Rene Pouwelse Advies Regie Productie
Gouden Giraffe Event Awards 2023
Rene Pouwelse Advies Regie Productie|
24 april 2023

Op 3 april mocht ik de regie en videocontent verzorgen voor de Gouden Giraffe Event Awards. In de Theaterhangaar in Katwijk werden eerst 's middags alle 42 cases beoordeeld door de vakjury van 17 personen. Daarna volgde een walking dinner in de foyer. En vervolgens waren de circa 500 vakgenoten getuige van een theaterprogramma in het roterende theater waar normaal 'Soldaat van Oranje de musical plaatsvindt.


De show was een reis door de evolutie van ons vak, beginnend bij de holbewoners en de gladiatoren. Via de pioniers als Arjan van Dijk, Frank Wentink En Janine Dechesne belanden we in de huidige tijd waar live communicatie en evenmarketing op hoog niveau staat. En dat werd uiteraard bewezen door de 10 winnaars van een Gouden Giraffe. DE prijs voor het beste event van Nederland in 2022.


Daarmee was het ook een ode aan het hele evenementenvak dat ondanks de pandemie krachtiger en slagvaardiger dan ooit is.


Voor mij persoonlijk een hele mooi opdracht omdat advies, regie EN productie allemaal aan bod kwamen. Mijn technische expertise kwam erg goed van pas bij de productie van alle videocontent op het half ronde scherm van 72 bij 6 meter. En dat in combinatie met een ronddraaiende theaterzaal. Fijn om van vakgenoten die ik zelf erg waardeer te horen dat het een mooie show was.


Wil je hier meer over weten, neem gerust vrijblijvend contact op.

Like Reageer