krachtige mobiele licht en camera mast, uitgerust met professionele draadloze netwerktechnologie. Een mast inzetbaar op eender welke locatie en overal via internet toegankelijk

Beaumonde Hospitality

Beaumonde Hospitality

Schrijf review Apeldoorn

Beaumonde Hospitality verzorgd hosts en hostesses voor events, beurzen, congressen, bruiloften, privé diners, bedrijfsfeesten, winkelopeningen en nog zoveel meer.

Weezevent

Weezevent

Schrijf review Clichy

Weezevent biedt organisatoren van evenementen en locaties een cashloze online ticketingoplossing voor alle soorten evenementen, zoals shows, concerten en festivals.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.47/10. Gebaseerd op 561 reviews over bedrijven in de categorie 'Toegangscontrole'.

GO-tickets

GO-tickets

Ticket partner voor conferentie

|Sem Leftin (NRG PALLAS)|13/06/2024

We zijn zeer tevreden over GO-tickets die we voor onze Nuclear Innovation Conference hebben gebruikt. Vanaf het begin was het aankoopproces uiterst gebruiksvriendelijk en soepel. De informatie was duidelijk en toegankelijk, wat zorgde voor een zorgeloze ervaring voor zowel organisatoren als deelnemers.
Een van de grootste pluspunten was de verzorging van de badges. Go-tickets zorgde ervoor dat elke badge professioneel en correct geprint was, wat de check-in versnelde en bijdroeg aan de professionele uitstraling van ons event. De badges waren duidelijk leesbaar, stevig en precies zoals we hadden gehoopt.
De ondersteuning van het Go-tickets team was uitstekend, met name Aron was zeer behulpzaam. Ze waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en gaven nuttige suggesties om ons event succesvoller te maken.
Kortom, Go-tickets heeft onze verwachtingen overtroffen. Van het eenvoudige aankoopproces tot de hoogwaardige badges, ze hebben bewezen een betrouwbare en efficiënte partner te zijn voor evenementenorganisatie. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken!

The Frontline Company

The Frontline Company

Uitstekende gastvrouwdiensten

|Danielle Danielle Seeley (Approach Cyber)|04/06/2024

Voor een tweedaags evenement hebben we een gastvrouw ingehuurd om onze stand te helpen beheren. De gastvrouw was zeer efficiënt en bekwaam. Ze begon meteen te helpen met het opzetten en runde de stand perfect gedurende de twee dagen, zonder dat er voortdurend herinneringen of aanwijzingen nodig waren.
Zeer professioneel en vriendelijk, ik zou het zeker aanbevelen!

GO-tickets

GO-tickets

Review van deunen 2024

|Freek Ursem (-)|03/06/2024

Wij waren erg tevreden met hoe het systeem werkten en hebben daardoor een top dag gehad. Alleen vonden we dat het in het begin heel er zoeken was hoe de site werkten.

The Frontline Company

The Frontline Company

Fijne samenwerking

|Sarah Sarah Boddaert (Theater aan twater)|01/06/2024

Zeer professionele ondersteuning, perfecte opvolging!

Toegangscontrole

Op eventplanner.net is alles te vinden voor de toegangscontrole op jouw (bedrijfs)evenement, beurs, party, of festival, zowel voor grote evenementen als kleine, en voor fysieke, hybride en online events. Neem een kijkje in onze uitgebreide database, filter op locatie en neem contact op met de bedrijven voor meer informatie, of waarom niet, vraag direct een offerte aan. Voor elk type evenement is er een passende toegangscontrole oplossing!

Waarom toegangscontrole op evenementen

Waarom zou je toegangscontrole op je evenement organiseren? Om te beginnen wil je natuurlijk dat er alleen bezoekers binnenkomen of deelnemers die een geldig ticket hebben gekocht, dit vanuit veiligheids- en ook vanuit financieel oogpunt. Bij een fysiek evenement wil je ook niet dat er lange rijen ontstaan aan je entree. Daarom zorg je best voor verschillende ingangen met oplossingen voor mobiele eventregistratie. Op deze manier kun je ook het aantal bezoekers in realtime bijhouden. Die capaciteitsbeheersing is belangrijk voor de veiligheid.

Met toegangscontrole kun je ook bepaalde zones beperkt toegankelijk maken, bijvoorbeeld alleen voor de artiesten, de crew, ... Tot slot kun je met online toegangscontroles voor festivals of toegangscontroles voor evenementen ook data verzamelen waar je realtime of op een later moment interessante inzichten kunt uithalen.

Voor elk evenement zijn er de juiste oplossingen. We duiken in enkele toepassingen voor toegangscontrole:

Eventsoftware om professionele events te organiseren

Met een alles-in-één eventregistratiesoftware kun je niet alleen je gasten uitnodigen, tickets verkopen, je gasten zich laten registreren en je toegangscontrole op locatie organiseren door de tickets te scannen, maar ook je eventwebsite bouwen, eventevaluatie organiseren en eventtools en -apps ontwikkelen vanuit één centrale plek. Er bestaan diverse gebruiksvriendelijke oplossingen.

Ticketscanners

Een populaire manier van toegangscontrole op fysieke evenementen zijn ticketscanners. Ticket scanners worden onder andere gebruikt om bezoekers van een evenement binnen te laten of dit toe te staan binnen een bepaald tijdslot. Er bestaan veel verschillende systemen, sommigen met een hoge scancapaciteit zodat ze ook ingezet kunnen worden op evenementen met een hoge toegangsdruk.

Professionele bewaking

Naast elektronische toegangscontrole kun je ook beveiligingsagenten inhuren om de toegangscontrole van jouw event op zich te nemen. Dit veiligheidspersoneel kun je tevens inzetten om tassencontrole bij de ingang te doen en de bezoekersstromen te managen. Ze blijven met elkaar in contact via portofoons of walkietalkies. Een verwelkomende sfeer bij de toegangscontrole van je festival is een leuke extra, daarvoor kun je hosts en hostessen inschakelen.

Kaartlezers en toegangscontrole zijn ook een goede combinatie. Met deze apparaten kun je de toegang tot gebouwen digitaal regelen. Kaartlezers zijn op individueel niveau te programmeren of je kunt ze mee opnemen in een netwerk zodat je de toegangscontrole centraal kan regelen.

Dranghekken

Goede toegangscontrole is onmogelijk zonder een duidelijk aangegeven ingang en uitgang. Maar ook om de bezoekersstromen te managen op de locatie en om aan te geven waar de eet- en ontspanplekken zijn, is tijdelijk hekwerk, ook wel bouwhekken of dranghekken genoemd, onmisbaar op bijvoorbeeld festivals. Je kunt het hekwerk zelf monteren en demonteren, of dit laten doen door de leverancier.

Toegangscontrole nodig voor jouw event?

Heb je een toegangscontrolesysteem voor jouw fysiek, hybride of online event nodig? Hoe ga je op zoek naar de juiste partner die je advies verleent en de juiste producten en diensten levert, denk aan online evenementenregistratie, ticketscanners, of praktischer, toegangscontrole voor deuren, gebouwen of slagbomen en hekwerk? Je hoeft niet blind op zoek te gaan op het internet.

eventplanner.net stelde bovenstaande lijst voor je samen. Je vindt er professionele leveranciers van toegangscontrole op evenementen. Wil je zeker zijn van de kwaliteit van deze leveranciers? Lees dan de reviews die klanten die je voorgingen schreven.

Jouw toegangscontrole bedrijf toevoegen in deze lijst?

Staat jouw bedrijf nog niet in onze toegangscontrole-database? Zonde, want elke dag bezoeken duizenden eventorganisatoren onze site, en daar zijn er ook heel wat bij die informatie over toegangscontrole zoeken, en wie weet, meteen een offerte aanvragen. Je kunt jouw bedrijf met toegangscontrolesystemen gratis toevoegen via onderstaande knop! Zet er enkele sprekende beelden en verhelderende teksten bij, en you are good to go! Veel succes!

Tags: ticketcontrole, ticketcontrol, toegangscontrole, ticket controle, registratie, kaartcontrole, ...