header

Regie

Zoek je 'regie'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die regie aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'regie'.
 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Dank voor de geweldige kijk- en luisterervaring

  Rene verzorgde de regie voor de plenaire opening en de plenaire afsluiting van hons congres en we waren erg blij met zijn improvisatie vermogen en zijn vertrouwenwekkende en rustige manier van werken. Hij maakte van een hectisch programma met daarin o.a. een staatssecretaris en een heuse live act van een popband een geweldige professionele kijk- en luisterervaring! Dank daarvoor René!

  Peter Lievense - iBestuur - 12/08/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Vakman in hart en nieren

  Afgelopen voorjaar heb ik voor het eerst met René samen mogen werken en hopelijk niet voor het laatst! René straalt in alles uit dat hij zijn vak beheerst, in ons geval de regie van de plenaire opening en slot van het iBestuur Congres 2019. Tijdens het schouwen van de locatie stelde René alle ter zake doende vragen op basis van onze briefing en meer. Ook in de voorbereiding naar het congres liet René geen steek vallen en zorgde hij ervoor dat alles dat nodig was voor een vlekkeloze, professionele opening en slot op orde kwam. Als ik een paar steekwoorden moet loslaten op René dan zijn dat: betrouwbaar, flexibel, oplossingsgericht en altijd bereikbaar en beschikbaar.

  Erik Heemskerk - NOMAD Live Communication Agency - 05/08/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Samenwerking met een hoofdletter S

  Met Rene samenwerken is een geschenk. Rene is een zeer ervaren eventman en denkt vanuit concept, idee en regie en niet vanuit middelen. Juist daarom is samenwerken met hem fantastisch. We maken samen E-Impact, een maandelijkse videonieuwsbrief op het eventplatform van Nederland: EventBranche.nl Met zijn greenscreen komt hij naar kantoor, geeft tips, monteert, filmt, regisseert en ziet het eindproduct al voor zich...Daarbij is hij de koning in het vertalen van een wens van ons naar een video of een visual. Zelfs als ik zelf Rene Pouwelse was, zou ik hem nog aanbevelen....Sjoerd Weikamp, eventbranche.nl

  Sjoerd Weikamp - Eventbranche - 24/07/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Videonieuwsbrief voor BNI Gooi & Vechtstreek

  Rene verzorgt voor ons al bijna 1 jaar de maandelijkse nieuwsbrief voor onze leden van BNI Gooi & Vechtstreek.
  Dit doet hij zeer professioneel, hij vraagt naar zaken waar je in eerste instantie niet meteen aan denkt.
  Voor een zakelijke nieuwsbrief met zeer goede content kan ik hem als geen ander aanbevelen.
  Je weet wat je krijgt en dat is top!!
  Richard Zohlandt
  Executive Director BNI Gooi & Vechtstreek, Amsterdam

  Richard Zohlandt - BNI Gooi & Vechtstreek - 23/07/2019

Regie

Op zoek naar 'regie'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Regie: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van regie op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als regie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Leverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar regie.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!