header

Technische Productie

Op zoek naar 'technische productie'? Op deze pagina vind je eventbedrijven die technische productie aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'technische productie'.
 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Dank voor de geweldige kijk- en luisterervaring

  Rene verzorgde de regie voor de plenaire opening en de plenaire afsluiting van hons congres en we waren erg blij met zijn improvisatie vermogen en zijn vertrouwenwekkende en rustige manier van werken. Hij maakte van een hectisch programma met daarin o.a. een staatssecretaris en een heuse live act van een popband een geweldige professionele kijk- en luisterervaring! Dank daarvoor René!

  Peter Lievense - iBestuur - 12/08/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Vakman in hart en nieren

  Afgelopen voorjaar heb ik voor het eerst met René samen mogen werken en hopelijk niet voor het laatst! René straalt in alles uit dat hij zijn vak beheerst, in ons geval de regie van de plenaire opening en slot van het iBestuur Congres 2019. Tijdens het schouwen van de locatie stelde René alle ter zake doende vragen op basis van onze briefing en meer. Ook in de voorbereiding naar het congres liet René geen steek vallen en zorgde hij ervoor dat alles dat nodig was voor een vlekkeloze, professionele opening en slot op orde kwam. Als ik een paar steekwoorden moet loslaten op René dan zijn dat: betrouwbaar, flexibel, oplossingsgericht en altijd bereikbaar en beschikbaar.

  Erik Heemskerk - NOMAD Live Communication Agency - 05/08/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Samenwerking met een hoofdletter S

  Met Rene samenwerken is een geschenk. Rene is een zeer ervaren eventman en denkt vanuit concept, idee en regie en niet vanuit middelen. Juist daarom is samenwerken met hem fantastisch. We maken samen E-Impact, een maandelijkse videonieuwsbrief op het eventplatform van Nederland: EventBranche.nl Met zijn greenscreen komt hij naar kantoor, geeft tips, monteert, filmt, regisseert en ziet het eindproduct al voor zich...Daarbij is hij de koning in het vertalen van een wens van ons naar een video of een visual. Zelfs als ik zelf Rene Pouwelse was, zou ik hem nog aanbevelen....Sjoerd Weikamp, eventbranche.nl

  Sjoerd Weikamp - Eventbranche - 24/07/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Videonieuwsbrief voor BNI Gooi & Vechtstreek

  Rene verzorgt voor ons al bijna 1 jaar de maandelijkse nieuwsbrief voor onze leden van BNI Gooi & Vechtstreek.
  Dit doet hij zeer professioneel, hij vraagt naar zaken waar je in eerste instantie niet meteen aan denkt.
  Voor een zakelijke nieuwsbrief met zeer goede content kan ik hem als geen ander aanbevelen.
  Je weet wat je krijgt en dat is top!!
  Richard Zohlandt
  Executive Director BNI Gooi & Vechtstreek, Amsterdam

  Richard Zohlandt - BNI Gooi & Vechtstreek - 23/07/2019

Technische Productie

Zoek je 'technische productie'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Technische productie: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor technische productie in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als technische productie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar technische productie.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!