header

Audiovisuele concepten

Wil je audiovisueel sterk uit de hoek komen op je evenement? Dan hoef je echt niet verder te zoeken. Hier vind je een overzicht van alle bedrijven die indrukwekkende audiovisuele concepten bedenken en uitwerken.

Audiovisuele concepten

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 24 reviews over bedrijven in de categorie 'Audiovisuele concepten'.
 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Dank voor de geweldige kijk- en luisterervaring

  Rene verzorgde de regie voor de plenaire opening en de plenaire afsluiting van hons congres en we waren erg blij met zijn improvisatie vermogen en zijn vertrouwenwekkende en rustige manier van werken. Hij maakte van een hectisch programma met daarin o.a. een staatssecretaris en een heuse live act van een popband een geweldige professionele kijk- en luisterervaring! Dank daarvoor René!

  Peter Lievense - iBestuur - 12/08/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Vakman in hart en nieren

  Afgelopen voorjaar heb ik voor het eerst met René samen mogen werken en hopelijk niet voor het laatst! René straalt in alles uit dat hij zijn vak beheerst, in ons geval de regie van de plenaire opening en slot van het iBestuur Congres 2019. Tijdens het schouwen van de locatie stelde René alle ter zake doende vragen op basis van onze briefing en meer. Ook in de voorbereiding naar het congres liet René geen steek vallen en zorgde hij ervoor dat alles dat nodig was voor een vlekkeloze, professionele opening en slot op orde kwam. Als ik een paar steekwoorden moet loslaten op René dan zijn dat: betrouwbaar, flexibel, oplossingsgericht en altijd bereikbaar en beschikbaar.

  Erik Heemskerk - NOMAD Live Communication Agency - 05/08/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Samenwerking met een hoofdletter S

  Met Rene samenwerken is een geschenk. Rene is een zeer ervaren eventman en denkt vanuit concept, idee en regie en niet vanuit middelen. Juist daarom is samenwerken met hem fantastisch. We maken samen E-Impact, een maandelijkse videonieuwsbrief op het eventplatform van Nederland: EventBranche.nl Met zijn greenscreen komt hij naar kantoor, geeft tips, monteert, filmt, regisseert en ziet het eindproduct al voor zich...Daarbij is hij de koning in het vertalen van een wens van ons naar een video of een visual. Zelfs als ik zelf Rene Pouwelse was, zou ik hem nog aanbevelen....Sjoerd Weikamp, eventbranche.nl

  Sjoerd Weikamp - Eventbranche - 24/07/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Videonieuwsbrief voor BNI Gooi & Vechtstreek

  Rene verzorgt voor ons al bijna 1 jaar de maandelijkse nieuwsbrief voor onze leden van BNI Gooi & Vechtstreek.
  Dit doet hij zeer professioneel, hij vraagt naar zaken waar je in eerste instantie niet meteen aan denkt.
  Voor een zakelijke nieuwsbrief met zeer goede content kan ik hem als geen ander aanbevelen.
  Je weet wat je krijgt en dat is top!!
  Richard Zohlandt
  Executive Director BNI Gooi & Vechtstreek, Amsterdam

  Richard Zohlandt - BNI Gooi & Vechtstreek - 23/07/2019

Audiovisuele concepten

Heb je nood aan een indrukwekkend audiovisueel spektakel op jouw evenement? Neem dan een kijkje naar onze leveranciers doe audiovisuele concepten bedenken en uitwerken. Met hun videoproducties en professionele AV-materiaal brengen ze jouw evenement naar ongekende hoogten!

Voor ieder wat wils

Variatie is troef in de audiovisuele sector. Er zijn zoveel mogelijkheden op het vlak van video, licht en geluid dat sommige mensen door de bomen het bos niet meer zien. Deze experts bedenken het concept en zorgen voor een vlekkeloze technische realisatie met videowalls, videoprojecties, outdoor LED-walls en zoveel meer. Dankzij hun ervaring en vakkennis wordt jouw evenement gegarandeerd een succes!

Voeg je bedrijf toe

Voeg je bedrijf gratis toe aan onderstaande lijst en presenteer je diensten aan duizenden bezoekers. Zo kan je in één klap een heleboel nieuwe prospects aanspreken.

Tags: audiovisual, videoconcepten, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!