Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Mijn naam is Rene Pouwelse. Ik ben eventprofessional. Dat wil zeggen: ik ondersteun kleine en grote bedrijven bij de organisatie van hun evenement.

 

Daarbij adviseer ik op het gebied van creativiteit, operationele uitvoering en budget. Ik produceer het evenement of delen ervan bijvoorbeeld technische productie of contentproductie. Ook verzorg ik zaalregie, contentregie of beeldregie. En tot slot maak ik videocontent in eigen huis zoals nominaties voor awardshows, vormgeving voor een event met leaders, bumpers, naamtitels, interviews, aftermovies en dergelijke

 

Daarmee neem ik de klant echt werk uit handen en ik voeg waarde toe. Ik ben onafhankelijk, betrokken, creatief en professioneel. Ik zit eigenlijk naast de klant... en niet tegenover hem.

 

Het liefst ben ik zover mogelijk van te voren betrokken om te helpen met de operationele zaken en budget. Ook hierin kan ik goed adviseren doordat ik inmiddels 35 jaar ervaring heb als producer/regisseur van events en bijna 10 jaar in audiovisuele faciliteiten en vormgeving.

 

Naast adviseur, producer en regisseur ben ik ook docent bij de post HBO opleiding Master in Event Management waar ik college geef op het gebied van Event Technieken. Zonder al te veel jargon, heldere  tips en handvatten om je evenement beter te maken.

 

Rene Pouwelse Advies Regie Productie
KAUMERA, een hele nieuwe grondstof...en ik was erbij!.
04 October 2019

Afgelopen dagen mocht ik in opdracht van 4SURE events&incentives b.v. in Zutphen de regie en een deel van de content verzorgen bij de introductie van Kaumera.


Kaumera is een nieuwe grondstof die gewonnen wordt uit slib van afvalwater. Deze grondstof kent talloze duurzame toepassingen en woensdag was nog maar stap 1. Ik voel me vereerd dat ik een bijdrage mocht leveren aan deze wereldprimeur. We gaan daar met z'n allen nog veel profijt van hebben. Kijk maar eens op www.kaumera.nl


Like Comment
Kevin Van der Straeten
Leader
Pink Minds Media|

Mooie case!

Like · Reply

20 reviews over Rene Pouwelse Advies Regie Productie - 9.6/10

 • Dank voor de geweldige kijk- en luisterervaring

  Rene verzorgde de regie voor de plenaire opening en de plenaire afsluiting van hons congres en we waren erg blij met zijn improvisatie vermogen en zijn vertrouwenwekkende en rustige manier van werken. Hij maakte van een hectisch programma met daarin o.a. een staatssecretaris en een heuse live act van een popband een geweldige professionele kijk- en luisterervaring! Dank daarvoor René!

  - iBestuur ()

 • Vakman in hart en nieren

  Afgelopen voorjaar heb ik voor het eerst met René samen mogen werken en hopelijk niet voor het laatst! René straalt in alles uit dat hij zijn vak beheerst, in ons geval de regie van de plenaire opening en slot van het iBestuur Congres 2019. Tijdens het schouwen van de locatie stelde René alle ter zake doende vragen op basis van onze briefing en meer. Ook in de voorbereiding naar het congres liet René geen steek vallen en zorgde hij ervoor dat alles dat nodig was voor een vlekkeloze, professionele opening en slot op orde kwam. Als ik een paar steekwoorden moet loslaten op René dan zijn dat: betrouwbaar, flexibel, oplossingsgericht en altijd bereikbaar en beschikbaar.

  - NOMAD Live Communication Agency ()

 • Samenwerking met een hoofdletter S

  Met Rene samenwerken is een geschenk. Rene is een zeer ervaren eventman en denkt vanuit concept, idee en regie en niet vanuit middelen. Juist daarom is samenwerken met hem fantastisch. We maken samen E-Impact, een maandelijkse videonieuwsbrief op het eventplatform van Nederland: EventBranche.nl Met zijn greenscreen komt hij naar kantoor, geeft tips, monteert, filmt, regisseert en ziet het eindproduct al voor zich...Daarbij is hij de koning in het vertalen van een wens van ons naar een video of een visual. Zelfs als ik zelf Rene Pouwelse was, zou ik hem nog aanbevelen....Sjoerd Weikamp, eventbranche.nl

  - Eventbranche ()

 • Videonieuwsbrief voor BNI Gooi & Vechtstreek

  Rene verzorgt voor ons al bijna 1 jaar de maandelijkse nieuwsbrief voor onze leden van BNI Gooi & Vechtstreek.
  Dit doet hij zeer professioneel, hij vraagt naar zaken waar je in eerste instantie niet meteen aan denkt.
  Voor een zakelijke nieuwsbrief met zeer goede content kan ik hem als geen ander aanbevelen.
  Je weet wat je krijgt en dat is top!!
  Richard Zohlandt
  Executive Director BNI Gooi & Vechtstreek, Amsterdam

  - BNI Gooi & Vechtstreek ()

 • Professioneel

  In 1987 ontdekte ik de technische, artistieke en de vak-bepalende verbale capaciteiten van René Pouwelse. Sindsdien hebben wij 15 jaar onafgebroken met elkaar samengewerkt en vervolgens op regelmatige projectbasis. Het was en is steeds opnieuw een waar genoegen. René Pouwelse begrijpt het.
  Frank Wentink

  - WentinkForno & Partners ()

 • Perfectionist!

  Ik heb meerdere projecten met René opgetuigd en uitgevoerd enkele jaren achter elkaar.
  Dit is allemaal heel goed verlopen. Hij is perfectionistisch en hij vindt het belangrijk dat de klant tevreden is met het eindresultaat, dat is zijn streven om naartoe te werken.
  Bij nieuwe projecten in de toekomst, zal ik weer met René gaan samenwerken

  - ANWB(Het Land van ANWB) ()

 • Op en top vakman

  Wij hebben videofilmpjes gemaakt met Rene. Dat we ernaar durven kijken is dankzij Rene. Dat andere mensen ernaar willen kijken is dankzij Rene. Iedereen was bloednerveus en deed het voor het eerst. Rene stelde ons op het gemak, was geduldig en vakkundig en heeft ervoor gezorgd dat wij als amateurs toch iets hebben gemaakt dat bekeken kan worden.
  Ook in ander opzicht helpt Rene je waar hij kan. Daarnaast straalt Rene uit dat hij van zijn vak houdt en het met plezier doet. Dat werkt aanstekelijk. Rene is een op en top vakman en een hele prettige partner.

  - LegalXs BV | Het Team Juridische Zaken ()

  Reactie van Rene Pouwelse Advies Regie Productie op deze review:

  Top! Dankjewel Edgar.

 • Aanrader!

  Inmiddels hebben we al 4 grote eventproducties ism met Rene mogen doen. Door de fijne samenwerking en mooie resultaten is Rene bijna vanzelfsprekend een vaste persoon in ons event team geworden. Betrouwbaar, zeer ervaren en kundig, denkt mee in het traject zonder daarbij ons DNA uit het oog te verliezen en ook nog eens een hele fijne persoonlijkheid. Zoek je iemand die jouw event naar een hoger niveau kan tillen zodat je boodschap nog beter over komt? Rene is echt een aanrader!

  - ANWB ()

 • Betrouwbaar, meedenkend en ontzorgend

  Rene is voor het NSWE een echte aanvulling bij de uitvoer van het evenement en een ontzorging van het projectteam NSWE.

  - Intersafe ()

 • De ideale partner

  René Pouwelse is voor ons de ideale partner op het gebied van contentproductie en videoregie. Al in het begin stadium zit hij aan tafel om samen tot het beste en mooiste resultaat te komen. Daarbij denkt hij niet alleen vanuit ‘zijn’ discipline maar vanwege zijn brede evenementenervaring verliest hij nooit het doel en het grotere geheel uit het oog. René is daarom een fijne sparringpartner en altijd eerlijk. Hij is betrouwbaar, levert kwaliteit, is flexibel en houdt het hoofd koel bij last minute veranderingen. En niet geheel onbelangrijk is René ook een hele fijne vent om mee samen te werken.

  - Event Republic ()

 • De beste in zijn vak

  Rene helpt je van A tot Z en ook nog een stuk extra. Overal waar je niet zelf aan kunt denken, dat wordt voor je geregeld. Rene is een echte vakman. Iemand met een bak aan ervaring, een goed hart en vooral ook duidelijk in de communicatie. Voor professionele bedrijven raad ik echt aan om met hem contact op te nemen!

  - Boost ()

 • Vakmanschap tot in de puntjes

  Rene is door zijn jarenlange ervaring een gedreven vakman die van wanten weet. Behoedzaam en vooral adviserend een betrouwbare schakel in een (voor een hockeyclub) ambitieus project: het Lustrumfeest voor 500 genodigden. Rene heeft een belangrijke rol gespeeld in de technische vertaling van licht en geluid in bruine kroeg atmosfeer (deel 1) en voor een puik optreden van een live band (deel2). In een zeer kort tijdsbestek (zes weken) is het proces van idee - concept - implementatie prima verlopen en heeft hij gezorgd met zijn technische partners voor een prachtig event.

  - HC Naarden ()

 • Goede samenwerking met een vakman

  Regelmatig hebben wij René ingeschakeld voor opdrachten op audiovisueel gebied. Of het nu om een live verslag gaat een reportage of het maken van een bedrijfsfilm, René zorgt dat hij alle ins en outs van het bedrijf, afdeling of persoon kent. Heeft oog voor detail en levert uiteindelijk een prima eindresultaat.

  - Van Leeuwen Buizen Groep B.V. ()

 • Prima kwaliteit en prettige samenwerking

  Als Van Leeuwen werken we regelmatig met René Pouwelse samen: bijvoorbeeld een aantal jaren terug bij de opening van ons nieuwe kantoor door (toen nog) Prinses Máxima, en recent bij de productie van onze nieuwe bedrijfsfilm. René verstaat zijn vak, vertaalt wensen in een kwalitatief prima product, en is prettig om mee samen te werken.

  - Van Leeuwen Buizen Groep ()

 • Pouwels betrouwbare Event Professional

  Rene, is al jaren een zeer gewaardeerde docent bij Master in Event Management.
  Hij is ervaren in het vak en kent alle in- en outs.
  Ik kan Rene aanbevelen als een betrouwbare en deskundige Event Professional.
  Harry de Winter
  Directeur Master in Event Management.

  - Master in Event Management ()

 • Goed verhaal en prettige samenwerking

  Wil je een goed verhaal vertellen, dan is samenwerken met Rene Pouwelse mijn advies. Rene weet door zijn inlevingsvermogen en jarenlange ervaring de boodschap van een event of videoproductie te professionaliseren met zijn creativiteit en positief inspirerende input. Rene schakelt super snel en is zeer prettig om mee samen te werken.

  - PublicView Distribution BV ()

 • Zeer nuttig

  Bedankt René voor een zeer nuttige college! Loop al een tijdje rond in het evenementen circuit en heb toch weer een hoop geleerd van je.

  - T-Mobile ()

 • Top college

  René heeft een college gegeven over event technieken. Ik heb dit college als zeer waardevol ervaren. Vooral omdat hij vooraf om input vroeg en dit gebruikt heeft voor zijn presentatie, zodat ik antwoord op al mijn vragen had. Wat me het meest is bijgebleven, is zijn sprankelende manier van presenteren. Ik was van begin tot eind geboeid en dat over iets waar ik van tevoren niks vanaf wist.

  - VWS ()

 • prettige samenwerking met korte lijnen

  Rene is een prettige partner voor onze events gebleken; korte lijnen in de voorbereiding, snel schakelen, luisterend naar feedback en creatieve inbreng. Werkt met een strakke planning en houdt zich daar ook aan. Tijdens event zelf zorgt hij voor de juiste mensen op de vloer en behoud de rust. Wij werken graag met Rene samen.

  - ANWB - Land van ANWB ()

 • David in het evenementenland van Goliath's

  Rene Pouwelse onderscheidt zich van anderen door zijn multidisciplinaire kennis. Hij denkt verder dan zijn eigen vakgebied en dat komt omdat hij in bijna alle facetten van evenementenland werkzaam is geweest. Hij begrijpt dat wat er gebeurd en zichtbaar is op een podium tijdens een event direct in verbinding staat met wat er daarvoor en daarna ervaren wordt. Verder denkt Rene ALTIJD in oplossingen in plaats van problemen. Door zijn positivisme is raken mensen om hem heen ook geïnspireerd. Door zijn dienstverlening worden vooral in het voortraject reeds fouten voorkomen.

  - Event Republic ()

Activiteiten Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland
Trefwoorden:
technische productie | regie | videomontage | ervaring | ontzorgen | productie | advies | video | onafhankelijk adviseur | filmpjes | video nieuwsbrief | contentregie | showcaller | toegevoegde waarde | videocontent | after effects | zaalregie | audiovisueel advies