Technische Productie

Op zoek naar 'technische productie'? In onze database vind je alle leveranciers die technische productie aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'technische productie'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

38 reviews Hilversum

Mijn naam is Rene Pouwelse. Ik ben eventprofessional. Daarbij adviseer ik op het gebied van creativiteit, operationele uitvoering en budget.

Trimex bv

Trimex bv

Schrijf review Houthalen

Trimex zorgt voor de totaalaanpak, technische ondersteuning bij het uitwerken van een concept.

Showtime! Entertainment Services

Showtime! Entertainment Services

Schrijf review Leopoldsburg

SHOWTIME! Entertainment Services is a live event and production company. Conveniently based at the very heart of Europe in Belgium, we offer a full production services package backed up by decades of event know-how and experience.

Step in Live

Step in Live

Schrijf review Schaarbeek

Step in Live's missie is om uw event ideeën volledig in handen te nemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over het technisch en logistiek aspect.

Unlimited Productions bv

Unlimited Productions bv

Schrijf review Breda

Livetime Productions is gespecialiseerd in (technische) productie van evenementen, festivals en televisieproducties. Daarmee neemt Livetime de rol van technisch coördinator, ontwerper, inkoper en logistiek begeleider tijdens een productie.

ASP Group bv

ASP Group bv

Schrijf review Lier

ASP is een toonaangevend technisch-productioneel bedrijf dat bestaat uit een toegewijd team van specialisten met 25 jaar ervaring.

No Photo Available

A.B. Geluidstechniek

Schrijf review Rotterdam

Verhuur van geluid, licht en video apparatuur voor de professionele markt.

No Photo Available

NEP ENG Services BV - Webcasting

Schrijf review Hilversum

NEP Webcasting is expert in virtuele evenementen, webinars en livestreams. NEP biedt u als bedrijf een platform om uw informatie digitaal te delen en tegelijk de (live) interactie aan te gaan met uw doelgroep.

No Photo Available

Wyred

Schrijf review Amsterdam

Technische Productie.

No Photo Available

iNQ events & management

Schrijf review Bergen op Zoom

Geen branche zo dynamisch als de evenementenbranche. iNQ events & management is uw partner en dé spin in het web om deze dynamiek te stroomlijnen.

No Photo Available

ZOOM evenementen & media producties

Schrijf review Breda

ZOOM evenementen & media producties is het full-service productiebedrijf voor al uw diensten in de evenementen en media branche.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 38 reviews over bedrijven in de categorie 'technische productie'.

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Review Rene Pouwelse Advies Regie Productie

|Chawa Lisser (Provincie Utrecht)|02/08/2022

Wij werken voor een college reeks samen met Rene. Rene is een vakman, eerlijk, betrouwbaar, stabiel, creatief en flexibel. Hij kan goed uitleggen en makkelijk met iedereen samenwerken. Hij neemt de leiding en zorgt er altijd voor dat het resultaat optimaal is.

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Prettige en professionele Showcaller

|Félice Bogaert (Stichting de Nationale DenkTank)|21/10/2021

René heeft ons erg geholpen ons livestream event soepel te laten verlopen! Hij nam de regie en was de perfecte schakel tussen organisatie, locatie, techniekmannen en presentatoren.

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Goud voor Rene

|Michael Nieuwesteeg (NVC)|19/08/2021

Rene dankjewel voor je gouden support van de Prijsuitreiking van 's werelds meest competitieve verpakkingswedstrijd De Gouden Noot, live hybrid vanuit de ADAM Tower in Amsterdam! helaas kan ik de YouTube link niet in dit formulier plakken, zotezien. Is ook te volgen via de website van de wedstrijd [degoudennoot]

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Vakman in visuele middelen!

|Mark Ketelaar (Waterschap Rijn en IJssel)|11/08/2021

We werken graag met rene samen. Het is een vakman bij uitstek die graag meedenkt, ideeën aanlevert, ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier voor het voetlicht kan brengen en zeer snel werkt!

Technische Productie

Zoek je naar 'technische productie' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 11 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Technische productie: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor technische productie op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als technische productie, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar technische productie. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1

Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1

Nederlandstalig België en Nederland vloeien bij PRG EML Productions meer en meer in mekaar over op vlak van materiaal en crew voor special events en concerten.

2 wow-projecten voor Novid

2 wow-projecten voor Novid

Audiovisuele specialist Novid kan twee wow-projecten aan haar portfolio toevoegen. Het bedrijf leverde 950m² videoprojecties voor I Love Techno en een HD Video-catwalk voor RTL.