Toegangscontrole

Met toegangscontrole zorg je niet alleen voor een goed georganiseerd maar ook een veilig evenement. Zoek je event software om je bezoekers uit te nodigen en te registreren, een toegangscontrole systeem zoals ticket scanners, professionele bewaking, of heel praktisch, hekken voor jouw evenement? Alles in verband met toegangscontrole voor evenementen vind je in onderstaande lijst.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

aanmelder.nl

aanmelder.nl

15 reviews Delft

Evenement management en deelnemersregistratie: Organiseer zelf online uw evenement met aanmelder.

R & T Security

R & T Security

Schrijf review Munkzwalm

R&T Security bvba bewakingsonderneming vergunning Min Binn Zaken 16.1136.12. Met onze ervaring staat een doordachte aanpak als één van de sleutelelementen voor een vlekkeloze samenwerking.

The Frontline Company

The Frontline Company

27 reviews Wilrijk

The Frontline Company is sinds jaar en dag een stevige referentie in het evenementenlandschap. Als uw promo/standpersoneel voor u echt belangrijk is, dan is er maar één adres ...

Euro Events

Euro Events

Schrijf review Echt

U wilt toch ook meer marge en een goede leeftijds- en toegangscontrole tijdens uw evenement? Euro Events is uw partner in evenementen! Kom ons bezoeken tijdens Festivak voor meer informatie.

Key4ce Security

Key4ce Security

80 reviews Deinze

Als organisator wilt u dat uw beurs, fuif, festival of ander event vlekkeloos verloopt. Veiligheid van de bezoekers en/of deelnemers is daarbij een essentiële voorwaarde.

Securipro

Securipro

Schrijf review Zonhoven

Gespecialiseerd in evenementen beveiliging.

SafeScan druktemonitor - van StoreScan

SafeScan druktemonitor - van StoreScan

Schrijf review Utrecht

Tel nauwkeurig en realtime het aantal bezoekers, monitor live de stroom van bezoekers en voorspel toekomstige gebeurtenissen.

Checkpoint A

Checkpoint A

Schrijf review Denderleeuw

Abusol helpt event managers door event registratie oplossingen aan te bieden waarmee ze genodigden professioneel kunnen begeleiden bij het registratieproces en het onthaal en registratie op een event.

No Photo Available

Orakel bvba

Schrijf review Retie

Orakel is op internationaal vlak de 'one stop shop' bij uitstek waar u terecht kan voor identificatie- en controledrukwerk, alternatieve betaalmiddelen en andere, doorgaans eenmalige, gepersonaliseerde accessoires voor evenementen.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

Eventix bv

Eventix bv

154 reviews Amsterdam

Eventix is het snelst groeiende ticketing systeem van de Benelux. Door onze gebruiksvriendelijke software verkoop je meer tickets met minder effort en tegen een zeer scherp tarief.

No Photo Available

TicketGang bvba

Schrijf review Hever

Start je online ticketverkoop vlot en kosteloos met het TicketGang online ticketverkoop- en reservatiesysteem. Verkoop je tickets online via de verkoopswebsite van TicketGang, je eigen evenementwebsite en op sociale websites!

No Photo Available

Visit by GES

Schrijf review Haarlem

N200 is Europees marktleider op het gebied van bezoekersregistratie, ticketing en lead retrieval voor organisatoren en exposanten op beurzen, evenementen en congressen. Het N200 bezoekersregistratiesysteem is geschikt voor alle evenementen, beurzen, ...

Engelen Hekwerken bv

Engelen Hekwerken bv

Schrijf review Panheel

Engelen hekwerken is een verhuurbedrijf gespecialiseerd in dranghekken en andere verhuurmaterialen gericht op (sport)evenementen.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

VestaGuard Security

VestaGuard Security

Schrijf review Izegem

Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving. Missie Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving.

Tibbaa B.V.

Tibbaa B.V.

Schrijf review Rotterdam

Tibbaa heeft een groot ecosysteem gecreëerd rondom ticketing, aantrekkelijk voor promotors om tickets te verkopen.

Tickify

Tickify

3 reviews Gent

Online ticketing voor jouw event? We garanderen een gebruiksvriendelijke service, specifiek ingericht om je aan de noden te voldoen bij de organisatie van jouw evenement.

Playpass

Playpass

Schrijf review Antwerpen

PlayPass is an innovative software company that uses RFID and NFC technology to transform the humble wristband into a smart device.

Tickoweb

Tickoweb

Schrijf review Hoogstraten

Self serviced ticketing platform voor betalende tickets of registraties, met referenties als: Lokerse Feesten, Batibouw, Autosalon, Gent Jazz, Rock Herk, VRT, DPG Media en zo veel meer!

EventSquare

EventSquare

Schrijf review Geel

EventSquare is een Belgisch bedrijf dat bijna 10 jaar innovatieve registratie en ticketing oplossingen aanbiedt voor meer dan duizend evenementen op jaarbasis.

Esengo Team

Esengo Team

Schrijf review Wevelgem

ESENGO TEAM is een people agency die zich inzet om evenementen te ondersteunen met gemotiveerd event-personeel. Van vlotte hosts en hostessen, sterke stagehands tot geraffineerde fotografen.

Smart2B bv

Smart2B bv

Schrijf review Wekerom

Smart2Business afgekort Smart2B is meer dan distributeur of leverancier, Smart2B werkt als partner samen met haar klanten en partners. Als familie bedrijf hebben we korte lijnen en een hecht team. Dit heeft o.a. als voordeel dat we van vrijwel alles wat e

No Photo Available

Eventbrite

Schrijf review Amsterdam

Ticketscript biedt een ticketing oplossing voor iedere organisator: een ‘self service white-label’ dienst voor grote tot kleine evenementen om meer tickets te verkopen.

No Photo Available

M.E.S.S. Security bvba

Schrijf review Mol

MESS-SECURITY is gespecialiseerd in de beveiliging van fuiven en evenementen.

No Photo Available

Fence 4 Events

Schrijf review Ermelo

Verhuur van bouwhekken voor evenementen.

No Photo Available

S2N bv

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Het Twickelerveld Speurhonden service

Schrijf review Almere

Het Twickelerveld levert wereld wijd speurhonden diensten, voor (semi)overheid, bedrijven en particulieren. We verzorgen de inzet van drugshonden, explosieven speurhonden en bewakingshonden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.52/10. Gebaseerd op 295 reviews over bedrijven in de categorie 'Toegangscontrole'.

Key4ce Security

Key4ce Security

Verkiezing prinses oostende 28/01/2023

|decorte daniel (1)|30/01/2023

Zeker een aanrader, een heel goeie team en zeer verzorgd,en vriendelijk,volgende evenement Worden ze weer gevraagd ,een zeker Dan van ons team hof Der prinsen en prinsessen

The Frontline Company

The Frontline Company

Uitstekende partner voor je event

|Johnny Roosen (V.J.B. Motors)|25/01/2023

Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde service van The Frontline Company. Peter stelde ons de perfecte persoon voor volgens onze richtlijnen. Niet alleen de kwaliteit van de voorgestelde persoon was dermate hoog. Ook de algemene service, snelheid van feedback en opvolging door Peter en Fanny konden wij bijzonder appreciëren. Een topbedrijf indien U opzoekt bent naar een geknipte persoon voor uw event.

The Frontline Company

The Frontline Company

Motorshow - gastvrouw

|Olivier Hacquart (Zeborne SRL)|23/01/2023

We hebben The Frontline Company ingehuurd om hostessdiensten te leveren tijdens de Autoshow van 2023.
Onze verwachtingen werden volledig ingelost. De persoon die door The Frontline Company was gestuurd, voldeed aan alle criteria die voorafgaand aan het evenement waren besproken.
Opvolging van het perfecte dossier, meerdere passages op de stand tijdens het evenement.
We hebben een betrouwbare partner gevonden voor onze volgende projecten.

Eventix bv

Eventix bv

Verkoop

|Henk Vergunst|10/01/2023

Werkt prima!

Toegangscontrole

Op eventplanner.net is alles te vinden voor de toegangscontrole op jouw (bedrijfs)evenement, beurs, party, of festival, zowel voor grote evenementen als kleine, en voor fysieke, hybride en online events. Neem een kijkje in onze uitgebreide database, filter op locatie en neem contact op met de bedrijven voor meer informatie, of waarom niet, vraag direct een offerte aan. Voor elk type evenement is er een passende toegangscontrole oplossing!

Waarom toegangscontrole op evenementen

Waarom zou je toegangscontrole op je evenement organiseren? Om te beginnen wil je natuurlijk dat er alleen bezoekers binnenkomen of deelnemers die een geldig ticket hebben gekocht, dit vanuit veiligheids- en ook vanuit financieel oogpunt. Bij een fysiek evenement wil je ook niet dat er lange rijen ontstaan aan je entree. Daarom ga je best verschillende ingangen organiseren, met mobiele event registratie oplossingen. Op deze manier kun je ook het aantal bezoekers in realtime bijhouden. Die capaciteitsbeheersing is belangrijk voor de veiligheid.

Met toegangscontrole kun je ook bepaalde zones beperkt toegankelijk maken, bijvoorbeeld alleen voor de artiesten, de crew, ... Tot slot kun je met online toegangscontrole festival of toegangscontrole evenementen ook data verzamelen waar je realtime of op een later moment interessante inzichten kunt uithalen.

Voor elk evenement zijn er de juiste oplossingen. We duiken in enkele toepassingen voor toegangscontrole:

Event software om professionele events te organiseren

Met een alles-in-een event registratie software kun je niet alleen je gasten uitnodigen, tickets verkopen, je gasten zich laten registreren en je toegangscontrole op locatie organiseren door de tickets te scannen. Maar ook je event website bouwen, event evaluatie organiseren en event tools en apps ontwikkelen vanuit één centrale plek. Er bestaan diverse gebruiksvriendelijke oplossingen.

Ticketscanners

Een populaire manier van toegangscontrole op fysieke evenementen zijn ticketscanners. Ticket scanners worden onder andere gebruikt om bezoekers van een evenement binnen te laten of dit toe te staan binnen een bepaald tijdslot. Er bestaan veel verschillende systemen, sommigen met een hoge scancapaciteit zodat ze ook ingezet kunnen worden op evenementen met een hoge toegangsdruk.

Professionele bewaking

Naast elektronische toegangscontrole kun je ook beveiligingsagenten inhuren om de toegangscontrole van jouw event op zich te nemen. Dit veiligheidspersoneel kun je tevens inzetten om tassencontrole bij de ingang te doen en de bezoekersstromen te managen. Ze blijven met elkaar in contact via portofoons of walkie talkies. Een verwelkomende sfeer bij de toegangscontrole van je festival is een leuke extra, daarvoor kun je hosts en hostessen inschakelen.

Kaartlezers en toegangscontrole zijn ook een goede combinatie. Met deze apparaten kun je de toegang tot gebouwen digitaal regelen. Kaartlezers zijn op individueel niveau te programmeren of je kunt ze mee opnemen in een netwerk zodat je de toegangscontrole centraal kan regelen.

Dranghekken

Goede toegangscontrole is onmogelijk zonder een duidelijk aangegeven ingang en uitgang. Maar ook om de bezoekersstromen te managen op de locatie, om aan te geven waar de eet-en ontspanplekken zijn, is tijdelijk hekwerk, ook wel bouwhekken of dranghekken genoemd, onmisbaar op bijvoorbeeld festivals. Je kunt het hekwerk zelf monteren en demonteren, of dit laten doen door de leverancier.

Toegangscontrole nodig voor jouw event?

Je hebt nodig: een toegangscontrolesysteem voor jouw fysiek, hybride of online event? Hoe ga je op zoek naar de juiste partner die je advies verleent en de juiste producten en diensten levert, denk aan online evenementen registratie, ticketscanners, of meer praktisch toegangscontrole voor deuren, gebouwen of slagbomen en hekwerk? Je hoeft niet blind op zoek te gaan op het internet.

eventplanner.net stelde bovenstaande lijst voor je samen. Je vindt er professionele leveranciers van toegangscontrole op evenementen. Wil je zeker zijn van de kwaliteit van deze leveranciers? Lees dan de reviews die klanten die je voorgingen schreven.

Jouw toegangscontrole bedrijf toevoegen in deze lijst?

Staat jouw bedrijf nog niet in onze toegangscontrole-database? Zonde, want elke dag bezoeken duizenden event organisatoren onze site, en daar zijn er ook heel wat bij die informatie over toegangscontrole zoeken, en wie weet, meteen een offerte aanvragen. Je kunt jouw bedrijf met toegangscontrolesystemen gratis toevoegen via onderstaande knop! Zet er enkele sprekende beelden en verhelderende teksten bij, en you are good to go! Veel succes!

Tags: ticketcontrole, ticketcontrol, toegangscontrole, ticket controle, registratie, kaartcontrole, ...